Nasıl bi his canım tam olarak, göbeğinde sertlik mi hissediyosun yoksa sıkıp gevşeme gibi bi his mi
nasıl ayırt ediliyor acaba

Biz söylemezsek düşünmezler bence , bende söylemem zaten dünya masraf yaptık herşey içimize sinsin diye , siz söyleyebilir misiniz her ne istiyorsanız H honey bunch @Mavikelebek0134
Ben söylerim söylemesine de o kadar masraf olacak al deyip kıyamam önümüz kurban peşine doğum ve kızım 1. Sınıfa başlayacak ona masraf canı saolsun

Çok geçmiş olsun canım

Bu hediye konusunda bence eslerimizden bir sey bekleyip, ne kendimizi ne onlari uzmemeliyiz. Imkan varsa boyle gunler bahane elbette. Ama 9 ay tasidim dogurdum hediye isterim diye dusunursek iki taraf icin de yipratici olabilir. Cunku bence bu 9 ayin bir karsiligi olamaz. Hele ki sikintili bir hamilelikse dun esimle markete gittik, poset istemedik kasiyer kadin "aman birakin esiniz tasisin" diye espiri yapti. Esim de "en agirini o tasiyo zaten" dedi. Bu bana yetti... hii dogum hatirasi olarak ufak, ya da buyuk bir hediye tabi ki fena olmaz ama cok da sey yapmamak lazim...

Gecmis olsun. Hava degisimi de etkilemis olabilir.

Çok geçmiş olsun canım. Yediklerin +sıcak hava ikisi birlikte mideni bozmuş olabilir. Benim de sıcaklarla birlikte ara ara hafif bulantım olur oldu.

Kesinlikle biz de öyle yiprandik ki bu surecte genetik testler ozel hastane masraflari..bunun yaninda esim bir gun bile sunu alalim,yapalim dedigimde olmaz demedi...bugune kadar kirmadi hic hep bir sekilde oldu..bu hastane dedim alinacaklar bu marka dedim..calistigim halde kredi kartimi o odedi calistigimi kendime harcadim bir de..ben simdi bu adamdan ne isteyeyim ki baska..zaten mutluluklarin en guzeli geliyor zaten benimkide beceremez hediye almayi.beceremiyo diye de soyledigimde sanki ticarete giriyo gibi geliyo bana..yani gundelik hayatta istediingini alan bir adamdan bunu hediye istiyorum demek bizim iliski dinamiigi acisindan dogru gelmiyo herkesin iliskisi evliligi farkli tabiki..cani sagolsunnn..yanimda olsun yeter

Gunaydin herkese
E Elwing6 Gecmis olsun canim cok korkmussundur kesin ben de biliyorsunuz esimin annesi vs geldi gecenlerde o gun hastanelik olmustum bebek hic hareket etmiyordu yorgunluk ve stresten bebek hareketi kesmis bir sey oldu diye cok korkmustum sonra dayanamayip aglamistim Allah korusun hepimizin kuzularini insallah sag salim alalim kucagimiza

Gecmis olsun. Hava degisimi de etkilemis olabilir.
Çok geçmiş olsun canım. Yediklerin +sıcak hava ikisi birlikte mideni bozmuş olabilir. Benim de sıcaklarla birlikte ara ara hafif bulantım olur oldu.
Sagolun kizlar sicakta etkilemi olabilir..bir de mideyi fazla doldurmayacaksin az az yiyeceksin.. kizim tekmeledi yol boyunca da Allahtan onun iiyi oldugunu anladim..sagsalim bitirelim su 2 ayi cogu gitti azi kaldi

Canım o cipsten değildir
Güneş altında fazla kaldıysan güneş carpmıstır
Sıcak iyi gelmiyor
Hatırlıyorum ilk zamanlar sende yiyordun ben hala yiyorum cipstir kısırdır bunlar zehirleyen seyler değil agır gelmiş olabilir ama kusturmaz
Bende iki hafta önce tatildeyken fazla sahilde kalınca aksam dedigin gibi ayıl bayıl gibi oldum kusadın var ama yoktu
Direk güneş suclu

Tabi tabi coktan konustuk :)
Eger altın bişey yaptıracaksan hepinizin resmini icine koyabildigin kolyelerdende isteyebilirsin
Veya her iki göze yavrularının resimlerini koyarsın :)

İki hafta once bende aynini yasadim uzerimde uzun bol elbise vardi annemlerin akrabalarina dugune gittik kadinlar yedi gozleriyle beni. Dayanamadilar annemin yanina geldiler tanidinmi bizi falan konustular baya beni sordular kizinmi falan annem anladi kizim evli dedi yaaaa ne zaman evlendirdin diyolar 6 yil oldu falan dedi muhabbet burda bitti gittiler hemen

Cok haklisin her iliskinin dinamigi farkli. Ben sadece bu genel gecer kurallara karsiyim. Sirf olsun diye yapilmasina. Yoksa hediye almak vermek gercekten cok keyifli seyler. Bu arada sen yazinca dusundum de biz de genetik test, hastane masraflari vs baya bir masraf yapmisiz. Bebekler saglikli olsun da, bunlar insanin gozune hic batmiyo.

Valla yiyordum ama bir kac olaydan sonra kestim dondurma harici yemiyodum son zamanlarda..gölgedeydim ama yinede sicak carpmis olabilir.. direk gece yarisi baslayinca ben yediklerime yordun cok zor ya diyorum ya en guvenli yer evim..1hafta daha kalicam iple cekiyorum evimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…