@ShinSeGi , Ccaglasam_mi
, Hhoney bunch
, Plm123
, magic fruit
, @limelemon , yesilusjalebi-i
Arkadaslar kafami toparlayinca okuyacagim mesajlarinizi daha dikkatli. Cok tesekkurler ama. Bugun tekrar cagirdilar guzelce oturduk konustuk anlastik cok sukur. Doğum iznimi ve tum dogum haklarimi kullandirtacaklar cok sukur
Dun zaten ben hicbir sekilde bi teblig imzalamadim. 2 hafta idare edin sonra zaten parami devlet odeyecek sizden bir sey talep etmiyorum ben dedim. Yönetim kuruluyla konusmuslar insafa gelmisler cok sukur. Ben de cok sevindim. Hak ettigimi alicam cok sukur
Dun zaten ben hicbir sekilde bi teblig imzalamadim. 2 hafta idare edin sonra zaten parami devlet odeyecek sizden bir sey talep etmiyorum ben dedim. Yönetim kuruluyla konusmuslar insafa gelmisler cok sukur. Ben de cok sevindim. Hak ettigimi alicam cok sukur
Cok tesekkur ederim. Cok sukur bugün iyiyim. Dun cok kotuydum ama. Bunca yıllık is hayatimda hep durust oldum yine durust oldum ve kazik atildi diye cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Neyse bugunume şükür. Oglusum da kimil kimil dunden beri. Sanki beni teselli etmeye calisti. Dunden beri hep sevdim hep konustum oglumla. Allah kimseye yasatmasin
Kizlar selam, gebelikte kasinti farkli rahatsizliklarin habercisi olabiliyor. Kurdesen diyip gecmeyin bence yine bir doktorunuza danisin. Cunku mesela bizim bebek toplanmasi, poposu, kafasi sandigimiz seyler de kasilma. Ben artik yogurdu ufleyerek yiyorum.
[/QUOTE]
Detaylı tüm tahlillerimi yaptırdım canım. Kolesterol dışında Normal çıktı hepsi. Çok stresli bir dönemden geçiyorum doktor da ona bağladı. Pomad verdi.
Bebeğime dokunmasın da Doğuma kadar kaşınmaya razıyım
Detaylı tüm tahlillerimi yaptırdım canım. Kolesterol dışında Normal çıktı hepsi. Çok stresli bir dönemden geçiyorum doktor da ona bağladı. Pomad verdi.
[/QUOTE]
Cok cok gecmis olsun. Hamilelik hakkaten zor bir seymis yahu... disardan cok daha kolay gozuk muyor mu?
Bence sizi boyle bir durumda isten cikarmalari son derece adaletsiz. En ihtiyaciniz oldugu donemde. Kadinlari boyle is hayatindan dislamaya calisiyorlar. Sizi isten cikarmak icin hakli bir sebepleri olsa dahi zamanlamalari cok yanlis ki ben hamile oldugunuz icin isten cikarildiginizi dusunuyorum. Haksiz miyim? Lutfen tamah etmeyin. Sonrasinda ise donmeyi dusunmuyosaniz bile hakkinizi yedirtmeyin. Gebelik izninde zaten paramizi sgkdan aliyoruz. Sizi oylece isten cikartamazlar.
Son paragraf cok onemli. Anladigim kadariyla 2 hafta sonra isten cikarilsaniz bile sandiginiz gibi sgkdan maasinizi alamiyosunuz. 10 gun sonra kesiliyo. Yanlis da anlamis olabilirim ama isin ehli biriyle gorusmeden bir hamle yapmayin bence.
O zaman pek insafa gelmemisler aslinda. Tazminat verecegimize, kendi ciksin isten demisler yanlis anlamadiysam. O zaman bir kar zarar muhasebesi yapip verirsiniz kararinizi. Belki alacaginiz tazminat vs. Sgk odemesinden fazla olabilir.
O zaman pek insafa gelmemisler aslinda. Tazminat verecegimize, kendi ciksin isten demisler yanlis anlamadiysam. O zaman bir kar zarar muhasebesi yapip verirsiniz kararinizi. Belki alacaginiz tazminat vs. Sgk odemesinden fazla olabilir.
1 seneden daha az calisiyordum burda ben. Alacagim paranin dogum haklarimdan daha az olacagini dusundugum icin boyle bir sekilde anlasmaya vardik. Aynı zamanda 4 ay daha sigortam yatacak bunun da benim yararıma oldugunu dusundum
Cok cok gecmis olsun. Hamilelik hakkaten zor bir seymis yahu... disardan cok daha kolay gozuk muyor mu?
[/QUOTE]
Sağ ol canım. Aynen öyle. Sabah eşime de dedim eskidenmiş o kolay hamilelik bir sürü çocuk falan, şimdi herkeste bir sorun, o yüzden analar 1tane 2 taneyle yetinmeye başladı, insan nüfusunun azalması yakındır dedim. Bunca sıkıntıma rağmen şimdiden 3.ye hevesi var
Neyse 29umuz bugün bitiyor çok şükür.
Hhoney bunchyesilusNuhra2
kızlar instagramdan yataşa mesaj attım. takım üretimden kalkmış . ama ankara merkez enza da 1 tane görünüyormuş . mağazayı aradım ve aldım hemen . buldum sonunda
Kizlar besikle gelen yatak ortapedik sanirim..baya bizim yataklarin kucugu..iyi degil diyorlar reflu yatagi ya da yaptirmak mi lazim..ustune bu yün yorganlardan koysak is gorur mu ki nasil olmali?
Kizlar besikle gelen yatak ortapedik sanirim..baya bizim yataklarin kucugu..iyi degil diyorlar reflu yatagi ya da yaptirmak mi lazim..ustune bu yün yorganlardan koysak is gorur mu ki nasil olmali?
terlik o havlu gibi olanları ben sevmiyorum
trendyoldan john may markA terlik aldim
bide kendi plastik gibi önünde tuylu terlik aldim somon rengi.
kuzumun hastane çıkışında somon çiçek tAKILI Eki Görüntüle 2284955