Ben hep uygulamasını kullanıyorum canım, sorunsuz çalışıyor .

Bazen benimde tirmaliyo gibi degisik seyler yapiyo canim.. tekme degilde tirmaladigini dusunuyorum bende banada oluyo bir de artik iyice agarlastik..bende zor uyuyorum huzursuz hep..
Gerçekten içerde napiyo kim bilir şimdiden böyleyiz son ay napıcaz merak ediyom valla

Benimde yamuluyo karnım baya hareketli içerde bazen cok şaşırıyorum cok guluyom yaptıklarına

Bende mamadusbaby düşünüyorum instagramdan mi aldın canim

Geçmiş olsun canım yediklerimize dikkat etmemiz gerek gerçekten az zaman kaldı sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah

Tecrübeli annişler size bir soru. Hastane için bebeğe 10lu güzel bir hastane çıkış seti aldım foto filan çekilmek için, bi de 2 tane 5li takım aldım yedek onlar daha normal şeyler. İlk etapta giydirmek için o normal takımlardan mı versem doğum haneye ? Güzel takımını versem kan, leke vs olur mu diye düşündüm foto çekimine kullanamam sonra. Odaya gelince güzel takımını giydiririz.Ne dersiniz?

Valla kim ne yapıyor bilmiyorum ama ben en erken 1 aylıkken yaparım mevlüt hatta 40 çıkınca bile olabilir. O zamana da iyileşmiş olucam gecelik, pijama vs saçma geliyor bana da. Onun yerine güzel beyaz veya pudra rengi elbise, Tunik vs tarzı bişey alıp giyerim. Arkadaşım resim atmış geçen gayet normal sarı bir Tunik altına beyaz kumaş pantolon giymiş mevlütte.

Yıkıyorlar, siliyorlar bebeği ama ihtimal var Tabi. Sonradan giydirmeniz daha mantıklı. Siz de biraz daha kendinize gelmiş olursunuz foto icin...

Benim oğlumun beresine kan lekesi bulaşmıştı. 5li’den ver.
1iç zıbın, bir pantolon, bir üst, eldivenleri ve beresi, battaniye ve 1adet bebek bezi, 1tane alt açma kafi.

O değil de gelin mevlüdü yapıyorlar, ve gelin bildiğin gelinlik giyiyor (Biz yapmadık) Ben İzmir'i hiç böyle bilmiyordum yaaa.
Canım izmire dışardan göçen çok var. Bizim de mesela kökenler Konya. Haliyle adetler full gaz devam. Ama yeni nesil az az kırdı bu olayları. Gelinliğimi bi kere daha giyebilmek için gelin mevlüdünü ben istedim ama nasip olmadı aradan 1 sene geçti kv sana gelin mevlüdü yapalım mı diyor, dedim geçmiş ola biz bayatladık artık

Yok canım bizimkiler İzmir'li, göç fln değil, adetler yayılmış yerleşmiş demek ki. Kv eşime sormuş gelin mevlüdü yapalım mı diye, biz de bebek olunca yaparız dedik, yasin okuttuk onun yerine, Mevlüt okutmadık.

ShinSeGi
Ha bu arada bazı 5li hastane çıkışlarında iç zıbın yerine çıtçıtlı bady oluyor. Öyle ise onun yerine sağdan soldan kapatmalı kuruvaze gibi olan zıbınlardan koy. Hem göbek bağını kasmasın diye hem de ilk kakasını rahatça yapabilsin diye. (İlk kaka yapış yapış fena birşeymiş bu arada. Onun için birini görevlendir)

Yıkıyorlar, siliyorlar bebeği ama ihtimal var Tabi. Sonradan giydirmeniz daha mantıklı. Siz de biraz daha kendinize gelmiş olursunuz foto icin...
Geçen bi doktorun sayfasında doğum fotosunda gördüm yeni doğar doğmaz güzelim kundağa sarmışlar her yeri kan olmuş. Ondan dolayı öyle düşündüm

Ben de 40'ı çıkmadan yapmam mevlü. Annem memlekette yapmak istiyor 2 aylık olunca fln, gidebilirsek hatta İzmir'de yapmam bile belki. Kayınvalidem istiyorsa yapsın

Sonunda bugün kızıma yatak alarak alışverişe başladık :) benim doğum bayramdan sonraki hafta büyük ihtimal. Hızlandırılmış alış-veriş yapmam lazim...
Ayy o kadar erken mi dogumlar yaaaa :) kac haftaliksiniz siz :)

Ben hastane cikislarimi kendi olusturdum alt ust alarak..icine askili beyaz atletlerden alip eldiven ve beresini alsam ayni sey oluyor dimi ya uygun buldukca almisim toplu hastane cikisi seklinde birtane var.. o da besli..10luda ekstra baddaniyesi oluyor galiba..kv alayim dedi de cok esya oluyor diye istemedim ya ev zibin alt ust dolu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…