- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Off o ne öyle yaBen e ilk doğumdan çıkınca koyu ve ucuzu dan Bi pijama yada gecelik giymek ben ilk doğum sezeryan oldum gelip karnıma bastırıp baya Bi kan boşaştmışlardı çarşaf felan batmıştı ben ucuz Bi pijama gitmiştim sonra dan foto çekimi vs olunca güzel sabahlıkla giyinip çekinir siniz kirlenmemiş olur
Karın bastırma derkenBen e ilk doğumdan çıkınca koyu ve ucuzu dan Bi pijama yada gecelik giymek ben ilk doğum sezeryan oldum gelip karnıma bastırıp baya Bi kan boşaştmışlardı çarşaf felan batmıştı ben ucuz Bi pijama gitmiştim sonra dan foto çekimi vs olunca güzel sabahlıkla giyinip çekinir siniz kirlenmemiş olur
Ben gecen yaz kurdesen oldum , cok fena cidden , Ibrahim saracoglu nun tavsiye ettigi birsey vardi hatirlayamiyorum adini,bakarsan videolarinda gorursun, gecmezse ilacla falan doktora danisip bir dene istersenSüt çoğaltan en etkili şey kafa dağıtmak, yüksek moral. Biz ne zaman akşam dışarı dolaşmaya birşeyler atıştırmaya çıksak o gece sütüm coşardı duramazdım şişlikten.
40ın çıkmadan evden çıkma sözlerine aldırış etmemeli. Boza, marul,havuç ve bulgur bende çok etkili oldu.
Bizim gelin 7.5aylık hamileyken kıl dönmesinden operasyona girdi. İlerlemiş bayaa. Bebeğe bir zararı olmadı.
Çok geçmiş olsun.
Ben de dün geceden beri kurdeşen illetine tutuldum çok fena kabardı ve kaşınıyor tüm vücudum.
tiroit safra karaciğer enzimlerine baktırmam gerekliymiş. Tahlil verdim az önce. Hemşire neye bu kadar stres yaptın dedi. Gülesim geldi. Stressiz bir günüm mü var
Haklısın canım ilk başta öyle oluyormuş, koyu renk gecelik alıcam kısmetse ilk giymek için.Ben e ilk doğumdan çıkınca koyu ve ucuzu dan Bi pijama yada gecelik giymek ben ilk doğum sezeryan oldum gelip karnıma bastırıp baya Bi kan boşaştmışlardı çarşaf felan batmıştı ben ucuz Bi pijama gitmiştim sonra dan foto çekimi vs olunca güzel sabahlıkla giyinip çekinir siniz kirlenmemiş olur
SelamKızlar selam, çalışabilir raporu alındığında çalışmak gerekiyor. Yoksa doğum öncesi izniniz aktarilmiyor. Yanı atıyorum 32de çalışabilir raporu alıp 34de yıllık izin rapor vs kullanamıyorsunuz. Fiili olarak calistigin hafta aktarılıyor. Bundan dolayı öğretmen arkadaşların yaz tatili olduğu icin aktarilmayabilir. Iscide de memurda da böyle.
Bilginiz olsun...
Off o ne öyle ya
Ya bu karina bastirma olayi ne ya her turlu eziyet bu dogum isi vajinali ayri sezaryeni ayri
Bana onu Doğumun hemen ardından yaptılar. Oğlum çıkana kadar herşey çok güzeldi, getirdiler yanağıma koydular falan. Sonra başladılar karnımın üstünden ittirip bastırmaya. Diyaframım diye diye ahhh ettiğimi biliyorum. Sonra yorgunluktan bitik vaziyette dikildiğimi ve odaya gidişim bu yüzden hayal meyal. Bunu yapmazsak için temizlenmez dedi doktor, ki belki de bu yüzden lohusalığım çok az kanamalı geçti. Korkmayın hepsi bikaç saatte olup bitecek, dünyanın en güzel varlığını kucağınıza alıp kokusunu çekeceksiniz ona odaklanınKarın bastırma derken
OyyyyK
Bana onu Doğumun hemen ardından yaptılar. Oğlum çıkana kadar herşey çok güzeldi, getirdiler yanağıma koydular falan. Sonra başladılar karnımın üstünden ittirip bastırmaya. Diyaframım diye diye ahhh ettiğimi biliyorum. Sonra yorgunluktan bitik vaziyette dikildiğimi ve odaya gidişim bu yüzden hayal meyal. Bunu yapmazsak için temizlenmez dedi doktor, ki belki de bu yüzden lohusalığım çok az kanamalı geçti. Korkmayın hepsi bikaç saatte olup bitecek, dünyanın en güzel varlığını kucağınıza alıp kokusunu çekeceksiniz ona odaklanın
Çok fena bişey ya. Krize girmiş gibi kaşınıyorum etlerimi kopartasın geliyor. Hamile olmasam Su dolu küvete girer çıkmazdımBen gecen yaz kurdesen oldum , cok fena cidden , Ibrahim saracoglu nun tavsiye ettigi birsey vardi hatirlayamiyorum adini,bakarsan videolarinda gorursun, gecmezse ilacla falan doktora danisip bir dene istersen
Kirli kan çıksın diye yapılıyormuş. Ben ilk sezeryanımda bilmiyordum. Odaya çıktığımda hemşire beni giydirirken bastırdı etti birşeyler yaptı ama ben spinal anesteziden olsa gerek acı ağrı gibi birşey hissetmedim. Sonradan sezeryan hikayelerini okuyunca kimi insanda ağrılı bir işlem olduğunu okudum.Oyyyy
Gaz cıkarmak gerek diyorlar sezeryan da acaba onun icin mi öyle bastırıyorlar ameliyatlı yere
Biliyorum cnm allah yardimcin olsun normal zamanda cekilmiyor birde hamilelikte tahmin edemiyorum, nasil bir illetse varya basladiginda artik en ufak biseye takilsan, sinirlensen hemen kabariyorsun, ben ilac falanda kullandim ama o saracoglunun soyledigi supurge tohumunu 2 defa kullandim kesti , tabi ben hamile degildim rahat rahat kullandim sen danismadan kullanma sakinÇok fena bişey ya. Krize girmiş gibi kaşınıyorum etlerimi kopartasın geliyor. Hamile olmasam Su dolu küvete girer çıkmazdım
Ya bunu kendimize gelmeden yapsalar ki bence sana böyle yaptılar bilmiyorum. En yakın arkadaşımın doğum öncesi ve sonrası her anına şahit oldum hatta odaya alındığında hemşire geldi herkesi dışarı çıkardı arkadaşım benim kalmamı istedi bitek orda da hiç ona öyle bişey yapılmadı sezaryen olmasına rağmen acaba ona ameliyathanede baygınken mi yaptılar. Yani lütfen öyle olsun tablo çok korkunç geldi şuan zaten baya baya tırsmaya başladım su doğum işindenK
Bana onu Doğumun hemen ardından yaptılar. Oğlum çıkana kadar herşey çok güzeldi, getirdiler yanağıma koydular falan. Sonra başladılar karnımın üstünden ittirip bastırmaya. Diyaframım diye diye ahhh ettiğimi biliyorum. Sonra yorgunluktan bitik vaziyette dikildiğimi ve odaya gidişim bu yüzden hayal meyal. Bunu yapmazsak için temizlenmez dedi doktor, ki belki de bu yüzden lohusalığım çok az kanamalı geçti. Korkmayın hepsi bikaç saatte olup bitecek, dünyanın en güzel varlığını kucağınıza alıp kokusunu çekeceksiniz ona odaklanın
Aa agrı hissetmeme olasılıgımızda var yani iyi bari :)Kirli kan çıksın diye yapılıyormuş. Ben ilk sezeryanımda bilmiyordum. Odaya çıktığımda hemşire beni giydirirken bastırdı etti birşeyler yaptı ama ben spinal anesteziden olsa gerek acı ağrı gibi birşey hissetmedim. Sonradan sezeryan hikayelerini okuyunca kimi insanda ağrılı bir işlem olduğunu okudum.
Herkesinki çok farklı. Kimi pırt diye 1 saat içinde doğuruyor kimi saatlerce sancı çekiyor. Sezeryn için de aynısı geçerli. En iyisi çok fazla dinlememek, okumamak.Aa agrı hissetmeme olasılıgımızda var yani iyi bari :)
Hos belki normal dogum olur düşünmeyeyim simdiden :)
Maşallah inşallah bu defada öyle olurHerkesinki çok farklı. Kimi pırt diye 1 saat içinde doğuruyor kimi saatlerce sancı çekiyor. Sezeryn için de aynısı geçerli. En iyisi çok fazla dinlememek, okumamak.
Not: Benim sezeryanım çok rahat geçmişti. Hayatımda hiç ameliyat olmamıştım. Hasta ziyaretine bile gitsem kötü olan biriyim ama başa gelince çekiliyor. Bir şekilde atlatılıyor.
bence gitmene gerek yok hele ki uzaksan....Kızlarr ben hala gecelik almadım
Bi cogunuz sade modeller tercih ediyor ama ben dantelli şık ama abartı olmayan bişiler bakıyorum ve aklım cok karıstı görmedende almak istemiyorum
Eminönüne bi pasaja alısverişe gidenler orda varmıydı böyle seyler hatırlıyormusunuz
Birde gitmeye deger mi fiyat aralıgı nedir
Yok daha çok temizlensin diye. Karın açık olduğu için gazın içeri dolması kaçınılmaz.Oyyyy
Gaz cıkarmak gerek diyorlar sezeryan da acaba onun icin mi öyle bastırıyorlar ameliyatlı yere
Kirli kan çıksın diye yapılıyormuş. Ben ilk sezeryanımda bilmiyordum. Odaya çıktığımda hemşire beni giydirirken bastırdı etti birşeyler yaptı ama ben spinal anesteziden olsa gerek acı ağrı gibi birşey hissetmedim. Sonradan sezeryan hikayelerini okuyunca kimi insanda ağrılı bir işlem olduğunu okudum.
Herkesinki çok farklı. Kimi pırt diye 1 saat içinde doğuruyor kimi saatlerce sancı çekiyor. Sezeryn için de aynısı geçerli. En iyisi çok fazla dinlememek, okumamak.
Not: Benim sezeryanım çok rahat geçmişti. Hayatımda hiç ameliyat olmamıştım. Hasta ziyaretine bile gitsem kötü olan biriyim ama başa gelince çekiliyor. Bir şekilde atlatılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?