nasıl yani yıllık izin neden kullanamıyoruz. ben çalışabilir raporu alıp 34. haftada yıllık izine çıkacağım bayramdan önceki hafta . özel sektördeyim .
Kızlar beden olarak nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz? 30. haftamdayım doğurana kadar ne olur bilmem:) Doğum sorasında karın hemen inmiyor nerdeyse hamile gibi duruyor. Şimdi aldığım gelirmiki acaba? yada biraz daha mı beklesem almak için bilemedim? Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bence şu dönem aldigin doğurunca uygun olur lohusa pijamalarında zaten alt parçasında belden ayarlama lastiği oluyor üstü de dökümlü oluyor genelde. gecelikler de dökümlü oluyor
Evet meyvenin yanında çiğ kuruyemiş dengeliyor fakat fazla meyvenin hiçbir faydası Yok şeker şekerdir bebeğe geçiyor fazlası da suyun artmasını sağlıyor. Bebekler iri olsun diye bukadar kasmaya gerek Yok hepsinin bir genetiği var , anneninde bir yapısı var neticede
fazlasına gerek yok. Günde iki kez birer porsiyon ara öğün olarak var benim listemde, şeker yüklemesinden sonra diyetisyene gittim. Birinin yanında bir bardak süt, diğer porsiyonun yanında 7 tane çiğ badem örneğin. Porsiyon miktarları da yazıyor listemde, internetten de bulunabilir, mesela 10 adet kiraz, bir bardak süt gibi. Karpuz kavun muz gibi glisemik indeksi yüksek meyveler yasak bana şuan.
Benim bu hafta bir projeden dolayı çalışmam gerekiyor. Haftaya da 32. hafta oluyor zaten rapor almam lazım. Belki Aralık son haftası falan kalacak gibi doğum izninden sonra. O zamana artık kalırsa. Bebeğin gelmesine bağlı
ben de önümüzdeki hafta bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. daha erken diyenler var ama biraz pimpirikliyim, ne olur ne olmaz hastane çantam hazır dursun diyorum
Çalışamaz raporunu ne zaman götürüyoruz peki? Ben okula sordum pek bi şey bildikleri yoktu, eylülde doğum öncesi iznimin başlaması için çalışamaz raporu getirceksin dediler, hoş belki doğum eylüle kalmaz.
Kızlar oğlum oynarken bi anda sancı başladı
Hiç sancı çekmeyen ben bu sefer sancı çekiyorum
Yarın 29. Haftama giriyorum
İnşallah geçici yalancı sancıdır
Çalışamaz raporunu ne zaman götürüyoruz peki? Ben okula sordum pek bi şey bildikleri yoktu, eylülde doğum öncesi iznimin başlaması için çalışamaz raporu getirceksin dediler, hoş belki doğum eylüle kalmaz.
Ben de 1 yillik bir seye para vermek istemiyorum ( ben de ne cok seye para vermek istemiyormusum, buraya yazdikca farkediyorum ) o yuzden montessori yatak bana da mantikli geliyo. Hatta onun da acelesi yok diye dusunuyorum. Gerci bebek dogunca nerede yatacak hic bir fikrim yok.
Yanlız fazla meyve iyi değil , yaz meyveleri çok şekerli ve bebekleri olumsuz yönde irileştiriyor
Bebeğin sağlıklı kilo alması için bol protein, kalsiyum ağırlıkla beslenmesi daha uygun
Aaaa bebeğimin kilosunun maşallahı var acaba meyveden mi kaynaklı yani sağlıklı bi gelişim değil midir acaba ama problem olduğunu söylemedi doktorum şekerim de yok çok şükür :/
Ben bir önceki mesajı görmedim, yorumum yatak odasında montessori yatak olmasındaydı, yanlış mı anladım acaba? Yani çocuk 3-4 yaşına gelince ne olacak o yatak, nereye koyulacak yeni eve taşınılmazsa demek istemiştim.
Yeni eve taşınacağız Allahın izniyle. Ben sadece şuan ki durumdan ötürü fikir almak istemiştim. Aslında montessori de karar kıldım. Ama çocuk karyolası ebatında olmayacak, bildiğimiz tek kişilik 90×190 karyola yatak olacak. Yani değil 3-4 yaş gittiği yere kadar gider o da kalitesine bağlı tabi. Ama birde fotoğrafını koymuş olduğunuz tiny love marka ana kucağından mı alsam diyorum. O da ortalıkta olur ve her yerde her an rahatlık sağlar diye düşündüm. Benim aklımda baby & plus 6 fonksiyonlu ana kucağı da var kararsız kaldım.
Yeni eve taşınacağız Allahın izniyle. Ben sadece şuan ki durumdan ötürü fikir almak istemiştim. Aslında montessori de karar kıldım. Ama çocuk karyolası ebatında olmayacak, bildiğimiz tek kişilik 90×190 karyola yatak olacak. Yani değil 3-4 yaş gittiği yere kadar gider o da kalitesine bağlı tabi. Ama birde fotoğrafını koymuş olduğunuz tiny love marka ana kucağından mı alsam diyorum. O da ortalıkta olur ve her yerde her an rahatlık sağlar diye düşündüm. Benim aklımda baby & plus 6 fonksiyonlu ana kucağı da var kararsız kaldım.
Fotoğrafını koyduğum prego gaby ana kucağı, tiny love güzel sallanmadığı için vazgeçtim. 6 fonksiyonluyu incelemedim daha basit bir şey olsun istedim ana kucağı.
muhendisinoglu diye bir sayfa var çoğu kişi biliyordur, araştırmalarına göre montessoride yere bitişik olan karyolalarda hava sirkülasyonu olmadığı için önermiyorlar. Ben kanz'ın montessori modelini beğenmiştim çok güzel de indirimdeydi babymall'da yatağı ve tüm tekstil ürünleri ile 1000 liraydı, ama hemen oda yapmayacağım için vazgeçtim, yatak odasına da olmaz gibime geliyor. Park yataklara bak bakalım yatak odasına en iyi onlar oluyor.
Yaz tatiline denk geldiği için aktaramıyorum ama en azından 1 Eylül'e kadar doğum olmazsa, bu tarihten önce çalışamaz raporu götürmem gerekiyormuş doğum öncesi iznimin başlaması için, ama belki de gerek kalmicak dediğim gibi.