Kizlar gunaydin. Cok halsiz hissediyorum kendimi. Hava cok sicak ve ben kizi bu sicakta havuza goturuyorum otobusle. Denize gidemeyecegiz bari havuza gitsin dedim haftada 3 gun ama beni cok yordu. Temmuz sonuna kadar yuzme kursuna devam ve ben yollarda. Sozde tatildeyim ama hic tatil gibi degil tam mesai neredeyse. Evde is guc yapamiyorum. Amaan cok yak8ndim degil mi.
Sizler nasilsiniz.
Biz de doktordan geldik inatçı kızım yüzünü göstermedi kapattı eliyle sadece kulağını gördük bu size yeter dedi heralde:)30+3 kilo 1600gr uyumlu dedi regenesis mi neydi onu verdi vitamin icmiyordum.Demiri aksatma dedi.Bir de enfeksiyon belası çıktı mecbur antibiyotik iğne yapılıyor 7 günluk verdi vallahi memlekete gelmek istiyordum ama.gelince şikayetlerim arttı sıcak özellikle çok yoruyor.hayırlısı olsun artık az kaldı
Biz de doktordan geldik inatçı kızım yüzünü göstermedi kapattı eliyle sadece kulağını gördük bu size yeter dedi heralde:)30+3 kilo 1600gr uyumlu dedi regenesis mi neydi onu verdi vitamin icmiyordum.Demiri aksatma dedi.Bir de enfeksiyon belası çıktı mecbur antibiyotik iğne yapılıyor 7 günluk verdi vallahi memlekete gelmek istiyordum ama.gelince şikayetlerim arttı sıcak özellikle çok yoruyor.hayırlısı olsun artık az kaldı
Canim geçmiş olsun. Idrar yolu enfeksiyonu falan mi. Dikkat et kendine aksatma ilaclarini vitaminlerini.
Benimde idraf kulturu sonucum bugun cikacak. Idrar tahlilinde bakteri cikti. Kasiklarimda hafif agri var ve arada mide bulantim oluyor.
Kizlar gunaydin. Cok halsiz hissediyorum kendimi. Hava cok sicak ve ben kizi bu sicakta havuza goturuyorum otobusle. Denize gidemeyecegiz bari havuza gitsin dedim haftada 3 gun ama beni cok yordu. Temmuz sonuna kadar yuzme kursuna devam ve ben yollarda. Sozde tatildeyim ama hic tatil gibi degil tam mesai neredeyse. Evde is guc yapamiyorum. Amaan cok yak8ndim degil mi.
Sizler nasilsiniz.
Dikkat et kendine bu kadar yorulmak cok iyi değil ama baska bi yavrun sorumlulugun daha var napıcaksın
Elinden soğuk suyu eksik etme
Güneştede basına sapka vs tak
Ya bende 5 aylık hamileyken öyle bir olay geldi başıma hemde eşimin yanında:) Kuzenime kız istemeye gitmiştik. Ev çok kalabalıktı eşimle ayrı yerlerde oturmak durumunda kaldık ama aynı odayayız yani. Gelinin eniştesiyle teyzesi bana oğullarını övemeye başladı. Yok işi söyle, yok evi var, bizde sizin gibi böyle güzel bir kız arıyoruz falan. Birde bütün ortam susmuş bizi dinliyor tabi eşimde:)) Renkten renge girdim resmen, sonra eşim dayanamadı kalktı, sen hamilesin sıcaktan bunaldın sanki gel balkonda biraz hava alalım diye kaldırdı beni. Tabi onlarda çok utandı. Sonra aile içinde çok geyiği oldu:) Eşim hala der, bir kız istemeye gittik az daha hem hanımı hem bebeği kaptırıyorduk diye:))
Sizler nasilsiniz.
İki türlü puset örtüsü var
Biri böyle boru gibi bişey hem emzirme önlüğü olarak kullanıyorsun hem bebegin pusetine komple gecirip kücücük alan bırakıyorsun
Diğeride fermuarlı veya yırtmaçlı pusetin tutma koluna taktıgın daha fresh bi model
Bana o gecirmeli olanlar kötü geliyor tamam emzirme önlüğüde oluyor ok ama dedigin gibi havasız bırakabilir gibi
Belki puşetin koluna takılan kışın olabilir ama ben ilk aylarda müslin örtüyle kapatmayı düşünüyorum. Böyle aklım kalır, çok kapalı geliyor bana:) Geçirmeliyi direk eledim zaten.
Evet sabahtan görüştüm 3 gibi giriş olacakmış bakalım , hayırlısı olsun
inşallah sağlıkla ve rahatlıkla çalışmaya devam edebiliriz
zaman öyle hızlı geçiyor ki inanamıyorum
Ben de regenesis max kullanıyorum elevit kullanamamıştım mideme dokunmuştu. Ben de yol korkusuna memlekete gidemedim, ama buralar da çok sıcak, evde bile sıcaktım mahvoldum.