- 13 Eylül 2017
- 419
- 643
- 53
- 36
Aman diyim yatak odası değiştircem diye kendini yorma elleme mobilya fln. Kayınvalidenin arayıp sorduğu yok nasılsın bir ihtiyacın var mı diye. Bi de doğumdan sonra bebeğe bakacağını düşünüyor, o yüzden mi bilmem şuan bi çaba sarfettiği yokHaaa bizim banyo küvetini o alacakmış
Birden gülesim geldi banyo küveti ağır gelmesin maddi olarak destek olalım birlikte alalım deseydinAman diyim yatak odası değiştircem diye kendini yorma elleme mobilya fln. Kayınvalidenin arayıp sorduğu yok nasılsın bir ihtiyacın var mı diye. Bi de doğumdan sonra bebeğe bakacağını düşünüyor, o yüzden mi bilmem şuan bi çaba sarfettiği yokHaaa bizim banyo küvetini o alacakmış
Bizimki de çıtçıtlı badi almışBirden gülesim geldi banyo küveti ağır gelmesin maddi olarak destek olalım birlikte alalım deseydinbenim kvde de sağolsun sponsor olacaktı bebek yokken geçen piknikte ilk defa konu açıldı abim bebek arabası almış dedim kendiside diyor ki bende para birijtirebilirsem altın almayı düşünüyorum bı iki De takım alırım dedi. Ben kaldım öylece bişey diyemedim. İnsan bı sorar yaa ne yaptınız ne aldınız ne sattiniz der en azından neye ihtiyacınız var der gücü yetmeyebilir eyvallah ama el gibi çeyrek alıp gelecek herhalde
Teşekkür ederim canım iki gündür sınav görevim vardı, pek takip edemedim sayfayı.Hakkaten ya tam bir sektör
Yazmıstım ama sana mı baskasınamı hatırlamıyorum :)
İnstagramdan katregiftdesign sayfanın adı
Veya odakokusu etiketiyle baska kullanıcılardanda bulabilirsin
Aynısını düşünüyorumEvet de işte insan bilemiyor nasıl gelecek. Kanlı gelen de oluyormuş. Ben en güzeli değil ama 2.en güzeli dediğim takımı vericem. Foto çekimi olacak olursa o saate güzel takımını giyer. Foto çekimi olmazsa odaya gelince ilk kıyafet değişiminde güzeli giydiririz. Hatta bi tane tavşanlı tulum mu alsam diye bile düşündüm doğum haneye vermek için, o da çok sevimli olur.
Ben gülüp geçiyorum artık valla annemde bı bütçe ayırdım sana dedi istediğini alalım dedi sağolsun. İşin tuhafi eşimin hiç haberi yok bu muhabbetten o yokken geçti söyleyemedim de yazık saniyoki annem destek olur yani benim bı beklentim yoktu zaten başta ama eşimin vardı hiç tozda kondurmaz hiç demedim.hile o yüzden. Rabbim.kimseye muhtaç etmesin her iki aileye de inşallah kendimiz yapabilelim her seyi.Bizimki de çıtçıtlı badi almışAman en güzeli maddi destek olmak, annem öyle yaptı ben beğenip aldım. Alacağı banyo küvetinin de sanmıyorum kaliteli olacağını, hatta diyorum ya BİM'e gelenleri görmüştür ben de diyorum nerden çıktı bu küvet almak. Beğenmezsem kendim alırım, sonuçta bana sordu mu şunu alıyorum diye.
Ben içine hep citcitli zıbın giydirdim ilk dakikadan beri. Göbek bağına zarar vermiyorBişey daha sorucam. 5li takımlarda alt üst takım var üstü yandan bağlanmalı onun içine ben çıtçıtlı zıbın koymuştum, onların içine de mi yandan bağlanmalı zıbın koyayım?
Geçmiş olsun. Dualarım sizinleİnşallah duzelirim bebeğimi kucağıma alırım dua edin bana
Canım doktorun ne der bilmiyorum ama artık normal doğumun olabileceği haftalara girmiş olacaksın ya yolda sancın gelirse filan, ben olsam korkarım o kadar uzun yola o haftada çıkmaya. Az sayıda da olsa 36.haftada normal doğum yapan da oluyor.Kızlar aklıma takıldı kontrole gittiğimde doktora da sorarım da 36 haftalıkken (kurban bayramı zamanı) 8-9 saat kadar araba yolculuğu yapmak bi sakıncası olur mu ki
Şimdilik çok şükür iyiyim şu an çıksam yola gözüm korkmaz da o zaman ne olur bilemiyom
Yolculuk yapamayacağımı bilsem uçak bileti alıcam ama çok pahalı eşimle beraber sadece gidiş bin lira civarı
Araba daha uyguna gelicek
Canim bence cikma yola. Zaten doguma az kalmis oluyor. Alah korusun yollarda dogurma. Birak bu bayram da evde oturmali gecsin. Hic milletin lafina da bakma. Kesin bizde dogurduk, simdikiler cok nazli yorumlari duyarsin duymazdan gel.Kızlar aklıma takıldı kontrole gittiğimde doktora da sorarım da 36 haftalıkken (kurban bayramı zamanı) 8-9 saat kadar araba yolculuğu yapmak bi sakıncası olur mu ki
Şimdilik çok şükür iyiyim şu an çıksam yola gözüm korkmaz da o zaman ne olur bilemiyom
Yolculuk yapamayacağımı bilsem uçak bileti alıcam ama çok pahalı eşimle beraber sadece gidiş bin lira civarı ☹
Ben sahsen tavsiye etmemKızlar aklıma takıldı kontrole gittiğimde doktora da sorarım da 36 haftalıkken (kurban bayramı zamanı) 8-9 saat kadar araba yolculuğu yapmak bi sakıncası olur mu ki
Yolculuk yapamayacağımı bilsem uçak bileti alıcam ama çok pahalı eşimle beraber sadece gidiş bin lira civarı ☹
Geline nevresim ne ya kız tarafı almazmı onuArkadaslar kv ceyregi gelenler bile sevinsin bizimki kesin oglunun dugununu bahane eder bir sey getirmez. Esprisine ne hazirlik yaptin babaannesi dedigimde nisanli olan gelinine daha nevresim diktirmedigini soyledi ne alakaysa ki bizim bebekten 2 ay sonra onun dugunu. En luksunden her seyini yaptilar bana nevresimi bahane ediyor. Allah muhtac etmesin ya o kadar da deger gorur iste boyle ayrimcilar.
Kizinin ogluna diyormuski sen benim ilkimsin o da dogarsa ikinci olur merak etme diyormus bi babaanne bunu der mi dogmamis cocugumu kiyas yapiyor boyle insanlar(!) da var iste...
Geline nevresim ne ya kız tarafı almazmı onu
Canim benim doktor gecen ay bile 5 saat gittim diye neden gittiniz dedi sakayla karisik sonrada risk hep var her yerde var onu bilerek gidin diyor..oyle olunca suan mesela esim dugune gitti ben cesaret edemedim anneme geldim 3 saat annem diye..kurbanda da burada olacagiz esimin memleketine degil..yani bize kaliyor ama ben göze alamiyorum yolculukta cok yipraniyorum gittigim yerde hava degisimi nem kalabalik yorgunluk...en guzeli evim deyip pekte yolculuk yapmadim su 7 ay boyunca..yapan var tabi ama her bunyede farkli..Kızlar aklıma takıldı kontrole gittiğimde doktora da sorarım da 36 haftalıkken (kurban bayramı zamanı) 8-9 saat kadar araba yolculuğu yapmak bi sakıncası olur mu ki
Ben de kurbanda kaynanamgile gidicem otobusle ama benimki kısa sayılır 4 saat bişey olmaz inşallah diye düşünüyorum bakalım mecburiyet yani napabiliriz kiKızlar aklıma takıldı kontrole gittiğimde doktora da sorarım da 36 haftalıkken (kurban bayramı zamanı) 8-9 saat kadar araba yolculuğu yapmak bi sakıncası olur mu ki
Sonra yok efenim babaneler neden sevilmiyorArkadaslar kv ceyregi gelenler bile sevinsin bizimki kesin oglunun dugununu bahane eder bir sey getirmez. Esprisine ne hazirlik yaptin babaannesi dedigimde nisanli olan gelinine daha nevresim diktirmedigini soyledi ne alakaysa ki bizim bebekten 2 ay sonra onun dugunu. En luksunden her seyini yaptilar bana nevresimi bahane ediyor. Allah muhtac etmesin ya o kadar da deger gorur iste boyle ayrimcilar.
Kizinin ogluna diyormuski sen benim ilkimsin o da dogarsa ikinci olur merak etme diyormus bi babaanne bunu der mi dogmamis cocugumu kiyas yapiyor boyle insanlar(!) da var iste...
Valla ciddi anlamda sizi yorar , aksini düşünmeyin bileKızlar aklıma takıldı kontrole gittiğimde doktora da sorarım da 36 haftalıkken (kurban bayramı zamanı) 8-9 saat kadar araba yolculuğu yapmak bi sakıncası olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?