Canım geçmiş olsun. Benim el ve yüz değil de ayaklarda şişme başlamıştı, doktorum tuzu sıfıra indirdi. Senin sınırdaymış tansiyon, 14-9 olursa hemen gelceksin dedi. Tam idrar tahlilimde 100 mg protein çıktı, yani +2 pozitif deniyor buna, orta değer. Yüz ve eller şişerse tehlikeliymiş ama ikimiz de risk altındayız, çok dikkat et, tuzu hayatından çıkar, yemeklere salça dahi koyma, tuzsuz labne peynir yiyorum ben, ya da akşamdan peyniri suya koyabilirsin. Korkma, inşallah sağ salim alıcaz bebeklerimizi kucağımıza.

senin kaçıncı haftada böyle oldu ve kaç haftaliksin

Canim cok gecmis olsun.Allah sifa versin. Esin en kisa zamanda iyilesir umarim. Sen de icini ferah tut. Bebis de saglikla gelir. Ona da stres yukleme.

Ohh ne güzel sağlıkla giyinsin prenses hanım
Çok geçmiş olsun inşallah eşiniz bi an önce döner evine sağlıkla sıhhatle anne babanın yeri ayrı gerçekten eşin yeri de apayrı

Cok cok gecmiş olsunnnn...Allah sifa versin bir an önce..herkesin sinavi farkli iste insallah hızlaaa iiyilesir kizinizi saglikla alirsiniz kollariniza ben gecmis aile tecrubelerimden mutlukuk kavraminin cok farkli oldugunu bilerek aile kurdugum icin oylede devam ediyoruz..onemli olan gecekten aranizdaki bag.zaten gerisi bir sekilde yoluna girer.bu kizlar cok güclü annesi..her seyi kendileri belirlemeye basladilar bile..bizim zillinin nasil tutunduguna dunyaya gelisine,biz hala gülüyoruz bende o zaman demistim cok fena bir kiz olacak diye acikinca tekmeleri basmasindan hala diyorum

berroshh çok geçmiş olsun. Aile bireylerinden birine birşey olunca herşey darmadağın oluyor, herkesin düzeni bozuluyor. Tez zamanda iyileşir inşaallah. Kendini ihmal etme bu süreçte. Bebeğin için en başta, beslenmene dinlenmene dikkat et

Aynen öyle yap canım çünki kirleniyor ille kandı vs bende öyle yapacağım

Aynen öyle yap canım çünki kirleniyor ille kandı vs bende öyle yapacağım
Ben de bu kirlenir mantigi ile ilk bebekte cok da iyi olmayan bir kiyafet verdim. Bebiscigim tertemiz cikmisti. Ustelik kiyafeti bembeyazdi hic leke olmadi. Sonradan pisman oldum cocugum kotu gorundu diye. Keske guzel bir kiyafet verseydim dedim.
Sirf kizim ilerde beni cirkin giydirmissin onu guzel demesin diye bu bebege ede ayni kiyafetten alip vercegim. Hani su eski zaman zibinlari gibi olan yandan baglamali kenarlari oyali gibi olan zibin takimindan.

Selamlar kızlar benimde annem ve kardeşim geldiler şuan annemkahvaltı hazırlıyor ve ben hala keyif yapıyorum yatakta biz dün ablamız dan kalan kıyafetleri çıkardık yeni alınanlar falan yıkayıp ütüleyecez annemler gelmişken yapayım valizi de hazırlarım bu arada

Evet de işte insan bilemiyor nasıl gelecek. Kanlı gelen de oluyormuş. Ben en güzeli değil ama 2.en güzeli dediğim takımı vericem. Foto çekimi olacak olursa o saate güzel takımını giyer. Foto çekimi olmazsa odaya gelince ilk kıyafet değişiminde güzeli giydiririz. Hatta bi tane tavşanlı tulum mu alsam diye bile düşündüm doğum haneye vermek için, o da çok sevimli olur.

Aynı seramoniyi dün biz yaptık yorucu ama çok keyifliydi. Şimdiden kolay gelsin

günaydın kızlar. ilk giydirilen kıyafet konusunda bence en beğendiğinizi giydirin bebeği ilk görülen an bence çok değerli, hem bizim için hemde orda bekleyenler için. kan olursa fotoğraf çekimi sırasında kamufle edilir illaki. eve gelince de yıkarsınız hiç lekesi kalmaz.

senin kaçıncı haftada böyle oldu ve kaç haftaliksin
Farketmemiz 27 hafta civarıydı, onun öncesinde de şeker yükleme testim yüksek çıkmıştı onunla uğraşıyordum. İdrarda protein çıkalı 10 gün fln oluyor şuan 31. haftadayım. Her gün tansiyonumu takip ediyorum ben de, 11-7 civarı çıkıyor en yüksek. Yorulmamaya bak, sıcakta durma, ödem olan bölgelere soğuk su tut. Stres yapma ama her daim de tetikte ol. Şeker de tüketmiyorum ben zaten diyetteydim yüklemeden sonra. Hazır gıda fln tüketme içinde tuz var her şeyin, tuzu sıfırlayınca indi benim ödemlerim ve tabi aynı zamanda izne çıktım, çalışırken daha bir şişiyordu ayaklarım, ayak bileklerimde de ödem vardı. Bir de hemşire bir arkadaşım protein tüket ödem attırır dedi, doğruymuş o da işe yaradı.

Hakkaten ya tam bir sektör
Yazmıstım ama sana mı baskasınamı hatırlamıyorum :)
İnstagramdan katregiftdesign sayfanın adı
Veya odakokusu etiketiyle baska kullanıcılardanda bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…