Kizlar gunaydin. Cok halsiz hissediyorum kendimi. Hava cok sicak ve ben kizi bu sicakta havuza goturuyorum otobusle. Denize gidemeyecegiz bari havuza gitsin dedim haftada 3 gun ama beni cok yordu. Temmuz sonuna kadar yuzme kursuna devam ve ben yollarda. Sozde tatildeyim ama hic tatil gibi degil tam mesai neredeyse. Evde is guc yapamiyorum. Amaan cok yak8ndim degil mi.
Sizler nasilsiniz.

Kızlar bu ay hesabı benim kafamı karıştırıyor. Kaçıncı haftada 8 aylık hamile olacağız biz? 29+6 yum şuan 7 aylık hamile oluyorum dimi?
Buna göre artık 7aylık hamilesin

Eklentiler

• E2CF6453-226F-4677-AB30-3D9F58BDC74E.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 46
Biz de doktordan geldik inatçı kızım yüzünü göstermedi kapattı eliyle sadece kulağını gördük bu size yeter dedi heralde:)30+3 kilo 1600gr uyumlu dedi regenesis mi neydi onu verdi vitamin icmiyordum.Demiri aksatma dedi.Bir de enfeksiyon belası çıktı mecbur antibiyotik iğne yapılıyor 7 günluk verdi vallahi memlekete gelmek istiyordum ama.gelince şikayetlerim arttı sıcak özellikle çok yoruyor.hayırlısı olsun artık az kaldı

Canim geçmiş olsun. Idrar yolu enfeksiyonu falan mi. Dikkat et kendine aksatma ilaclarini vitaminlerini.
Benimde idraf kulturu sonucum bugun cikacak. Idrar tahlilinde bakteri cikti. Kasiklarimda hafif agri var ve arada mide bulantim oluyor.

Dikkat et kendine bu kadar yorulmak cok iyi değil ama baska bi yavrun sorumlulugun daha var napıcaksın
Elinden soğuk suyu eksik etme
Güneştede basına sapka vs tak

Hadi ya geçmiş olsun vitamin neden kullanmıyordun ki

Hahahahahah koptum yaa

Bu havalarda dışarı çıkmak çok kötü yapıyor insanı ama Allahtan haftada 3 günmüş bari. Eve gelince dinlenmeye çalış

Belki puşetin koluna takılan kışın olabilir ama ben ilk aylarda müslin örtüyle kapatmayı düşünüyorum. Böyle aklım kalır, çok kapalı geliyor bana:) Geçirmeliyi direk eledim zaten.

02 eylül tahmini dogum tarihi olan calısan hamişler bugun calısabilir raporunuzu yazdırmayı unutmayın ☺
Evet sabahtan görüştüm 3 gibi giriş olacakmış bakalım , hayırlısı olsun
inşallah sağlıkla ve rahatlıkla çalışmaya devam edebiliriz
zaman öyle hızlı geçiyor ki inanamıyorum

Ben de regenesis max kullanıyorum elevit kullanamamıştım mideme dokunmuştu. Ben de yol korkusuna memlekete gidemedim, ama buralar da çok sıcak, evde bile sıcaktım mahvoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…