Erenköy bize arabayla yarım saat bir git bakalım belki bulursun,
iyi senin az kalmış alacakların , zaten vaktimizde azaldı hazır beklesinler
kızlar işyerine birisi kuru üzüm getirmiş, normalde sevmem yemem , naturel fln yazıyor tadını büyüklüğünü sevdim , İpek bayıldı inanılmaz hareketler yaptı lifli olması sebebiyle sindirimede iyi geliyor , halsizlik ve yorgunluğada iyi geliyormuş haberiniz olsun

nasıl yani yıllık izin neden kullanamıyoruz. ben çalışabilir raporu alıp 34. haftada yıllık izine çıkacağım bayramdan önceki hafta . özel sektördeyim .

inanamıyorum yaa , insanlar nekadar duyarsız, bencil olmuşlar
sıkma canını bir kapı kapanır başkası açılır, can sıkıcı ama bebeğini düşün kısmeti başka yerden gelir üzülme

kesinlikle dava açmalısın . işçi her zaman kazanıyor. davayı kazandığın zamanda işe geri alınma davası açarsın işsiz kaldığın tüm süreci tazminat olarak ödemek zorunda kalır terbiyesizler. her türlü pisliği yap kendinide üzme.

Ben henüz almadım ama diktiricem bi tanıdığıma yataksiz yatırmam her park besige sunger koyuyolar içine yatak islevini görsün diye ama kimse çocuğunu oraya yatirmaz basit bisey o. Iyi yapmissin bende yaptiricam

Yarin avukatimla gorusecegim. 170 i aradim bana hakli sebebi varsa isveren cikartabilir sizi dedi.
sen 170 i boşver canım gerçekten devlet hep işçiyi tutuyor davalarda . ben kendim istifa ettiğim halde dava açıp kazandım . aldım tazminatımı o yüzden açmalısın hakkını bırakma

Kan gelmeyince dogum sonrasi bayagi elleriyle karnina bastiriyolzr yeni dikisli olsan bile hatta alttan elini sokmustu bi de bana bunu yapmazsam cok sancin olur kan dolup bosalmadigi icin demisti ama acisi hala aklimda sezeryan sonrasi benimkisi tabi
Bitirdin beni şuan cok korkunc ya zaten tüp bebekte anam ağladı inşallah normal doğururum da yırtarım bunlardan

Sabahlık acıkcası tamamen show icin
İki foto cekileyim şıkşık tamamdır :)
Kızlar beden olarak nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz? 30. haftamdayım doğurana kadar ne olur bilmem:) Doğum sorasında karın hemen inmiyor nerdeyse hamile gibi duruyor. Şimdi aldığım gelirmiki acaba? yada biraz daha mı beklesem almak için bilemedim? Sizler ne düşünüyorsunuz?

ben 80 tl ye lcw den aldım resim atmıştım hatta, sevimli bence

Yahu zaten ister yap ister yapma, sen de biraz hazır hissedersen doğuma yardımcı olursun sadece.
Gönüllü ve hazır psikolojide olmak bizim karımıza , yoksa o bebek ordan öyle bir çıkacakki ve esas olayda ondan sonra

Gunaydin herkese. Acıktım ben ama yine useniyorum kalkip kahvalti hazirlamaya. Tembel oldum ben.
Ohoo tembellik yok, saat kaç olmuş bak kahvaltı yapmamışsın acıkmıştır minnoşun ,
ben akşamları evde yemek yapıp işe getiriyorum birde sağlıklı olsun diye , beslenmenin önemini unutmayalım

Hamile geceliği alacagım icin gebe kalmadan önceki bedenimle aynı hamile bedenimde hala S aldıgım elbiseler pantolonlar hep S
Ama bi beden büyük alıp M de alabilirim
Bi arkadas demişti dogumdan sonra 6 aylık haline dönüyorsun diye

Suan manzaram bu ve ben cesaret edip giremiyorum,cok iyi yuzme bilmeme ragmen sabahtan beri 36262626 tane senaryo yazdim ya kayarsam ya mikrop kaparsam cunku analıııkkkk..ayaklarimi soktum oturuyoruz kizimla

Eklentiler

• 20190704_115411.webp
    107,2 KB · Görüntüleme: 73
Suan manzaram bu ve ben cesaret edip giremiyorum,cok iyi yuzme bilmeme ragmen sabahtan beri 36262626 tane senaryo yazdim ya kayarsam ya mikrop kaparsam cunku analıııkkkk..ayaklarimi soktum oturuyoruz kizimla
Zaten kimse yok girme bence de ne olur ne olmaz kramp vs girer

Ozaman sende izine ayrılmak için 37. haftanı bekleme canım. 37. haftana 20 gün kala yıllık izne çık, 37. haftada doğum iznin devreye girsin. en azından yanmamış olur izinlerin.

Zaten kimse yok girme bence de ne olur ne olmaz kramp vs girer
Hahhaah sagim solum dolu aslinda ama aynen bunlari dusunmekten kiyida cipirdadim yetmezmis gibi msjlar gelio bebise dikat et diye.ayhh bir dogsalaaar cok fena acisini cikarticam cok ozledigim seyler var

kız delimisin gir rahatla, ayak hareketleri yap yürü denizde çok iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…