Ay benim daha cekim icin geceliğim yok sen maşallah hastne cantanı bitirdin

Seni çok iyi anlıyorum, işten gelince insanda hal kalmıyor. Ben illa ki normal Doğum ya da sezeryan diye şartlamıyorum kendimi, doktorum da aynı şekilde, sana da tavsiye ederim insanın kafası rahat oluyor.
Aynen canım ben de hayırlısı sağlıklısı olsun kafasındayim aslında ama yine de vicdan yapmadan duramıyorum

İlk günler giydiriliyor ama yetmediği yerde diğer badylerinden de giydirebilirsin. İlk zaman o kadar sık kıyafet değiştirmiştim ki sayı veremiyorum çünkü ben bezi gevşek bağladığımdan çiş sızıyormuş (tecrübesizlik kıyamama). 3günde bir makina açtım beyfendi için.
Göbek bağını da acıtırım korkusundan banyo sonrası alt kısmını kaldırıp kurulamıyormuşum o yüzden 14.gün yani geç düştü. Sonradan dr gösterince anladım ve uyguladım
Benim hastane çıkışından pansuman badisi diye bir şey de çıktı ama sanırım artık pansuman yapılmıyor göbeğe, yanlış mı biliyorum?
Hastaneden çıkarken bir liste veriyorlar sana. Bunları al şöyle şöyle uygula diye anlatıyorlar. Listede ne varsa artık (sen incelemeden eşine al bunları deme çünkü şampuan vs gibi zaten almış olduğun şeyler de olabiliyor listede). Batikon türü şeyler de yazılı. Onunla göbek bağını her gün temizliyorsun.
Pansuman badisi adını ilk kez duydum ama zıbın gibi birşeydir sanırım

Ay benim daha cekim icin geceliğim yok sen maşallah hastne cantanı bitirdin
aman ben de bir şey alıyorum sonra aman bunu niye aldım diyorum, daha güzellerini görüyorum Aslında en beğendiğim o lacivertli set ama bi daha o kadar para vermek istemem, bebişe bi şeyler alırım ne bileyim.

Önü çıtçıtlı canım pansuman badisinin. Batikon büyük yeğenimde kullanmıştık ama küçüğünde artık kullanılmıyor dediler gibi hatırlıyorum.

aman ben de bir şey alıyorum sonra aman bunu niye aldım diyorum, daha güzellerini görüyorum Aslında en beğendiğim o lacivertli set ama bi daha o kadar para vermek istemem, bebişe bi şeyler alırım ne bileyim.
Hehehe bendensin bende gayet güzel, fiyatı hatırı sayılır üçlü takımı aldım şimdi yedek, orta halli uygun bişey bakıyordum ama gözüm hep daha güzel, daha pahalı olanlara kayıyor öyle bir sektör ki karadelik gibi içine çekiyor

Kızlar 25+4 hamileyim yüzümde aşırı şişmeyle hastaneye geldim piroteyin kaçağı var tansiyon ilacı başladım yatıyorum ve tansiyonum küçük 7 8 büyük 12 13 cikiyo aynı şeyleri yaşayanlar lütfen yardım 30 gorurmuyuz

Aynen ya biz de cok sey atlattik esim suan hastanede hemoroid yirtik kanama gecirdi persembe gununden beri hastanede yatiyor kan kaybi cok oldu kani fazla oldugundan kan verilmedi ama hala hastanede babasi bakiyor ben de cocuklara bakiyorum sanki canimin yarisi gitmis gibi hissediyorum dr cok kotu hemen ameliyata almamiz lazim dedi once sonra kolonoskopide yogun hemoroid cikinca ameliyati oteledi once biraz iyilessin dedi su 4 gunde mahvoldum resmen onun cani aciyor benim ki daha beter hamileligimi anlayamadim resmen bu 8 aydir yasamadigim kalmadi diyebilirim suan Allahtan istegim sapasaglam hepimiz evimizde olalim belki dogumla onun ameliyati bile cakisabilir hicbirsey belli degil o yuzden hersey bos hediye bebek esyasi yeter ki saglikla bir arada kalabilmek huzurla insallah yalniz sunu anladim ki cok guclu bir kizim olacak insallah bu kadar olaya erken gelmeye kalkmadi

Kan leke falan olmuyor hic olmadi benim 3 unde de hemsireler giydirdi

Bişey daha sorucam. 5li takımlarda alt üst takım var üstü yandan bağlanmalı onun içine ben çıtçıtlı zıbın koymuştum, onların içine de mi yandan bağlanmalı zıbın koyayım?

Bişey daha sorucam. 5li takımlarda alt üst takım var üstü yandan bağlanmalı onun içine ben çıtçıtlı zıbın koymuştum, onların içine de mi yandan bağlanmalı zıbın koyayım?
Evet canım . Ya bana göre bady de olur ama hemşireler zıbın öneriyorlarmış hep. Hem giydirmesi daha rahat oluyor onların

Ya evet istedigim bi gecelik ve sabahlık var
700-800lira civarı bişey tutuyor
Hani bi tane onu alsam bile yazık günah o kadar paraya
Bi daha giyinicekmiyim hayır bi kerelik bişey icin almak o kadar para vermek cok sacma ama istiyormuyum istiyorum
Benzerlerini uyguna bulmaya calısıyorum resmen

Protein kacagı olan vardı aramızda +30lardayız korkma
Doktor müdahelesi verilen diyet vs ile dengede tutucaksın
Tansiyonunda gayet iyi olması gereken degerlerde gibi geldi ben 8/6 geziyorum

Cok gecmiş olsun Rabbim tez sifa versin
Bende de hemoroid cıktı bir haftadır C grubu kortizonlu ilac kullanıyorum mecbur

Protein kacagı olan vardı aramızda +30lardayız korkma
Doktor müdahelesi verilen diyet vs ile dengede tutucaksın
Tansiyonunda gayet iyi olması gereken degerlerde gibi geldi ben 8/6 geziyorum
İnşallah duzelirim bebeğimi kucağıma alırım dua edin bana

Benimki de 600'ü buluyor, e zaten 325'e bi takım aldım bu ne gelinlik parası gibi Canım ben sana hediyeliklerini sormuşum cvp yazdın mı hiç bulamadım, bildirimler birikip de arada kaynadı mı bilmiyorum, çok beğendim nerden onlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…