- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ay benim daha cekim icin geceliğim yok sen maşallah hastne cantanı bitirdin@caglasam_mi Kidboo markanın da güzel, ben nevresim setini aldım park yatak aldığımız için. İnternette de var da ben bebek eşyaları satan bir mağazadan aldım.
@honey bunch gecelik arayışlarım devam ediyorBunları da beğendim hastaneye yedek götürmek için, 4lü takımım zaten hazır, bir de ilk çıkınca giymek için koyu renk bir gecelik almak kaldı. Onu da mağazaları dolaşıp alırım önümüzdeki haftasonu diye düşündüm.
Eki Görüntüle 2286012
Aynen canım ben de hayırlısı sağlıklısı olsun kafasındayim aslında ama yine de vicdan yapmadan duramıyorumSeni çok iyi anlıyorum, işten gelince insanda hal kalmıyor. Ben illa ki normal Doğum ya da sezeryan diye şartlamıyorum kendimi, doktorum da aynı şekilde, sana da tavsiye ederim insanın kafası rahat oluyor.
İlk günler giydiriliyor ama yetmediği yerde diğer badylerinden de giydirebilirsin. İlk zaman o kadar sık kıyafet değiştirmiştim ki sayı veremiyorum çünkü ben bezi gevşek bağladığımdan çiş sızıyormuş (tecrübesizlik kıyamama). 3günde bir makina açtım beyfendi için.Benimkinin içinden beyaz tülbent kumaşı gibi zıbın çıktı. Daha kaç tane alayım, ilk gün mü giydiriliyor onlar?
hayırlı olsun canım geç kaldım diye düşünme bir anda alınıveriyor hepsi ☺
Hastaneden çıkarken bir liste veriyorlar sana. Bunları al şöyle şöyle uygula diye anlatıyorlar. Listede ne varsa artık (sen incelemeden eşine al bunları deme çünkü şampuan vs gibi zaten almış olduğun şeyler de olabiliyor listede). Batikon türü şeyler de yazılı. Onunla göbek bağını her gün temizliyorsun.Benim hastane çıkışından pansuman badisi diye bir şey de çıktı ama sanırım artık pansuman yapılmıyor göbeğe, yanlış mı biliyorum?
aman ben de bir şey alıyorum sonra aman bunu niye aldım diyorum, daha güzellerini görüyorumAy benim daha cekim icin geceliğim yok sen maşallah hastne cantanı bitirdin
Önü çıtçıtlı canım pansuman badisinin. Batikon büyük yeğenimde kullanmıştık ama küçüğünde artık kullanılmıyor dediler gibi hatırlıyorum.İlk günler giydiriliyor ama yetmediği yerde diğer badylerinden de giydirebilirsin. İlk zaman o kadar sık kıyafet değiştirmiştim ki sayı veremiyorum çünkü ben bezi gevşek bağladığımdan çiş sızıyormuş (tecrübesizlik kıyamama). 3günde bir makina açtım beyfendi için.
Göbek bağını da acıtırım korkusundan banyo sonrası alt kısmını kaldırıp kurulamıyormuşum o yüzden 14.gün yani geç düştü. Sonradan dr gösterince anladım ve uyguladım
Hastaneden çıkarken bir liste veriyorlar sana. Bunları al şöyle şöyle uygula diye anlatıyorlar. Listede ne varsa artık (sen incelemeden eşine al bunları deme çünkü şampuan vs gibi zaten almış olduğun şeyler de olabiliyor listede). Batikon türü şeyler de yazılı. Onunla göbek bağını her gün temizliyorsun.
Pansuman badisi adını ilk kez duydum ama zıbın gibi birşeydir sanırım
Heheheaman ben de bir şey alıyorum sonra aman bunu niye aldım diyorum, daha güzellerini görüyorumAslında en beğendiğim o lacivertli set ama bi daha o kadar para vermek istemem, bebişe bi şeyler alırım ne bileyim.
Aynen ya biz de cok sey atlattik esim suan hastanede hemoroid yirtik kanama gecirdi persembe gununden beri hastanede yatiyor kan kaybi cok oldu kani fazla oldugundan kan verilmedi ama hala hastanede babasi bakiyor ben de cocuklara bakiyorum sanki canimin yarisi gitmis gibi hissediyorum dr cok kotu hemen ameliyata almamiz lazim dedi once sonra kolonoskopide yogun hemoroid cikinca ameliyati oteledi once biraz iyilessin dedi su 4 gunde mahvoldum resmen onun cani aciyor benim ki daha beter hamileligimi anlayamadim resmen bu 8 aydir yasamadigim kalmadi diyebilirim suan Allahtan istegim sapasaglam hepimiz evimizde olalim belki dogumla onun ameliyati bile cakisabilir hicbirsey belli degil o yuzden hersey bos hediye bebek esyasi yeter ki saglikla bir arada kalabilmek huzurla insallah yalniz sunu anladim ki cok guclu bir kizim olacak insallah bu kadar olaya erken gelmeye kalkmadiKesinlikle biz de öyle yiprandik ki bu surecte genetik testler ozel hastane masraflari..bunun yaninda esim bir gun bile sunu alalim,yapalim dedigimde olmaz demedi...bugune kadar kirmadi hic hep bir sekilde oldu..bu hastane dedim alinacaklar bu marka dedim..calistigim halde kredi kartimi o odedi calistigimi kendime harcadim bir de..ben simdi bu adamdan ne isteyeyim ki baska..zaten mutluluklarin en guzeli geliyorzaten benimkide beceremez hediye almayi.beceremiyo diye de soyledigimde sanki ticarete giriyo gibi geliyo bana..yani gundelik hayatta istediingini alan bir adamdan bunu hediye istiyorum demek bizim iliski dinamiigi acisindan dogru gelmiyo herkesin iliskisi evliligi farkli tabiki..cani sagolsunnn..yanimda olsun yeter
Kan leke falan olmuyor hic olmadi benim 3 unde de hemsireler giydirdiTecrübeli annişler size bir soru. Hastane için bebeğe 10lu güzel bir hastane çıkış seti aldım foto filan çekilmek için, bi de 2 tane 5li takım aldım yedek onlar daha normal şeyler. İlk etapta giydirmek için o normal takımlardan mı versem doğum haneye ? Güzel takımını versem kan, leke vs olur mu diye düşündüm foto çekimine kullanamam sonra. Odaya gelince güzel takımını giydiririz.Ne dersiniz?
Ya malesef olan da var, sanırım şans işiKan leke falan olmuyor hic olmadi benim 3 unde de hemsireler giydirdi
Bişey daha sorucam. 5li takımlarda alt üst takım var üstü yandan bağlanmalı onun içine ben çıtçıtlı zıbın koymuştum, onların içine de mi yandan bağlanmalı zıbın koyayım?İlk günler giydiriliyor ama yetmediği yerde diğer badylerinden de giydirebilirsin. İlk zaman o kadar sık kıyafet değiştirmiştim ki sayı veremiyorum çünkü ben bezi gevşek bağladığımdan çiş sızıyormuş (tecrübesizlik kıyamama). 3günde bir makina açtım beyfendi için.
Göbek bağını da acıtırım korkusundan banyo sonrası alt kısmını kaldırıp kurulamıyormuşum o yüzden 14.gün yani geç düştü. Sonradan dr gösterince anladım ve uyguladım
Hastaneden çıkarken bir liste veriyorlar sana. Bunları al şöyle şöyle uygula diye anlatıyorlar. Listede ne varsa artık (sen incelemeden eşine al bunları deme çünkü şampuan vs gibi zaten almış olduğun şeyler de olabiliyor listede). Batikon türü şeyler de yazılı. Onunla göbek bağını her gün temizliyorsun.
Pansuman badisi adını ilk kez duydum ama zıbın gibi birşeydir sanırım
Evet canım . Ya bana göre bady de olur ama hemşireler zıbın öneriyorlarmış hep. Hem giydirmesi daha rahat oluyor onlarınBişey daha sorucam. 5li takımlarda alt üst takım var üstü yandan bağlanmalı onun içine ben çıtçıtlı zıbın koymuştum, onların içine de mi yandan bağlanmalı zıbın koyayım?
Ya evet istedigim bi gecelik ve sabahlık varaman ben de bir şey alıyorum sonra aman bunu niye aldım diyorum, daha güzellerini görüyorumAslında en beğendiğim o lacivertli set ama bi daha o kadar para vermek istemem, bebişe bi şeyler alırım ne bileyim.
Protein kacagı olan vardı aramızda +30lardayız korkmaKızlar 25+4 hamileyim yüzümde aşırı şişmeyle hastaneye geldim piroteyin kaçağı var tansiyon ilacı başladım yatıyorum ve tansiyonum küçük 7 8 büyük 12 13 cikiyo aynı şeyleri yaşayanlar lütfen yardım 30 gorurmuyuz
Cok gecmiş olsun Rabbim tez sifa versinAynen ya biz de cok sey atlattik esim suan hastanede hemoroid yirtik kanama gecirdi persembe gununden beri hastanede yatiyor kan kaybi cok oldu kani fazla oldugundan kan verilmedi ama hala hastanede babasi bakiyor ben de cocuklara bakiyorum sanki canimin yarisi gitmis gibi hissediyorum dr cok kotu hemen ameliyata almamiz lazim dedi once sonra kolonoskopide yogun hemoroid cikinca ameliyati oteledi once biraz iyilessin dedi su 4 gunde mahvoldum resmen onun cani aciyor benim ki daha beter hamileligimi anlayamadim resmen bu 8 aydir yasamadigim kalmadi diyebilirim suan Allahtan istegim sapasaglam hepimiz evimizde olalim belki dogumla onun ameliyati bile cakisabilir hicbirsey belli degil o yuzden hersey bos hediye bebek esyasi yeter ki saglikla bir arada kalabilmek huzurla insallah yalniz sunu anladim ki cok guclu bir kizim olacak insallah bu kadar olaya erken gelmeye kalkmadi☺
İnşallah duzelirim bebeğimi kucağıma alırım dua edin banaProtein kacagı olan vardı aramızda +30lardayız korkma
Doktor müdahelesi verilen diyet vs ile dengede tutucaksın
Tansiyonunda gayet iyi olması gereken degerlerde gibi geldi ben 8/6 geziyorum
Bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirimİnşallah duzelirim bebeğimi kucağıma alırım dua edin bana
Benimki de 600'ü buluyor, e zaten 325'e bi takım aldım bu ne gelinlik parası gibiYa evet istedigim bi gecelik ve sabahlık var
700-800lira civarı bişey tutuyor
Hani bi tane onu alsam bile yazık günah o kadar paraya
Bi daha giyinicekmiyim hayır bi kerelik bişey icin almak o kadar para vermek cok sacma ama istiyormuyum istiyorum
Benzerlerini uyguna bulmaya calısıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?