- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Neyse bakalım bizim basımıza ne gelicek dogum hikayeleri askerlik anıları gibi :)Gaz cikarmak gerekli zaten de. Rahim buyuyor ya 9 ay boyunca. Dogumdan sonra da kuculup eski haline geliyor. Rahim kuculurken yerine yerlessin diye bastirmislardi bende karnim sertlestigi icin. Insan korkuyor acaba dikislere birsey mi olr diye ama birsey olmuyor. Zaten bastirdiklari yer tam gobek deliginin oldugu yer. Dikisler asagida
Hayatında 6 kez ameliyat + 1sezaryen geçirmiş biri olarak İnan sezaryen en kolayı. Belki de diğerleri genel anestezi olduğu içindir. O narkozu atmak aman Allahım. ki 2 ameliyatım başarısız geçti, yani bana hiç bir şey yapılmadığı vücudumda bir kesik dikiş olmadığı halde ayılmak cidden zordu. Sanırım anestezistin başarısıyla ve senin o dozu kaldırmanla ilgili biraz da.Korkma ameliyatın nasıl bir şey olduğunu yaşadıysan sezaryen sana da kolay gelecektir . Söylenilenlere uymak, güçlü durmak süreci daha kolay atlatmayı sağlıyorBn daha önce ameliyat oldum ve anesteziden kendime gelme sürecim çok zorlu geçmişti neredeyse 24 saat boyunca istifra ettim sürekli o kdr çoktu ki gece doktorumu acil olarak hastaneye çağırdılar. Çok yakın arkadaşımda epidural anesteziden dolayı çok istifra etti zaten sezeryandan çok korkuyorum bide böyle şeyler okuyunca şu an iyice tedirgin oldum. İnşallah bi aksilik olmaz ve normal doğururum hiç epidural vs bişey istemiyorum valla razıyım sancıya o ameliyat sonrası kendime gelememek bebeğimle ilgilenememekten iyidir diorum
Prenses Doğum normal vajinal doğum beklenirken ağrıyı hissetmemek için verilen epidurale deniyor. Vücudun sancıyı yaşıyor ama sen anlamıyorsun.Yok hayır sezeryan oldu o sekilde
Seninki sanırım suni sancı dedikleri
Çok fazla sezaryen Doğum izledim beni etkilemedi ama kesilme sırasında bakamayabilirim. Bebeğimin çıkışını merak ediyorum sadece. Yaşadıklarım soğuk kanlı yaptı beni galiba. O gün kafam nasıl olur bilmiyorum ama ilk sezaryenimde kesilirken hissettim sakince hissediyorum ama sorun değil dedim. Ablam da hissedip panik olunca genele çevirmişler.Kan tutar ya bence tutmaz mi seni benim yukaridaki lambadan yansiyordu hic bakmadim heyecan yaparim diye ki ciktiktan sonra tansiyonum dustu sakinlestirici verdiler gaz seklinde cok mutluluk vermisti o gaz,
Ben hic hissetmedim spinalde sadece bebegi cikardiklarini falan hissettim o kadar insallah kolay gecsin hepimizinkiHayatında 6 kez ameliyat + 1sezaryen geçirmiş biri olarak İnan sezaryen en kolayı. Belki de diğerleri genel anestezi olduğu içindir. O narkozu atmak aman Allahım. ki 2 ameliyatım başarısız geçti, yani bana hiç bir şey yapılmadığı vücudumda bir kesik dikiş olmadığı halde ayılmak cidden zordu. Sanırım anestezistin başarısıyla ve senin o dozu kaldırmanla ilgili biraz da.Korkma ameliyatın nasıl bir şey olduğunu yaşadıysan sezaryen sana da kolay gelecektir . Söylenilenlere uymak, güçlü durmak süreci daha kolay atlatmayı sağlıyor
Prenses Doğum normal vajinal doğum beklenirken ağrıyı hissetmemek için verilen epidurale deniyor. Vücudun sancıyı yaşıyor ama sen anlamıyorsun.
Sezaryendeki epidural ise ameliyat öncesi belden aşağısını uyuşturmak için
Çok fazla sezaryen Doğum izledim beni etkilemedi ama kesilme sırasında bakamayabilirim. Bebeğimin çıkışını merak ediyorum sadece. Yaşadıklarım soğuk kanlı yaptı beni galiba. O gün kafam nasıl olur bilmiyorum ama ilk sezaryenimde kesilirken hissettim sakince hissediyorum ama sorun değil dedim. Ablam da hissedip panik olunca genele çevirmişler.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Bu benim aldıgım maaştan cok düşük oluyor ama :sKızlar doğum paranızı falan da iyi hesaplayın ha :) http://sgk.hesaplama.in/dogum-parasi-hesaplama/
Genel anestezi mi olmuştun?Bana bastırmadılar ama bir ağırlık koydular feci canımı yaktı dayanamayıp koydukları yerden biraz kaldırdım. Sonra 60 gün kanamam sürdü bir türlü kesilmedi acemilik anormal bir durum varmış bilemedim doktora gittim parca kalmış kurutaj oldum doktor hatası değil bazen olabiliyor dedi farklı bir doktor. Acaba o ağırlığı orda tutmasında mi oldu diye düşündüm ozaman ama ondan değil-dir muhtemel
benim ablam gaz çıkaramadığı için çok sancı çekti en sonunda serum taktılarOyyyy
Gaz cıkarmak gerek diyorlar sezeryan da acaba onun icin mi öyle bastırıyorlar ameliyatlı yere
evet ya bende iyisiyle kötüsüyle normal olup geride bırakmak istiyorum , Allah hepimizin gönlüne göre versin. her iki türlüde zor , ama zorlu normal doğum geçiren arkadaşlarım dahi 2.yi yine normal istedi. Sanırım toparlanma ve bebeğe odaklanma süresi hızlanıyor. İnşallah önce sağlıkla, şifayla hangisi hayırlı olacaksa o olsunBn daha önce ameliyat oldum ve anesteziden kendime gelme sürecim çok zorlu geçmişti neredeyse 24 saat boyunca istifra ettim sürekli o kdr çoktu ki gece doktorumu acil olarak hastaneye çağırdılar. Çok yakın arkadaşımda epidural anesteziden dolayı çok istifra etti zaten sezeryandan çok korkuyorum bide böyle şeyler okuyunca şu an iyice tedirgin oldum. İnşallah bi aksilik olmaz ve normal doğururum hiç epidural vs bişey istemiyorum valla razıyım sancıya o ameliyat sonrası kendime gelememek bebeğimle ilgilenememekten iyidir diorum
Evet eminönüne arabayla gidilmez, ama metroyla çok rahat oluyor sadce 15 dk yürüme mesafesi var , birde meinönünde geizyorsun fln , sana tavsiyem gideceksen çok öğlene bırakma, hem sıcak hem kalabalık artışı bunalırsın. Havuzluhan var bildiğim orda çok çeşit var herşey ben ordan süste bakacağım oda içinUzagım en az iki vesait gidip bide yürüyecegim arabayla gidilmez oraya
Sen gittin mi hic o anne bebek icin olan han gibi bişey varmıs ona
ya bence korkmazsın , o bebek bir şekilde gelecek ve o anı nekadar erken görürsek okadar güzel, ya normal ya sezeryan başka alternatif yok, hiç kendimizi korkutmayalım benceBenimki spinal sezaryendi. O yüzden her ana şahit oldum. Bebek çıktıktan sonra genel anestezi isteyebilirsin. Böylece yavrun narkozdan etkilenmez. Karnımdaki baskıyı hissetmedim, başlangıç noktası olarak diyaframın ordan yapıyorlar o yüzden oradaki baskı beni yordu. Korkmayın kızlar İnan’ın herşey evladınız için olunca tatlı geliyor. Bu arada Spinal/epidural sezaryende de normal Doğum gibi aradaki panelin olmamasını talep edebiliyormuşuz. Ben bu kez isticem. Oğlumun karnımdan çıkışını da görmek istiyorum. Manyakça gelebilir , tabi son an korkup caymazsam
Nasil yaa? Boyle sacmalik olur mu? Kac yildir calisiyordunuz? Bence bir avukatla gorusup haklarinizi arayin. Ise iade davasi acabilirsiniz.Arkadaslar bugun cokkotu bir gun gecirdim. Dogum iznime 2 hafta kala beni isten cikarttilar. Bir anlasma yapalim ben bu zamana kadar sorunsuz calistim her dediginizi yaptim siz de beni idare edin su dogum haklarimin hepsini almak istiyorum dedim yine de olmadi. Baya yiprandim su 1 gunde baya yoruldum uzuldum. Insallah bebegime bir sey olmamistir
Erenköy de pelin magazası aklıma yattı bana arabayla on dk mesafede bi oraya gideyim bu haftaEvet eminönüne arabayla gidilmez, ama metroyla çok rahat oluyor sadce 15 dk yürüme mesafesi var , birde meinönünde geizyorsun fln , sana tavsiyem gideceksen çok öğlene bırakma, hem sıcak hem kalabalık artışı bunalırsın. Havuzluhan var bildiğim orda çok çeşit var herşey ben ordan süste bakacağım oda içinEşim biraz alımları durdurup toparlanalım dedi, çünkü al al bitmiyor dedim ben gecelik işini halledeyim çikolata seçelim, süs alalım bu işlerle ilgileneme sonra çıkamam birdaha eminönüne ağırlaşınca dedim
bende öyle çok istiyorum 37.hafta kurban bayramı, 38. hafta gelse ne güzel olurBu izin işinde en karlisi 37ye kadar çalışıp 38in basında doğurmak :) 37den sonra aktarilmiyo çünkü. Ama drla anlaşıp doğum raporuna 37de yazdiranlar yok değil...
Canım bende en sade kendimce şık bunu aldım internetten 165 di sanırım .Kızlarr ben hala gecelik almadım
Bi cogunuz sade modeller tercih ediyor ama ben dantelli şık ama abartı olmayan bişiler bakıyorum ve aklım cok karıstı görmedende almak istemiyorum
Eminönüne bi pasaja alısverişe gidenler orda varmıydı böyle seyler hatırlıyormusunuz
Birde gitmeye deger mi fiyat aralıgı nedir
Güzel güzel kullan inşallah :)Canım bende en sade kendimce şık bunu aldım internetten 165 di sanırım .
Genel anestezi mi olmuştun?
Bir de sezeryandan 4 gün sonra doktor ultrasonla karnıma bakmıştı birşey var mı diye. Sana bakılmsdı mı?
Biz de ondan aldık, 60-120 boyutları, diğer park yataklardan 10 cm dar diye biliyorum. Ben 1 buçuk yaşında oda yapıcam zaten kısmetse o zaman yatak alıcam, diğer anne yanı beşikler çok kısa süre kullanıldığından ve diğer park yataklar da çok yer kaplayacağından, e ikisini de almayalım tek bir ürün alalım diyerekten bunu seçtik. Mağazalarda indirimler oluyor biz 600'e aldık.O nasil peki kullanisli mi hani digerleri gibi uzun yillar kullanilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?