Uzagım en az iki vesait gidip bide yürüyecegim arabayla gidilmez oraya
Sen gittin mi hic o anne bebek icin olan han gibi bişey varmıs ona
gittim baktım hem fiyati pahalıhem kalite ve şık lık acısından benim aldığım yer daha guzel di ve ben gidip
2tane daha aldim

Ablam belden iğneyle oldu ismi ne bilmiyorum ama hem uyanıktı hemde daha cabuk ayaklandı

gittim baktım hem fiyati pahalıhem kalite ve şık lık acısından benim aldığım yer daha guzel di ve ben gidip
2tane daha aldim
Senle konusmustum hatırlıyorum buyakadaydı sanırım nerden aldın o ikiyide nasıl modeller

Benimki spinal sezaryendi. O yüzden her ana şahit oldum. Bebek çıktıktan sonra genel anestezi isteyebilirsin. Böylece yavrun narkozdan etkilenmez. Karnımdaki baskıyı hissetmedim, başlangıç noktası olarak diyaframın ordan yapıyorlar o yüzden oradaki baskı beni yordu. Korkmayın kızlar İnan’ın herşey evladınız için olunca tatlı geliyor. Bu arada Spinal/epidural sezaryende de normal Doğum gibi aradaki panelin olmamasını talep edebiliyormuşuz. Ben bu kez isticem. Oğlumun karnımdan çıkışını da görmek istiyorum. Manyakça gelebilir , tabi son an korkup caymazsam

Belki farklı hastalık olabilir. Ben ilkinde 32+0 da çalışabilir raporu aldım. Sonra erken doğum riskinden hastanede yattım. 1 hafta normal rapor istedim. Olmuyor dediler. Bozuldu rapor.
Evet belki dedigin gibi baska hastalıkta olabilir
Erken dogurdun mu peki

Senle konusmustum hatırlıyorum buyakadaydı sanırım nerden aldın o ikiyide nasıl modeller
bu yaka dan aldım ama sana sanırim erenköy yakın
pelin mağazası bi hediye almaya girdim baktım benim beden aqua markalar yine indirimde aldim 2 tane daha

Aaa bak şimdi hatırladım evet odaya geçince de hemşire gelip bastırmıştı.
Bakın unutmuşum 2yıl bile dolmadan

bu yaka dan aldım ama sana sanırim erenköy yakın
pelin mağazası bi hediye almaya girdim baktım benim beden aqua markalar yine indirimde aldim 2 tane daha
Yaa ciddimisin o aquaları ben cok begeniyorum ama pahalı geldiler internette begendiklerim
Pelin i ablamda söylemişti caddede arasa bi dükkan diye
Eminönüne gitmektense gidip alayım bende ordan en iyisi
Terlik taç falan aldınmı peki

Ablam belden iğneyle oldu ismi ne bilmiyorum ama hem uyanıktı hemde daha cabuk ayaklandı

Normal doğum mu oldu? En son 2. Tetenoz için gittiğimde aile sağlığındaki hemşire bahsetti prenses normal doğum diyorlar dedi belden iğne yapıyolarmış sancıları hissetmiosun ama ıkınabiliomuşsun ondan isteyebilirsin doktorundan demişti. Daha erken olduğu için kendi doktoruma hiç sormadım 35. Haftalara fln bi gelelim hayırlısıyla detaylı bilgilendirmesini isticem.

Yok hayır sezeryan oldu o sekilde
Seninki sanırım suni sancı dedikleri

Gebelik egitimi icin gittigimizde anestezi uzmanina prenses dogumu(epidural normal dogum) sordum..dedim iikinamiyosun diyolar normal dogum surecini uzatiyor mu kesinlkkle hayir kisaltir bile dedi..hicbir kadin boyle bir devirde bu imkanlar varken o sanciyi cekmesine gerek yok dedi..biz hastalarimiza kapidan girer girmez epidural yapariz acilma kac cm vs hic onemli degil dedi..ve ameliyatlarida kombine spinal+ epidural karisimi yapiyomus baya tecrubeli bi adamdi icim rahatladi..doktor kadar anestezi onemli..ne dozda verdigi,ayarlamasi..yoksa sezeryan olurken hissettim diyenler neler neler var..Rabbim her birimize guzel dogumlar nasip etsin insallah.. olursa bekleyecegim ama icimden bir ses sezeryan diyor..oyle olursada itiaz etmem herhalde..ve karna bastirma olayini ben ameliyatin hemen ardindan diye biliyordum ameliyathanede.odaya ciktiktan sonra karna mi bastirilirmis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…