Güzel soru aklima gelmeyen sorular soruluyor

Niye mecburiyet hamileliğin son haftaları herkes anlayış göstermek zorunda siz kendinizi düşünmezseniz kimse düşünmez
Cok katiliyorum...esim dugun icin gitti ki ramazan bayraminda kurbanda bizim tarafta olacagiz diye ailesiyle gecirdik..18.haftamiydi neydi pertim cikti 5 saatlik yolda o zaman bile..evlendigimizden beride bir bayram tatile gittik birinde yine o taraftaydik ailem aman gonulleri olsun biz yakiniz diye oyle olgunluk gosterdi ki...henuz kendi annemle babamla ilk bayramim olacak kurban..simdi esim gitti kv aramistim kizim sende gelseydin diyo..tepem bir atti..ben iyi oldugum icin gitmiyorum anneme oglun dugune gelmek zorunda oldugundan gidiyorum yoksa evimde otururum gezmeye halim yok dedim..e tabi tabiiii diyo..seni dusunen mi var 7 aylik halimle gezme derdindeyim sanki...şaka gibi.bizimki de bagimli gibi gidince evden cikayim istemez dizzinin dibinde oturcam yemek yapalim yiyelim gece 1e kadar konusacak ben yatiyorum deyip yatiyorum artik..gecen gittigimde bayramda rahatsizim diye uzandim eltimde o sirada gunler sonra yukari cikmis gelmiş gelsene yanimizda yat diyo..iyi degilim diyorum gel gel diyo ayyy cildirdim yaniii seni dusunen yok oo orada diger gelini kirmamak icin uyumadin mi yeter diye seni rahatsiz edebiliyo saydiracak güya..esimle bir yerlere cikalim diyoruz abine haber verdin mi diyo sanki biz ev sahibi onlar misafir :)))) biz gezdirecegiz :))))iyidir hostur maddi cok destek olur ama evlat kayirma her seye bizden tolerans bekleme alttan aldikca tepene binme olabilyoo..susmuyorum ben sahsen :) vallahii bu sondu..iyiki uzagiz 10 gun bile dayanamiyosun bazen.bundan sonra bizde bir aileyiz ne bana ne onlara ..alirim kizimi tatile dedim esime de..insani bu hale getiriyorlar..

Son düzenleme:
Ben doktoruma sordum gece pedi işini görür başka bişey almana gerek yok adet kanamasının en yoğun zamanı gibi olur en fazlası dedi.

Yuh yani bu kadar acık acık söylemene ragmen üstüne alınmıyorsa zaten yapmasında bişey
Sonra yıllarca onu anlatır durur gerek yok

Geçen ben joker mağazasından 40lısını 25 TL ye aldım, indirimdeydi. Yani eğer kapıda ödeme, kargo ücreti alıcaksa toplamına bakıp kar zarar hesabı yapmak lazım.
aynen bende o hesabı yapınca vazgeçtim. Siz köklerden alırken alamamistim şimdi alicam civilde var indirimde oradan alayım artık bildiginden şaşmamak lazım gecen bı topik okudum mesela sleepy a101 e gelmiş ekstra indirimli işte alanların hepsi kalitesi kesinlikle düşüktü ürün sıkıntılıydı yazmış. Yani o nedenle aslında bilinenden şaşmamak lazım

Off cok kötü ya
Sizde aile boyu olduguna göre yemek tarzınızı değiştirin derim bizde bi bende sıkıntı eşim dünyaları yese ne fitliği bozulur ne böyle kabız vs olur
Krem ve ilaç harici probiyotik hap ve surup alıyorum onlar nispeten rahatlatıyor ama işte nereye kadar
Üc günde bir ıkınmamak icin mushil ilacı iciyorum
Rabbim tez sifa versin eşinede sanada

Hahaha aynı düşünce bende de oldu vazgeçtim zaten kız orijinali yan urunude oluyormuş işte deminde yazdım ama a101 den almış bazıları hiç memnun kalmamış sürekli aynı markayı kullananlar yani

Herkes kendini düşünüyor empati yapamıyor boşver , ben kendimi daha fazla düşündüğümden beri , aman kırılmasın gücenmesin diye düşünmediğinden beri insanlarla aramda daha fazla mesafe oldu ama güzelde bir seviye oldu. sana herşeyi söyleyemiyorlar mesela , daha seçici konuşuyorlar , sende onlarla uğraşmamış oluyorsun. Fazla verip karşı tarafı alıştırdığın sürece , sana davranılan sinir bozan yoran hareketler birazda senin suçun oluyor , herkese gerektiği kadar ilgi alaka düşünce artık düşünecek önemseyecek daha mühim konularımız var kimsenin tavrıyla uğraşamam , bu düzeni önceden yapabilirsen sorun da yaşamıyorsun herkes alışıyor

Onu giyince üstüne tekrar kilot giymeye gerek kalmiyor

Evet onu ben de duydum a101deki daha kalitesiz oluyormuş, nasıl oluyorsa artık.

Cidden öyle 60 yasinda insanlarin triplerini gorunce komik geliyor bana..en guzeli kesinlikle mesafe ve susmayacaksin..iyilikle yaklasandan cok hirpalayan daha yaraniyor ve sen kirildiginla kaliyorsun kisiligime yakismaz o sekilde davranmak ama mesafe bende koyuyorum artik..digeriyle bir tuttugu surece bende siradan insanlar gibi davranmak durumunda kaliyorum zaten.alinan alinsin gücenen gücensin...

Yuh yani bu kadar acık acık söylemene ragmen üstüne alınmıyorsa zaten yapmasında bişey
Sonra yıllarca onu anlatır durur gerek yok
Normalde ne bir sey isteyen ne bir sey sorusturan biriyim o yuzden cok sasirdi :) ben bile kendimi sıkarak sordum yapima ters cunku biraz sıkışsın ne diyecek diye :) aynen oyle evlenirken bile bir sey yapmadi ki bize bir de biz hâlâ borc oduyoruz ama o esimi aramis evlendin bize para vermiyorsun demisti geciniyor musunuz diye soracagina Allah ona muhtac etmesin kucuk ogluna da tam tersi davraniyor, son internet faturalarini bile bize odetmisti kapattiracaklari zaman onun parasi yok deyip. Parasi yok dedigi oglu da sevgilisine (simdiki nisanlisi) 500 liraya dogum gunleri yapan altin takilar alan birisi. Esim hic deger gormemis hem maddi manevi somurulmus hâlâ da oyle. Genellikle maddi konularda ararlar para lazim kredi cekebilir misin vs diye ama kimse sormaz bebege ne aldiniz ne yaptiniz diye. Daha yatagi bile yok insallah Allah yardimcimiz olsun onlardan bi yardim gelmez.

Bugun benimde önüme cıktı o site bende güvenemedim

Bazen dusundugun gibi olmuyor hayat iste 4 hamilelik gecirdim bu 4. Hicbirinde de rahat geciremedim hep uzuntu sıkıntı bir sekilde imtihan oluyoruz onemli olan evlatlarimiza saglikla kavusmak insallah

Bazen dusundugun gibi olmuyor hayat iste 4 hamilelik gecirdim bu 4. Hicbirinde de rahat geciremedim hep uzuntu sıkıntı bir sekilde imtihan oluyoruz onemli olan evlatlarimiza saglikla kavusmak insallah
Allah yardımcın olsun tabi ki önemli olan onlar iyi olsunlar sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…