nasıl yani yıllık izin neden kullanamıyoruz. ben çalışabilir raporu alıp 34. haftada yıllık izine çıkacağım bayramdan önceki hafta . özel sektördeyim .
ben kamudayım canım ve maddede şu geçiyor. "Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda çalışabileceği tabip raporuyla onaylanan memurun bu süre içinde kanuni izinlerini (hastalık izni, mazeret izni, yıllık izin vb.) kullanması mümkündür. Ancak, bu kanuni izin süreleri doğum sonrası analık izni süresine ilave edilmeyecektir. " yani sen, 32. hafta ile 37. hafta arasındaki 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyordun normalde ama eğer 2 hafta izin alacaksan yalnızca 3 hafta aktarabiliyorsun. madem direk 32 de ayrıl diyenler oldu ama kurban bayramı 9 gün olursa o araya kaynasın istemiyorum, dolayısıyla 32 den sonra, bayram öncesi 12 gün (2 haftaya denk geliyor) izin kullanıp bayram ile birleştireceğim, bayramın tatili aktarılmak zorunda çünkü en azından o da yanmasın diyorum.

ben normalde xs giyerdim şimdi bol S , ve hamile S beden oluyor,
birde heryerde pijama ve gecelikler bana büyük ve uzun diye, günlük alternatifleri S beden aldım, altın boyunu kısaltıcam ama üstü şuan anca kapandığına göre ilk zamanlar olmaz diye düşünüyorum atlet üstüne gömlek gibi giyebilirim ancak, zaten M beden alıp sonradan elimde kalacağına kendi bedenime yakın olanı almak daha mantıklı geldi,
hastanede lohusa takımı için de yine S alacağım lohusa S bedenler büyük ve uzun yine

anladım canım . ben özeldeyim ve işyerim pek bilmiyor sanırım bu konuları . bana olur dediler. bi problem çıkmaz heralde .

ben normalde 38 bedenim. hamile elbiselerinde m değil l beden aldım kalça kısmı rahat olsun diye. geceliği de L aldım. ama lohusa diye geçtiği için L. normal kalıp bişeyde L beden olmaz mesela . sen hamile kalıplarında mı s bedene geçtin ? ona göre hesaplayabilirsin . bir de lohusa sitelerinde beden hesaplama var oralardan hesaplayabilirsin

banada açık geldi, gelen giden açısından
ama dediğin gibi zaten sabahlıkla karşılarız misafiri
bu modeli bende beğenmiştim aklımda olsun
sabahlık hep üstümde olacak canım çıkartıp oturamam zaten . bir de kumaşı çok ince ve hafif sabahlığı da kısa kollu olunca çok rahat oldu . önüm hep kapalı durur .

nasıl yani yıllık izin neden kullanamıyoruz. ben çalışabilir raporu alıp 34. haftada yıllık izine çıkacağım bayramdan önceki hafta . özel sektördeyim .
Özel sektör farklı canım, doktorumuz sağlık açısından çalışmamızda bir sorun yok diyor ve işe devam edebiliyoruz. Yani sağlığımızdan dolayı bir izin iştemeyip devam ediyoruz. bu süreçte normal zamanımızda nasıl yıllık izilerimizi kullanıyorsak aynı şekilde kullanabiliriz. O kurumunla senin arada, SGK bilgisi bile dahilinde olan birşey değil. Söyle düşün hamile falan değilsin ve çalışırken yıllık iznini kullanıyorsun. Öğretmenlerin öyle yıllık izni falan olmuyor zaten, yaz tailleri ve sömester otomatik olarak tatill sayıldığı için.

kızlar uyku seti aldınız mı beşikleriniz için oda takımı alanlar ? şu yan korumalıklı falan olanlardan . çok kararsızım çok çeşit var .

anladım canım şimdi . oh rahatladım çok teşekkür ederim

kızlar uyku seti aldınız mı beşikleriniz için oda takımı alanlar ? şu yan korumalıklı falan olanlardan . çok kararsızım çok çeşit var .
Yataş tan bebek seti aldım canım . Oda yapmadım ama park yatak için de onu kullanacağım

Hahhaah sagim solum dolu aslinda ama aynen bunlari dusunmekten kiyida cipirdadim yetmezmis gibi msjlar gelio bebise dikat et diye.ayhh bir dogsalaaar cok fena acisini cikarticam cok ozledigim seyler var
Ben girdim hatta giriyorum haftasonları denize hemde istanbuldada balıkesirdede bişey olmadı cok sükür ama tabi sen bilirsin :)

Ben ilk giymek için geniş gecelik alıcam. Ekru renkli dörtlü seti aldım zaten, foto çekilmek ve sonrasında giymek için nasipse, foto çekilmeden batırmak istemiyorum onları Ben şuan şeker diyetinden dolayı kilo veriyorum ama elbet son ayların şişkinliği olacaktır diyerekten üzerime rahat rahat olan bedenden aldım, yani L de olacakken XL aldım üzerimde tabi kötü fln da durmadı, ama sabahlığı L verdi satıcı, onlar zaten geniş oluyor büyüğüne gerek yok dedi.

Ohoo tembellik yok, saat kaç olmuş bak kahvaltı yapmamışsın acıkmıştır minnoşun ,
ben akşamları evde yemek yapıp işe getiriyorum birde sağlıklı olsun diye , beslenmenin önemini unutmayalım
Zaten bu hafta 500 gr vermisim. Doktorum kilo vermeyi pek onermiyoruz dedi.

Ben almadim ve iyi ki de almamisim cunku gerek duymadim. Zatwn bizim yataklarimizin etrafinda da oyle korumalalar yok. Ben park besik kullanmistim. Icine yorgan aldigima bile pisman oldum cunku yorgan elyaf cocugu terletti ve ben hemen 2. Gun kaldirdim attim dolaba ve bu bebege de kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…