temiz ve dikkatli kullanıldıktan sonra bişey olmaz bence. bende abimin 9 aylık bebeğinde sepet beşiği vardı yatamadı o, onun beşiği alıcam. bakıyım ne kadar yatıcak? uzun süre yatarsa direkt odaya geçiririm sepetten sonra yatamazsa hareketli olursa park yatak gibi bisey alırım tekrarYeni eve taşınılmazsa ne olur o yatak 2 sene sonra, bilemedim. Biz de bir buçuk yaşından sonra yapıcaz odasını kısmetse, o zaman kanz montessori istiyorum ben de. Şimdilik anne yanı olabilen park yatak aldık.
Kızlar bana aldığınız beşiklerin modellerinden atar misiniz bana da yardımcı olmuş olursunuz
Masallah sizeSelam kızlar bugün görüş günümüzdü
1.500 olmuş minik kuşum
Başı aşağıda olduğu için, artık çok yorulma gezme uzun uzun dinlen yat dedi
Erken Doğum olmasın diye
Beni panikletmedi doktorum çok tatlı ama tabi dikkat etmem gerek diye bi tedirgin oldum hafiften
Suyu plasentası iyi dedi çok şükür
2hafta sonra çağırdı bu kez
Hayırla vaktiyle gelsin yavrularımız
Ben bir önceki mesajı görmedim, yorumum yatak odasında montessori yatak olmasındaydı, yanlış mı anladım acaba? Yani çocuk 3-4 yaşına gelince ne olacak o yatak, nereye koyulacak yeni eve taşınılmazsa demek istemiştim.temiz ve dikkatli kullanıldıktan sonra bişey olmaz bence. bende abimin 9 aylık bebeğinde sepet beşiği vardı yatamadı o, onun beşiği alıcam. bakıyım ne kadar yatıcak? uzun süre yatarsa direkt odaya geçiririm sepetten sonra yatamazsa hareketli olursa park yatak gibi bisey alırım tekrar
Ebebekte bunun bir benzerini begendik biz de. Ama otomatik degil manueldi. Gule gule kullaninKızlar ben tinylove istiyordum ama mağazada baktığımızda rahat sağlanmadığını gördüm, bununla ilgili yorumlar da okumuştum, sallarken ön ayakları yere vurup duruyor, sallamayı düşünmeyenler için sorun değil de. Neyse eşim başından beri bunu istiyordu ben de ikna oldum, inşallah memnun kalırız. Babymall'da uygun fiyata bulmuşken aldık haftasonu, şimdi fiyatı uçmuş. İnşallah memnun kalırız. Tiny love'ın orta kademesi hoşuma gitmişti dinlenme modu, ama işte sallanma sorunu beni vazgeçirdi.
Eki Görüntüle 2285337
he şuan anladım demek istediğiniBen bir önceki mesajı görmedim, yorumum yatak odasında montessori yatak olmasındaydı, yanlış mı anladım acaba? Yani çocuk 3-4 yaşına gelince ne olacak o yatak, nereye koyulacak yeni eve taşınılmazsa demek istemiştim.
Bu da otomatik değil, e bebekte otomatik olanı istiyordum (baby&plus wind) ama arkadaşlarım vazgeçirdi çocuk bunda durmaz hareketlenince diye, fiyatı da aynı gibiydi, sonra bunda karar kıldık hayırlısı.Ebebekte bunun bir benzerini begendik biz de. Ama otomatik degil manueldi. Gule gule kullanin
he şuan anladım demek istediğinievet o da doğru. hep yatak odasında kalmış olacak. belki 2. çocuk olur büyük olan salona geçer bilemedim evet kücük evde biraz fazlalık gibi. daha böyle iş bitince katlanıp kaldırılabilen bisey olmalı haklısın
Tinylove bende begenmedim inceledigimde prego daha hosuma gitti hatta :) ne kadar aldiniz kacirdik mi indirimi :))) 400e var birtane ama bu o mu bilemiyorum cesiti var sanirimKızlar ben tinylove istiyordum ama mağazada baktığımızda rahat sağlanmadığını gördüm, bununla ilgili yorumlar da okumuştum, sallarken ön ayakları yere vurup duruyor, sallamayı düşünmeyenler için sorun değil de. Neyse eşim başından beri bunu istiyordu ben de ikna oldum, inşallah memnun kalırız. Babymall'da uygun fiyata bulmuşken aldık haftasonu, şimdi fiyatı uçmuş. İnşallah memnun kalırız. Tiny love'ın orta kademesi hoşuma gitmişti dinlenme modu, ama işte sallanma sorunu beni vazgeçirdi.
Eki Görüntüle 2285337
Prego gaby ana kucağı diye geçiyor bu canım, aynı isimde başka yok bildiğim kadarıyla. Babymall'de 465 gibi bir rakamdı haftasonu, net hatırlayamadım. Farklı renkleri var kırmızı ve bej rengi sanırım.Tinylove bende begenmedim inceledigimde prego daha hosuma gitti hatta :) ne kadar aldiniz kacirdik mi indirimi :))) 400e var birtane ama bu o mu bilemiyorum cesiti var sanirim
Bende öyle düşünmüştümya pardon tabi herkesin bi odası olacak diye bisey yok ki
yatak odanda yer varsa mantıklı bence, uzun süre yatar onda. yeni eve taşınırsanız da götürürsün 5-6 yaşa kadar götürür rahat
Ben de nasipse haftaya yapacağımben de önümüzdeki hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. daha erken diyenler var ama biraz pimpirikliyim, ne olur ne olmaz hastane çantam hazır dursun diyorum
Çok şükür artık üzme kendini yoluna girmiş her şey@ShinSeGi , @caglasam_mi , @honey bunch , @Plm123 , @magic fruit ,limelemon , yesilus @jalebi-i
Arkadaslar kafami toparlayinca okuyacagim mesajlarinizi daha dikkatli. Cok tesekkurler ama. Bugun tekrar cagirdilar guzelce oturduk konustuk anlastik cok sukur. Doğum iznimi ve tum dogum haklarimi kullandirtacaklar cok sukur
Geçmiş olsun.. bebişe de maşallahKizlar doktora gittim bugun. Bebis 31+0 da 1.800 gram olmus. 3 kilo ile 3.300 civari dogar dedi. Kan tahlilim iyi bebegin sivisi vs iyi dedi. Ama idrarda enfeksiyon cikti diye kultur istedi. Benim idrar yolu enfeksiyonu gecmemis ramazan bayramindan beri. Pazartesi sonuc alacagim. Gerek gorursem yatirip antibiyotik tedavisi baslarim dedi.
Ben kilo vermistim bu hafta 500 gram kadar onun icin de kilo vermeyi tavsiye etmiyoruz dedi. Bende bugun saldim kendimi herseyi yedim. Karpuz da yedim tatli da yedim. Dogumdan sonra veririm dedim kendi kendime.
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2285330
Bebek eşyaları satan mağazadan pazarlıkla 600 TL'ye aldık, internette daha pahalı şuan. Kendi yatağınıza sıfırlayabiliyorsunuz bir tarafını, kademeli olarak alçalıyor o taraf, normal park yataklar gibi bebek büyüyünce yatağı aşağı indiriyorsunuz. Normal park yataklara göre 10 cm dar ama hem anne yanı hem beşik almaktansa tek ürün alalım 1 buçuk - 2 yaşında oda yapana kadar idare etsin, hem de anne yanı beşiğin rahatlığını yaşayayım ilk zamanlar dedik.
Maşallah size deSelam kızlar bugün görüş günümüzdü
1.500 olmuş minik kuşum
Başı aşağıda olduğu için, artık çok yorulma gezme uzun uzun dinlen yat dedi
Erken Doğum olmasın diye
Beni panikletmedi doktorum çok tatlı ama tabi dikkat etmem gerek diye bi tedirgin oldum hafiften
Suyu plasentası iyi dedi çok şükür
2hafta sonra çağırdı bu kez
Hayırla vaktiyle gelsin yavrularımız
Kullanançarın çoğu memnunmuş güle güle kullanınKızlar ben tinylove istiyordum ama mağazada baktığımızda rahat sağlanmadığını gördüm, bununla ilgili yorumlar da okumuştum, sallarken ön ayakları yere vurup duruyor, sallamayı düşünmeyenler için sorun değil de. Neyse eşim başından beri bunu istiyordu ben de ikna oldum, inşallah memnun kalırız. Babymall'da uygun fiyata bulmuşken aldık haftasonu, şimdi fiyatı uçmuş. İnşallah memnun kalırız. Tiny love'ın orta kademesi hoşuma gitmişti dinlenme modu, ama işte sallanma sorunu beni vazgeçirdi.
Eki Görüntüle 2285337
Bir de babyplusada bakmis olabilirim buna benzio baya babyplus 6 fonksiyon sanirimPrego gaby ana kucağı diye geçiyor bu canım, aynı isimde başka yok bildiğim kadarıyla. Babymall'de 465 gibi bir rakamdı haftasonu, net hatırlayamadım. Farklı renkleri var kırmızı ve bej rengi sanırım.
Erkenden gidin derim kalmayabiliyor. Şimdi bakındım da 5 li zıbınlar çok uygun hemen alacağım tabi kalitesi de iyiyse :)Kızlar slm. Yarın bime bebek eşyaları giysileri vs geliyormuş. Ben biraz önce rica edip baktım ürünlere. Reflü yatağı ve çıtçıtlı bodyleri beğendim fiyatları da uygun. Yarın alacak eşim. Cesit cesit urunler var. Bence siz de uğrayıp bir bakın derim.
Aynen aynen. Demek ki burdan biri paylaştı .Evet ben de oyle bir gorsel gordum sanki icerinin derecesini arttiriyor gibi bir seydi galiba
5li zibinlar cok sertti canim daha oncede geldi yine bak kalitesinede :)) atletler iyimis ama reflu yatagina bende bakacagim:)Erkenden gidin derim kalmayabiliyor. Şimdi bakındım da 5 li zıbınlar çok uygun hemen alacağım tabi kalitesi de iyiyse :)
Emin değilimYalnız 3aylık maaş brütün 3/2si oluyormuş hesaplamalara göre
eminmisin 4ay gibi bi maaşına denk geldigine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?