Senin rahatlaman lazım diğerleri gelmesin tek gidin canımmHaklısın akşam vakitleri güzel olur. Aman eşim ailesini takar peşimize şimdi, yeğenlerini meğenlerini, o yüzden hiç gerek yok, canımı sıkacağıma evde otururum, tahammülsüzleştim malesef. Birkaç günlüğüne tatile gitmemiz lazım ama ona da şimdilik para harcamak istemiyorum.
Ben İzmir’de 8 yıl yaşadım ve izmire has bir gelenek olduğunu sanmıyorumO değil de gelin mevlüdü yapıyorlar, ve gelin bildiğin gelinlik giyiyor(Biz yapmadık) Ben İzmir'i hiç böyle bilmiyordum yaaa.
Ben de sıcaktan korkuyorum denize girmeye. Aslında en çok da dış kulak iltihabından korkuyorum, her sene olurdu bana, bu sene çok hafif atlattım şükür.
Cok sagol canim kesinlikle israr eden olursa tersleyecegim artikBende farklı bir şey yersem rahatsız oluyorum bunu insanlar nasıl anlamıyor ,Bazı şeyler ekstra dokunuyor ve bu süreci normal insan gibi atlatamıyoruz biz biliyoruz artık dikkat ederiz üzme kendini neyse ki iyisiniz
Bu bende de muammaa hele ki mevludu kayinvalidemin yaninda esimin memleketinde ve annemlede ayri yapicam ankara'da kimsemiz yok..orada onemliKızlar mevlütte ne giymeyi düşünüyorsunuz? Ben İzmir'e gelin geldim buradakiler lohusa pijaması giyiyor, ama ben giymem. Kayınvalidem de şaşırdı ben pijama giymem mevlütte deyince. Bizim orda şifon elbise ya da bluz giyilir açık renk. Baktım o tür elbiseler internette 250 tl civarı, hatta bi tanesini çok beğendim yenidoğan çekimlerinde bile giyip oğlumla bir kaç poz çekilebirim, ama fazla da geliyor o fiyat, hiç bilemedim valla.
Bu sene resmen dolum yasiyorum esim memlekete gidecek sinoop zaten tatil yeri gibi deniz falan 1hafta dugun var diye ben burda annemin yaninda :) cok pis bileniyorum denize girdikce burada da var deniz ama mikroop kapma korkusu hastalik derkennnnn...seneeye tatili simdiden ayarlaticam dugun zamani bile bu kadar bunalmamistim ki daha dogmadi bizim zıpırlar...surec cok zor Allah yardimcimiz olsun o yuzden bu seneyi pas geciyorum..seneeye en iyi tatili ayarla derimHaklısın akşam vakitleri güzel olur. Aman eşim ailesini takar peşimize şimdi, yeğenlerini meğenlerini, o yüzden hiç gerek yok, canımı sıkacağıma evde otururum, tahammülsüzleştim malesef. Birkaç günlüğüne tatile gitmemiz lazım ama ona da şimdilik para harcamak istemiyorum.
Dünde aynı yürüyüş yapmaya çıktık güya , markete uğradık sonra eşim 10 kiloluk karpuz dışında başka poşetlerde taşıdı bende üzüm poşeti taşıdım.Bu hediye konusunda bence eslerimizden bir sey bekleyip, ne kendimizi ne onlari uzmemeliyiz. Imkan varsa boyle gunler bahane elbette. Ama 9 ay tasidim dogurdum hediye isterim diye dusunursek iki taraf icin de yipratici olabilir. Cunku bence bu 9 ayin bir karsiligi olamaz. Hele ki sikintili bir hamileliksedun esimle markete gittik, poset istemedik kasiyer kadin "aman birakin esiniz tasisin" diye espiri yapti. Esim de "en agirini o tasiyo zaten" dedi. Bu bana yetti... hii dogum hatirasi olarak ufak, ya da buyuk bir hediye tabi ki fena olmaz ama cok da sey yapmamak lazim...
Aynen işte bizimde öyle , genetik test özel sigorta , şubatta araba aldık , ev kredisi , bebek içim her istediğimizi aldık daha ne olsun çok şükürKesinlikle biz de öyle yiprandik ki bu surecte genetik testler ozel hastane masraflari..bunun yaninda esim bir gun bile sunu alalim,yapalim dedigimde olmaz demedi...bugune kadar kirmadi hic hep bir sekilde oldu..bu hastane dedim alinacaklar bu marka dedim..calistigim halde kredi kartimi o odedi calistigimi kendime harcadim bir de..ben simdi bu adamdan ne isteyeyim ki baska..zaten mutluluklarin en guzeli geliyorzaten benimkide beceremez hediye almayi.beceremiyo diye de soyledigimde sanki ticarete giriyo gibi geliyo bana..yani gundelik hayatta istediingini alan bir adamdan bunu hediye istiyorum demek bizim iliski dinamiigi acisindan dogru gelmiyo herkesin iliskisi evliligi farkli tabiki..cani sagolsunnn..yanimda olsun yeter
Sagol kuzumAyyyy ne tatlış şeyler bunlarMaşallah ismi de pek yakışmış kızçenin. Kuzenimin ikizleri var öykü ve duru ☺ Kolonya şişesi mi bunlar canım nerde yaptırdın ben de böyle bi şey yaptırsam güzel olur. Ve nerde vericeksin, hastanede mi, ev ziyaretlerinde mi, mevlütte mi?
Yuh bunuda ilk defa duydum :)O değil de gelin mevlüdü yapıyorlar, ve gelin bildiğin gelinlik giyiyor(Biz yapmadık) Ben İzmir'i hiç böyle bilmiyordum yaaa.
Ben de serklajliyim yatmiyorum.Slm kızlar 23 haftalık hamileyim rahim ağzı yetmezliğinden dikişim var ve sürekli yatıyorum riskli gebelik yaşadım için tatanoz aşısı yapmaya korkuyorum yaptıran arkadaşlar nasıl geçti bilgi almak istiyorum
Tetanoz aşısı bı hafta kolumu agrittiBen de serklajliyim yatmiyorum.
Geçen gebeligimde yattım 35 haftada dikisim aldılar yatak yatak çok kilo almıştım çünkü
Bu gebeligimde bı gece hastanede yattım
Sonrasında normal geçirdim ise gittim
Şimdi doğum iznine ayrildim
Sadece ağır kaldrmiyorum
Onun dışında ayaktayım dışarı çıkıyorum
Zaten oğlum çok yaramaz yatamam da
34 e gelebilrisem
Egzersiz yapicam doğum kolay olsun diye
Gerçi çok yürüyüş de yapıyorum
Ay cok güzelmişşşşBu bende de muammaa hele ki mevludu kayinvalidemin yaninda esimin memleketinde ve annemlede ayri yapicam ankara'da kimsemiz yok..orada onemliben su geceligi cekim icin almistim onu mevlutte de giyen var ama banada absürt geliyo ya sanki sade düz beyaz bir elbise olabilir..kızada aliexpresten falan baksammi vaftiz elbisesi diyor onlar beyaz cok guzel seyler var ...arastirmak lazim o kisma sira gelmedi ama en sevdiigm sey sus pus kiyafet isleri..illaki bulurum 1 gece arastirmaya bakar
Kiz ben bunu kac kez attim burayaAy cok güzelmişşşş
Bende tam böyle modellere bakıyorum dogum odasında cekim icin cok şık
Atlamısım belliki yoksa böyle dantelli süslü istiyorum görsem hatırlardımKiz ben bunu kac kez attim burayakacirmissinn..daha modelleride var bakabilirsin sitesinden orkideli de tacimiz var..sade de sunu aldim bunlarinda ayri taci var bir de kirmizi tac takmak istiyorum icimde kalmasin.tabi insallah halim olur
Masrafli bir sürecmis ama bir sekilde kalkiyorsun ustunden..araba kredisi bizde de var kasimda bitiyor diye seviniyoruzAynen işte bizimde öyle , genetik test özel sigorta , şubatta araba aldık , ev kredisi , bebek içim her istediğimizi aldık daha ne olsun çok şükürküçükte olsa hatıra amaçlı güzel olabilir aslında ama beklentim Yok benimde en önemli şeyleri alabildik ya o yeter
Benimki tamda öyleAtlamısım belliki yoksa böyle dantelli süslü istiyorum görsem hatırlardım
Güle güle giymek nasip olsun inşallah
Kırmızı tac değilde orkideli ve incili tac almayı planlıyorum bende ☺
Gülersin tabi cnm minikin tüm acıları unutturucak hic düşünme öyle Rabbim saglık sıhhat agız tadı versinBenimki tamda öyleburada da yapiyorlar..valla ben biraz maymun istahli oldugumdan 3 cesit giyinip, takacagim cekimde dugunde de boyle delirtmistim insanlari yalniz bu sefer gulebilcekmiyim bilmiyorum saglkla gelsinlerr heves ettigimiz ne varsa yasayalimmm tatli guzel telaslar hepsi cok zevkli
Allahtan araba kredimiz YokMasrafli bir sürecmis ama bir sekilde kalkiyorsun ustunden..araba kredisi bizde de var kasimda bitiyor diye seviniyoruzonun haricinde cok sukur istediklerimizi aldik.ekstra isteklerim oldu alindi sizinde oyledir eminim her seyin iyisinden aldik minnoşa.. ne bileyim ayyy kocami ozlemisim ben yumusak huylum benim ne isteyeyim ben ondan..onemli olan huzur..hep bu kafadaydim esyalari aldik evlenirken 1gunde.. ayni magazadan aldim ve ciktim o eve girmem onemliydi cunku.beyaz esyalarin kac programli oldugunu bilmem aracti ne bileyim maddi seylerden erken gecmisim
dogum sonrasi olmasina gerek yok forevermilk diye bir sayfa instagramda ilk anne sutunden ve bebisin ilk sacindan kolye yapiyor su sekilde..cuziii de bir fiyat mesela musait oldugumda ben bile yaptiririm kendime..onemli olan benim icin hediyenin anlami olmasi mesela benn o kolyeyi ilerde kizima takmak icin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?