Nasıl bi his canım tam olarak, göbeğinde sertlik mi hissediyosun yoksa sıkıp gevşeme gibi bi his miKizlar dun bende otobus yolculugu yaptim 7 saat yol, yola cikmadan 2 saat once bebek surekli toplanmaya karnim sertlesmeye basladi ama surekli gitmesem diye dusundum sonra gecer umuduyla bindik kizimda cok hevesliydi babayi gorucem diye. Yolda setlesme surekli devam etti cok korktum onceki hamileligimdede yasamadim hic are ara olur ama saatte 10 kez nerdeyse. Iner inmez uyuyup doktora gittim bakti sorun gormedi rahim agzi kapali sonra nst ye girdim 20 dk like nst de tam 4 kez toplandi bebek hemsirede gordu ama sanci cikmadi sukur. Doktor stresten olabilecegini soyledi. Hala devam ediyor ara ara daha ax ama. Var mi Boyle yasayan 2 hamilelikte ilk kez yasiyorum
Ben söylerim söylemesine de o kadar masraf olacak al deyip kıyamam önümüz kurban peşine doğum ve kızım 1. Sınıfa başlayacak ona masraf canı saolsunBiz söylemezsek düşünmezler bence , bende söylemem zaten dünya masraf yaptık herşey içimize sinsin diye , siz söyleyebilir misiniz her ne istiyorsanızH honey bunch @Mavikelebek0134
Çok geçmiş olsun canımHerkese gunaydin dün ilk acillik olusumdu ..annemin yanindayim dolayisiyla beslenme duzenim degisti bir de ustune misafir gelmisti..dun yediklerim biraz karisti,normalde yemiyorum belki bir avuc kadar az cips yedim sahilde..aksamda kısır..(bu ikisinden supheleniyorum) gece bir bulanti ama nasil eyvah dedim zehirlendim..hemen acile kostuk ama ben boyle degisik bir sey yasamadim yolda durduruyorum cikarticam diye 5dk sonra geciyo..nasil bir vicdan azabi yasadim anlatamam kizim icerde tekmeledi iyiiym dercesine..doktor oyle bir durum olsa bile bebekle birlikte sorun olmaz falan dedi zehirlenmede olsa yapacagimiz islem ayni diyerek bir serum takti damar yolundan ilac verildi bulantilar durdu cok şükür..zehirlenme olmasa bile bir sey dokundu bünyeme..tabi kucuk yer ultrssona falan bakilmadi ama sabah oldu kizimin tekmelerini hissediyorum cok sükür ben baya hirpalandim..bir daha asla rutinimden cikmayacagim ve gercekten abur cubur ya da disardan olan seyleri aslaaaa yemeeyecegim..surda kaldi 2 ay her zaman dikkatli olmak gerekiyormus..haa gelenlerin icinde cips uzatildiginda yemiyorum dedigimde ben hamileyken kola bile ictim cips nerdeysd her gun yedim diyende vardi ona bir sey olmamis ama herkes bunyesinidr biliyo sanirim..ona olmadi ama aldigim 2,3 tanesi bana yetti..ya da gecen dokundu diye bir arkadss yazmisti kisir olayi berbat bir sey..ozet olarak bir daha aslaa kizimi uzmeyecegim
Bununla geçmiş olsun canım . Sıkma canını ikiniz de iyisiniz şükür ki, vicdan da yapma bazen canımız da çekiyor işte
Gecmis olsun. Hava degisimi de etkilemis olabilir.Herkese gunaydin dün ilk acillik olusumdu ..annemin yanindayim dolayisiyla beslenme duzenim degisti bir de ustune misafir gelmisti..dun yediklerim biraz karisti,normalde yemiyorum belki bir avuc kadar az cips yedim sahilde..aksamda kısır..(bu ikisinden supheleniyorum) gece bir bulanti ama nasil eyvah dedim zehirlendim..hemen acile kostuk ama ben boyle degisik bir sey yasamadim yolda durduruyorum cikarticam diye 5dk sonra geciyo..nasil bir vicdan azabi yasadim anlatamam kizim icerde tekmeledi iyiiym dercesine..doktor oyle bir durum olsa bile bebekle birlikte sorun olmaz falan dedi zehirlenmede olsa yapacagimiz islem ayni diyerek bir serum takti damar yolundan ilac verildi bulantilar durdu cok şükür..zehirlenme olmasa bile bir sey dokundu bünyeme..tabi kucuk yer ultrssona falan bakilmadi ama sabah oldu kizimin tekmelerini hissediyorum cok sükür ben baya hirpalandim..bir daha asla rutinimden cikmayacagim ve gercekten abur cubur ya da disardan olan seyleri aslaaaa yemeeyecegim..surda kaldi 2 ay her zaman dikkatli olmak gerekiyormus..haa gelenlerin icinde cips uzatildiginda yemiyorum dedigimde ben hamileyken kola bile ictim cips nerdeysd her gun yedim diyende vardi ona bir sey olmamis ama herkes bunyesinidr biliyo sanirim..ona olmadi ama aldigim 2,3 tanesi bana yetti..ya da gecen dokundu diye bir arkadss yazmisti kisir olayi berbat bir sey..ozet olarak bir daha aslaa kizimi uzmeyecegim
Çok geçmiş olsun canım. Yediklerin +sıcak hava ikisi birlikte mideni bozmuş olabilir. Benim de sıcaklarla birlikte ara ara hafif bulantım olur oldu.Herkese gunaydin dün ilk acillik olusumdu ..annemin yanindayim dolayisiyla beslenme duzenim degisti bir de ustune misafir gelmisti..dun yediklerim biraz karisti,normalde yemiyorum belki bir avuc kadar az cips yedim sahilde..aksamda kısır..(bu ikisinden supheleniyorum) gece bir bulanti ama nasil eyvah dedim zehirlendim..hemen acile kostuk ama ben boyle degisik bir sey yasamadim yolda durduruyorum cikarticam diye 5dk sonra geciyo..nasil bir vicdan azabi yasadim anlatamam kizim icerde tekmeledi iyiiym dercesine..doktor oyle bir durum olsa bile bebekle birlikte sorun olmaz falan dedi zehirlenmede olsa yapacagimiz islem ayni diyerek bir serum takti damar yolundan ilac verildi bulantilar durdu cok şükür..zehirlenme olmasa bile bir sey dokundu bünyeme..tabi kucuk yer ultrssona falan bakilmadi ama sabah oldu kizimin tekmelerini hissediyorum cok sükür ben baya hirpalandim..bir daha asla rutinimden cikmayacagim ve gercekten abur cubur ya da disardan olan seyleri aslaaaa yemeeyecegim..surda kaldi 2 ay her zaman dikkatli olmak gerekiyormus..haa gelenlerin icinde cips uzatildiginda yemiyorum dedigimde ben hamileyken kola bile ictim cips nerdeysd her gun yedim diyende vardi ona bir sey olmamis ama herkes bunyesinidr biliyo sanirim..ona olmadi ama aldigim 2,3 tanesi bana yetti..ya da gecen dokundu diye bir arkadss yazmisti kisir olayi berbat bir sey..ozet olarak bir daha aslaa kizimi uzmeyecegim
Kesinlikle biz de öyle yiprandik ki bu surecte genetik testler ozel hastane masraflari..bunun yaninda esim bir gun bile sunu alalim,yapalim dedigimde olmaz demedi...bugune kadar kirmadi hic hep bir sekilde oldu..bu hastane dedim alinacaklar bu marka dedim..calistigim halde kredi kartimi o odedi calistigimi kendime harcadim bir de..ben simdi bu adamdan ne isteyeyim ki baska..zaten mutluluklarin en guzeli geliyorBu hediye konusunda bence eslerimizden bir sey bekleyip, ne kendimizi ne onlari uzmemeliyiz. Imkan varsa boyle gunler bahane elbette. Ama 9 ay tasidim dogurdum hediye isterim diye dusunursek iki taraf icin de yipratici olabilir. Cunku bence bu 9 ayin bir karsiligi olamaz. Hele ki sikintili bir hamileliksedun esimle markete gittik, poset istemedik kasiyer kadin "aman birakin esiniz tasisin" diye espiri yapti. Esim de "en agirini o tasiyo zaten" dedi. Bu bana yetti... hii dogum hatirasi olarak ufak, ya da buyuk bir hediye tabi ki fena olmaz ama cok da sey yapmamak lazim...
Gecmis olsun. Hava degisimi de etkilemis olabilir.
Çok geçmiş olsun canım. Yediklerin +sıcak hava ikisi birlikte mideni bozmuş olabilir. Benim de sıcaklarla birlikte ara ara hafif bulantım olur oldu.
Sagolun kizlar sicakta etkilemi olabilir..bir de mideyi fazla doldurmayacaksin az az yiyeceksin.. kizim tekmeledi yol boyunca da Allahtan onun iiyi oldugunu anladim..sagsalim bitirelim su 2 ayi cogu gitti azi kaldiGunaydin herkese
E Elwing6 Gecmis olsun canim cok korkmussundur kesinben de biliyorsunuz esimin annesi vs geldi gecenlerde o gun hastanelik olmustum bebek hic hareket etmiyordu yorgunluk ve stresten bebek hareketi kesmis bir sey oldu diye cok korkmustum sonra dayanamayip aglamistim Allah korusun hepimizin kuzularini insallah sag salim alalim kucagimiza
Canım o cipsten değildirHerkese gunaydin dün ilk acillik olusumdu ..annemin yanindayim dolayisiyla beslenme duzenim degisti bir de ustune misafir gelmisti..dun yediklerim biraz karisti,normalde yemiyorum belki bir avuc kadar az cips yedim sahilde..aksamda kısır..(bu ikisinden supheleniyorum) gece bir bulanti ama nasil eyvah dedim zehirlendim..hemen acile kostuk ama ben boyle degisik bir sey yasamadim yolda durduruyorum cikarticam diye 5dk sonra geciyo..nasil bir vicdan azabi yasadim anlatamam kizim icerde tekmeledi iyiiym dercesine..doktor oyle bir durum olsa bile bebekle birlikte sorun olmaz falan dedi zehirlenmede olsa yapacagimiz islem ayni diyerek bir serum takti damar yolundan ilac verildi bulantilar durdu cok şükür..zehirlenme olmasa bile bir sey dokundu bünyeme..tabi kucuk yer ultrssona falan bakilmadi ama sabah oldu kizimin tekmelerini hissediyorum cok sükür ben baya hirpalandim..bir daha asla rutinimden cikmayacagim ve gercekten abur cubur ya da disardan olan seyleri aslaaaa yemeeyecegim..surda kaldi 2 ay her zaman dikkatli olmak gerekiyormus..haa gelenlerin icinde cips uzatildiginda yemiyorum dedigimde ben hamileyken kola bile ictim cips nerdeysd her gun yedim diyende vardi ona bir sey olmamis ama herkes bunyesinidr biliyo sanirim..ona olmadi ama aldigim 2,3 tanesi bana yetti..ya da gecen dokundu diye bir arkadss yazmisti kisir olayi berbat bir sey..ozet olarak bir daha aslaa kizimi uzmeyecegim
Tabi tabi coktan konustuk :)Ooo kararlaştırılmış bile. Güzel düşünmüşsün ilerde yüzüğünü kızına gösterip baban sen olduğunda almıştı diye anısını da anlatırsın. Ben de netleştireyim ancak yetiştirir.
Çok geçmiş olsun. Korkmuşsundur bayaa
Ne güzel soruyormuş bak maşallah benimkine gayet ben diyorum sunu alıcaz söyle yapıcaz diye :/Çok geçmiş olsun öyledir dikkat et kendine yat uzan
Bizimki garibim soruyor ya ne alayım sana diye kendisinin durumu yok ben de bişey istemedim olunca alırsın dedim
İki hafta once bende aynini yasadim uzerimde uzun bol elbise vardi annemlerin akrabalarina dugune gittik kadinlar yedi gozleriyle beni. Dayanamadilar annemin yanina geldiler tanidinmi bizi falan konustular baya beni sordular kizinmi falan annem anladi kizim evli dediKizlar bugun komik bir sey oldu hastaneden donerken otobuste bi teyze bana talip olduAnnemden beni sorusturdu bakip duruyordu annem de durumu anlayinca evli o dedi. Hayir bir de bebegim var karnim da sis gozunden mi kacti nedir Oglusum uyuyordu heralde yoksa bi tekme atardi teyzeye heytt diye
Cok guzellerr.Hediyeliklerim de gelmeye basladııı
Cok haklisin her iliskinin dinamigi farkli. Ben sadece bu genel gecer kurallara karsiyim. Sirf olsun diye yapilmasina. Yoksa hediye almak vermek gercekten cok keyifli seyler. Bu arada sen yazinca dusundum de biz de genetik test, hastane masraflari vs baya bir masraf yapmisiz. Bebekler saglikli olsun da, bunlar insanin gozune hic batmiyo.Kesinlikle biz de öyle yiprandik ki bu surecte genetik testler ozel hastane masraflari..bunun yaninda esim bir gun bile sunu alalim,yapalim dedigimde olmaz demedi...bugune kadar kirmadi hic hep bir sekilde oldu..bu hastane dedim alinacaklar bu marka dedim..calistigim halde kredi kartimi o odedi calistigimi kendime harcadim bir de..ben simdi bu adamdan ne isteyeyim ki baska..zaten mutluluklarin en guzeli geliyorzaten benimkide beceremez hediye almayi.beceremiyo diye de soyledigimde sanki ticarete giriyo gibi geliyo bana..yani gundelik hayatta istediingini alan bir adamdan bunu hediye istiyorum demek bizim iliski dinamiigi acisindan dogru gelmiyo herkesin iliskisi evliligi farkli tabiki..cani sagolsunnn..yanimda olsun yeter
Valla yiyordum ama bir kac olaydan sonra kestim dondurma harici yemiyodum son zamanlarda..gölgedeydim ama yinede sicak carpmis olabilir.. direk gece yarisi baslayinca ben yediklerime yordunCanım o cipsten değildir
Güneş altında fazla kaldıysan güneş carpmıstır
Sıcak iyi gelmiyor
Hatırlıyorum ilk zamanlar sende yiyordun ben hala yiyorum cipstir kısırdır bunlar zehirleyen seyler değil agır gelmiş olabilir ama kusturmaz
Bende iki hafta önce tatildeyken fazla sahilde kalınca aksam dedigin gibi ayıl bayıl gibi oldum kusadın var ama yoktu
Direk güneş suclu
Cok guzellerr.
Öyle canı sağolsun yeterMaşaallah düşünmesi zaten en önemlisi. Huzur olsun yeter ki , gerisi gelir
Çok geçmiş olsun cankız sıcaklardan gerçekten bulantı yapıyor
Yaa çok güzel olmuşşHediyeliklerim de gelmeye basladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?