Ben de 1 yillik bir seye para vermek istemiyorum ( ben de ne cok seye para vermek istemiyormusum, buraya yazdikca farkediyorum ) o yuzden montessori yatak bana da mantikli geliyo. Hatta onun da acelesi yok diye dusunuyorum. Gerci bebek dogunca nerede yatacak hic bir fikrim yok.

Kızlar aylar önce takip ettiğim bi sayfa bunu paylaşmıştı . İlerde lazım olur diye görüntüsünü almıştım . Bu tarz bişey arayanlara fikir olur belki

Eklentiler

• 8B41C361-B4D6-4BCA-91B6-42B128B8CF19.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 46
Sizin adınıza üzüldüm. Ne insafsız insanlar var. Tazminat vs gibi haklarınızı kesinlikle almaya çalışın

657li değil mısınız? 657li olanlarda yıllık izin ertesi yıla aktarilabiliyor. 657li degilseniz ve bu nedenle aktarilamayacaksa 32 haftamız dolmadan o izninizi kullanın bari. 32 hafta dolunca da çalışabilir raporunuzu alırsınız

Ne mesela model marka önerisinde bulunur musunuz
Ben markasiz en ucuz olanlarindan almistim dumduz birseydi. Koseleri bombeli degil de duz modelleri oneririm. Biraz dikkatli kullaninca bize 3 yil dayandi saglamdi hala ben birine verdim. Bu modele benziyordu re gi farkliydi.

Eklentiler

• Screenshot_20190704-224917_Google.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu da otomatik değil, e bebekte otomatik olanı istiyordum (baby&plus wind) ama arkadaşlarım vazgeçirdi çocuk bunda durmaz hareketlenince diye, fiyatı da aynı gibiydi, sonra bunda karar kıldık hayırlısı.
Bende tiny love cok yakin arkadasim kullanırken gördüğüm için aldım sallanmayla ilgili yatarken ve ayaktayken sorun yaşamadı bide cok iyi bi indirimede denk gelince kaçırmak istemedim bi yerde oylamada görmüştüm en cok tercih edilen ana kucağı diye 300e de bulunca yapıştım aldım inşallah bende sorun yaşamam

Arkadaşlar bu karına bastırma olayı rutin bir işlem değildir. Hatta ben hiç duymadım görmedim sağlıkçı olmama rağmen. Ve daha once 2 sezeryanım var öyle birşey uygulanmadı bana. Bazı özel durumlarda uygulanıyorsa o konuda net bilgim yok ama rutin değil eminim

Benim park yatak kendi yatagimin boyundaydi. Sumdi yataklar biraz daha yuksek anne yani olabilen park yatak sart degil bence. Normal park besigi yatagima bitisik koydum odama elimi icine uzettigimda bebege dokunuyordum.. Alt kademeye indirince de basimi kaldirip bakinca goruyordum bebegi. Yanyana yatmis gibi oluyorduk sadece o biraz daha asagid yatmis oluyor.

Ben alacaktım vazgeçtim ,

Normal park yatakta da beğendiğim birkaç model oldu ama çok yer kaplayacaktı ve yatağımın boyuyla uyumsuz oluyordu, öyle oturduğun yerden emzirip de yatağına koyacak gibi değildi. Bir de zaten en fazla iki yaşına kadar yatacak dedim.

Canım bol sıvı ve meyve tüket. Ben çok meyve yiyorum bu yüzden bebeğimin gelişimi hamdolsun önde bile :)
Yanlız fazla meyve iyi değil , yaz meyveleri çok şekerli ve bebekleri olumsuz yönde irileştiriyor
Bebeğin sağlıklı kilo alması için bol protein, kalsiyum ağırlıkla beslenmesi daha uygun

300'e çok iyi almışsın. Sorun yaşamazsın güzel bir ana kucağı o.

Oy maşallah annesi

Yanlız fazla meyve iyi değil , yaz meyveleri çok şekerli ve bebekleri olumsuz yönde iyileştiriyor
Bebeğin sağlıklı kilo alması için bol protein, kalsiyum ağırlıkla beslenmesi daha uygun
zadehan meyvenin yanında süt içince ya da çiğ badem yeyince şekeri hızlı yükseltmiyor.

Haftanla uyumlu tabi önemli olanda geriden gelmemesi. Ben çok meyve yiyorum ama 6 kilo aldım şimdiye kadar
Kilo almak kişiye ve bünyeye göre değişir siz 6 kg alırsınız arkadaş sizin gibi yer 10 kilo alır , bunlar kişiye özel bilgiler , ama kesin olan bişey var ki uzmanların desteklediği anneye az kilo aldıran bebeğe çok kilo aldıran sağlıklı besleyen protein ve kalsiyum

zadehan meyvenin yanında süt içince ya da çiğ badem yeyince şekeri hızlı yükseltmiyor.
Evet meyvenin yanında çiğ kuruyemiş dengeliyor fakat fazla meyvenin hiçbir faydası Yok şeker şekerdir bebeğe geçiyor fazlası da suyun artmasını sağlıyor. Bebekler iri olsun diye bukadar kasmaya gerek Yok hepsinin bir genetiği var , anneninde bir yapısı var neticede

Benim kiz iriydi. Doktor bundan icin iri olmasin demisti. Iri bebek saglikli bebek degildir dedi. Ben sut yogurt tuketmiyorum yine. Kizda hergun 3 bardak kadar sut yogurt veya ayran tuketirdim. Bugun 2 bardak ayran ictim 2 haftadan beri icmiyordum.

Benim kiz iriydi. Doktor bundan icin iri olmasin demisti. Iri bebek saglikli bebek degildir dedi. Ben sut yogurt tuketmiyorum yine. Kizda hergun 3 bardak kadar sut yogurt veya ayran tuketirdim. Bugun 2 bardak ayran ictim 2 haftadan beri icmiyordum.
Tabi yani kalıplı ve yapılı anne babaların bebeği 3 kg olmaz belki genetiğine uygun 4 kilo olabilir fakat , genel olarak sağlıklı bebek kg ortalaması 2.5-3.5 arasıymış ama ideali ortalam3 bence Süper , bende süt yoğurt ayran cacık yoğurtlu semizotu vs sürekli içiyorum serin serin oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…