Yorgan yerine ne kullandım canım? Biz de aldık elyaf yorgan önümüz kış sonuçta diye.

zaten o beşikte yatmayacak uzun bir süre de odasına uyumlu bişiler olsun diye bakıyorum. fuzuli şu an için aslında ama :) napayım durduramıyorum kendimi

Yataş tan bebek seti aldım canım . Oda yapmadım ama park yatak için de onu kullanacağım
bu arada hangi seti aldın canım . yorganı falan iyi mi yan korumaları falan ? model beğendim alacağım şimdide sana sorayım dedim . bir tek yastık yok içinde galiba ?

kızlar uyku seti aldınız mı beşikleriniz için oda takımı alanlar ? şu yan korumalıklı falan olanlardan . çok kararsızım çok çeşit var .
Ben aldım
Olabildigince yatagında yatırmaya calısıcam
6 aylıkkende işe dönmeyi planladıgım icin yatagına alısmak zorunda
Döner bişey yapar diye korkup aldım cokta cici duruyor

İnşallah, keşke elimden daha fazlası gelse de daha fazlasını yapabilsem.Size de hayırlı doğumlar diliyorum :)
Cok teşekkür ederim
Olsun onlar bile kurtarıcı olur
Gecenlerde biri bi baslık acmıstı bebegime hic bişey alamıyorum diye
Samsunda mı bilmiyorum ama onada gönderebilirsiniz belki bulamazsanız

Kizlar. Hamile reyonundan aliyorsaniz kendi bedeninizde almaniz gerekiyor anladigim kadariyla, small ise small, medium ise medium. Ben pek hamile kiyafeti almadim. Gecelik ve pijamalarin pamuklu olmasina dikkat ettim. Oyshodan m beden gecelik aldim ama baya buyuk oldu, small alsam daha iyi olurmus. Dogumdan sonra daraltirim diye dusundum. O kadar para verip sadece lohusa/hamile doneminde giymek bana fuzuli geliyor. Chakra indiriminde 37 liraya pijama alti ve yine ayni fiyata gecelik aldim s beden. Beklemiyodum ama ikisi de oldu valla. Bence aldiginiz kilodan ziyade bacaklariniz kollariniz kalinlasti mi? Ona gore beden tercihi yapin.

bu arada hangi seti aldın canım . yorganı falan iyi mi yan korumaları falan ? model beğendim alacağım şimdide sana sorayım dedim . bir tek yastık yok içinde galiba ?

şunu aldım canım. ben yataşı çok severim kendi yatağım, yorgan ve yastıklarım da yataştır o yüzden çok da araştırmadım açıkcası. güzel bir set, 240 TL de absürd bir fiyat değil çünkü bilinmeyen markalarda bile 400-500 lere kadar çıkabiliyor. içinde yastık ve nevresim yok. yani yorgan, yastık kılıfı ve çarşaf var fakat yorganı nevresimsiz kullanmayacağım için rengine uyumlu bir nevresim diktireceğim. bana göre tek eksiği bu, ama diğer markaların setinde nevresim de çıkıyor mu bilmiyorum

Hadi ya
Ölcülerine bak mutlaka benim yatak cok büyük oldugu icin uymadı onun modelleri
Çilekte falanda var
ya ben odasını biraz soft renklerde yapıcam avizesi falan makromeden hasır ipli . kendim yaptım. o yüzden çok pembeli cicili bişeyde istemiyorum çok sade düz bişeyde . tam aradığımı buldum kalmamış. stoğa girince haber verirler belki mail bıraktım.

Suan manzaram bu ve ben cesaret edip giremiyorum,cok iyi yuzme bilmeme ragmen sabahtan beri 36262626 tane senaryo yazdim ya kayarsam ya mikrop kaparsam cunku analıııkkkk..ayaklarimi soktum oturuyoruz kizimla
Ben hiç düşünmezdim, sitede beni gören herkes neden girmiyorsun , birşey olamaz ben şöyle girmiştim böyle yapmıştım diye anlatıyor , havuz diye giremiyorum ama Deniz de birşey olmaz diye düşünüyorum hatta o kadar daraldım burda suya atlamayı aşeriyorum resmen hafta içi çok uzak olmayan bir yere gideceğim denize

Ben evet hamilede S beden veya çok bol olmayan M de oluyor.bol S beden de oluyor , omuzlarım dar, boyum kısa bacaklar ince göbek ful olunca seçim yapmak zor

Ben dE bunu çok beğendim ama bitmiş bence de fiyatı çok iyi . nevresimleri de var sitede

Eklentiler

• F48A8861-498D-4EB3-8A34-1FA2897E5BFB.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 58
Hangi modeline baktın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…