Güzel fikir fotoğrafçıyla öyle anlaşayım ben de bari. Sizle beraber doğuma gelmicek mi kimse, ya da foto çekmekten anlamayan biri mi gelicek, ne bileyim ayarla birini, arkadaş akraba vs.

Ben iki haftadır öyleyim canım, sabah acıyla kalkıyorum yataktan.

Aaaa çok iyi fikirmiş öyle diyeyim ben Bugün evden çıksam iyi olacakmış BİM'e bayaa birşey gelmiş. Oyun halısı da gelmiş mi? Bizimki oradan almayı planladı galiba

Birinin çektiği kadar güzel olur mu bilemedim ama bi denicez bakalım. Eşime kalsa hatta telefonla çekip geçelim modunda ama makinayı boşuna mı aldık diyorum.

Güzel fikir fotoğrafçıyla öyle anlaşayım ben de bari. Sizle beraber doğuma gelmicek mi kimse, ya da foto çekmekten anlamayan biri mi gelicek, ne bileyim ayarla birini, arkadaş akraba vs.
Yok canım hastanede filan gelen çeken olur da bende prof makine var onunla doğa da veya deniz kenarında bi kaç poz çektirmek istiyordum çevremde bu iş için müsait olanlar da malesef foto çekmekten pek anlamaz kuzenim harika yapardı bu işi ama o da yurt dışında.

Ay ne güzelmiş sezeryan olacaksa hastane odası da iyi fikir
Ama bakalım bizde herşey belirsiz
Nasıl ya aileden yada arkadaş kimse Yok mu illaki biri gelir sizin arkanızdan hastaneye

Biz söylemezsek düşünmezler bence , bende söylemem zaten dünya masraf yaptık herşey içimize sinsin diye , siz söyleyebilir misiniz her ne istiyorsanız H honey bunch Mavikelebek0134
Evlenirken söyledim de ne oldu, 4'te 1'i yapılmadı. Artık beklentim de kalmadı ne kendisinden ne ailesinden. Maddiyatı düşük sürprizler yapar zaten her zaman, fazlasını da ben beklemiyorum artık.

Biz söylemezsek düşünmezler bence , bende söylemem zaten dünya masraf yaptık herşey içimize sinsin diye , siz söyleyebilir misiniz her ne istiyorsanız H honey bunch Mavikelebek0134
1.de yaparsın sen düşünceli adamsın diyip durdum ama ne alması gerektiği konusunda fikir vermedim. Gitmiş fotoğraf makinası almış. Sevgiliyken hobimdi ama bebek doğunca hobin kalmıyor ama tabi bebeğin de resimlerini çekerim diye de düşünmüş. Şimdi fikir kalmamıştır gereksiz bir şey almasın diye inceden belli edeyim diyorum ama karar veremedim.
Bizim 2.olduğu için çok masrafımız olmadı. Herşeyi abisinden var. E çektiğim zorluğu da görüyor. Yatarak gebelik, erken Doğum korkusu, üstüne kurdeşen. Onun da birşey yapması lazım. Evlilik yıldönümümüz de yakın Doğumdan hemen sonra, onunla birleştirir zaten kesin

İyi süpermiş inşallah dediğin gibi düşünür düşünmesi de lazım gibi görünüyor

Hahahahah erkek analari, teyzeler cildirmis gibiler ya..bana kayinvalidemin yaninda talip olmuslardi ayse kizin mi diye kıştı monttan yuzugum gozukmuyordu esim hala annesine der karimi sana emanet ettim az kalsin elden gidiyordu diye

Bazen benimde tirmaliyo gibi degisik seyler yapiyo canim.. tekme degilde tirmaladigini dusunuyorum bende banada oluyo bir de artik iyice agarlastik..bende zor uyuyorum huzursuz hep..

Merhaba
Bir süredir özellikle ilk bebeği olanların tatlı alışveriş heyecanlarını takip ediyorum.
Benim 4 yaşındaki kızımın A'dan Z'ye herşeyi duruyor. 2 hafta sonra kardeşim gelip, herşeyi yıkayıp, ütüleyip yerleştirecek. Sadece biberon ve emzik aldım. Tek eksiğim: Bu sefer güzel kullanışlı bir kanguru veya sling almak istiyorum. Internette bakıp bakıp duruyorum ama henüz bir fikir edinmiş değilim. Bir yandan acele etmeyeyim diyorum. Bir yandan da hazır kardeşim yurtdışından geliyor belki oradan aldırırım diyorum. Kafam karışık.

Hahahahah erkek analari, teyzeler cildirmis gibiler ya..bana kayinvalidemin yaninda talip olmuslardi ayse kizin mi diye kıştı monttan yuzugum gozukmuyordu esim hala annesine der karimi sana emanet ettim az kalsin elden gidiyordu diye
Aynen oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…