Off cok kötü ya
Sizde aile boyu olduguna göre yemek tarzınızı değiştirin derim bizde bi bende sıkıntı eşim dünyaları yese ne fitliği bozulur ne böyle kabız vs olur
Krem ve ilaç harici probiyotik hap ve surup alıyorum onlar nispeten rahatlatıyor ama işte nereye kadar
Üc günde bir ıkınmamak icin mushil ilacı iciyorum
Rabbim tez sifa versin eşinede sanada
Biz de diyet yapiyorduk ben hamile kalinca diyet falan yalan oldu guzel kg vermistik aslinda kabiz da olmaz esim diye biliyodum adamcagiz bir gunde hastanelik oldu hala o hastanede ben evdeyim dua ediyorum ciksin hayirlisiyla diye dedim ki eve gelince hep lifli beslenelim insallahbi ciksinda amin canim nerede sifa bekleyen varsa
o Puşet örtülerinin özellikle yaz aylarında kullanılması sakıncalı diye okumuştım bir yerde. puseti çok kapatarak içindeki ısıyı arttırıyor ve ani bebek ölümlerine yol açabiliyormuş. Yani bana mantıklı geldi, puset zaten kapalı ve sıcak tutan birşey bebek içinde terliyor birde öyle etrafını kapatmak kötü olur diye düşündüm.
o Puşet örtülerinin özellikle yaz aylarında kullanılması sakıncalı diye okumuştım bir yerde. puseti çok kapatarak içindeki ısıyı arttırıyor ve ani bebek ölümlerine yol açabiliyormuş. Yani bana mantıklı geldi, puset zaten kapalı ve sıcak tutan birşey bebek içinde terliyor birde öyle etrafını kapatmak kötü olur diye düşündüm.
İki türlü puset örtüsü var
Biri böyle boru gibi bişey hem emzirme önlüğü olarak kullanıyorsun hem bebegin pusetine komple gecirip kücücük alan bırakıyorsun
Diğeride fermuarlı veya yırtmaçlı pusetin tutma koluna taktıgın daha fresh bi model
Bana o gecirmeli olanlar kötü geliyor tamam emzirme önlüğüde oluyor ok ama dedigin gibi havasız bırakabilir gibi
Ben trendyoldan bu terliklerden alacaktım hastane için ama yorumlarında çok rahatsız ve kalıplarının dar olduğu yazıyordu. O yüzden farklı bişey aldım . Trendyoldan bak istersen yorumlara göre model beğenebilirsin
İki türlü puset örtüsü var
Biri böyle boru gibi bişey hem emzirme önlüğü olarak kullanıyorsun hem bebegin pusetine komple gecirip kücücük alan bırakıyorsun
Diğeride fermuarlı veya yırtmaçlı pusetin tutma koluna taktıgın daha fresh bi model
Bana o gecirmeli olanlar kötü geliyor tamam emzirme önlüğüde oluyor ok ama dedigin gibi havasız bırakabilir gibi
bende bu soldaki örtüleri hiç sevmiyorum ya. sağdaki daha kullanışlı ve bence öyle havasız bırakacak kadar değil. zaten 40dan sonra sonbahara geliyor bebeklerimiz
bende bu soldaki örtüleri hiç sevmiyorum ya. sağdaki daha kullanışlı ve bence öyle havasız bırakacak kadar değil. zaten 40dan sonra sonbahara geliyor bebeklerimiz
Ben trendyoldan bu terliklerden alacaktım hastane için ama yorumlarında çok rahatsız ve kalıplarının dar olduğu yazıyordu. O yüzden farklı bişey aldım . Trendyoldan bak istersen yorumlara göre model beğenebilirsin
Gunaydin bebisini sabirsizlikla bekleyenler :) bugun ise gitmedigim ilk gun ve ben simdiden cok sıkıldım
Vucudum o kadar yorulmus ki aslinda hala kendimi kaldırıp bir seyler yiyemedim. Artik evd3ki erteledigim isleri yavas yavas yapmaya baslarim. Herkes icin guzel bir gun olsun :)
Flo da da var bu tarz terlikler sanırım canım ben de bugün gideceğim . Flodakiler az daha pahalı oluyor 70 tl civarı, aldigimi sonra da giyerim dersen oraya da bakabilirsin ama konuşulmuştu sanırım hastane terliğini atarım diyenler için uygun fiyatlı birşey kafi bence
Kizlar bugun komik bir sey oldu hastaneden donerken otobuste bi teyze bana talip oldu Annemden beni sorusturdu bakip duruyordu annem de durumu anlayinca evli o dedi. Hayir bir de bebegim var karnim da sis gozunden mi kacti nedir Oglusum uyuyordu heralde yoksa bi tekme atardi teyzeye heytt diye
Ya bende 5 aylık hamileyken öyle bir olay geldi başıma hemde eşimin yanında:) Kuzenime kız istemeye gitmiştik. Ev çok kalabalıktı eşimle ayrı yerlerde oturmak durumunda kaldık ama aynı odayayız yani. Gelinin eniştesiyle teyzesi bana oğullarını övemeye başladı. Yok işi söyle, yok evi var, bizde sizin gibi böyle güzel bir kız arıyoruz falan. Birde bütün ortam susmuş bizi dinliyor tabi eşimde:)) Renkten renge girdim resmen, sonra eşim dayanamadı kalktı, sen hamilesin sıcaktan bunaldın sanki gel balkonda biraz hava alalım diye kaldırdı beni. Tabi onlarda çok utandı. Sonra aile içinde çok geyiği oldu:) Eşim hala der, bir kız istemeye gittik az daha hem hanımı hem bebeği kaptırıyorduk diye:))