Dijital ortamda teslim ediyorlarsa 600 çok, yine de çok yani, ben arayıp konuşucam fotoğrafçıyı bu aralar bakalım.

Kızlar geçen arkadaşımda gördüm tabi onun planlı sezeyandı, fönünü çekip hafif makyajla gitmiş hastaneye beyaz sade ama şık bir gecelik- sabahlık takımı giymiş (elbise gibi olmuş) başına incili taç takmış o şekilde doğum öncesi fotoları çekilmiş oda da oğlu, eşi ve ailesi ile çok güzel hamile fotoları olmuş. Dış mekanda ayrı çekimi aratmamış.

Ben de ayrıca hamilelik çekimi düşünmüyorum.Bizde profesyonel makine var eşim beni çeker ama ikimizi çektirecek birini bulamadım

Dijital ortamda teslim ediyorlarsa 600 çok, yine de çok yani, ben arayıp konuşucam fotoğrafçıyı bu aralar bakalım.
2 gün geliyor hastane cekimi icin.
Dogum ve ertesi gün..bir de 10tane baski foto veriyor..digerleri dijital..yeni dogan yok icerisinde tabii..onda da aklim kaliyo..ucuz yapan yerlerde var ama onlarin cektigini bende cekiyorum prof.makinamda var..kolay kolayda begenmiyorum(cunku kendim egitimini aldim ) onemli olan guzel karelerini yakalamasi benim icin..esim dugunde baya bi ucret bayildigi icin gayet ılımlı bakti.. hatta ben gerek yok ya falan dedim,yok ya yaptiririz deyince baya sasirdim daha uygun iyi ceken bulursam Ankara'da degerlendiririm ama ucretler zaten bu civarda piyasada simdilik

Bende tam olarak boyle dusunuyorum o yuzden ilk aldiklarimdandi dantelli gecelik,tacım hastane cikisi bebisin falan oda suslemesi sacma geliyo belki bir iki kurdale yataga..cok da guzel oluyor..bende cekerim ama bebeginkini onemli olan bizi guzel gorup cekecek biri hemsirelerden birine dogum ani icin verebilirsin rica edince kirmiyorlarmis..digerlerinide tripot isinizi gorebilir makinaniz varsa oda da kurun..miss :)

Artik guclendiler annesi ama benimki simdiden beni hazirliyor uykusuzliga..uykuyu cok seven biri olmasamda 9a kadar uyumak isterdim gel gorr ki simdiden 6.30da ayaktayiz :)
:) aman Allah kolaylik versin. Benimki sabahlari uyuyor herhalde aksam uyutmuyor ama

Bence de mantıklı ben de eğer doğum ücretinin içine dahil olursa veya az ücret istenirse hastane de çekim yaptırıcam yoksa kendimiz çekeriz. Ben asıl daha sonra bebişe konseptli çekim istiyorum tripotumuz yok ama alırız olmadı

Anam resmen lutfetmis sizinki. Bimden al bime gelmis 30 liraya aldik biz gerek kalmadi de kaynanaya. Benimki yasli ve evhamli ona kalsak yadik benegi evden cikartmaz hasta olavak diye. Kizi yuzmeye goturuyorum 37 derce sicakta 1 saat kalip cikiyoruz havuzdan. Sirf hapsirdi diye aman havuzda mi usuttun diyor. Yahu ne usutmesi cikinca zaten saci kendi kuruyor guneste.
Bebegi yikatmaz bile bana hasta olmasin diye. Kaynanalari ve bize stres yukleyenleri bir sure yok sayalim. En guzeli.

Biz anne yanı olarak brevi nanna oh aldık üstelik. İlk zamanlar sezaryenim nedeniyle çok kolaylık oldu bana ama o kadar para verip 3ay kullanmak koydu doğrusu. 1100₺ falandı yanlış hatırlamıyorsam. Montessori İnan büyük rahatlık. Ben de yanına uzanıp uyuduğum yerden emzirdiğim çok oldu. Ateşli hastayken yanında yattım.
Dikkat etmen gereken kısım anne babanın çıkışı kullanarak bebeği alması. Oğlum da bizden görerek hep o boşluk kısmını kullandı. Parmaklıklı yerden sarkma yada ordan çıkma girişimi olmadı. Tamamen kapalı olsaydı yapardı tabi. Biz memnun kaldık, siz de kalırsınız inşaallah. Yan korumalık ve yatak için de kar etmiş oluyorsun tekrar tekrar almadığın için. İç yatağını da yataşdan kaliteli birşey aldık uzun yıllar kullanır. Tepesindeki kumaşın iç kısmına da gece parlayan yıldızlardan yapıştırdım, parmağıyla ıhh ıhh diyerek sözde onları sayarken uyuya kalıyor

Tripodla ayarlayıp kendiniz kendizi cekseniz ?
Biz yurtdısında selfie cubuguyla bile yeri gelir kuma saplayıp yeri gelir agaca dayayıp yeri gelir taşlardan düzenek kurup kendi fotolarımızı kendimiz cekiyoruz saati kurup
Profesyonel makinelerdede var aynısı nasılsa

Konsept cok tatli oluyo ya dogumdan bir hafta sonra yapiyolar belki bende 1yasinda falan yaptiririm..hastanedekiler yeter..tripot is gorur muhakkak ben n11den baya uygun almistim bakabilirsiniz her yerde lazim bundan sonra bebisli ayni karede olmak istersiniz

Kizlar bugun komik bir sey oldu hastaneden donerken otobuste bi teyze bana talip oldu Annemden beni sorusturdu bakip duruyordu annem de durumu anlayinca evli o dedi. Hayir bir de bebegim var karnim da sis gozunden mi kacti nedir Oglusum uyuyordu heralde yoksa bi tekme atardi teyzeye heytt diye

Kördü herhalde evli oldugunu bırak hamile karnını göremeyecek kadar

Kördü herhalde evli oldugunu bırak hamile karnını göremeyecek kadar
Ben de ona sasirdim zaten kilo mu sandi nedir teyze anneme de dedim karnimi da mi gormemis diye. Alyans yok parmagimda daraldi ama dogum hastanesi onunden binmisim ve bebek var teyzeye gore gobek galiba :)

Kızlar oğlum oynarken bi anda sancı başladı
Hiç sancı çekmeyen ben bu sefer sancı çekiyorum
Yarın 29. Haftama giriyorum
İnşallah geçici yalancı sancıdır
Bu haftalarda yalancı sancılar olabiliyomus arada benimde sancılarım oluyo ama düzensiz inşallah seninkide öyledir

Benim kiz iriydi. Doktor bundan icin iri olmasin demisti. Iri bebek saglikli bebek degildir dedi. Ben sut yogurt tuketmiyorum yine. Kizda hergun 3 bardak kadar sut yogurt veya ayran tuketirdim. Bugun 2 bardak ayran ictim 2 haftadan beri icmiyordum.
Bu haftalarda kalsiyuma daha çok ihtiyaç varmış die okudum bende 1 kase yoğurt yiyorum bazen 2 az mi geliyodur die düşünüyorum

Hazır yapılmışı da karnındayken kaçırmayayım demiştir

Kızlar geceleri uyuyamiyorum dün gece bi saga dön bi sola dön sabah ettim karnımın yanları aciyodu bebegimde hic uyumadı bütün gece hareketliydi o oyle olunca karnım gerilmekten sanirim sanki içerden yırtıyorlar gibiydi insanın karninin içi eti böyle acır mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…