Masallah size benim daha goruse 15 gun var simdiden cok ozledim oglusumu. Aman sen de cok dikkat et. Insallah cogu eksikliklerini gidermissindir. Ben erteledikce erteledim. Haftaya tatile gidiyorum donunce alirim hepsini dedim insallah gecikmem
Ben de öyle düşündüm karyola dolap siparişi tamam, ufak çaplı bir Eminönü alışverişi de yapmıştık. Kendime bir takım daha pijama ve travel araba almayacağımız için ana kucağı kaldı. Kısa zamanda halledip çantamızı hazırlamaya geçeriz artık inşallah
İyi tatiller size de yüzeceksen bizim yerimize de yüz oh mis

Cok tesekkur ederim walla benim de Butun istegim o insallah bol bol yuzerim :) ben de donunce bir hafta icinde halletmeyi dusunuyorum tum eksikliklerimi insallah sorun cikmaz. Ruyamda oglumun erken geldigini gordum. Hicbir seyimiz tam degil cok panik oldum ruyamda da

Eziyo kız kız bak görürsün doğunca vucut şekli i alıyor hemen

Özel durum ne olabilirkş acaba bence hastahane Dr yada ebenin kendi çapında yapmış olduğu bişey mi ki acaba

Özel durum ne olabilirkş acaba bence hastahane Dr yada ebenin kendi çapında yapmış olduğu bişey mi ki acaba
Yok degil. Benim Rahim hemen toparlanamadi ve karnim sertlesti ondan sonra bastirdi hemsirem ama sadece 1 defa bastirdi. Biraz canin aciyacak ama elimi tutarsan 2.yide yapmam gerekir dedi. Bende can acisina katlandim. Sadece 1 defa bastirdi o kadar. Dayanilmaz bir aci degil.

Gunaydin kizlaaaaaar...bizim kız bu sabah öyle coştu ki korktummmm..resmen 6dan beri uyutmuyor ilk kez bu derece delirdi donuyo tekmelerrrr sabah acken daha tekmeliyor cocuk 7den beri az daha uyuyayim diye yalvardim ama yok ayaktayim :)

Gunaydin kizlaaaaaar...bizim kız bu sabah öyle coştu ki korktummmm..resmen 6dan beri uyutmuyor ilk kez bu derece delirdi donuyo tekmelerrrr sabah acken daha tekmeliyor cocuk 7den beri az daha uyuyayim diye yalvardim ama yok ayaktayim :)
yaaaa yerim ben onuu kalk annesi doyur kızını yoksa karnını delip dışarı kaçabilir

yaaaa yerim ben onuu kalk annesi doyur kızını yoksa karnını delip dışarı kaçabilir
Sabahlari cosuyo bizimki aksama enerjisi kalmiyo ya da tok oldugu icin sesi cikmiyo vallahi korktum ilk defa bir sorun mu var diye yatisima bakiyorum soldan saga donuyorum ayni sola donuyorum ayni.. o kadar güclenmisler ki..

İçini ferah tut canım . İnşallah geçicidir
Sağol canım
Kendimi rahatlatmaya çalıştım
Normalde suni sancıyla bile sancı hissetmedim ben

O yüzden baya korktum
Bugün tekrarlarsa kontrole gideceğim
Zaten kontrol zamanım geldi

kızlar ben bir ebe ablama şu karın sertleşmesi olayını sordum. karnında belli bölge sertleşiyorsa sırtını, ayağını dayadığı içindir, kasılmada tüm karın semsert olur dedi. bilginize.
Evet canım aynen öyle oluyor
Zaten çocuğun ayağını filan hissediyorsun dayadığında
Minicik ayağı var ama maşallahları da var

Bende öyle düşünmüştüm
Biz anne yanı kullandık ilk 3ay, sonra kolu bacağı bir yere çarpınca uyanmalar başladı. Çıldırma noktasına gelmiştim. 5.ayında Pierre cardin montessori yatak aldık. Uyanmalar son buldu. Bebek kamerası da yerleştirip odasından çıktım. Beylikdüzü ebebekten almıştık o zamanlar 890₺ civarıydı sanırım. Bu resimdekinin mavilisi bizimki. Tabi çarpıp uyanmasın diye ön sıradaki kısma da yan korumalık koydum. Emeklemeye başlayınca çıkış kısmına minderlerden merdiven yaptım, ayaklanınca kaldırdım. Şimdi 21 aylık haydi uyku vakti diyorum kendisi girip yatıyor, uyanınca kalkıp yanımıza geliyor sıpam . Ben çok rahat ettim.

Eklentiler

• F75AC404-C77A-4EE3-B28E-F2FAA1605A8B.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…