Nasıl yani ben 2 hafta izin kullanmayı düşünüyordum sonra 37 de izne ayrılacaktım . O şartlarda çalıştığım 5 haftayı aktaramayacak miyim ? Sonuçta yıllık izin

Arkadaslar bugun cokkotu bir gun gecirdim. Dogum iznime 2 hafta kala beni isten cikarttilar. Bir anlasma yapalim ben bu zamana kadar sorunsuz calistim her dediginizi yaptim siz de beni idare edin su dogum haklarimin hepsini almak istiyorum dedim yine de olmadi. Baya yiprandim su 1 gunde baya yoruldum uzuldum. Insallah bebegime bir sey olmamistir

Nasıl yani ben 2 hafta izin kullanmayı düşünüyordum sonra 37 de izne ayrılacaktım . O şartlarda çalıştığım 5 haftayı aktaramayacak miyim ? Sonuçta yıllık izin
Malesef. Aynı sıkıntı bende de var. Ben devletteyim ve kurum diyor ki calistigin süre aktarılır
Yıllık izin alırsan aldatılmaz. Benim şuan 20 gün iznim yanacak yine çünkü doğum iznim bittiğinde aralık sonu gibi olacak ve izinler sifirlanscak

Dava acın bence. Ne sebep gösterdiler? Çok elzem bir sebep yoksa iyi bir tazminat alırsınız davadan. Yazıklar olsun böyle insanlara...

terlik o havlu gibi olanları ben sevmiyorum
trendyoldan john may markA terlik aldim
bide kendi plastik gibi önünde tuylu terlik aldim somon rengi.
kuzumun hastane çıkışında somon çiçek tAKILI

Bugün bende başladım gebelik eğitimine 4 hafta sürücek her hafta çarşamba günü 6-8 arası. Anestezi uzmanıyla olan eğitimde bende sorucam detaylı. Allah biliyor ben çok normal doğum istiyorum en başından beri kendimi hazırlıyorum kiloma dikkat ediyorum yürüyüşlerimi aksatmıyorum ama allah korusun bebek yada bnm için en ufak bir risk olsa asla itiraz etmem sezeryana ama bu karna bastırma olayını ben hiç duymamıştım çok tedirgin etti beni şu an

R

Tipik olay. Gerçekten dava açmanızı tavsiye ederim. O kadar çok örneği ve o kadar çok tazminat kazananı var ki.
Muhtemelen acacagim ama su an tek dusundugum bebegim. Umarim onu etkilememistir cok uzuldum cunku. Neyse ki hareket ediyor hep umarim hissetmemistir

Sezeryandan sonrasi daha da berbat ama hepsinde yapmiyolar herkese yani diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…