Neyse bakalım bizim basımıza ne gelicek dogum hikayeleri askerlik anıları gibi :)

Hayatında 6 kez ameliyat + 1sezaryen geçirmiş biri olarak İnan sezaryen en kolayı. Belki de diğerleri genel anestezi olduğu içindir. O narkozu atmak aman Allahım. ki 2 ameliyatım başarısız geçti, yani bana hiç bir şey yapılmadığı vücudumda bir kesik dikiş olmadığı halde ayılmak cidden zordu. Sanırım anestezistin başarısıyla ve senin o dozu kaldırmanla ilgili biraz da.Korkma ameliyatın nasıl bir şey olduğunu yaşadıysan sezaryen sana da kolay gelecektir . Söylenilenlere uymak, güçlü durmak süreci daha kolay atlatmayı sağlıyor
Yok hayır sezeryan oldu o sekilde
Seninki sanırım suni sancı dedikleri
Prenses Doğum normal vajinal doğum beklenirken ağrıyı hissetmemek için verilen epidurale deniyor. Vücudun sancıyı yaşıyor ama sen anlamıyorsun.
Sezaryendeki epidural ise ameliyat öncesi belden aşağısını uyuşturmak için
Kan tutar ya bence tutmaz mi seni benim yukaridaki lambadan yansiyordu hic bakmadim heyecan yaparim diye ki ciktiktan sonra tansiyonum dustu sakinlestirici verdiler gaz seklinde cok mutluluk vermisti o gaz,
Çok fazla sezaryen Doğum izledim beni etkilemedi ama kesilme sırasında bakamayabilirim. Bebeğimin çıkışını merak ediyorum sadece. Yaşadıklarım soğuk kanlı yaptı beni galiba. O gün kafam nasıl olur bilmiyorum ama ilk sezaryenimde kesilirken hissettim sakince hissediyorum ama sorun değil dedim. Ablam da hissedip panik olunca genele çevirmişler.

Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben hic hissetmedim spinalde sadece bebegi cikardiklarini falan hissettim o kadar insallah kolay gecsin hepimizinki

Gunaydin arkadaslar bebeklerin kimlikleri hastanede cikartiliyormus istanbul da sanirim simdilik eve gonderiyorlarmis siz ne yapicaksiniz hic hastaneden cikaran duydunuz mu

Genel anestezi mi olmuştun?
Bir de sezeryandan 4 gün sonra doktor ultrasonla karnıma bakmıştı birşey var mı diye. Sana bakılmsdı mı?

evet ya bende iyisiyle kötüsüyle normal olup geride bırakmak istiyorum , Allah hepimizin gönlüne göre versin. her iki türlüde zor , ama zorlu normal doğum geçiren arkadaşlarım dahi 2.yi yine normal istedi. Sanırım toparlanma ve bebeğe odaklanma süresi hızlanıyor. İnşallah önce sağlıkla, şifayla hangisi hayırlı olacaksa o olsun
Bence en zoru uzun saatler normal olsun diye uğraşıp sonradan sezeryana alınmak, o yüzden herşeyde bir hayır vardır

Uzagım en az iki vesait gidip bide yürüyecegim arabayla gidilmez oraya
Sen gittin mi hic o anne bebek icin olan han gibi bişey varmıs ona
Evet eminönüne arabayla gidilmez, ama metroyla çok rahat oluyor sadce 15 dk yürüme mesafesi var , birde meinönünde geizyorsun fln , sana tavsiyem gideceksen çok öğlene bırakma, hem sıcak hem kalabalık artışı bunalırsın. Havuzluhan var bildiğim orda çok çeşit var herşey ben ordan süste bakacağım oda için Eşim biraz alımları durdurup toparlanalım dedi, çünkü al al bitmiyor dedim ben gecelik işini halledeyim çikolata seçelim, süs alalım bu işlerle ilgileneme sonra çıkamam birdaha eminönüne ağırlaşınca dedim

Çok fena bişey ya. Krize girmiş gibi kaşınıyorum etlerimi kopartasın geliyor. Hamile olmasam Su dolu küvete girer çıkmazdım
[/QUOTE]
Kizlar selam, gebelikte kasinti farkli rahatsizliklarin habercisi olabiliyor. Kurdesen diyip gecmeyin bence yine bir doktorunuza danisin. Cunku mesela bizim bebek toplanmasi, poposu, kafasi sandigimiz seyler de kasilma. Ben artik yogurdu ufleyerek yiyorum.

ya bence korkmazsın , o bebek bir şekilde gelecek ve o anı nekadar erken görürsek okadar güzel, ya normal ya sezeryan başka alternatif yok, hiç kendimizi korkutmayalım bence

Nasil yaa? Boyle sacmalik olur mu? Kac yildir calisiyordunuz? Bence bir avukatla gorusup haklarinizi arayin. Ise iade davasi acabilirsiniz.

Herkese gunaydiiiin 8 saatlik bir yolculuktan sonra geldim nihayet yolda yoruldugumu hic hissetmedim ama geldikten birkac saat sonra anladim ki yorulmusum ama cok sukur oglusum hep kipir kipirdi karnimda bir elim direksiyonda bir elim karnimda geldim tabiii biraz da korku ya bir sey olursa diye ama rahat geldik cok sukur arabayla yolculuk yapacak arkadaslar dinlene dinlene giderseniz allahin izniyle hicbir sey olmaz

Erenköy de pelin magazası aklıma yattı bana arabayla on dk mesafede bi oraya gideyim bu hafta
Aqua markayı begeniyorum onun ürünleri varmıs hem bulursam gerke kalmaz eminönüne
Ben cikolatayıda o draje olan kutulu modelden sipariş ettim
Hediyeliğide sipariş verdim
Bi kendime alacaklarım kaldı

Canım bende en sade kendimce şık bunu aldım internetten 165 di sanırım .

Eklentiler

• 38A85DE8-F1C6-46F5-A546-1F1235E0D929.webp
    28 KB · Görüntüleme: 49
Genel anestezi mi olmuştun?
Bir de sezeryandan 4 gün sonra doktor ultrasonla karnıma bakmıştı birşey var mı diye. Sana bakılmsdı mı?

Bakıldı tabi 2-3 gün sonraydı sanirim, doktor kontrol etti bir sorun görülmedi 60 gün kanama kesilmeyince farklı bir doktora gittim çok küçücük parca kalmış olabilir dedi benim hastakarımdada oluyor nadir dedi sonuç kürtaj sonrası bir süre sonra kesildi. Spinal anestezi olmuştum

O nasil peki kullanisli mi hani digerleri gibi uzun yillar kullanilir mi
Biz de ondan aldık, 60-120 boyutları, diğer park yataklardan 10 cm dar diye biliyorum. Ben 1 buçuk yaşında oda yapıcam zaten kısmetse o zaman yatak alıcam, diğer anne yanı beşikler çok kısa süre kullanıldığından ve diğer park yataklar da çok yer kaplayacağından, e ikisini de almayalım tek bir ürün alalım diyerekten bunu seçtik. Mağazalarda indirimler oluyor biz 600'e aldık.
M Mimicikk siz içine yatak aldınız mı? Biz yarı ortopedik yatak aldık ama iyi mi ettik bilmiyorum, kendi şiltesinden başka yatak koymayın diyor ama o da çok sert, bilemedim hiç. Normal park yataklara da yatak konuyor, genelde sünger görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…