Ohh valla ne guzel :) eksik yok :) Ben mamadus aldim ergonomik hemde saglam bir sey olsun dedim ilk etapta zaten kullanamam kış..bir de solomombaby var o da ergonomik ama slingi daha cok oneriyorlar o da yenidogan icin sanirim ama dedigim gibi ilk zamanlar ben bir yere cikmam diye oyle tercih ettim

Kizlar dun bende otobus yolculugu yaptim 7 saat yol, yola cikmadan 2 saat once bebek surekli toplanmaya karnim sertlesmeye basladi ama surekli gitmesem diye dusundum sonra gecer umuduyla bindik kizimda cok hevesliydi babayi gorucem diye. Yolda setlesme surekli devam etti cok korktum onceki hamileligimdede yasamadim hic are ara olur ama saatte 10 kez nerdeyse. Iner inmez uyuyup doktora gittim bakti sorun gormedi rahim agzi kapali sonra nst ye girdim 20 dk like nst de tam 4 kez toplandi bebek hemsirede gordu ama sanci cikmadi sukur. Doktor stresten olabilecegini soyledi. Hala devam ediyor ara ara daha ax ama. Var mi Boyle yasayan 2 hamilelikte ilk kez yasiyorum

Stres kaynaklidir buyuk ihtimal bazen uzucu olaylar yasadigimizda direk bebegin hareketlerinde artis gozlemlemistik..sakin gecirmek o yuzden cok onemli..sen stres oldugun icin bebiste olmus korkcak bir sey yoktur

Ay ne güzelmiş sezeryan olacaksa hastane odası da iyi fikir
Ama bakalım bizde herşey belirsiz
Nasıl ya aileden yada arkadaş kimse Yok mu illaki biri gelir sizin arkanızdan hastaneye
Yok canım hastaneye gelicekler iyi kötü bi sürü foto çekilir de bana deniz kenarında filan hamile fotosu çekilmek için foto çekme işinden iyi anlayacak biri lazım

Aaaa çok iyi fikirmiş öyle diyeyim ben Bugün evden çıksam iyi olacakmış BİM'e bayaa birşey gelmiş. Oyun halısı da gelmiş mi? Bizimki oradan almayı planladı galiba
Oyun halisi ,ana kucagi ,zibin, 5li hastane cikisi, küvet, agiz silme mendili, masrapa, kova, ve reflu yatagi biberon emzik ne ararsan vardi bugun.
Ben kova, masrapa, reflu yatagi ve 2li zibinlardan 2 tane aldim. 2 yarim kollu 2 sifir kollu zibin almis oldum. Baska zibin almama gerek kalmadi artik. Hastane cikisi da kucuk gelmeyecek bebege minnos olacak cunku.

Stres kaynaklidir buyuk ihtimal bazen uzucu olaylar yasadigimizda direk bebegin hareketlerinde artis gozlemlemistik..sakin gecirmek o yuzden cok onemli..sen stres oldugun icin bebiste olmus korkcak bir sey yoktur

Oyle ùzuntu gibi birsey yasamadim ama yola gidicem stresi vardi sadece. Cok korktum kizimda erken dogdu neyseki daha iyiyim

Biz söylemezsek düşünmezler bence , bende söylemem zaten dünya masraf yaptık herşey içimize sinsin diye , siz söyleyebilir misiniz her ne istiyorsanız H honey bunch Mavikelebek0134
Tabiki söylerim
Bikaç seyde söylemedim sevmedigim hediyeler geldi bende artık herşeye kendim karar veriyorum :)
Anneler gününde de kendim cizdim modeli onu yaptırdık :)

Ya var ya kemiklerini hissediyorum resmen öyle batırıyor ki kendisini :)

Halbuki bebek büyüdükçe yeri daralır hareketleri azalır diyorlardı ama tam tersine oldu sanki. Tam uyuyayım diyorum dinlenme pozisyonundayız diye cirit atıyor sanki
Daha dur 20 gun 1 ay sonra azalacak hareketleri. Doguma yakin iyice azalmisti benimilk hamilelikte.

Herkese gunaydin dün ilk acillik olusumdu ..annemin yanindayim dolayisiyla beslenme duzenim degisti bir de ustune misafir gelmisti..dun yediklerim biraz karisti,normalde yemiyorum belki bir avuc kadar az cips yedim sahilde..aksamda kısır..(bu ikisinden supheleniyorum) gece bir bulanti ama nasil eyvah dedim zehirlendim..hemen acile kostuk ama ben boyle degisik bir sey yasamadim yolda durduruyorum cikarticam diye 5dk sonra geciyo..nasil bir vicdan azabi yasadim anlatamam kizim icerde tekmeledi iyiiym dercesine..doktor oyle bir durum olsa bile bebekle birlikte sorun olmaz falan dedi zehirlenmede olsa yapacagimiz islem ayni diyerek bir serum takti damar yolundan ilac verildi bulantilar durdu cok şükür..zehirlenme olmasa bile bir sey dokundu bünyeme..tabi kucuk yer ultrssona falan bakilmadi ama sabah oldu kizimin tekmelerini hissediyorum cok sükür ben baya hirpalandim..bir daha asla rutinimden cikmayacagim ve gercekten abur cubur ya da disardan olan seyleri aslaaaa yemeeyecegim..surda kaldi 2 ay her zaman dikkatli olmak gerekiyormus..haa gelenlerin icinde cips uzatildiginda yemiyorum dedigimde ben hamileyken kola bile ictim cips nerdeysd her gun yedim diyende vardi ona bir sey olmamis ama herkes bunyesinidr biliyo sanirim..ona olmadi ama aldigim 2,3 tanesi bana yetti..ya da gecen dokundu diye bir arkadss yazmisti kisir olayi berbat bir sey..ozet olarak bir daha aslaa kizimi uzmeyecegim

Aaa çok geçmiş olsun canım ya. Öyle tabii tempoyu değiştirmemek gerek.

Bizim ilk cocuk oldugu icin 3taş alıcak
Annem de bileklik mi bilezik mi istiyorsun dedi
Kızımada künye düşündüm klasik :)
Ooo kararlaştırılmış bile. Güzel düşünmüşsün ilerde yüzüğünü kızına gösterip baban sen olduğunda almıştı diye anısını da anlatırsın. Ben de netleştireyim ancak yetiştirir.
Çok geçmiş olsun. Korkmuşsundur bayaa

Cok tesekkurler hem de ne korku..bir sey olacak diye..normal hamilelik rutin bulantisi olmadigini biliyorum bir yandan esim yanimda degil..hastane kucuk bir yer bakan doktor birtane Allahtan serumu almaya basladigim an düzeldim..cok daha paniklerdim yoksa.
Aaa çok geçmiş olsun canım ya. Öyle tabii tempoyu değiştirmemek gerek.
Tesekkurler canim..kesinlikle evde zeytinyagindan baska yag almam sebze yerim arada kacamak olsa bile dokunmuyodu o zaman ama burda tamamen sacmaladim dün..

Kızlar oğlum oynarken bi anda sancı başladı
Hiç sancı çekmeyen ben bu sefer sancı çekiyorum
Yarın 29. Haftama giriyorum
İnşallah geçici yalancı sancıdır
Çok geçmiş olsun öyledir dikkat et kendine yat uzan

H honey bunch sen bu işlerde iyisin. Doğum hediyesi düşündün mü. Eşinden beklediğin yani
Bizimki garibim soruyor ya ne alayım sana diye kendisinin durumu yok ben de bişey istemedim olunca alırsın dedim

Bununla geçmiş olsun canım . Sıkma canını ikiniz de iyisiniz şükür ki, vicdan da yapma bazen canımız da çekiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…