Yeni eve taşınılmazsa ne olur o yatak 2 sene sonra, bilemedim. Biz de bir buçuk yaşından sonra yapıcaz odasını kısmetse, o zaman kanz montessori istiyorum ben de. Şimdilik anne yanı olabilen park yatak aldık.
temiz ve dikkatli kullanıldıktan sonra bişey olmaz bence. bende abimin 9 aylık bebeğinde sepet beşiği vardı yatamadı o, onun beşiği alıcam. bakıyım ne kadar yatıcak? uzun süre yatarsa direkt odaya geçiririm sepetten sonra yatamazsa hareketli olursa park yatak gibi bisey alırım tekrar

Kızlar bana aldığınız beşiklerin modellerinden atar misiniz bana da yardımcı olmuş olursunuz

Bebek eşyaları satan mağazadan pazarlıkla 600 TL'ye aldık, internette daha pahalı şuan. Kendi yatağınıza sıfırlayabiliyorsunuz bir tarafını, kademeli olarak alçalıyor o taraf, normal park yataklar gibi bebek büyüyünce yatağı aşağı indiriyorsunuz. Normal park yataklara göre 10 cm dar ama hem anne yanı hem beşik almaktansa tek ürün alalım 1 buçuk - 2 yaşında oda yapana kadar idare etsin, hem de anne yanı beşiğin rahatlığını yaşayayım ilk zamanlar dedik.

Selam kızlar bugün görüş günümüzdü
1.500 olmuş minik kuşum
Başı aşağıda olduğu için, artık çok yorulma gezme uzun uzun dinlen yat dedi
Erken Doğum olmasın diye
Beni panikletmedi doktorum çok tatlı ama tabi dikkat etmem gerek diye bi tedirgin oldum hafiften
Suyu plasentası iyi dedi çok şükür
2hafta sonra çağırdı bu kez
Hayırla vaktiyle gelsin yavrularımız

Kızlar ben tinylove istiyordum ama mağazada baktığımızda rahat sağlanmadığını gördüm, bununla ilgili yorumlar da okumuştum, sallarken ön ayakları yere vurup duruyor, sallamayı düşünmeyenler için sorun değil de. Neyse eşim başından beri bunu istiyordu ben de ikna oldum, inşallah memnun kalırız. Babymall'da uygun fiyata bulmuşken aldık haftasonu, şimdi fiyatı uçmuş. İnşallah memnun kalırız. Tiny love'ın orta kademesi hoşuma gitmişti dinlenme modu, ama işte sallanma sorunu beni vazgeçirdi.

Masallah size benim daha goruse 15 gun var simdiden cok ozledim oglusumu. Aman sen de cok dikkat et. Insallah cogu eksikliklerini gidermissindir. Ben erteledikce erteledim. Haftaya tatile gidiyorum donunce alirim hepsini dedim insallah gecikmem

Ben bir önceki mesajı görmedim, yorumum yatak odasında montessori yatak olmasındaydı, yanlış mı anladım acaba? Yani çocuk 3-4 yaşına gelince ne olacak o yatak, nereye koyulacak yeni eve taşınılmazsa demek istemiştim.

Ebebekte bunun bir benzerini begendik biz de. Ama otomatik degil manueldi. Gule gule kullanin

he şuan anladım demek istediğini evet o da doğru. hep yatak odasında kalmış olacak. belki 2. çocuk olur büyük olan salona geçer bilemedim evet kücük evde biraz fazlalık gibi. daha böyle iş bitince katlanıp kaldırılabilen bisey olmalı haklısın

Ebebekte bunun bir benzerini begendik biz de. Ama otomatik degil manueldi. Gule gule kullanin
Bu da otomatik değil, e bebekte otomatik olanı istiyordum (baby&plus wind) ama arkadaşlarım vazgeçirdi çocuk bunda durmaz hareketlenince diye, fiyatı da aynı gibiydi, sonra bunda karar kıldık hayırlısı.

zadehan ben de arkadaş gibi düşünüyorum. Anne yanı olabilen park yatak düşünebilirsin biz ondan aldık.
Videosunu izle istersen minicik bir çantaya sığıyor katlayınca. Ama mağazada git gör mutlaka. İnternetteki fiyatından 200 tl daha uyguna aldık biz.

Tinylove bende begenmedim inceledigimde prego daha hosuma gitti hatta :) ne kadar aldiniz kacirdik mi indirimi :))) 400e var birtane ama bu o mu bilemiyorum cesiti var sanirim

Tinylove bende begenmedim inceledigimde prego daha hosuma gitti hatta :) ne kadar aldiniz kacirdik mi indirimi :))) 400e var birtane ama bu o mu bilemiyorum cesiti var sanirim
Prego gaby ana kucağı diye geçiyor bu canım, aynı isimde başka yok bildiğim kadarıyla. Babymall'de 465 gibi bir rakamdı haftasonu, net hatırlayamadım. Farklı renkleri var kırmızı ve bej rengi sanırım.

Kızlar slm. Yarın bime bebek eşyaları giysileri vs geliyormuş. Ben biraz önce rica edip baktım ürünlere. Reflü yatağı ve çıtçıtlı bodyleri beğendim fiyatları da uygun. Yarın alacak eşim. Cesit cesit urunler var. Bence siz de uğrayıp bir bakın derim.

ben de önümüzdeki hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. daha erken diyenler var ama biraz pimpirikliyim, ne olur ne olmaz hastane çantam hazır dursun diyorum
Ben de nasipse haftaya yapacağım
Çok da erken değil bi yapsam biraz rahatlicam aklım hep hastane çantasında
Çok şükür artık üzme kendini yoluna girmiş her şey
Geçmiş olsun.. bebişe de maşallah
Güle güle kullan canım
Maşallah size de
Kullanançarın çoğu memnunmuş güle güle kullanın ben bu tarz bişey almayı düşünmüyorum da acaba zorlanır mıyım bilemedim

Bir de babyplusada bakmis olabilirim buna benzio baya babyplus 6 fonksiyon sanirim

Erkenden gidin derim kalmayabiliyor. Şimdi bakındım da 5 li zıbınlar çok uygun hemen alacağım tabi kalitesi de iyiyse :)

Erkenden gidin derim kalmayabiliyor. Şimdi bakındım da 5 li zıbınlar çok uygun hemen alacağım tabi kalitesi de iyiyse :)
5li zibinlar cok sertti canim daha oncede geldi yine bak kalitesinede :)) atletler iyimis ama reflu yatagina bende bakacagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…