Bizim de ne yatağımız var ne arabamız bir kapı süsümüz hazır bi emzirme yastığı ve önlüğü bu arada görmüşsünüzdür kesin puset üzerine örtülen aynı zamanda emzirme önlüğü olarak kullanılan birşey var acaba demiştim ama gayet kullanışlı birşey bir bakın isterseniz

Eklentiler

• 641004FF-BEEA-4D3E-9955-C37201A660DB.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 29
  • 27A06DB5-B0FB-4551-9D75-9C32D0B41BEB.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 34
Pusetleri cok kapatmiyor mu o ortuler ben de alsam mi diye ikilemdeyim ama bi taraftan da bebek icinde havasiz kalir gibi geliyor

Pusetleri cok kapatmiyor mu o ortuler ben de alsam mi diye ikilemdeyim ama bi taraftan da bebek icinde havasiz kalir gibi geliyor
Evet ya hatta bir yerde bunun yanlış olduğuyla alakalı bir görsel görmüştüm. Nerde gördüğümü de hatırlamıyorum şimdi. Tutma kulbundan tente gibi ayak bölümüne uzanan gergin birşey olmalıymış yanlar açıkta kalacak şekilde.

ben 80 tl ye lcw den aldım resim atmıştım hatta, sevimli bence
Eki Görüntüle 2285062 Eki Görüntüle 2285060
Evet canım puantiyeli olan benim de hoşuma gitti mağaza da yoktu nette gördüm. Ama bugün doktora sordum kesinlikle gecelik al aşırı rahat oluyor her açıdan dedi. O yüzde yedek alacağım şeyi de mi gecelik alsam diye düşünmeye başladım, o şekilde 2 gecelik 1 pijamam olur

Yalnız 3aylık maaş brütün 3/2si oluyormuş hesaplamalara göre
eminmisin 4ay gibi bi maaşına denk geldigine

Son düzenleme:
ben de önümüzdeki hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. daha erken diyenler var ama biraz pimpirikliyim, ne olur ne olmaz hastane çantam hazır dursun diyorum
Benim oda takımı geldi bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdik
Suanda yeniler geldikce devam ediyoruz yerleştirmeye :)
Sonuçta benimde dolabımda herşey ütülü yerleşik atıyorum kazakları üc aydır giymiyorum ama gayet giyime hazır duruyorlar öyle düşün :)

Bende pijamadan vazgectim
Dogum yapan tanıdıklar cok zor oluyor dediler pijamayı indir cıkar yapması
Diğerinde heryerin acılıyor ok ama zaten yaz neredeyse ve bi tarafıma bakmaya geliyorlar bacaklarım acılsa ne olacak

Bende öyle düşünüyordum ama penye kumaş , pusette denemedim daha , emzirme önlüğü için düşünüyordum çok dar olur mu diye , baktım hemencecik üzerime geçirip gayet rahat, pusette de denediğim zaman bilgi vereyim isterseniz ama sadece emzirme önlüğü olarak bile alınır bence geçen arkadaşım emzirecek bebeğini bi tarafı çekiyor öbür taraf açılıyor bu en azından t-Shirt gibi her yanı kapalı, dışarıda falan rahat rahat emzir

Cok guzelmis canim bunlar gule gule kullanin

Canım ben onu mağaza da inceledim satıcı bayan içine de yatak alacaksınız dedi. Yatak koyulmuyor olsa demezdi herhalde. Ben 10 cm daha dar diye vazgeçtim. Yeğenimin ki 70 cm çok rahat yatıyor, ben de 70 cm alayım da sereserpe yatsın kuzum dedim ama bana belli olmaz bi bakmışsın chipolino Merida alıvermişim

Hastanedeyken sorıyon sanırım benim gazım hemen çıkmadı yaa baya geç çıktı yürüyüş yapmıştım bişey yedirmediler gazım çıkmadan
Aynı şey ablama da oldu , ertesi güne kadar çıkmadı gazı ağrıdan geberdi en sonunda doktoru kallavi bir yemek menüsü gönderdi ters etki yapsın diye serumda aldı işe yaradı

ben de önümüzdeki hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. daha erken diyenler var ama biraz pimpirikliyim, ne olur ne olmaz hastane çantam hazır dursun diyorum
Bana doktorum 29.haftadan sonra hazırlamaya başla dedi, her ihtimale karşı hazır etmek de fayda var.

Aranızda montessori model yatak alanınız var mı kızlar içine babynesti koyup ilk aylar o şekilde yatırırım diyorum.
Beşik tarzı şeyler almak istemiyorum.
Onun yerine gerek duyarsam sallayıp uyutmak için ana dizi alayım ortalıkta dursun diyorum.

montessori bana yenidoğandan itibaren pek kullanışlı gelmiyor açıkçası. odası ayrı mı? ben dahil birkaç arkadaş 1 yaş gibi odasını ayırıp montessori düşündük ama süt kuzusu daha cok erken değil mi tabi sizin kararınız. biz böyle düşünüp idaretenlik beşikler aldık anne yanı gibi sepet beşik gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…