Senin rahatlaman lazım diğerleri gelmesin tek gidin canımm

O değil de gelin mevlüdü yapıyorlar, ve gelin bildiğin gelinlik giyiyor (Biz yapmadık) Ben İzmir'i hiç böyle bilmiyordum yaaa.
Ben İzmir’de 8 yıl yaşadım ve izmire has bir gelenek olduğunu sanmıyorum ama İzmir’de komşuculuk iyidir Kadınlar kendine iş icat fln üretmiştir

Ben de sıcaktan korkuyorum denize girmeye. Aslında en çok da dış kulak iltihabından korkuyorum, her sene olurdu bana, bu sene çok hafif atlattım şükür.

Ben cesaret edemedim su bulanikti canim hastada olunca girmeyi dusunmuyorum 2 ayimiz kaldi olmeyiz sıkalim disimizi

Bende farklı bir şey yersem rahatsız oluyorum bunu insanlar nasıl anlamıyor ,Bazı şeyler ekstra dokunuyor ve bu süreci normal insan gibi atlatamıyoruz biz biliyoruz artık dikkat ederiz üzme kendini neyse ki iyisiniz
Cok sagol canim kesinlikle israr eden olursa tersleyecegim artik

Bu bende de muammaa hele ki mevludu kayinvalidemin yaninda esimin memleketinde ve annemlede ayri yapicam ankara'da kimsemiz yok..orada onemli ben su geceligi cekim icin almistim onu mevlutte de giyen var ama banada absürt geliyo ya sanki sade düz beyaz bir elbise olabilir..kızada aliexpresten falan baksammi vaftiz elbisesi diyor onlar beyaz cok guzel seyler var ...arastirmak lazim o kisma sira gelmedi ama en sevdiigm sey sus pus kiyafet isleri..illaki bulurum 1 gece arastirmaya bakar

Eklentiler

• 20190706_122629.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20190706-122533_Instagram.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Bu sene resmen dolum yasiyorum esim memlekete gidecek sinoop zaten tatil yeri gibi deniz falan 1hafta dugun var diye ben burda annemin yaninda :) cok pis bileniyorum denize girdikce burada da var deniz ama mikroop kapma korkusu hastalik derkennnnn...seneeye tatili simdiden ayarlaticam dugun zamani bile bu kadar bunalmamistim ki daha dogmadi bizim zıpırlar...surec cok zor Allah yardimcimiz olsun o yuzden bu seneyi pas geciyorum..seneeye en iyi tatili ayarla derim hakettikkkk

Dünde aynı yürüyüş yapmaya çıktık güya , markete uğradık sonra eşim 10 kiloluk karpuz dışında başka poşetlerde taşıdı bende üzüm poşeti taşıdım. pembe karpuz yaşıyorum sende kavun dedi

Aynen işte bizimde öyle , genetik test özel sigorta , şubatta araba aldık , ev kredisi , bebek içim her istediğimizi aldık daha ne olsun çok şükür küçükte olsa hatıra amaçlı güzel olabilir aslında ama beklentim Yok benimde en önemli şeyleri alabildik ya o yeter

Sagol kuzum
Aaa ne tatlı ya ikizim olmus gibi
Kolonya değil oda kokusu diye geciyor icinede yasemin kokusu koydurdum
Mevlütte cüz tesbih başörtüsü falan dagıtrım
Bunu hastane icin yaptırdım gelenlere veririm nasipse

O değil de gelin mevlüdü yapıyorlar, ve gelin bildiğin gelinlik giyiyor (Biz yapmadık) Ben İzmir'i hiç böyle bilmiyordum yaaa.
Yuh bunuda ilk defa duydum :)
Hani evine dua falan okutturursan evlenince ok de geline mevlut ne yahu
Pijama yada gecelikte olmaz en güzeli sade beyaz bi elbise veya senin oglanla bir mavi :)

Ben de serklajliyim yatmiyorum.
Geçen gebeligimde yattım 35 haftada dikisim aldılar yatak yatak çok kilo almıştım çünkü
Bu gebeligimde bı gece hastanede yattım
Sonrasında normal geçirdim ise gittim
Şimdi doğum iznine ayrildim
Sadece ağır kaldrmiyorum
Onun dışında ayaktayım dışarı çıkıyorum
Zaten oğlum çok yaramaz yatamam da
34 e gelebilrisem
Egzersiz yapicam doğum kolay olsun diye
Gerçi çok yürüyüş de yapıyorum

Tetanoz aşısı bı hafta kolumu agritti
İyiki yaptım

Ay cok güzelmişşşş
Bende tam böyle modellere bakıyorum dogum odasında cekim icin cok şık

Ay cok güzelmişşşş
Bende tam böyle modellere bakıyorum dogum odasında cekim icin cok şık
Kiz ben bunu kac kez attim buraya kacirmissinn..daha modelleride var bakabilirsin sitesinden orkideli de tacimiz var..sade de sunu aldim bunlarinda ayri taci var bir de kirmizi tac takmak istiyorum icimde kalmasin.tabi insallah halim olur

Eklentiler

• Screenshot_20190706-132139_Chrome.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20190706-132136_Chrome.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
Kiz ben bunu kac kez attim buraya kacirmissinn..daha modelleride var bakabilirsin sitesinden orkideli de tacimiz var..sade de sunu aldim bunlarinda ayri taci var bir de kirmizi tac takmak istiyorum icimde kalmasin.tabi insallah halim olur
Atlamısım belliki yoksa böyle dantelli süslü istiyorum görsem hatırlardım
Güle güle giymek nasip olsun inşallah
Kırmızı tac değilde orkideli ve incili tac almayı planlıyorum bende

Masrafli bir sürecmis ama bir sekilde kalkiyorsun ustunden..araba kredisi bizde de var kasimda bitiyor diye seviniyoruz onun haricinde cok sukur istediklerimizi aldik.ekstra isteklerim oldu alindi sizinde oyledir eminim her seyin iyisinden aldik minnoşa.. ne bileyim ayyy kocami ozlemisim ben yumusak huylum benim ne isteyeyim ben ondan..onemli olan huzur..hep bu kafadaydim esyalari aldik evlenirken 1gunde.. ayni magazadan aldim ve ciktim o eve girmem onemliydi cunku.beyaz esyalarin kac programli oldugunu bilmem aracti ne bileyim maddi seylerden erken gecmisim
dogum sonrasi olmasina gerek yok forevermilk diye bir sayfa instagramda ilk anne sutunden ve bebisin ilk sacindan kolye yapiyor su sekilde..cuziii de bir fiyat mesela musait oldugumda ben bile yaptiririm kendime..onemli olan benim icin hediyenin anlami olmasi mesela benn o kolyeyi ilerde kizima takmak icin isterim

Eklentiler

• Screenshot_20190706-132933_Instagram.webp
    37 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20190706-133012_Instagram.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 32
Atlamısım belliki yoksa böyle dantelli süslü istiyorum görsem hatırlardım
Güle güle giymek nasip olsun inşallah
Kırmızı tac değilde orkideli ve incili tac almayı planlıyorum bende ☺
Benimki tamda öyle burada da yapiyorlar..valla ben biraz maymun istahli oldugumdan 3 cesit giyinip, takacagim cekimde dugunde de boyle delirtmistim insanlari yalniz bu sefer gulebilcekmiyim bilmiyorum saglkla gelsinlerr heves ettigimiz ne varsa yasayalimmm tatli guzel telaslar hepsi cok zevkli

Gülersin tabi cnm minikin tüm acıları unutturucak hic düşünme öyle Rabbim saglık sıhhat agız tadı versin

Allahtan araba kredimiz Yok ev kredisi yeter özlemişsin evet kısa sürede kavuşun inşallah kolyeler güzelmiş bakarım bende

Kızlar dün haftanın vermiş olduğu yorgunlukla gece saat 11 olmadan uyumuşum normalde gece 12 den sonra yatar sabahta 9 civarı kalkıyorum haftasonu Maximum 9 saat uyuyorum yani , bugün elim bir kaldırdı saat 11 dedim niye daha erken kaldırmadın bir ara dönerken bebek habire tekmeledi acıktı diye düşündüm tekrar dalmışım haftaiçi saat 8 de kahvaltı yapıyorum o düzene alıştı artık büyüdü de kendimi çok kötü hissettim aç kaldı kuzum bu arada doktorum 2 saat fazla uyusan yüzün şişecek gibi duruyor demişti toplam 12 saat uyudum hiçbir yerim şişmedi çünkü geç saatte yemek yemedim ve hep yana yattım ama bir gün arkadaşta akşam 10a doğru börek tatlı yediğim günü ertesi davul gibi şişmiştim ,

Ya su ebebek in internet sitesi bir tek bende mi sıkıntılı? Uygulamasini zaten silmistim cok kullanissiz diye. Sitesine bakiyorum tikladigim yer acilmiyor ya da baska bir sayfa aciliyor. Cok kullanissiz ya. Sikayet edecegim yer de bulamadim sayfada. Zaten hormonlarim dengesiz 2 saattir telefonla kavga ediyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…