yani muhtemelen iade almayacaklar , çubuk ateşölçerden evde var aslında bikaç ay önce kendim için almıştım. iade almazlarsa ikisiyle iade ederim.
Ya işin ilginç kısmı ben almadan heryerde temazsız olanı övüyorlar, hem çevrem ,ablamlar, tüm yorumlarda da öyle her türlüsünü denedim temassız tam çıkıyor hastanede ölçtük fln
şimdi olay tersine dönü kulaktan iyi diyorlar , ateş ciddi olay riske gelmez ama 2 tane bulunması yeterli iade almazlarsa üzülmeyeyim bari

Bizim doktorumuz braun koltukaltindan olceni onermisti. Ucu yumusak kivriliyor set falan degil. 7 yilda pili bile yeni bitti. Bir an temassiz alsam diye dusundum ama vazgectim aynisini kullanacagim.

ben braun koltuk altı dijital olanından aldım. en sağlıklı sonucu koltuk altı ve kasık bölgesi veriyormuş, temassızların kalibrasyon sıkıntısı olabiliyormuş.

Ne bileyim emin olamadim 30 haftadan sonra neden ben derler diye

Süt çoğaltan en etkili şey kafa dağıtmak, yüksek moral. Biz ne zaman akşam dışarı dolaşmaya birşeyler atıştırmaya çıksak o gece sütüm coşardı duramazdım şişlikten.
40ın çıkmadan evden çıkma sözlerine aldırış etmemeli. Boza, marul,havuç ve bulgur bende çok etkili oldu. Bizim gelin 7.5aylık hamileyken kıl dönmesinden operasyona girdi. İlerlemiş bayaa. Bebeğe bir zararı olmadı.
Çok geçmiş olsun.
Ben de dün geceden beri kurdeşen illetine tutuldum çok fena kabardı ve kaşınıyor tüm vücudum.
tiroit safra karaciğer enzimlerine baktırmam gerekliymiş. Tahlil verdim az önce. Hemşire neye bu kadar stres yaptın dedi. Gülesim geldi. Stressiz bir günüm mü var

Belki ileriki yaşlarda alından ölcer işe yarar ama bebekken sanmıyorum
Ürünün paketi bozulmamıs ve kullanılmamıssa 15gün icinde iade 30gün icinde değişim yapabiliyorsun ama seninki buna uymuyor artık

Yaaa canım sana da geçmiş olsun, kurdeşeni bilirim, Allah kolaylık versin, evet karaciğer enzimleriyle alakalı olabiliyor, benim de stresten olmuştu.
Geçer diye bekledim ama iyice büyüdü sağ iç bacağımda, parlak mor renkli bir şey oldu. Geciktirmeden gideyim mi doktora, utanıyorum da yaa.

zamane24 açıjça yazıyor aslında, öğretmenlerin doğum izni diye arattığında yönetmelikler çıkıyor.

Belki ileriki yaşlarda alından ölcer işe yarar ama bebekken sanmıyorum
Ürünün paketi bozulmamıs ve kullanılmamıssa 15gün icinde iade 30gün icinde değişim yapabiliyorsun ama seninki buna uymuyor artık
evet malesef kullanıldı, geri gönder itiraz et vs. kargolarda perişan olmasın daha fazla
çubuk derecede var zaten
zaten Braun kulaktan kullananlarda hastanede fark çıkabiliyormuş kısmet artık

Valla utanmak yok
Dün genel cerrahiye gittim gebcecik dalyan gibi doktora gayet popomu actım hemoroid icin

kesinlikle stressiz olmak, moral motive süt arttırıcı etkisi vardır eminim
boza ve bulguruda duymuştum , olsun yemekten zarar çıkmaz
neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz en azından bunları yedik içtik deyip kendimizi rahatlatırız

ben medisana kulaktan ve alından ateş ölçer olanından aldım.

ay çok geçmiş olsun, evlendiğim ilk yıl bende kurdeşen olmuştum
yapmadığım test gitmediğim doktor, kullanmadığım ilaç,iğne krem kalmamıştı.
en sonunda bir doktor buldum modada , yurtdışında gelen bir ilacı muayenenin aşağısındaki eczaneye aldırıyrdu, o ilaç tedavi etti beni dozaj ayarlamasıyla.
ama bu durumdayani hamileyken çok fazla bir şey uygulanamaz , o yüzden sık duş almaya , terlememeye açlış, stresten uzak durmaya çalış kurdeşeni ağır yaşamış olan biri olarak , kaşıntı tuttukça sinir sistemi mahvoluyor insan .
doktorum bana sadece stres kaynaklı değil demişti, bağışıklığı zayıf yakaladığı an, sindirim sorunu yaşadığın ve sinir sistemin zayıfladığı an yakalarmış bu hastalık
zaten stresliyim diye düşünürsen atlatman zor olur, pozitif düşünmeye çalış olanın önüne geçemeyiz tevekkül rahatlatıyor insanı, beslenmene önem ve ağırlık ver Allah yardımcın olsun canım

Valla utanmak yok
Dün genel cerrahiye gittim gebcecik dalyan gibi doktora gayet popomu actım hemoroid icin
yahu benimde popomun iç kısmında yani bir tarafında ben vardı küçüklükten beri bir kere annemle bir doktora gösterdim annem aç poponu demişti ozamanlar doktor bişey olmaz demişti.
ama o büyüdü biraz sanki ne yapıcam bilmiyorum, hemoroidin bir adı alanı var en azından ben için popo açmak , ben aldırmak nedir ya , dikiş gerekir bide kesin ne yapıcam bilmiyorum

Su anda kurcalama bi bebegin dogsun büyüsün az öyle gidersin :)

Geçmiş olsun canım hamilelikte mi oluştu?
cok sagol evet yeni oldu hatta
Cumartesi trendyol dolandırdı dedim ya onun kargosunu kendim götürdüm ilk o zaman biraz agrı vardı pazar günü parca hissetmeye basladım pazartesi oturamıyordum salıda göründüm işte doktora ilk muayne benim popomla acılısı yaptı garibim
Ağır kaldırmaktan zorlanmaktan dış hemoroid olurmus
Hamilelikte zaten müsaitmişiz benide buldu işte

Ama ben burda dedim aylar önce. Sakın temassız almayın aynı noktadan ard arda ölçsen bile farklı çıkıyor dedim.
Ozamanlar benim oğlan ateşli hastaydı konu da ordan açılmıştı. Neyse sağlık olsun. Braun firma olarak çok iyi. İstersen Kutusu kitapçıkları falan duruyorsa bir şansını dene. En olmadı firmayı bir ara belki fark ödeyerek kulaktan ölçer gönderirler sana
sağlığın utanması olmaz canım. Onların işi bu, hergün kaç hasta görüyorlar
ÇOk sağ ol canım. Evliliğin ilk zamanları nelerle uğraşmışsın sende
Bana sık banyo da yasak. Haftada 1yeter dedi doktor. O da soğuğa yakın ılık duş. Sol yanıma yatmaktan başka iznim yok, plasenta sağ kasıkta.
Şu sıra herşey üst üste geldi.
Erken Doğum korkusu, 2gün önce yeğenimin ciddi bir hastalıktan hastaneye yatırıldığının haberi (duyunca çok ağladım), dün ise eşimin çok samimi arkadaşının bizim siteye taşınacaklarını duymam (karısı çok kıskanç . Beni görünce çok şişmişsin dedi. ki kendisi kilolu. Çok da iyi anlaşamayız. Eşim için katlanıyorum)
Bunlar olunca vücut alarm verdi. Kullandığım progestan dozları da çok yüksek o da yaparmış.
İnşaallah ilaçsız atlatırım . Gebelikte olun kurdeşen Doğum sonrası kendiliğinden geçermiş. Yarın kontrolüm var bakalım

Park yatak alan guzel anneler.. hangi marka aldiniz? Biz 2 haftadir park yatak bakiniyoruz kararsiziz cok. Simdi esim anne yani park yatak gosterdi iyice karisti kafam. Yan kismi (uzun kismi) fermuarli bakiyoruz ama cok fazla modelde yok
Anne yanı olabilen park yatak aldım chippolino marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…