- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Ben kan vermedim demedin mi, çıkarken hastanedenKızlar ben geçenlerde 1gece hastanede yattım ya hani. Çıkışta gelen fatura dökümünde kan tahlili de yapıldığı yazıyordu. Ben de kan tahlili yapılmasını istiyordum zaten ama benden kan alınmadı . Uyurken geldiler aldılar desem , Serum verilen yerden zaten kan alınmaz kolumda başka delik yok. Kaldı ki pek uyuyamadım ve en ufak sese uyanan biriyim. Neyse, gittik tahlil dökümü istedik, verdileriçimde şüpheyle güvenim sarsıldı hastane ekibine. Doktoruma sordum kan sayımı versem mi dedim. Kanına bakıldı senin değerlerin normal dedi.
Sağlık ocağında tahlil verdim ve sonuç B12 çok çok düşük. Sizce gerçekten kanıma bakılmış mı
Demedim. Halim yoktu ve bir an evvel evime gitmek istedim. Karı koca Salaklığımız tuttu biraz daBen kan vermedim demedin mi, çıkarken hastaneden
hastaneden çıkmanın heyecanıyla demekkiDemedim. Halim yoktu ve bir an evvel evime gitmek istedim. Karı koca Salaklığımız tuttu biraz da
ay evet ya ben şimdi 32.haftaya girdim ya ,
soranlara maximum 2 ay kaldı yani 7 bitti 8 e girdik diyorum,
nediym zor gerçekten hesaplaması
Bu ilaç daha icilebilir.Ben de regenesis max kullanıyorum elevit kullanamamıştım mideme dokunmuştu. Ben de yol korkusuna memlekete gidemedim, ama buralar da çok sıcak, evde bile sıcaktım mahvoldum.
Güle güle giyinsin insallah28+4ten mrh. 3. Sezeryan olacağı icin doğuma 2 ay kaldı. Ece minnoşumun elbiselerini yıkadım yoruldum ama tatlı bir yorgunluk oldu. Bu hafta doğum çantamı da hazır edicem inş ❤❤❤ Sizler ne yapıyorsunuz kızlar?
7 bitti 8e basladik diyorum ben de soranlara. Tam 2 ay kaldi diyorum.Ben de aynı şekilde hesaplıyorum, millete de şu kadar haftalık deyince anlamıyorlar hemen kaç aylık yani diyorlar
Gecmis olsun cok dogru soyledin en önemlisi sağlık vallaAynen ya biz de cok sey atlattik esim suan hastanede hemoroid yirtik kanama gecirdi persembe gununden beri hastanede yatiyor kan kaybi cok oldu kani fazla oldugundan kan verilmedi ama hala hastanede babasi bakiyor ben de cocuklara bakiyorum sanki canimin yarisi gitmis gibi hissediyorum dr cok kotu hemen ameliyata almamiz lazim dedi once sonra kolonoskopide yogun hemoroid cikinca ameliyati oteledi once biraz iyilessin dedi su 4 gunde mahvoldum resmen onun cani aciyor benim ki daha beter hamileligimi anlayamadim resmen bu 8 aydir yasamadigim kalmadi diyebilirim suan Allahtan istegim sapasaglam hepimiz evimizde olalim belki dogumla onun ameliyati bile cakisabilir hicbirsey belli degil o yuzden hersey bos hediye bebek esyasi yeter ki saglikla bir arada kalabilmek huzurla insallah yalniz sunu anladim ki cok guclu bir kizim olacak insallah bu kadar olaya erken gelmeye kalkmadi☺
Çok teşekkür ederim evet idrar yolu enfeksiyonu ve bakteri çıktı.Böbreklerim de ağrımaya başladı mide bulantısı istifra derken hastaneye gittim sıcakta daha da azıyor.İğnenin 3.günü biraz rahatlattı her şeye açığız dikkat etmek lazımCanim geçmiş olsun. Idrar yolu enfeksiyonu falan mi. Dikkat et kendine aksatma ilaclarini vitaminlerini.
Benimde idraf kulturu sonucum bugun cikacak. Idrar tahlilinde bakteri cikti. Kasiklarimda hafif agri var ve arada mide bulantim oluyor.
Eşimin dediği gibi bu çocuk kaç ay 5 aylıktı daha ne kadar kaldı diyor:))))6 hafta 1 aylık diye hesaplanınca hep ondan oluyor bu yanlış anlamalar:)benim 30+3 31.hafta oluyor heralde o da 7.5aylik diyorum kesin bir yanlışlık vardır:)ay evet ya ben şimdi 32.haftaya girdim ya ,
soranlara maximum 2 ay kaldı yani 7 bitti 8 e girdik diyorum,
nediym zor gerçekten hesaplaması
ay çok karışıkmış, doktorun dediğine uymak daha mantıklı sankiShinSeGi benim haftalar çok karışık. Son adet tarihine göre 32. haftadayım ama doktorum ultrasona göre hesaplıyor, başlangıçtan beri iki hafta geriden, yani 30. haftadayım ona göre. Doğumu neye göre hesaplayacağım bilmiyorum.
Ben de bir perinatologa muayene olmak istiyorum ama cogu sadece detayli ultrason yapiyo anladigim kadariyla,takip yapmiyorlar. Sirf bu yuzden bugun zeynep kamile gittim, beni perinatologa yonlendirdi hekim ama 2 hafta tum randevular dolu. Zaten gittigime de pisman oldum, insan yerine koyup yuzume bile bakmadi doktor. Fi tarihinden kalma cihazlarla olcum yapip takibini perinatolog yapacak, randevu al dedi. Senin soruna gelecek olursak, ben maltepede prof. Dr cem turan hocaya gittim 2 kez. 500 lira muayene ucreti. Bugun basken uni hastanesini aradim perinatolog icin, uzman doktor 700, 800 liralardan bahsettiler. Cem beye giderim daha iyi hem prof. Alaninda bilinen bir insan ama dogumu vs. nerede yapar hic bilemiyorum. Galiba acibademle calisiyo. Ben sahsen zeynep kamildeki perinatologa bir sans verecegim, cunku her seferinde 500 lira veremem. O kadar vergi verip, insani bir muamele gormek icin ozel hastanelere muhtac olmak insana cok koyuyor gercekten...Anadolu yakası Pendik Maltepe kurtköy sancaktepe Sultanbeyli civarında kadın perinatoloji uzmanı arıyorum. Benim detaylıya girdiğim doktor normal muayeneye bakmıyor.
Şuanki Doktorum çok rahat ama ben Doğum anı için endişeliyim. Çünkü normal uzm. Dr.
Doğum esnasında plasentan yapışıkmış mecbur rahmini aldık diye bir senaryoyla gelmelerinden korkuyorum. Çünkü Bu tarz operasyonları perinatologlar yapıyormuş ve varsa yapışıklık en hasarsız şekilde anneyi ve Rahmi kurtarıyorlarmış. Onlar bile sezaryen öncesi %100 yapışıklık var veya yok diyemiyorlarmış.
Kadın bulamazsam da erkek dr seçeneklerine yönelicem mecbur.
Bana bu civarlarda gittiyseniz muayenesi olan perinatologların isimlerini paylaşmanızı rica ederim
ben 30+3 te olduğum zaman 30un içindeyim yani 30 haftalığım diyorum, zaten hesap karışık birde önden gidip iyice karışmayayım diyorumEşimin dediği gibi bu çocuk kaç ay 5 aylıktı daha ne kadar kaldı diyor:))))6 hafta 1 aylık diye hesaplanınca hep ondan oluyor bu yanlış anlamalar:)benim 30+3 31.hafta oluyor heralde o da 7.5aylik diyorum kesin bir yanlışlık vardır:)
Canım serum takmak için açılan damar yolundan kan da alabiliyorlar ama kan alınsa fark ederdin herhaldeKızlar ben geçenlerde 1gece hastanede yattım ya hani. Çıkışta gelen fatura dökümünde kan tahlili de yapıldığı yazıyordu. Ben de kan tahlili yapılmasını istiyordum zaten ama benden kan alınmadı . Uyurken geldiler aldılar desem , Serum verilen yerden zaten kan alınmaz kolumda başka delik yok. Kaldı ki pek uyuyamadım ve en ufak sese uyanan biriyim. Neyse, gittik tahlil dökümü istedik, verdileriçimde şüpheyle güvenim sarsıldı hastane ekibine. Doktoruma sordum kan sayımı versem mi dedim. Kanına bakıldı senin değerlerin normal dedi.
Sağlık ocağında tahlil verdim ve sonuç B12 çok çok düşük. Sizce gerçekten kanıma bakılmış mı
Senin durumun riskli gebelik, zaten periontoloğa gitmen lazım canım.Anadolu yakası Pendik Maltepe kurtköy sancaktepe Sultanbeyli civarında kadın perinatoloji uzmanı arıyorum. Benim detaylıya girdiğim doktor normal muayeneye bakmıyor.
Şuanki Doktorum çok rahat ama ben Doğum anı için endişeliyim. Çünkü normal uzm. Dr.
Doğum esnasında plasentan yapışıkmış mecbur rahmini aldık diye bir senaryoyla gelmelerinden korkuyorum. Çünkü Bu tarz operasyonları perinatologlar yapıyormuş ve varsa yapışıklık en hasarsız şekilde anneyi ve Rahmi kurtarıyorlarmış. Onlar bile sezaryen öncesi %100 yapışıklık var veya yok diyemiyorlarmış.
Kadın bulamazsam da erkek dr seçeneklerine yönelicem mecbur.
Bana bu civarlarda gittiyseniz muayenesi olan perinatologların isimlerini paylaşmanızı rica ederim
Ultrason ölçüleri de çok yanıltıcı. Mesela benim tüp bebek olduğu için günü gününe biliyoruz 29+6 yım ama uktrasonda son 2 muayenede 2-3 hafta önde çıktı. Dediğin gibi senin durum karışık. Sen ikisini de ihtimal dahilinde tutacaksın mecburShinSeGi benim haftalar çok karışık. Son adet tarihine göre 32. haftadayım ama doktorum ultrasona göre hesaplıyor, başlangıçtan beri iki hafta geriden, yani 30. haftadayım ona göre. Doğumu neye göre hesaplayacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?