cihazla alakalı olabilir ,Bebegimin kilosu 1300gr dedi doktor iyi mi dedim haftasiyla uyumlu dedi ama ben nedense eksik gibi hissettim alt imzamda bile 1650gr olmasi lazim diyor. Cihazla alakasi var midir yoksa zayif mi bebegim bilemedim birazda uzuldum acikcasi siz ne dersiniz?
ben ödem olmadan , bu haftasonu arkadaşımıda alıp çekim yaptırmak istiyorum, amatör tabi telefon çekimiKızlar hamile çekimi yaptıracak olan var mı aranızda? Bu sene fotoğrafçı sayfalarında da görmüyorum hiç, modası mı geçti ki...
Valla benim baya baya fark var ama zaten sirketim maaşımı yatırmaya devam ediyor ben sskya yatanı getirip vericem ellerine o yüzden sıkıntı yok :)H honey bunch iyice araştırdım izin parasını
3ay diye hesaplattırılıyor fakat 3,7 ay yapıyor (her ay 4 hafta olmadığı için gün üzerinden hesaplama daha sağlıklı),
izin süresi 16 hafta x 7 gün = 112 gün
aylık brütümü misal 3800 bunu 30 güne böldüm , günlük brüt paramı da 112 gün ile çarptım.
Sonuç: 4 aylık brüt maaşın 3 te 2 si = 3 ay denilen rapor parası
aynı sonuç çıktı neyseki bir kaybım yok
O ne güzel görümcemiş öyleKızlar dün görümceme gittim, Eminönüne gitmeme gerek kalmadı
kendisi 1.5 sene önce doğum yaptı ve hep evdeydi, herşeyi yeni duruyordu.
Bir hastane çıkış puseti, bir pierre cardin kanguru 1 kez kullanılmış (iri bebekti çünkü),
2 set hastane için bebek bant ve taşlı çiçekli bebek patik set
1 bebek oyun halısı hiç yatmamaış oyuncak sevmiyor
2 sabahlıklı gecelik set (kendisi zamanında çeyizine almış teksilde çalışırken) ama kilo aldığı için hiçbirini kullanamdı
biri ekru tam sitediğim gibi sade, diğeride pembe keten kumaş gibi emzirme yeri olan sabahlıklı gecelik,
sadece pembenin koltuk altını darlaştırıp boyunu kestieceğim.
Hastane odası için bir anne yatak önü için büyük çiçekli bir kurdele pembe beyaz,
bir de onun küçüğü bebek beşiği için kurdele
bebek beşiği için aşağıya kadar inen tül etek
kapı süsü için tül, çikolata koymak için hasır araba gibi pembe sepet
yani dünyanın masraından kurtuldum çok sevindim, eşimde eminönüne gitmeyeceği için sevindi
yarın işyerinden bir arkadaş eminönüne gidecek ondan balon istedim sadece,
eminönündeki çikolatacıyı da arayıp teslimat süresi vs öğrenip netleştiricem
ama en çok gecelik ve sabahlıklar beni rahatlattı, arasam böyle güzel ve sade bulamazdım , içime çok sindi
Ben yaptirmayacagim canim..hastane cekimi ve yenidogan arasinda kararsizim..dugunde nisanda fotoya doydumm zaten..biraz benim icin gereksiz gibi :) zaten forograf duskunuyum gobisli fotolarimd var illa elbise konsept olmasina gerek yok bence..ama senin ne istedigin onemliKızlar hamile çekimi yaptıracak olan var mı aranızda? Bu sene fotoğrafçı sayfalarında da görmüyorum hiç, modası mı geçti ki...
Artik guclendiler annesiMasallah bebse. Benimki de bazen oyle bir tekmeliyor ki ben oldugum yerde sarsiliyorum :)
Ayyy ne guzel yaaaKızlar dün görümceme gittim, Eminönüne gitmeme gerek kalmadı
kendisi 1.5 sene önce doğum yaptı ve hep evdeydi, herşeyi yeni duruyordu.
Bir hastane çıkış puseti, bir pierre cardin kanguru 1 kez kullanılmış (iri bebekti çünkü),
2 set hastane için bebek bant ve taşlı çiçekli bebek patik set
1 bebek oyun halısı hiç yatmamaış oyuncak sevmiyor
2 sabahlıklı gecelik set (kendisi zamanında çeyizine almış teksilde çalışırken) ama kilo aldığı için hiçbirini kullanamdı
biri ekru tam sitediğim gibi sade, diğeride pembe keten kumaş gibi emzirme yeri olan sabahlıklı gecelik,
sadece pembenin koltuk altını darlaştırıp boyunu kestieceğim.
Hastane odası için bir anne yatak önü için büyük çiçekli bir kurdele pembe beyaz,
bir de onun küçüğü bebek beşiği için kurdele
bebek beşiği için aşağıya kadar inen tül etek
kapı süsü için tül, çikolata koymak için hasır araba gibi pembe sepet
yani dünyanın masraından kurtuldum çok sevindim, eşimde eminönüne gitmeyeceği için sevindi
yarın işyerinden bir arkadaş eminönüne gidecek ondan balon istedim sadece,
eminönündeki çikolatacıyı da arayıp teslimat süresi vs öğrenip netleştiricem
ama en çok gecelik ve sabahlıklar beni rahatlattı, arasam böyle güzel ve sade bulamazdım , içime çok sindi
teşekkürlerO ne güzel görümcemiş öyle
Eminönüne gitsen bu kadar sey alamazdın ben diyim :)
Güle güle kullan hepsini
çok teşekkürler , üstümden yük aldı vallahiAyyy ne guzel yaaagule gule kullanin cok guzel olmus..bak simdi aklima soktun cekimi hastanede yaptircam yatak ucuna kurdale falan yapmak lazim
Ben istiyordum ama hevesim kaçtı, düğünden bizim sadece birkaç poz var, nişandan kendi makinemizle çekilenler var. Ama elbiseli hamile çekimi de saçma geliyor şuan napsam bilemedimBen yaptirmayacagim canim..hastane cekimi ve yenidogan arasinda kararsizim..dugunde nisanda fotoya doydumm zaten..biraz benim icin gereksiz gibi :) zaten forograf duskunuyum gobisli fotolarimd var illa elbise konsept olmasina gerek yok bence..ama senin ne istedigin onemli
Alttaki imza alani 1 hafta sonrasini gosteriyor bence. O nedenle icin rahat etsin stres yapma.Bebegimin kilosu 1300gr dedi doktor iyi mi dedim haftasiyla uyumlu dedi ama ben nedense eksik gibi hissettim alt imzamda bile 1650gr olmasi lazim diyor. Cihazla alakasi var midir yoksa zayif mi bebegim bilemedim birazda uzuldum acikcasi siz ne dersiniz?
Bizimde ayni o sekilde hafta ici ve hafta sonlari.Offfff ben de işlere bakıp bakıp oturuyorum, sıcakta korkuyorum yorulmaya. Ah annecim uzakta olmasaydı yanımda durması destek olması yeterdi. Eşim işten yorgun geliyor hiç bi iş yapamıyoruz, haftasonları da bu ara alışverişle geçiyor.
Ya dügün fotolarını kac kere acıp baktıkBen istiyordum ama hevesim kaçtı, düğünden bizim sadece birkaç poz var, nişandan kendi makinemizle çekilenler var. Ama elbiseli hamile çekimi de saçma geliyor şuan napsam bilemedimYenidoğan çekimi çok güzel oluyor onu istiyorum. Hastane çekimi de güzel olur hatıra için.
İyi oldu bunu okuduğum inşallah bende memnun kalırım. Ben de hareketlenene kadar yatağında babynestte yatar diye düşündüm işte. Anne yanı gibi bişey de alıp fazlalık yapmak istemiyorum bir kaç ay için.Biz anne yanı kullandık ilk 3ay, sonra kolu bacağı bir yere çarpınca uyanmalar başladı. Çıldırma noktasına gelmiştim. 5.ayında Pierre cardin montessori yatak aldık. Uyanmalar son buldu. Bebek kamerası da yerleştirip odasından çıktım. Beylikdüzü ebebekten almıştık o zamanlar 890₺ civarıydı sanırım. Bu resimdekinin mavilisi bizimki. Tabi çarpıp uyanmasın diye ön sıradaki kısma da yan korumalık koydum. Emeklemeye başlayınca çıkış kısmına minderlerden merdiven yaptım, ayaklanınca kaldırdım. Şimdi 21 aylık haydi uyku vakti diyorum kendisi girip yatıyor, uyanınca kalkıp yanımıza geliyor sıpam . Ben çok rahat ettim.
Hamile çekimi bencede gereksiz yani para verilerek çektirmek saçma, ben bir iki kırlık alanda 1-2 kombin arkadaşıma çektirmek istiyorum, ben çünkü hamile resmi 2-3 ü geçez hiç çekilmedimYa dügün fotolarını kac kere acıp baktık
Hamile cekimi aşırı sacma geliyor banada yani ne bileyim normalde çekiliyoruz zaten ne gerek var :)
Hastanede cekilen akrabalarla ve yeni dogdugunda ki halleri anı olarak kalmalı diye düşünüyorum o yüzden hastane cekimine sıcak bakıyorum bende :)
Aman diyim yatak odası değiştircem diye kendini yorma elleme mobilya fln. Kayınvalidenin arayıp sorduğu yok nasılsın bir ihtiyacın var mı diye. Bi de doğumdan sonra bebeğe bakacağını düşünüyor, o yüzden mi bilmem şuan bi çaba sarfettiği yokBizimde ayni o sekilde hafta ici ve hafta sonlari.
Benim de anne ve kayinvalideden fayda yok herseyi kendim yapmak zorundayim. Annem kardesimin cocuguna bakiyor. Kayinvalide kendine zor bakiyor. Boyle olunca is basa dustu tabi. Kizimda da herseyi kendim yapmistim bunda da yapacagim insallah.
Gunduz kizi yuzmeye goturuyorum. Gece zaten pert olmus halde yatiyorum. Bakalim bu hafta yatak odasini degistiririz. Haftaya da goysileri yikar kaldiririm.
Bugun Bimden reflu yatagi ve banyo kovasi ile masrapasini aldim. 2 de zibin aldim. Kaldi küvet.
Owww 30lira fazla gelmesin simdiAman diyim yatak odası değiştircem diye kendini yorma elleme mobilya fln. Kayınvalidenin arayıp sorduğu yok nasılsın bir ihtiyacın var mı diye. Bi de doğumdan sonra bebeğe bakacağını düşünüyor, o yüzden mi bilmem şuan bi çaba sarfettiği yokHaaa bizim banyo küvetini o alacakmış
Ikisi birlikte 600+600 istiyorlar burada :) biraz tuzlu geldigi icin birini tercih edicem..banada hamile cekimi cok sacma geliyo ya..ozel kiyafetler koonseptler falan bence hic gerek yok kendini cektirmeye..tabi yapanada saygi duyuyorum amaBen istiyordum ama hevesim kaçtı, düğünden bizim sadece birkaç poz var, nişandan kendi makinemizle çekilenler var. Ama elbiseli hamile çekimi de saçma geliyor şuan napsam bilemedimYenidoğan çekimi çok güzel oluyor onu istiyorum. Hastane çekimi de güzel olur hatıra için.
Evet görünce söyliim zahmet etmesin bariOwww 30lira fazla gelmesin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?