ShinSeGi
Ha bu arada bazı 5li hastane çıkışlarında iç zıbın yerine çıtçıtlı bady oluyor. Öyle ise onun yerine sağdan soldan kapatmalı kuruvaze gibi olan zıbınlardan koy. Hem göbek bağını kasmasın diye hem de ilk kakasını rahatça yapabilsin diye. (İlk kaka yapış yapış fena birşeymiş bu arada. Onun için birini görevlendir)
Cok sicak cok yoruluyorum. Dogum icin komposto yapayim diye visne aldim kaynattim kavanozladim. Kisa da cilek receli yapacagim onu da dogradim, kaynamayi bekliyor. Cidden pilim bitmis gibi hissediyorum. Bebis iyidir umarim.
Yarin da idrar kulturu sonucum cikiyor. Insallah iyi cikar sonuc. Hafif mide bulantim da var bugun.
Ben hastane cikislarimi kendi olusturdum alt ust alarak..icine askili beyaz atletlerden alip eldiven ve beresini alsam ayni sey oluyor dimi ya uygun buldukca almisim toplu hastane cikisi seklinde birtane var.. o da besli..10luda ekstra baddaniyesi oluyor galiba..kv alayim dedi de cok esya oluyor diye istemedim ya ev zibin alt ust dolu :)
Kesinlikle canım maksat çocuğu giydirecek kıyafet, takım olarak alman şart değil. Biz toptancıdan hepsini toplu aldık o yüzden mecbur ben takım şeklinde aldım.
28+4ten mrh. 3. Sezeryan olacağı icin doğuma 2 ay kaldı. Ece minnoşumun elbiselerini yıkadım yoruldum ama tatlı bir yorgunluk oldu. Bu hafta doğum çantamı da hazır edicem inş ❤❤❤ Sizler ne yapıyorsunuz kızlar?
Ben hastane cikislarimi kendi olusturdum alt ust alarak..icine askili beyaz atletlerden alip eldiven ve beresini alsam ayni sey oluyor dimi ya uygun buldukca almisim toplu hastane cikisi seklinde birtane var.. o da besli..10luda ekstra baddaniyesi oluyor galiba..kv alayim dedi de cok esya oluyor diye istemedim ya ev zibin alt ust dolu :)
Aynen yapabilirsin tabi. Ben mukayese ettiğimde aynı çıkıyor fiyatı. Tabi indirimli olanlardan. 10lu ve 5li aldım birer tane. Ayrıca eldiven bere bulmak zor oluyor, bulsan da büyük geliyor. Çıkıyor elinden . Mecbur takımlarınkini kullandım başka kombin yapsam da. Zaten en az kirlenen şeyler onlar da. 3çift eldiven ve beresi olsa yetiyor. Yetmediği anlarda çorap geçirsen de olur. 20gün sonra eller özgür kalıcak zaten
EElwing6ShinSeGi
İç zıbın dediğim bu. Göbek düşene kadar bunu öneriyorlar çıtçıtlılar yerine. Ama ben düşmeden de zıbının yetmediği zamanlarda çıtçıtlı kullandım çıtçıtı vurmadan. bir şey olmadı.
ShinSeGi
Ha bu arada bazı 5li hastane çıkışlarında iç zıbın yerine çıtçıtlı bady oluyor. Öyle ise onun yerine sağdan soldan kapatmalı kuruvaze gibi olan zıbınlardan koy. Hem göbek bağını kasmasın diye hem de ilk kakasını rahatça yapabilsin diye. (İlk kaka yapış yapış fena birşeymiş bu arada. Onun için birini görevlendir)
Ccaglasam_mi
Kidboo markanın da güzel, ben nevresim setini aldım park yatak aldığımız için. İnternette de var da ben bebek eşyaları satan bir mağazadan aldım.
@honey bunch gecelik arayışlarım devam ediyor Bunları da beğendim hastaneye yedek götürmek için, 4lü takımım zaten hazır, bir de ilk çıkınca giymek için koyu renk bir gecelik almak kaldı. Onu da mağazaları dolaşıp alırım önümüzdeki haftasonu diye düşündüm.
Herkese gunaydin dün ilk acillik olusumdu ..annemin yanindayim dolayisiyla beslenme duzenim degisti bir de ustune misafir gelmisti..dun yediklerim biraz karisti,normalde yemiyorum belki bir avuc kadar az cips yedim sahilde..aksamda kısır..(bu ikisinden supheleniyorum) gece bir bulanti ama nasil eyvah dedim zehirlendim..hemen acile kostuk ama ben boyle degisik bir sey yasamadim yolda durduruyorum cikarticam diye 5dk sonra geciyo..nasil bir vicdan azabi yasadim anlatamam kizim icerde tekmeledi iyiiym dercesine..doktor oyle bir durum olsa bile bebekle birlikte sorun olmaz falan dedi zehirlenmede olsa yapacagimiz islem ayni diyerek bir serum takti damar yolundan ilac verildi bulantilar durdu cok şükür..zehirlenme olmasa bile bir sey dokundu bünyeme..tabi kucuk yer ultrssona falan bakilmadi ama sabah oldu kizimin tekmelerini hissediyorum cok sükür ben baya hirpalandim..bir daha asla rutinimden cikmayacagim ve gercekten abur cubur ya da disardan olan seyleri aslaaaa yemeeyecegim..surda kaldi 2 ay her zaman dikkatli olmak gerekiyormus..haa gelenlerin icinde cips uzatildiginda yemiyorum dedigimde ben hamileyken kola bile ictim cips nerdeysd her gun yedim diyende vardi ona bir sey olmamis ama herkes bunyesinidr biliyo sanirim..ona olmadi ama aldigim 2,3 tanesi bana yetti..ya da gecen dokundu diye bir arkadss yazmisti kisir olayi berbat bir sey..ozet olarak bir daha aslaa kizimi uzmeyecegim
Kızlar doktorum her kontrolde bol bol yürü yoksa normal doğum yapamazsın diye üstüne basa basa söylüyor fakat hiç enerjim kalmıyor benim. Sıcaklardan mı bilmiyorum işten gel yemek hazırla ye kaldır derken yürüyüş zulüm haline geliyor normalde yürümeyi çok sevmeme rağmen vicdan yapıyorum bu defa da sanki üstüme düşeni yapmıyormuşum gibi ☹
28+4ten mrh. 3. Sezeryan olacağı icin doğuma 2 ay kaldı. Ece minnoşumun elbiselerini yıkadım yoruldum ama tatlı bir yorgunluk oldu. Bu hafta doğum çantamı da hazır edicem inş ❤❤❤ Sizler ne yapıyorsunuz kızlar?
Ayyy çok tatlı telaşlar ya. Ben de bugün yıkadım kıyafetleri daha doğrusu annem geldi sağolsun o yıkadı, ütüledi çoğunu halletti. Doğum çantama çoğu şeyi koydum çok şükür ufak tefek eksikler kaldı.
EElwing6ShinSeGi
İç zıbın dediğim bu. Göbek düşene kadar bunu öneriyorlar çıtçıtlılar yerine. Ama ben düşmeden de zıbının yetmediği zamanlarda çıtçıtlı kullandım çıtçıtı vurmadan. bir şey olmadı.
EElwing6
çok geçmiş olsun canım. Şeker diyetinden önce ben de ara sıra cips yemiştim, haftada bir gibi, bir ara çok canım istiyordu. Kısırı kendim yaptıysam yerim onu da 1-2 defa yaptım, bir defa da kayınvalidemde yemiştim bir şey olmadı. İçinde yeşil soğan olsa ama uyutmaz beni mide yanmasından, biliyorum. Hamileliğim boyunca bir defa çıkarttım sadece, onda da Elevit başlamıştı doktor, sonra onu bıraktım regenesis max'a geçtim. Az çok kendi bünyemizi tanıyoruz aynen iki ay kaldı şurda, ben de listemin dışına çıkmıyorum hiç.
EElwing6ShinSeGi
Kızlar doktorum her kontrolde bol bol yürü yoksa normal doğum yapamazsın diye üstüne basa basa söylüyor fakat hiç enerjim kalmıyor benim. Sıcaklardan mı bilmiyorum işten gel yemek hazırla ye kaldır derken yürüyüş zulüm haline geliyor normalde yürümeyi çok sevmeme rağmen vicdan yapıyorum bu defa da sanki üstüme düşeni yapmıyormuşum gibi ☹
Seni çok iyi anlıyorum, işten gelince insanda hal kalmıyor. Ben illa ki normal Doğum ya da sezeryan diye şartlamıyorum kendimi, doktorum da aynı şekilde, sana da tavsiye ederim insanın kafası rahat oluyor.
Ayyy çok tatlı telaşlar ya. Ben de bugün yıkadım kıyafetleri daha doğrusu annem geldi sağolsun o yıkadı, ütüledi çoğunu halletti. Doğum çantama çoğu şeyi koydum çok şükür ufak tefek eksikler kaldı.