Allah saglikli mutlu bir aile icinde buyumelerini nasip etsin esim iyilessin insallah bu hemoroid ve yirtik cok kotuymus yarin 5 gun olcak hastaneye geleli insallah cikariz kizimi ruyamda gordum bugun yanaklarimi emiyordu icim kaynadi resmen Allahim kolaylikla kavustursun hepimizi insallah benimkide kendi kendine bir tutundu tam supriz oldu bize

I
Uzun zamandır giremedim foruma hepsini okuyamadim ama senin mesajın dikkatimi çekti ( algıda seçicilik tabi) bende dün kv ve görümcemi bize davet ettim kalmaya. Bana dediki sana cok kırgınım bi kere bile arayıp anne ben bunu almaya gidicem bana eşlik et demedin dedi. " anne dedim ben zaten bişeyi alabilmeyi akıl edip ona uygun zemin hazırlıyosam daha niye seni peşime takıyorum " senin demen lazım kızım gel çocuğun su ihtiyacını alalım yada ne eksiğin kaldı tamamlayalım diye. Değişikler ha her konuda nasıl kendilerince hakli olabilceklerini sanıyorlar şaştım kaldım.

Oyyyy benim bile icimi eritttiiinnnnn oyle yapiyorlar dimiiii yanagina koyunca bazen emmeye calisiyorlar bebislerde goruyordum bazennn ❤ aminn canimmmm saglikla kavusalimm

Canım son ay okadar zor geçiyor ki. Şuan iyisin ama 36dan sonra ağırlaşacağız. Oturduğun yerden kalkamayacak bazen nefesimiz daralacak. Ağustos’ta hava daha sıcak olucak. Ben sürekli doğurmak istiyorum artık diyip durdum son ay.
Uçak yolculuğu yüksek basınç nedeniyle hiç tavsiye edilmiyor. Yerinde olsam evimde otururum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

uc tane de
Evladim var kostur kostur geciyor bu hamilelik bol imtihanli yemem icmem iyi cok sukur erken gelmesin bu kadar yorgunluga uzuntuye insallah

Oyyyy benim bile icimi eritttiiinnnnn oyle yapiyorlar dimiiii yanagina koyunca bazen emmeye calisiyorlar bebislerde goruyordum bazennn ❤ aminn canimmmm saglikla kavusalimm
Cok tatli oluyolar gozler kapali agiz hep meme ariyo agzini yedigim az kaldi kuzulara kavusmamiza insallah

Ohh ne güzel sağlıkla giyinsin prenses hanım

Çok geçmiş olsun inşallah eşiniz bi an önce döner evine sağlıkla sıhhatle anne babanın yeri ayrı gerçekten eşin yeri de apayrı
Insallah canim o da cok sıkıldı insallah iyilesir benim dogum yapacagim hastanede kaliyor bir de icim bi garip oldu

Cok gecmiş olsun Rabbim tez sifa versin
Bende de hemoroid cıktı bir haftadır C grubu kortizonlu ilac kullanıyorum mecbur
Ayy esiminki baya bi ciddi ic hemiroid yirtik falan tuvaletede cikamadi lavmana ragmen siz siz olun ikinmayin lifli beslenin benim de yirtik vardi hemiroidle birlikte smdi biraz basladi yine acimaya bol su icmek iyi geliyor stres ve sıkıntı arttiriyor

Ben de kurbanda kaynanamgile gidicem otobusle ama benimki kısa sayılır 4 saat bişey olmaz inşallah diye düşünüyorum bakalım mecburiyet yani napabiliriz ki
Niye mecburiyet hamileliğin son haftaları herkes anlayış göstermek zorunda siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez

Niye mecburiyet hamileliğin son haftaları herkes anlayış göstermek zorunda siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez
Haklısın ama benim durumum biraz farklı eşim kaç aydır eğitimde kurbanda ancak izne gelebilecek ve hem annemgilde hem onun ailesigilde kalmaya vaktimiz olmayacak mecburen onunla vakit geçirebilmek için oraya gidiyorum ramazanda da gidip geldim çok düşünüyorum zor olacak ama başka çaremiz yok eşimi çok özledim

Kızlar emayket.com diye bı site çıktı karşıma sleepy 2 numara mesela 19.90 yüzde elli indirimli diye ilk defa gördüğüm.bi site olduğu için şaşırdım ama kapıda ödeme yapıp denesemmi acaba dedim ne gonderebilirlerki bebek bezi dışında kapıda ödemesinde var sonuçta alsammi acaba

Geçen ben joker mağazasından 40lısını 25 TL ye aldım, indirimdeydi. Yani eğer kapıda ödeme, kargo ücreti alıcaksa toplamına bakıp kar zarar hesabı yapmak lazım.

Seffaf kargoda gondermiyorlarsa kapida odemenin bir faydasi oldugunu dusunmuyorum ben cunku kargo sirketi actirmiyor kargoyu. Actirirsa iade edilemiyor muymus neymis. Kardesim internetten kapida odeme yaparak dolandirildi. Ayakkabi almis farkli numarada farkli modelde dandik bi ayakkabi gelmis. Sen bilirsin yime de 20 tl cok para degil sonucta. Bir de benim aklimda orijinal mi acaba diye hep soru isareti kalir sanki bezin orijinalı nasil olacaksa

Olsun bazen kotu dusundugunde iyi gecebiliyor gittiginde olumlu dusun uzme canini

Olsun bazen kotu dusundugunde iyi gecebiliyor gittiginde olumlu dusun uzme canini
Zaten o kadar sıkıntılı geçti ki hamilelik eşim en zor zamanlarımda yanımda yoktu doğumumda bile olmayacak büyük ihtimalle o yüzden fırsat bulmuşken onu görmem lazım yoksa daha da zor geçecek kalan günlerim ilk çocuğu hiç böyle hayal etmemiştim

Kizlar havlu terlik yerine sunlardan, tuylulerinden falan alsam kayar mi ki
Ben de bunlardan alacağım canım. Üstü süslü havlu olanlar baydı iyice, bunlar evde de kullanım için çok şık

Kızlar ben depend külot almayi planlıyorum çok cahilce olacak belki ama üstüne çamaşır giyilmiyor değil mi onun?
Yani hastaneye giderken kaç tane lohusa çamaşırına ihtiyacımız var depend külot haricinde acaba? Bu hafta kalan eksikleri tamamlayacağım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…