Pozitif dusun sezeryan olsa bile anestezi cok onemli oluyor kimi duzgun ayzrlayamiyor ben 4 ameliyat gecirdim 3 u sezeryandi hepsi farkliydi epidural spinal zaten superkolaydi onceside sonrasi da genel anestezi biraz zor geldi bana onda da olumlu uyursan olumlu kalkiyorsun 4. Sezeryanimda mecbur genel olcakmisim risk oldugu icin ama ben guzel dusunuyorum hersey iyi gececek saglikla kavuscam diye hersey gelip geciyor

Kan tutar ya bence tutmaz mi seni benim yukaridaki lambadan yansiyordu hic bakmadim heyecan yaparim diye ki ciktiktan sonra tansiyonum dustu sakinlestirici verdiler gaz seklinde cok mutluluk vermisti o gaz,

Odada bastirdilar bana hep kontrol ediyolar pedi kanin miktarini ona gore hepsinde yapilmiyo

Anlik birsey canim uzun uzun bastirmiyor herkeste de gerek gorulmuyor herkesin aci esigi de farkli hem

Aynısını eşimin iş arkadaşına yaptılar canım mahkemeye verdi dava 1buçuk yıl sürdü ama güzel bir tazminat aldı.

Kızlar ben bi sürü ufak tefek operasyonlar geçirdim, çoğunluğun korktuğu şeylerdi ama ben hiç detaylı araştırmadan gittim. Cahil cesareti oluyor o zaman son anda ameliyathaneye girince ufaktan bir tırsma oldu hep sadece. Şuanda da bu sebeple doğumla ilgili fazla detaylı araştırma yapmıyorum.

Kızlar bi de bende yedek olarak bi pijama takımı daha alıcam ama bunu pahalı bişey istemiyorum hem hastane hem sonrasında günlük kullanım için 60-80 TL civarı bişey. Güzel önerisi olan varsa sevinirim. Lcw ye baktım 1-2 model beğendim ama aha güzelini başka mağazada o fiyata bulabilirim gibi de geldi.

Yaa inanmıyorum bizdede gecen haftalarda işten cıkarmalar oldu bende cok korkmustum
Kıdem ihbar tazminatlarını verdiler mi ?
Sebep olrak ne gösterdiler
İşsizlik maaşı alıcaksın bi süre normal maasın nasıldı bilmiyorum ama en azından hic yoktan iyidir
Birde hanileyi atmak yasal değil diye biliyorum bi avukatla görüştünmü karsı dava acabilirisn tazminat icin

Cok şıkmış saglıkla giydir kuzuna
Ya o dedigin tüylü terlikle cok daha mantıklı aslında havlu terlik rahat değil agzı yüzü kayıyor hemen

Dimi cok bilince daha kötü bende o yüzden hic arastırmıyorum

Suwen ede bak hem lohusa hem hamile diye arat mutlaka

Gonlunuzce olsun insaalah ben de epiduralli normal dogum istiyorum digerini becerememekten cok korkuyorum cunku :) artik her sey gelisti kafalari rahat birakmak lazim ben cok korkuyordum baslarda ama hayvanlar bile yapiyor bu isi ,cevremde gordugum insanlara baktimm bunlar yaptiysa bende yaparim dedim kendimi telkin ede ede akisina biraktim

Eger karnin siserse rahim yerine yerlessin diya odada da bastirmislardi bende 1 kez. Cok asiri acimiyor sakin kalmak lazim.

Oyyyy
Gaz cıkarmak gerek diyorlar sezeryan da acaba onun icin mi öyle bastırıyorlar ameliyatlı yere
Gaz cikarmak gerekli zaten de. Rahim buyuyor ya 9 ay boyunca. Dogumdan sonra da kuculup eski haline geliyor. Rahim kuculurken yerine yerlessin diye bastirmislardi bende karnim sertlestigi icin. Insan korkuyor acaba dikislere birsey mi olr diye ama birsey olmuyor. Zaten bastirdiklari yer tam gobek deliginin oldugu yer. Dikisler asagida

Canim uzulme. Allah yardimcin olsun. Hic anlamam ki bu is olaylarindan. Dava etme hakkin varsa dava et. Bebek iyodor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…