Dimi daha bunun dogumu var hele bide normal dogum olursa ohooo neler neleri kac kişi görücek

Doktordan geldim, fucidin krem işe kara merhem yazdı, bir zararı yok dedi, inşallah dediği gibidir. Kıl kökü iltihabıymış.
Valla bana kortizonlu krem verdiler simdi onu kullanıyorum
Ben zaten en basından beri ilaclara doyamadım bunuda güvenip kullanıyorum mecbur
Allaha emanetler bebeklerimiz öyle düşünelim

Sağda toplar damar varmış ama eğer bebekte gelişme geriliği gibi takip edilen bir durum yoksa sakıncası yok diyor sağa yatmanın Kağan Kocatepe.
Sırt üstünü önermiyorlar sadece oda zaten rahatsız etmesi lazım artık bebekler büyüdü kaburgaya baskı oluyor

Ayyyy kiz ben de dedim ya elin adamina belden igne olurken cok korkuyorum elimi tutar misiniz diye.
Ne yapayim canim korktum. Zaten igneden sonra hemen ustumuze ortu ortuyorlar. Benim fotograflarda sadece karnim acik geri kalan her yer o yesil ortulerle ortuluydu.

Kızlarr ben hala gecelik almadım
Bi cogunuz sade modeller tercih ediyor ama ben dantelli şık ama abartı olmayan bişiler bakıyorum ve aklım cok karıstı görmedende almak istemiyorum
Eminönüne bi pasaja alısverişe gidenler orda varmıydı böyle seyler hatırlıyormusunuz
Birde gitmeye deger mi fiyat aralıgı nedir

Valla bana kortizonlu krem verdiler simdi onu kullanıyorum
Ben zaten en basından beri ilaclara doyamadım bunuda güvenip kullanıyorum mecbur
Allaha emanetler bebeklerimiz öyle düşünelim
Ayyyy valla ne bileyim bu hamilelikte insanın hiç aklına gelmeyen şeyler başına geliyor, aynen iyi düşünelim iyi olsun. Kara merhem sürdüğün yerde delik olurşturuyor diyorlar ama bilmiyorum valla.

Ben İzmir kemeraltından aldım 4'lü setlerden, ekru rengi dantelli, alt üst pijama, gecelik ve sabahlık. Fotoğraf çekilirken de üstümde olurlar diye düşünüyorum. Yedek bi gecelikle bi pijama daha götürcem ama, batıyormuş, o halde açık renk nasıl giycez bilmiyorum.

Ayyyy valla ne bileyim bu hamilelikte insanın hiç aklına gelmeyen şeyler başına geliyor, aynen iyi düşünelim iyi olsun. Kara merhem sürdüğün yerde delik olurşturuyor diyorlar ama bilmiyorum valla.
Canim kara merhem iyi bisey ama ben adini unuttum. Bana kutusunun fotografini atarmisin. Bende sık sık tirnak batmasi oluyordu cocukken dedem hemen ondan surerdi ve cabucak patlar rahatlardi parmaklarim. Tirnagimi cok derin kesiyordum.

Kızlar sling almayı düşünen var mı
Çeşit çeşitmiş onlar da bi halkalı olan var bi bağlanan var kullanan oldu mu hangisi rahattı

Eklentiler

• 3868AF7D-B7A6-4F1B-B8C3-FDC90A07903C.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 70F43909-F3C2-445C-818E-EAB470C3252B.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 32
Canim kara merhem iyi bisey ama ben adini unuttum. Bana kutusunun fotografini atarmisin. Bende sık sık tirnak batmasi oluyordu cocukken dedem hemen ondan surerdi ve cabucak patlar rahatlardi parmaklarim. Tirnagimi cok derin kesiyordum.
Eczacı da tırnağın için mi diye sordu, o yüzden demek ki. Gece yatarken sürüp kapat dedi, sabaha kadar öyle kalacakmış, bir defa kullanmak yeter herhalde o zaman.

Aman bacagın içiymiş iyileştirsin de deliği kapatırız bi sekilde

Ne kadara aldın sorması ayıp
Pijama götürme giydirmiyorlar dedi bi yakınım sürekli kontrol ettikleri icin zor oluyormus
Birde zaten sıcak olucak
Diğer alacagın geceliğide daha koyu bi renk alırsın asıl onu giyinirsin normal vakitte

Kızlar sling almayı düşünen var mı
Çeşit çeşitmiş onlar da bi halkalı olan var bi bağlanan var kullanan oldu mu hangisi rahattı
Arkadasım sagdaki baglamalı modelden kullanmıs elim ayagım oldu dedi mutlaka al dedi ama bilemedim almadım bende daha

bende bugün aynı şeyi düşündüm, cumartesi gitme durumum var 2saatlik bakıcam tekrar eminönüne olmazsa osmanbeye fln, bende aynen sade ama gelen giden olacağı içinde bir tık şık bişey arıyorum gönlüme göre bulamadım ,
eminönüne ilk gittiğimde günlük pamuk gibi olan pijama 90-120 tl internetle aynıydı , diğer sabahlıklı asortik modeller yada rengarenk cool sabahlıklı fln 200-300 arası , ben çeşit için gideceğim tekrar yaapcak bişey yok

Yani bi para vericez belli ki bari görüp alayım mantıgındayım bende
Belki karşılaşırız bu haftasonu gidersek

Selam kızlar 10 gün oldu memlekete geleli ben ben değilim:)karnım birden büyüdü ben de büyüdüm hepsi birdenbire oldu:))özelde doğum yapacaktım ama 1,5 saat uzaklıkta olunca bu sicaklarda yemedi açıkçası mersin yanıyor.devlette de tanıdıklar var ebe,yenidogan hemsiresi,anestezi uzmanı da doktorla görüşüp epidural yaparız diyor artık kısmet inşallah kolay olur.Önceden korku yoktu da zaman yaklaşınca nasıl olacak nasıl geçecek merak sardı.Anneme de soruyorum nasıl bir acıydı diye güzel bir acıydı diyor:))))))

Gebeliğin 28. Haftasında kan tahlili yapılıyor kan uyuşmazlığı için. Test sonucu negatifse kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor doğuma kadar koruyucu olması için (çoğu doktor öneriyor bazı doktorlar gerekli gormuyor) ama doğum olunca bebegin kan grubu rh pozitif çıkarsa kesinlikle yapılıyor o zaman. Gebelik sırasında kanama lekelenme olursa o zaman derhal doktor kontrolü gerekiyor o zaman da kesinlikle hemen iğne yapılıyor (kan testi yapilip) Bu benim 3. Gebeliğim tüm gebeliklerimde de 28. Haftalıkken koruyucu olarak iğne yapıldı. Doğumda da yapıldı (bebeklerim rh pozitif doğduğu icin) Bence doktorunuzla görüşün gebeliginizde koruyucu olarak yaptıracak mı sorun.

Geçmiş olsun inş iyi çıkar sonuclarin

Doğru diyorsun arkadaşıma da pijamanın altını giydirmemişler nasıl olsa kirlencek demişler, ve tabi zor olur ikide bir açması. Şimdi başka koyu renk gecelik alırsam ona ayrı sabahlık mı lazım olur? Fiyatı birazcık indirim de yaptılar 325 ti yanılmıyorsam ya da o civarlarda. Benimki bu modele benziyor, sabahlığının da kollarında dantel var, geceliğin modeli de üst pijamaya beziyor.

Trendyolda da bunu gördüm aslında alınabilir. Hemşireler giydirmese bile yakınlarımız giydirir ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…