Bir diger konuda aklimdayken sorayim kirpiklerim döküldü..elime geliyor 4lü 5li..uzun uzun kirpiklerim gitti seyrek seyrek kalmis baslarda rimelden dedim degisirdim fakat makyaj yapmadigim halde dokuluyor..bu da bir hamilelik eksisi sanirim...yasayan var mi

Geçmiş olsun genel cerrahiye gidebilirsiniz

Aaaa işk kez duyuyorum. Ben makyajı bırakalı çok oldu, arada özel günlerde yaptım o kadar. Öncesinde makyaj çıkarırken pamuğa geliyordu benim de birer ikişer.

Aaaa işk kez duyuyorum. Ben makyajı bırakalı çok oldu, arada özel günlerde yaptım o kadar. Öncesinde makyaj çıkarırken pamuğa geliyordu benim de birer ikişer.
Yani kucuk seyler gibi ama ben cok takiyorum cildim cok duzgunlesti puruzsuz ama kirpikler gidiyor..en sevdigim seylerdi kendimde artik yok insallah cikarlar tekrar..gratiste bir kiz hamilelikte kaslarinin dokuldugunu bile soyledi ayak ustu konusurken..yinede cildiye falan anlar mi ki

Arkadaşlar kafama takıldı bu 2.gebeliğim ve ilk doğumumda kan uyuşmazlığı iğnesi olmuştum doğumdan hemen sonra şimdi tekrar olmam gerekiyormu gebeliğimde dr kan uyuşmazlığı olduğunu biliyor ama bişey söylemedi sadece ilk gebelikte aşı oldunmı diye sormuştu şimdi kafam karıştı test felanda yapmadı nasıl yapılıyo bu test

Vitamin eksikliğinden olabilir. Doğumdan sonra saçlar falan da cok dökülür bu nedenden. Geri cikiyo ama...

Canım takmamaya çalış, gerekmedikçe de makyaj yapma, pamukla silme. Hiç aklımıza gelmeyen şeyler oluyor hamilelikte, bu da onlardan biri demek ki.

Teşekkür ederim. Aslında hastaneyi arayıp bilgi almak lazım. :)

Canim ben anlamadim bu rapor isini. Dogum yaza denk geldigi icin dogum oncesi iznimiz yaniyor diye biliyorum. Benim tahmini dogum 5 eylul. Ama doktor 25 agustos sonrasind olabilir dedi.
1 eylulden once calisamaz raporu mu goturmemiz gerekiyor. Sana nasil anlattilar. Eskiden yaza da denk gelse dogum oncesi izin dogu. Sonrasina aktariliyormus ama simdi o kaldirilmis. Yazin zaten tatilde oldugumuz icin dogum oncesini dogu. Sonrasina aktaramiyormusuz diye biliyorum.
Bu arada cikan kil donmesi icin genel cerraha gidiliyor. Cildiyeye de gitsen seni genel cerraha gonderir.

Kayisi hastanede vermislerdi ama sonra cok gaz yapti bana ve ilk kizima bagirsak calissin diye veriyolar biz sonraki'erde kuru uzum hosafi cok az sekerle tarcin karanfil atiyodu annem kirmizi erik hosafi falan yapiyodu visne seversen o da olur seftali olur

Evet canım okulun memuru öyle anlattı, gerçi bizim doğum öncesine gerek kalmadan yani eylülü bulmadan doğum olur gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…