Tamam canım ben onlardan da alayım o zaman bi kaç tane

Cok sicak cok yoruluyorum. Dogum icin komposto yapayim diye visne aldim kaynattim kavanozladim. Kisa da cilek receli yapacagim onu da dogradim, kaynamayi bekliyor. Cidden pilim bitmis gibi hissediyorum. Bebis iyidir umarim.
Yarin da idrar kulturu sonucum cikiyor. Insallah iyi cikar sonuc. Hafif mide bulantim da var bugun.

Kesinlikle canım maksat çocuğu giydirecek kıyafet, takım olarak alman şart değil. Biz toptancıdan hepsini toplu aldık o yüzden mecbur ben takım şeklinde aldım.

28+4ten mrh. 3. Sezeryan olacağı icin doğuma 2 ay kaldı. Ece minnoşumun elbiselerini yıkadım yoruldum ama tatlı bir yorgunluk oldu. Bu hafta doğum çantamı da hazır edicem inş ❤❤❤ Sizler ne yapıyorsunuz kızlar?

Eklentiler

• 20190706_174136.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 109
Aynen yapabilirsin tabi. Ben mukayese ettiğimde aynı çıkıyor fiyatı. Tabi indirimli olanlardan. 10lu ve 5li aldım birer tane. Ayrıca eldiven bere bulmak zor oluyor, bulsan da büyük geliyor. Çıkıyor elinden . Mecbur takımlarınkini kullandım başka kombin yapsam da. Zaten en az kirlenen şeyler onlar da. 3çift eldiven ve beresi olsa yetiyor. Yetmediği anlarda çorap geçirsen de olur. 20gün sonra eller özgür kalıcak zaten

E Elwing6 ShinSeGi
İç zıbın dediğim bu. Göbek düşene kadar bunu öneriyorlar çıtçıtlılar yerine. Ama ben düşmeden de zıbının yetmediği zamanlarda çıtçıtlı kullandım çıtçıtı vurmadan. bir şey olmadı.

Eklentiler

• 5C1A7830-48D5-43A8-AD0F-8D73155D5C5D.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 93
Benimkinin içinden beyaz tülbent kumaşı gibi zıbın çıktı. Daha kaç tane alayım, ilk gün mü giydiriliyor onlar?
Sonunda bugün kızıma yatak alarak alışverişe başladık :) benim doğum bayramdan sonraki hafta büyük ihtimal. Hızlandırılmış alış-veriş yapmam lazim...
hayırlı olsun canım geç kaldım diye düşünme bir anda alınıveriyor hepsi

Yataş
Çilek
Pierre cardin bunlara bi bak istersen
C caglasam_mi Kidboo markanın da güzel, ben nevresim setini aldım park yatak aldığımız için. İnternette de var da ben bebek eşyaları satan bir mağazadan aldım.
@honey bunch gecelik arayışlarım devam ediyor Bunları da beğendim hastaneye yedek götürmek için, 4lü takımım zaten hazır, bir de ilk çıkınca giymek için koyu renk bir gecelik almak kaldı. Onu da mağazaları dolaşıp alırım önümüzdeki haftasonu diye düşündüm.

Çok geçmiş olsun

Kızlar doktorum her kontrolde bol bol yürü yoksa normal doğum yapamazsın diye üstüne basa basa söylüyor fakat hiç enerjim kalmıyor benim. Sıcaklardan mı bilmiyorum işten gel yemek hazırla ye kaldır derken yürüyüş zulüm haline geliyor normalde yürümeyi çok sevmeme rağmen vicdan yapıyorum bu defa da sanki üstüme düşeni yapmıyormuşum gibi ☹

Ayyy çok tatlı telaşlar ya. Ben de bugün yıkadım kıyafetleri daha doğrusu annem geldi sağolsun o yıkadı, ütüledi çoğunu halletti. Doğum çantama çoğu şeyi koydum çok şükür ufak tefek eksikler kaldı.

Bunu biliyorum hatta 10lu setten çıktı ama 5lilerde yoktu çıtçıtlı zıbın koymuştum. 3-4 tane de bundan alıp koyayım o zaman

E Elwing6 çok geçmiş olsun canım. Şeker diyetinden önce ben de ara sıra cips yemiştim, haftada bir gibi, bir ara çok canım istiyordu. Kısırı kendim yaptıysam yerim onu da 1-2 defa yaptım, bir defa da kayınvalidemde yemiştim bir şey olmadı. İçinde yeşil soğan olsa ama uyutmaz beni mide yanmasından, biliyorum. Hamileliğim boyunca bir defa çıkarttım sadece, onda da Elevit başlamıştı doktor, sonra onu bıraktım regenesis max'a geçtim. Az çok kendi bünyemizi tanıyoruz aynen iki ay kaldı şurda, ben de listemin dışına çıkmıyorum hiç.

Benim hastane çıkışından pansuman badisi diye bir şey de çıktı ama sanırım artık pansuman yapılmıyor göbeğe, yanlış mı biliyorum?

Seni çok iyi anlıyorum, işten gelince insanda hal kalmıyor. Ben illa ki normal Doğum ya da sezeryan diye şartlamıyorum kendimi, doktorum da aynı şekilde, sana da tavsiye ederim insanın kafası rahat oluyor.

Güle güle giysin minik ben de birkaç güne doğum çantamı hazır edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…