Bebegimin kilosu 1300gr dedi doktor iyi mi dedim haftasiyla uyumlu dedi ama ben nedense eksik gibi hissettim alt imzamda bile 1650gr olmasi lazim diyor. Cihazla alakasi var midir yoksa zayif mi bebegim bilemedim birazda uzuldum acikcasi siz ne dersiniz?

canım benim 28+1 de 1560 gramdı ama iri bebek demişti. seninki birazcık zayıf olabilir belki ama doktor uyumlu dediyse önemli olan cihazın gösterdiği

canım benim 28+1 de 1560 gramdı ama iri bebek demişti. seninki birazcık zayıf olabilir belki ama doktor uyumlu dediyse önemli olan cihazın gösterdiği

Evet ama icim pek rahat etmedi acikcasi ne bileyim bi tedirgin oldum bebek icin kilo aldiran bir seyler mi arastirip yiyeyim diye dusunmeye basladim acikcasi. Onemli olan sagligi ama cokta zayif olmasin anne yuregi iste☺

Evet ama icim pek rahat etmedi acikcasi ne bileyim bi tedirgin oldum bebek icin kilo aldiran bir seyler mi arastirip yiyeyim diye dusunmeye basladim acikcasi. Onemli olan sagligi ama cokta zayif olmasin anne yuregi iste☺
canım genetik faktörler de önemli. minyon bir bebek de olabilir, dediğin gibi önemli olan sağlığı

Aynen canim ultrason cihazi kotuydu biraz pek goruntusunu anlayamasam da sagliginin iyi oldugunu duymak zaten en buyuk nimetimiz cok sukur❤❤
Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım
İmzada zaten bi hafta ileriyi gösteriyor
Onu takma hiç

Bu arada Araf
ismi nasıl sizce
Benim sevdiğim önerdiğim isimdi
Eşim dün bu olsun mu dedi
Ama tam karar vermedik

Her zaman dogru cikmiyor canim erhan karaalp var takip ediyorum o diyor mesela yine tuttu ya da tutruramadim falan diye kiloya fazla takilma baska durum olsa belirtirdi doktorun

Kızlar hamile çekimi yaptıracak olan var mı aranızda? Bu sene fotoğrafçı sayfalarında da görmüyorum hiç, modası mı geçti ki...

Ben daha eksik gidermeye baslamadim. Evde de yapilacak cok is var. Temizlik basta geliyor ama asil yatak odasinjn yonu degistirilecek. Useniyorum.
Yaz cidden cok fena carpti sanki.
Offfff ben de işlere bakıp bakıp oturuyorum, sıcakta korkuyorum yorulmaya. Ah annecim uzakta olmasaydı yanımda durması destek olması yeterdi. Eşim işten yorgun geliyor hiç bi iş yapamıyoruz, haftasonları da bu ara alışverişle geçiyor.

H honey bunch iyice araştırdım izin parasını
3ay diye hesaplattırılıyor fakat 3,7 ay yapıyor (her ay 4 hafta olmadığı için gün üzerinden hesaplama daha sağlıklı),
izin süresi 16 hafta x 7 gün = 112 gün
aylık brütümü misal 3800 bunu 30 güne böldüm , günlük brüt paramı da 112 gün ile çarptım.
Sonuç: 4 aylık brüt maaşın 3 te 2 si = 3 ay denilen rapor parası
aynı sonuç çıktı neyseki bir kaybım yok

Son düzenleme:
evet bu beslenme stili aslında her zaman uygulanmalı,
diyetisyenlerde meyve yanına kuruyemiş, süt veriyor hamile olsun olmasın
dengelemesi ve sağlıklı olması açısından doğrusu bu , aslında o yoğun şekerli meyveleri herkesin kısıtlaması lazım bende minimumda tutmaya çalışıyorum

Hamile kalmadan önce de diyetisyene gitmiştim, liste neredeyse aynıydı, mantık hep aynı

küçük odamda bir dolabım vardı , koçtaştan almıştım unisex bişey , dolap var tekrar masraf yapmayayım dedim ilk önce
montessori ve şifonyer alırım diye düşündüm,
sonra baktım 3 farklı ürün toplama gibi duracak, görümcemden gelecek beşik var , hemen montesorriye almayacağım en az 1 yıl boşta bekleyip tozlanacak belki arada ben devrilicem fln
en sonunda dolabımı çıkarttım kayınvalideye verdim, büyüyen yatağa karşıyken ondan ve çocuk dolabı aldım içi bölmeli ve çok kullanışlı, e büyüyen yatağın 3 çekmeceside var
düşündüğümün tam aksini yaptın, o yüzden sende iyi düşün derim hormanlar işte

Aaaa bebeğimin kilosunun maşallahı var acaba meyveden mi kaynaklı yani sağlıklı bi gelişim değil midir acaba ama problem olduğunu söylemedi doktorum şekerim de yok çok şükür :/
maşallah , doktorunuz olumsuz bişey görmediyse ne güzel , sizin yapınız ve genetiğinizde öyleyse bebeğiniz yapılı bir topaç olabilir oda çok güzel tabi yeterki sağlıklı olsun ama siz yinede meyveli şekerlere yüklenmeyin derim

Ben daha eksik gidermeye baslamadim. Evde de yapilacak cok is var. Temizlik basta geliyor ama asil yatak odasinjn yonu degistirilecek. Useniyorum.
Yaz cidden cok fena carpti sanki.
keşke biri yardım etse, bir işin ucundan tutsa çünkü giderek ağırlaşıyoruz

Gunaydin kizlaaaaaar...bizim kız bu sabah öyle coştu ki korktummmm..resmen 6dan beri uyutmuyor ilk kez bu derece delirdi donuyo tekmelerrrr sabah acken daha tekmeliyor cocuk 7den beri az daha uyuyayim diye yalvardim ama yok ayaktayim :)
Masallah bebse. Benimki de bazen oyle bir tekmeliyor ki ben oldugum yerde sarsiliyorum :)

kızlar ben bir ebe ablama şu karın sertleşmesi olayını sordum. karnında belli bölge sertleşiyorsa sırtını, ayağını dayadığı içindir, kasılmada tüm karın semsert olur dedi. bilginize.
evet katılıyorum sürekli yaslıyor geri çekyor yani hareket halinde sadece haftası ilerleyip büyüdükçe hareket ve vuruşları daha ağırlaştı kasılmayla karışıtıryorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…