Hepsiburadaya falan baktımda yok malesef
Yakınlarında subesi varsa arayıp bi sorsana
aradım canım eskişehir deki bütün mağazalarını instagramdan resmi paylaşan istanbul mağazalarına mesaj atıyorum psikopata bağladım nasip artık .teşekkürler bu arada baktığın için

Ben dE bunu çok beğendim ama bitmiş bence de fiyatı çok iyi . nevresimleri de var sitede
nevresim takımları var ama aynı takımdan almaya gerek duymuyorum 2 yastık 2 çarşaf olacak çok gerekli gelmedi bana. düz renk kumaş alıp nevresim diktireceğim, setin içinden çıkan yastık ve çarşafla kombinlerim

jalebi-i bem çilekten aldım çok tatlı
Bir bak istersen somon rengi farklı çeşitte var

Nasıl yani ben 2 hafta izin kullanmayı düşünüyordum sonra 37 de izne ayrılacaktım . O şartlarda çalıştığım 5 haftayı aktaramayacak miyim ? Sonuçta yıllık izin
Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin veya saglık raporu kullanırsak yani 32-37 hafta arasında o günler doğum sonrasına aktarılmıyor arkadaşlar kesin net bilgi

Çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin veya saglık raporu kullanırsak yani 32-37 hafta arasında o günler doğum sonrasına aktarılmıyor arkadaşlar kesin net bilgi
evet öyleymiş ama inisiyatif kullanan kurumlar da oluyormuş sanırım. bizimkinde öyle bir durum yok da

Benim bu hafta bir projeden dolayı çalışmam gerekiyor. Haftaya da 32. hafta oluyor zaten rapor almam lazım. Belki Aralık son haftası falan kalacak gibi doğum izninden sonra. O zamana artık kalırsa. Bebeğin gelmesine bağlı

sağlık olsun zaten önemli olan doğumdan sonrası şimdi izinkullansakta boş benim önceden haberim olduğu için yıl içine yayarak kullandım izinleri

Cok sacma ama ya
Neyse Allahtan calıstıgım kurum normal maaş seklinde yatırmaya devam edicek
ben gönderilen linkten hesap yapmadım , ama brüt maaşın 3te 2sini alıyoruz ssk dan onu biliyorum.
16 haftalık yaklaşık 4 aylık maaş alacak gibi düşünüyorum ,
brütün 3te 2 si normal maaşımdan 500 tl az oluyor, yinede fena değil

ben de önümüzdeki hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. daha erken diyenler var ama biraz pimpirikliyim, ne olur ne olmaz hastane çantam hazır dursun diyorum
benim oda daha tamamlanmadı bende 2 hafta sonra ütüleri halledeceğim, kuzen ve arkadaşım halledecek daha doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…