Ne güzel yazmışsın canım çok sağ ol iyi ki var burası dediğin gibi. Bizi bizden başka anlayan yok. Ben de senin gibiyim. Kanamam olup hastaneye giderken bile eşimi sakinleştirdim iyiyim ben diye . Hep gülümsemeye iyi görünmeye çalıştım. Hastanede bile o halimle kendi sıramı bekledim. O sıra gözüm kararınca sinirlerim boşaldı ağladım herkes başıma toplandı. Tansiyonum düşmüş hemen içeri alıp yatırdılar, dr kanama taze deyince de eşim işin ciddiyetini öyle anladı. Ailesini seferber etti şimdi kv ve kb bakıyor bize, akşam da eşim.
Ben de evime müdahale edilmesinden hiç hoşlanmam ama görmezden geliyorum bu dönem sen de umursama. Yaptığı hareket buraları bir süpür demek ama boşver. Yapma, ne yaparsan kendin için bebeğin için yap. Preeklempsi hiç hafife alınacak bir şey de değil. Ne kadar üstünü örtmeye çalışsan da Hep bir korku içinde.
Havalar da sıcak, senin için risk artıyor aman dikkat et. Sıcak hava ve stresten tamamen uzak olman lazım senin
Dimi daha bunun dogumu var hele bide normal dogum olursa ohooo neler neleri kac kişi görücekAnne olunca kadin olunca heryer aciliyor ne yazik ki sezeryanda genel anesteziyken hic gormuyosun kim var oda da spinal olurken ne cok erkek vardi oda da ogrenciler fln ayy utaniyosun ama dogumda adam vardi basimda hemsire dedim elinizi tutabilir miyimtabiki dedi esimi almadilar medicalparkta ay insan bi destek ariyo sonra kadin geldi fln ayy cok komikti ya
Valla bana kortizonlu krem verdiler simdi onu kullanıyorumDoktordan geldim, fucidin krem işe kara merhem yazdı, bir zararı yok dedi, inşallah dediği gibidir. Kıl kökü iltihabıymış.
Sırt üstünü önermiyorlar sadece oda zaten rahatsız etmesi lazım artık bebekler büyüdü kaburgaya baskı oluyorSağda toplar damar varmış ama eğer bebekte gelişme geriliği gibi takip edilen bir durum yoksa sakıncası yok diyor sağa yatmanın Kağan Kocatepe.
Ayyyy kiz ben de dedim ya elin adamina belden igne olurken cok korkuyorum elimi tutar misiniz diye.Anne olunca kadin olunca heryer aciliyor ne yazik ki sezeryanda genel anesteziyken hic gormuyosun kim var oda da spinal olurken ne cok erkek vardi oda da ogrenciler fln ayy utaniyosun ama dogumda adam vardi basimda hemsire dedim elinizi tutabilir miyimtabiki dedi esimi almadilar medicalparkta ay insan bi destek ariyo sonra kadin geldi fln ayy cok komikti ya
Ayyyy valla ne bileyim bu hamilelikte insanın hiç aklına gelmeyen şeyler başına geliyor, aynen iyi düşünelim iyi olsun. Kara merhem sürdüğün yerde delik olurşturuyor diyorlar ama bilmiyorum valla.Valla bana kortizonlu krem verdiler simdi onu kullanıyorum
Ben zaten en basından beri ilaclara doyamadım bunuda güvenip kullanıyorum mecbur
Allaha emanetler bebeklerimiz öyle düşünelim
Ben İzmir kemeraltından aldım 4'lü setlerden, ekru rengi dantelli, alt üst pijama, gecelik ve sabahlık. Fotoğraf çekilirken de üstümde olurlar diye düşünüyorum. Yedek bi gecelikle bi pijama daha götürcem ama, batıyormuş, o halde açık renk nasıl giycez bilmiyorum.Kızlarr ben hala gecelik almadım
Bi cogunuz sade modeller tercih ediyor ama ben dantelli şık ama abartı olmayan bişiler bakıyorum ve aklım cok karıstı görmedende almak istemiyorum
Eminönüne bi pasaja alısverişe gidenler orda varmıydı böyle seyler hatırlıyormusunuz
Birde gitmeye deger mi fiyat aralıgı nedir
Canim kara merhem iyi bisey ama ben adini unuttum. Bana kutusunun fotografini atarmisin. Bende sık sık tirnak batmasi oluyordu cocukken dedem hemen ondan surerdi ve cabucak patlar rahatlardi parmaklarim. Tirnagimi cok derin kesiyordum.Ayyyy valla ne bileyim bu hamilelikte insanın hiç aklına gelmeyen şeyler başına geliyor, aynen iyi düşünelim iyi olsun. Kara merhem sürdüğün yerde delik olurşturuyor diyorlar ama bilmiyorum valla.
Eczacı da tırnağın için mi diye sordu, o yüzden demek ki. Gece yatarken sürüp kapat dedi, sabaha kadar öyle kalacakmış, bir defa kullanmak yeter herhalde o zaman.Canim kara merhem iyi bisey ama ben adini unuttum. Bana kutusunun fotografini atarmisin. Bende sık sık tirnak batmasi oluyordu cocukken dedem hemen ondan surerdi ve cabucak patlar rahatlardi parmaklarim. Tirnagimi cok derin kesiyordum.
Aman bacagın içiymiş iyileştirsin de deliği kapatırız bi sekildeAyyyy valla ne bileyim bu hamilelikte insanın hiç aklına gelmeyen şeyler başına geliyor, aynen iyi düşünelim iyi olsun. Kara merhem sürdüğün yerde delik olurşturuyor diyorlar ama bilmiyorum valla.
Ne kadara aldın sorması ayıpBen İzmir kemeraltından aldım 4'lü setlerden, ekru rengi dantelli, alt üst pijama, gecelik ve sabahlık. Fotoğraf çekilirken de üstümde olurlar diye düşünüyorum. Yedek bi gecelikle bi pijama daha götürcem ama, batıyormuş, o halde açık renk nasıl giycez bilmiyorum.
Arkadasım sagdaki baglamalı modelden kullanmıs elim ayagım oldu dedi mutlaka al dedi ama bilemedim almadım bende dahaKızlar sling almayı düşünen var mı
Çeşit çeşitmiş onlar da bi halkalı olan var bi bağlanan var kullanan oldu mu hangisi rahattı
bende bugün aynı şeyi düşündüm, cumartesi gitme durumum var 2saatlik bakıcam tekrar eminönüne olmazsa osmanbeye fln, bende aynen sade ama gelen giden olacağı içinde bir tık şık bişey arıyorum gönlüme göre bulamadım ,Kızlarr ben hala gecelik almadım
Bi cogunuz sade modeller tercih ediyor ama ben dantelli şık ama abartı olmayan bişiler bakıyorum ve aklım cok karıstı görmedende almak istemiyorum
Eminönüne bi pasaja alısverişe gidenler orda varmıydı böyle seyler hatırlıyormusunuz
Birde gitmeye deger mi fiyat aralıgı nedir
Yani bi para vericez belli ki bari görüp alayım mantıgındayım bendebende bugün aynı şeyi düşündüm, cumartesi gitme durumum var 2saatlik bakıcam tekrar eminönüne olmazsa ormanbeye fln, bende aynen sade ama gelen giden olacağı içinde bir tık şık bişey arıyorum gönlüme göre bulamadım ,
eminönüne ilk gittiğimde günlük pamuk gibi olan pijama 90-12 internetle aynıydı , diğer sabahlıklı asortik modeller yada rengarenk cool sabahlıklı fln 200-300 arası , ben çeşit için gideceğim tekrar yaapcak bişey yok
Gebeliğin 28. Haftasında kan tahlili yapılıyor kan uyuşmazlığı için. Test sonucu negatifse kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor doğuma kadar koruyucu olması için (çoğu doktor öneriyor bazı doktorlar gerekli gormuyor) ama doğum olunca bebegin kan grubu rh pozitif çıkarsa kesinlikle yapılıyor o zaman. Gebelik sırasında kanama lekelenme olursa o zaman derhal doktor kontrolü gerekiyor o zaman da kesinlikle hemen iğne yapılıyor (kan testi yapilip) Bu benim 3. Gebeliğim tüm gebeliklerimde de 28. Haftalıkken koruyucu olarak iğne yapıldı. Doğumda da yapıldı (bebeklerim rh pozitif doğduğu icin) Bence doktorunuzla görüşün gebeliginizde koruyucu olarak yaptıracak mı sorun.Arkadaşlar kafama takıldı bu 2.gebeliğim ve ilk doğumumda kan uyuşmazlığı iğnesi olmuştum doğumdan hemen sonra şimdi tekrar olmam gerekiyormu gebeliğimde dr kan uyuşmazlığı olduğunu biliyor ama bişey söylemedi sadece ilk gebelikte aşı oldunmı diye sormuştu şimdi kafam karıştı test felanda yapmadı nasıl yapılıyo bu test
Geçmiş olsun inş iyi çıkar sonuclarinSüt çoğaltan en etkili şey kafa dağıtmak, yüksek moral. Biz ne zaman akşam dışarı dolaşmaya birşeyler atıştırmaya çıksak o gece sütüm coşardı duramazdım şişlikten.
40ın çıkmadan evden çıkma sözlerine aldırış etmemeli. Boza, marul,havuç ve bulgur bende çok etkili oldu.
Bizim gelin 7.5aylık hamileyken kıl dönmesinden operasyona girdi. İlerlemiş bayaa. Bebeğe bir zararı olmadı.
Çok geçmiş olsun.
Ben de dün geceden beri kurdeşen illetine tutuldum çok fena kabardı ve kaşınıyor tüm vücudum.
tiroit safra karaciğer enzimlerine baktırmam gerekliymiş. Tahlil verdim az önce. Hemşire neye bu kadar stres yaptın dedi. Gülesim geldi. Stressiz bir günüm mü var
Doğru diyorsun arkadaşıma da pijamanın altını giydirmemişler nasıl olsa kirlencek demişler, ve tabi zor olur ikide bir açması. Şimdi başka koyu renk gecelik alırsam ona ayrı sabahlık mı lazım olur? Fiyatı birazcık indirim de yaptılar 325 ti yanılmıyorsam ya da o civarlarda. Benimki bu modele benziyor, sabahlığının da kollarında dantel var, geceliğin modeli de üst pijamaya beziyor.Ne kadara aldın sorması ayıp
Pijama götürme giydirmiyorlar dedi bi yakınım sürekli kontrol ettikleri icin zor oluyormus
Birde zaten sıcak olucak
Diğer alacagın geceliğide daha koyu bi renk alırsın asıl onu giyinirsin normal vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?