Anne yanında güvenlidir evde yalnız kalmadan iyi öyle deme :)
Ama sıcak cok etkiliyor bebek zaten içeride 1 derece fazla hissediyor
Direk güneşe oturmasan semsiye altında kalsan bile çarpar güneşin havası öglen vakti gitme denize 11-4arası evde ol veya havadar bi yerde

Tabiki oyle..giden para olsun ama esin zaten normalde ben bunu istiyorum dediginde aliyorsa dogumda da buyuk bir sey istemesemde olur.zaten dedigin gibi zorunluluk hediye olmuyo benim icin uygun ve musait zamanda istedigim seyleri aliyor..ki sagliktan baska hicbir sey yok gözümde..hevesle yaptim hastane hazirliklarimi orda bile insallah giyecek yapacak halim olur diye dua ediyorum hep.gerisi cidden boş hepimiz farkli farkliyiz ama..kimisi bekler kimisi oyle mutlu olur..ben dogum gunumde bile beni uyandirip iyi ki varsin karim dediginde daha mutlu olan biriyim bir de teklif ettiginde yuzugu verdigini hatirliyorum inan daha az mutlu olmustum cunku zorlama seyler,hani zaten biliyorsun alacagi seyi kiymeti olmuyor balik burcu olmak

Son düzenleme:
Yok canim ya 2-80 yatiyorum iyiki denize falan girmedim bunyeler iyice hassaslasmis..normde esmerim golgede kipkirmizi olmustu bacaklarim ilk geldigimm gun :)) iyice hassaslasmisiz..biraz daha sabir :)

Yok canim ya 2-80 yatiyorum iyiki denize falan girmedim bunyeler iyice hassaslasmis..normde esmerim golgede kipkirmizi olmustu bacaklarim ilk geldigimm gun :)) iyice hassaslasmisiz..biraz daha sabir :)
Belki denize girsen asıl bu kadar carpılmazdın :)
Kuru kuru semsiye altında iyi bayılmamıssın
Hem agırlastık hem hassaslastık
Rabbim bi daha yasatmasın:)

Belki denize girsen asıl bu kadar carpılmazdın :)
Kuru kuru semsiye altında iyi bayılmamıssın
Hem agırlastık hem hassaslastık
Rabbim bi daha yasatmasın:)
Aminnnn kimselerree hediyelikleri de cok tatlis öyküsün guzel dusunmussun gule gule kullanin

Bizim kayınvalide de bim'de gördü bunları o zaman
Bugün sınav görevim var yine bakamadım bim'e. Ama zaten kv de ordan alacaksa boşuna bakmayım ben. Gerçi reflü yastığı bakabilirim. Evde kullanmadığım kova maşrapa var o yüzden onları düşünmüyordum.

Hediyeliklerim de gelmeye basladııı
Ayyyy ne tatlış şeyler bunlar Maşallah ismi de pek yakışmış kızçenin. Kuzenimin ikizleri var öykü ve duru Kolonya şişesi mi bunlar canım nerde yaptırdın ben de böyle bi şey yaptırsam güzel olur. Ve nerde vericeksin, hastanede mi, ev ziyaretlerinde mi, mevlütte mi?

Ben de sıcaktan korkuyorum denize girmeye. Aslında en çok da dış kulak iltihabından korkuyorum, her sene olurdu bana, bu sene çok hafif atlattım şükür.

Bende farklı bir şey yersem rahatsız oluyorum bunu insanlar nasıl anlamıyor ,Bazı şeyler ekstra dokunuyor ve bu süreci normal insan gibi atlatamıyoruz biz biliyoruz artık dikkat ederiz üzme kendini neyse ki iyisiniz

Kızlar mevlütte ne giymeyi düşünüyorsunuz? Ben İzmir'e gelin geldim buradakiler lohusa pijaması giyiyor, ama ben giymem. Kayınvalidem de şaşırdı ben pijama giymem mevlütte deyince. Bizim orda şifon elbise ya da bluz giyilir açık renk. Baktım o tür elbiseler internette 250 tl civarı, hatta bi tanesini çok beğendim yenidoğan çekimlerinde bile giyip oğlumla bir kaç poz çekilebirim, ama fazla da geliyor o fiyat, hiç bilemedim valla.

Ben de sıcaktan korkuyorum denize girmeye. Aslında en çok da dış kulak iltihabından korkuyorum, her sene olurdu bana, bu sene çok hafif atlattım şükür.
Kafaymış olma denize ya da tıpa tak , ben her girdiğimde kafamı sokmamıştım denize
Ama Deniz çok rahatlatıyor hamileleri yürü yüz ayakların hareketlensin stres seviyen düşsün miss

Evde sade sevdiğim bir elbise olur , yada sade bir şey alırsın Mevlüt’te pijama ne alaka ya

Kafaymış olma denize ya da tıpa tak , ben her girdiğimde kafamı sokmamıştım denize
Ama Deniz çok rahatlatıyor hamileleri yürü yüz ayakların hareketlensin stres seviyen düşsün miss
Haklısın akşam vakitleri güzel olur. Aman eşim ailesini takar peşimize şimdi, yeğenlerini meğenlerini, o yüzden hiç gerek yok, canımı sıkacağıma evde otururum, tahammülsüzleştim malesef. Birkaç günlüğüne tatile gitmemiz lazım ama ona da şimdilik para harcamak istemiyorum.

Dün gece eşimin arkadaşı mesaj yazmış hanım ücretsiz izne ayrıldı ayvayı yedim ek iş arıyorum diye. Dedim ki sen de ara bence
Valla Doğum iznine ayrılan Kadınlar of önem geçinmek için kredi bile çekiyor normal akış duruyor ve masraf artıyor neticede
Ben o dönem bir şekilde idare edip Doğum paramı birikim yapacaktım ama şuan zor gibi gözüküyor artık işe dönünce toparlanırız
Ev kredimiz var , Allahtan Doğuma pas ödemeyeceğiz sigorta yaptırmıştım zaten onun ödemesi de bizi kastı öyle bir zincirleme

Nasıl bi his canım tam olarak, göbeğinde sertlik mi hissediyosun yoksa sıkıp gevşeme gibi bi his mi
nasıl ayırt ediliyor acaba

Bebegin bir tarafa toplanip kendini sıkması, karin biran semsert ve yamuluyo ve aciyo. Normalde arada olur bu cok normal ama ogun cok sık oldu.nst ye girdigimde bile 4 kez oldu ama sanci cikmadi sukur. KIzimda dogumum erken oldu, nst de sancilarim cikmasina 3 cm acilma olmsina ragmen hic hissetmedim boyle birsey sukur iyi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…