Sabahlıgı hastanede yürüyüş yaparken veya gelen giden falan oldugunda giyinirsin ekru oldugu icin icinin göründügünü tahmin ediyorum
Koyu gecelik alsan zaten böyle bi sorun olmayacagı icin sabahlıga gerek yok
Bende bi tane ekru bi tane koyu renk mor gibi bordo gibi gecelik almayı düşünüyorum ama bakalım
Sabahlık olarakta söyle sifon bişey begendim hem beni yakmasın yaz ayında hem sık dursun istiyorum

Eklentiler

• BDFCC810-4BEE-4EDE-9D47-B33F68082729.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 54
Güzelmiş, şifon daha çok yakar aslında. Benim fotoğraf çekimi olacak, o arada üzerimde temiz temiz olsunlar istiyorum, ona göre ayarlamam lazım. Mavi de düşündüm ama bebek mavi ben mavi fazla boğar dedim, sadece tacı mavili alıcam.

Sürekli giymeyecegim icin dedigin gibi fotograf cekilirken sadece üste almalık veya biri geldiginde nispeten kapasın diye geciririm üstüme
Aslında bi tane ekru takım aldım ama sabahlıgı yün gibi kendide hafif kalın kumas cok güzel ama işte asıl geceliğim değil o veya en azından fotolarda onu kullanmak istemiyorum
Zaten yakar beni fazla fazla diyede güvenemiyorum ona

Evet yaa sanki benimde birden büyüdü kocaman oldu gibi geliyor Doğum olayı bende hala akışta , yani kendimi teslim ettim inşallah hep böyle gider , üstelik herkesin Doğum tecrübesi, süresi ve acısı farklı biraz şans işi olduğunu düşünüyorum kısmetten öte köy yok neticede

Son düzenleme:
Aynen ben erken saatte 2 saatte hem gecelik , hem eşimle çikolata seçimi hemde balın süs işini halletmeyi düşünüyorum
Benim cuma aksam davetim var sabah erken uyansamda kendime gelemem anca öğleden sonra giderim diye tahmin ediyorum ama bi yanımda hic o kalabalıga girmek istemiyor
Bakalım artık Boyner de de güzel modeller oluyor dediler bi ara birtanesine gidip bakınıcam

Gecelik benim düşündüğüm gibi ama sabahlık danteli az olsun istiyorum darlanırım ben

Aynen öyle ne desek boş doğumdan sonra hikayelerimizi de dinleriz artık hayırlısıyla sağlıkla atlatalim da inşallah:)

Aynı şekilde benimde 2.gebeliğim ilk hamileliğimde sadece Doğum sonrasında iğne yapıldı fakat ikinci de risk daha fazla olduğu için test sonucu negatif ise erken dönemde yani 28.hafta da iğne yapılıyor bebek etkilenmesin uyuşmazlıktan diye.Bana da bugün yapıldı.

O nasil peki kullanisli mi hani digerleri gibi uzun yillar kullanilir mi
Kullanışlı olduğu kesin ama ne kadar dayanır bilmem. Park yataklara baktığınız da zaten hepsi naylon. Anne yanı için ekstra para vereceğime bu şekilde aldım 2 sene de götürse kâr kardir. Ki bana diğer gördüğüm park besiklerden adı gelmedi malı. En güzel özelliği yandan fermuarli olup anne yatağiyla birleşmesi hafif oluşu ve cok buyuk kaba olmayışı

Kibar bi şeyler bakarsın canım sen de. Daha bi sürü şey var hastane çantamıza koyacak, zaman da daralıyor.

Ateş ölçer de bize de rektal olanları önerdiler popodan hemen ölçüyor çıkan sonucu bir derece düşük hesaplayın dediler

bende suslu puslu dantelli gecelik aldim cekim olacak diye,orkideli taclarimiz var kuzusumla..sonra napicam o geceligi bilmiyorum birtane bej sade sabahlikli gecelik. birtane pijama takimi getiririm birtanede basit bir gecelik daha yeter herhalde..
hastane icin hazirlaninca hastane cikisi falan deyince annem en sonunda ; cocuk hastaneden yuruyerek cikacak sanki hastane cikisi nedir dedi kooptum cidden onlarin donemiyle simdiki ne kadar zıt sacma geliyo yapilanlar..ki odayi falan süslemicem

Korkunca insan mecbur kaliyo gercekten ortuyolar da baticonla yikiyolar bi de once sonda taktilar bana

Ben e ilk doğumdan çıkınca koyu ve ucuzu dan Bi pijama yada gecelik giymek ben ilk doğum sezeryan oldum gelip karnıma bastırıp baya Bi kan boşaştmışlardı çarşaf felan batmıştı ben ucuz Bi pijama gitmiştim sonra dan foto çekimi vs olunca güzel sabahlıkla giyinip çekinir siniz kirlenmemiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…