Kızlar bu geceye özel jokerde göğüs ürünlerinde indirim var. Kalkan ve lansinoh krem aldım, duyurulur
Teşekkürler ben de kalkan ve bebek bezi aldım bi de üye olunca 20 tl ekstra indirim oldu. Senin mesajını gördüm de aldım :) sağol :) inşallah sorunsuz gelirler

Günaydın. 1 saattir uyanıkım. Midem bulanmasın diye birşeyler atıştırdım. Oturuyorum. Karnımdan (bebek hareket ettikçe) iki kere çıt sesi duydum. Internette kesin bir açıklaması yok. Var mı bunu yaşayan? İlk hamileliğimde olmamıştı. Bakalım daha neler göreceğiz?!!

Aaaa işk kez duyuyorum. Ben makyajı bırakalı çok oldu, arada özel günlerde yaptım o kadar. Öncesinde makyaj çıkarırken pamuğa geliyordu benim de birer ikişer.
Hocam merhaba, doğum öncesi izninizi doğum sonrasına aktarabiliyor musunuz? Bizim ilçe de çok farklı söylemler var net bir cevap yok genel olarak yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklenmiyor diyenler var araştırdınız mi bu konuyu

Herkese gunaydin

Aklima takilan bir soru var ben muayeneye ozele gidiyordum simdi devletten randevu aldim. 2 doktor onerisi geldi ikisine de ayri ayri gidip birini secmek istiyorum. Doktorlar kendilerinden haric gittigimiz doktorlari gorebiliyor mu yani sıkıntı cikar mi ilk andan itibaren hastam degilsin diye?

Yada hem devlet hem ozele ayni anda gidenler bir sıkıntı yasıyor mu iki doktor takibi altında oldugu icin merak ettim.

Günaydın canım
Devlette böyle bi durum olmuyo
Hangi doktora istersen ona gidiyorsun
Her seferinde aynı kişiye sıra bulamadığın için sorun etmiyorlar
Rutin kontrollerinle ilgileniyorlar sadece

E nabız uygulamasında gittigin doktorlar muayneler vs hepsi gözüküyor
Ordan kısıtlama getirebilirsin gittigin doktor ve uygulanan tedavileri sadece aile hekimim görsün veya kimse görmesin gibi

Ben gidiyorum canım. Özelde ki doktorum sgk lı değil o yüzden tahliller için devlete gidiyordum. Devletteki doktorum iyi bir bayan sıkıntı etmedi. Çok fazla muhabbeti de olmadı zaten özelde ki doktorumla alakalı

Yönetmelikte aktarılamaz yazıyor araştırdığım kadarıyla, Google'a yazınca da bu şekilde çıkıyor. Siz de mi aynı durumdasınız? Ben okula da sordum müdürün haberi yoktu, memur aktaramıyorsunuz dedi.

Ne sıkıntısı olabilir canim ben hem özele hemde emin olamadigim konularda devlette ki doktora gidiyorum.birinin goremedigini kacirdigini o soyluyor hatta 12.haftada gitmistim medicanaya gidiyorumda dedim devlettekine ..o senin hakkin yani kimse karisamaz ki..hatta 2li testimi devlette tekrarlatmistim

Yönetmenlik tam net değil sanki açık var gibi aktaran bir yıl önce aktaran arkadaşlar olmuş ama başka bir okulda aktarmayan da olmuş.
Benim okulun idaresi pek bilgili değil.

Günaydın kızlar bişey soracağım, ateşölçer olarak ne kullanıyorsunuz / ilk bebeği olanlar ne aldınız yada alacaksınız ? Ben Braun 400 temazsız ateş ölçer aldım. Eşimin yeğeni havale geçirdi hastanedeydi onlara verdik bi yanlarında olsun diye, hastaneyle ölçümler 1-2 derece farklı çıkıyormuş var mı böyle sorun yaşayan. Doktorlar Braun kulaktan ölçerini tavsiye etmiş

Yazmıslardı yirmi otuz liralık cubuk gibi elektronik olanlardan alın iş görüyor diye
Bebek kulaktan ölctürmeyebilir veya ölcemeyebilirsin iyice sokman lazım
Alından lazerle ölçen de farklı sonuc cıkarabiliyormus

evde 2 ateşölçer olsun diyorlar, eczanede satılan elektroniklerede tek başına güven olmuyor , geçen eşimin yeğeni havale geçirdide hastaneye zor yetiştirdiler 5gün kaldı
Bir arkadaş grubum en iyisi braun kulaktan ölçer diyor ama ben açtım kullandım iadede almazlar dimi ya

Yönetmenlik tam net değil sanki açık var gibi aktaran bir yıl önce aktaran arkadaşlar olmuş ama başka bir okulda aktarmayan da olmuş.
Benim okulun idaresi pek bilgili değil.
Benim okulun idaresi de öyle, ve eminim aktarmamak için ellerinden geleni yaparlar. 32. haftama da bir şey kalmadı, bi netleştirmek lazım.

Alından ölçenleri tavsiye etmiyorlar, ben geçen gün bebek ilkyardım eğitimine gittim, oradaki hemşire söyledi, kulaktan en doğru sonuç dedi. Yorumlarda okuduğum kadarıyla da braun kulaktan ölçer demiş herkes. Ama senin aldığının yanına bir de koltuk altı dijital alırsan çubuk gibi olanlardan, yeterli olur diyorlar, hep öyle yapmış çoğu kişi, H honey bunch da öyle demiş.

Ben hem doktorla hem asistanıyla görüştüm , Pazartesi 32+0 da çalışabilir raporunu sisteme giriş yapacaklar,
13 temmuzdaki randevumdada kağıdını alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…