Kızlar ben geçenlerde 1gece hastanede yattım ya hani. Çıkışta gelen fatura dökümünde kan tahlili de yapıldığı yazıyordu. Ben de kan tahlili yapılmasını istiyordum zaten ama benden kan alınmadı . Uyurken geldiler aldılar desem , Serum verilen yerden zaten kan alınmaz kolumda başka delik yok. Kaldı ki pek uyuyamadım ve en ufak sese uyanan biriyim. Neyse, gittik tahlil dökümü istedik, verdiler içimde şüpheyle güvenim sarsıldı hastane ekibine. Doktoruma sordum kan sayımı versem mi dedim. Kanına bakıldı senin değerlerin normal dedi.
Sağlık ocağında tahlil verdim ve sonuç B12 çok çok düşük. Sizce gerçekten kanıma bakılmış mı

Ben kan vermedim demedin mi, çıkarken hastaneden

Anadolu yakası Pendik Maltepe kurtköy sancaktepe Sultanbeyli civarında kadın perinatoloji uzmanı arıyorum. Benim detaylıya girdiğim doktor normal muayeneye bakmıyor.
Şuanki Doktorum çok rahat ama ben Doğum anı için endişeliyim. Çünkü normal uzm. Dr.
Doğum esnasında plasentan yapışıkmış mecbur rahmini aldık diye bir senaryoyla gelmelerinden korkuyorum. Çünkü Bu tarz operasyonları perinatologlar yapıyormuş ve varsa yapışıklık en hasarsız şekilde anneyi ve Rahmi kurtarıyorlarmış. Onlar bile sezaryen öncesi %100 yapışıklık var veya yok diyemiyorlarmış.
Kadın bulamazsam da erkek dr seçeneklerine yönelicem mecbur.
Bana bu civarlarda gittiyseniz muayenesi olan perinatologların isimlerini paylaşmanızı rica ederim

Demedim. Halim yoktu ve bir an evvel evime gitmek istedim. Karı koca Salaklığımız tuttu biraz da
hastaneden çıkmanın heyecanıyla demekki
çok enteresan gerçekten üstünden çok geçmeseydi kanımı nezaman aldınız diye arayıp sorardın. Sonuçta bir telaşede atlamış olabilirsin. insan emin olamıyor şimdi anlıyorum sizi

ay evet ya ben şimdi 32.haftaya girdim ya ,
soranlara maximum 2 ay kaldı yani 7 bitti 8 e girdik diyorum,
nediym zor gerçekten hesaplaması
ShinSeGi benim haftalar çok karışık. Son adet tarihine göre 32. haftadayım ama doktorum ultrasona göre hesaplıyor, başlangıçtan beri iki hafta geriden, yani 30. haftadayım ona göre. Doğumu neye göre hesaplayacağım bilmiyorum.

Ben de regenesis max kullanıyorum elevit kullanamamıştım mideme dokunmuştu. Ben de yol korkusuna memlekete gidemedim, ama buralar da çok sıcak, evde bile sıcaktım mahvoldum.
Bu ilaç daha icilebilir.
3 hafta rapor almıştım daha da agirlasmadan seminer haftası eşim getirdi memlekete 15 tatilde doktor izin vermedi baya da ozlemistim ama hava değişikliği sıcak yüzümde lekeler oluştu enfeksiyon arttı ay dedim ben kocanın yanına dönüyorum:) ama artık çok geç:)

Güle güle giyinsin insallah bende yıkadım utuledim oğlumun kıyafetlerini sadece hastane çantam kaldı onuda bu hafta halledicem sıcaklardan cok useniyom

Gecmis olsun cok dogru soyledin en önemlisi sağlık valla

Çok teşekkür ederim evet idrar yolu enfeksiyonu ve bakteri çıktı.Böbreklerim de ağrımaya başladı mide bulantısı istifra derken hastaneye gittim sıcakta daha da azıyor.İğnenin 3.günü biraz rahatlattı her şeye açığız dikkat etmek lazım

ay evet ya ben şimdi 32.haftaya girdim ya ,
soranlara maximum 2 ay kaldı yani 7 bitti 8 e girdik diyorum,
nediym zor gerçekten hesaplaması
Eşimin dediği gibi bu çocuk kaç ay 5 aylıktı daha ne kadar kaldı diyor:))))6 hafta 1 aylık diye hesaplanınca hep ondan oluyor bu yanlış anlamalar:)benim 30+3 31.hafta oluyor heralde o da 7.5aylik diyorum kesin bir yanlışlık vardır:)

ay çok karışıkmış, doktorun dediğine uymak daha mantıklı sanki

Ben de bir perinatologa muayene olmak istiyorum ama cogu sadece detayli ultrason yapiyo anladigim kadariyla,takip yapmiyorlar. Sirf bu yuzden bugun zeynep kamile gittim, beni perinatologa yonlendirdi hekim ama 2 hafta tum randevular dolu. Zaten gittigime de pisman oldum, insan yerine koyup yuzume bile bakmadi doktor. Fi tarihinden kalma cihazlarla olcum yapip takibini perinatolog yapacak, randevu al dedi. Senin soruna gelecek olursak, ben maltepede prof. Dr cem turan hocaya gittim 2 kez. 500 lira muayene ucreti. Bugun basken uni hastanesini aradim perinatolog icin, uzman doktor 700, 800 liralardan bahsettiler. Cem beye giderim daha iyi hem prof. Alaninda bilinen bir insan ama dogumu vs. nerede yapar hic bilemiyorum. Galiba acibademle calisiyo. Ben sahsen zeynep kamildeki perinatologa bir sans verecegim, cunku her seferinde 500 lira veremem. O kadar vergi verip, insani bir muamele gormek icin ozel hastanelere muhtac olmak insana cok koyuyor gercekten...

ben 30+3 te olduğum zaman 30un içindeyim yani 30 haftalığım diyorum, zaten hesap karışık birde önden gidip iyice karışmayayım diyorum
yani düşününce ben 32+0 dayım 40 haftalık son desen maksimum 2 ay var yani ozaman 7 bitti 8 e girdim

maksimum 2 ay diyorum çünkü, 2 eylül tahmini doğum ayın 2sini 1 hafta geçtiğime göre 2 aydan az var aslında
sende benden 1 hafta geridesin tahmini doğum 8 eylül , ozaman seninde 2ayın var gibi gözüküyor

bu tabi benim mantığım, herkes farklı bir şey söylüyor

Canım serum takmak için açılan damar yolundan kan da alabiliyorlar ama kan alınsa fark ederdin herhalde

Senin durumun riskli gebelik, zaten periontoloğa gitmen lazım canım.

Ultrason ölçüleri de çok yanıltıcı. Mesela benim tüp bebek olduğu için günü gününe biliyoruz 29+6 yım ama uktrasonda son 2 muayenede 2-3 hafta önde çıktı. Dediğin gibi senin durum karışık. Sen ikisini de ihtimal dahilinde tutacaksın mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…