Benimde akşamları ayaklarım sisiyo üstüne basamıyorum cok sert oluyo agrida oluyo korkmali miyim sizce
Ağrı şişlikten oluyor, bende de oluyor. Tansiyonunu ara ara ölçtür canım normalse korkma. Ama doktoruna yine de söyle. Artık sıcaklar iyice arttı, ben ne yaparsam yapayım el ayak şiş inmiyor artık çok.

Senin neden perinatologla devam etmen gerekiyormuş canım? Benim yaş 35, gebelik şekeri çıktı, bir de preeklampsi riskim var, doktorum demedi ama ben de perinatoloğa görünmek istiyorum, eşimse onunla devam etmen için problem yoksa da varmış gibi yapar diyor

Kızlar bugün üzgünüm çok..
Hep deriz ya yeter ki sağlık sıhhat olsun diye
Biz iyiyiz hamd olsun da annem rahatsız
Gençlik yıllarında çok sıkıntılar yaşamışlar, sık dişini sık dişini geçen yıl kadıncağız artık psikolojik olarak kaldıramayacak hale geldi psikiyatra gitti ilaç başlandı
Ama her ilaç doz değişiminde ya da başka ilaca geçişte başa dönüyor o kadar güçsüz ki artık bünyesi. Şu an yine bu durumda
Biz üşüttü midesi bulanıyor zannediyoruz ama o bulantı vs zamanla iç sıkıntısına dönüşüyor örneğin.
Ben de bu haftalarda gelir bebeğimin kıyafetlerini yıkar ütüleriz derken annem ne kadar zaman toparlanacak belli değil
Çok üzülüyorum zaten duygusalız Rabbim çabucak geçmesini nasib etsin dua edin bize ve sıkıntıları olanlara inşallah

Aynen öyle. Eski evim yakındı oraya giderdim arada ama ne zaman gitsem bir daha bu hastaneye gelmicem dedim kendime, Kalabalığından dolayı. Şimdiki Evim yakın olsa Zeynep kamili yine de denerdim Ama çok uzak göze alamam. Bence de sen gidebilirsin. Perinatoloji binası ayrı oluyor zaten. Orası çok kalabalık değil ve daha temiz. Alabilirsen Oya Pekin’den ben memnun kalmıştım. Zeynep kamilden gelip emseyde akşamları ayrıntılı ultrason yapıyor kendisi. Bayaa canayakın samimiydi ama devlette öyle olmuyormuş biraz katıymış diye duydum. herşeyini incelemişti ozaman 40dk boyunca. Cem turan emseyde takip yapıp Doğuma da giriyormuş . Normal muayenesi 400₺ dediler. Kadın perinatolog bulamazsam gidicem mecbur

Teyzeleri ben de oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başlayayım dedim, çamaşır kurutmalığı tamamen doldu daha 2 makine kıyafeti var gerçekten çok çok almışım hiç farkında değilim. Kıyafetleri için bir sifonyerimi boşalttım, ikea dolap ici organizer kutularım vardı onları yıkadım. Nasıl sığacak kara kara düşünüyorum. Epey de yoruldum ufak ufak çamaşırları asmak bile uzun sürüyor, benim tavsiyem son haftalara bırakmayın

Cok gecmiş olsun
Psikolojik mi sorunları tamamen

Ütülenince kus kadar kalıyorlar korkma :)

Bir an önce sağlığına kavuşsun canım annen, duacıyız. Benim annem de uzakta, ancak doğuma gelir artık, Allah sağlık sıhhat versin bütün annelere

Geçmiş olsun canım yaşanılanlar nasılsa bünyeyi toparlamıyor demekki Allah dayanma gücü ve şifa versin inşallah , sende etkilenmemeye çalış anne tabi nekadar etkilenmemeye çalışabilir insan bilmiyorum
aileye yeni bir birey geliyor, umarım hepinize iyi gelir

Canım preklampsi riski nedeniyle devlet hastanesindeki doktor bana riskli gebeliksin sen periontoloğa devam et dedi ama özelde ki doktorum zaten prof ve periontolog gibi üstelik yanında birlikte çalıştığı periontolog da var gerekirse oda ilgilenir.

Canım hepsini 0-3 ay almadıysan ilk etapta 0-3 ay olanları elinin altına gelecek şekilde yerleştir daha büyük olanları hurçla baza altına filan kaldır. Ben öyle yaptım

Sıcaklarda etkiliyodur bencede tansiyonum olcturdugumde 10 6 falan çıkar genelde

Inşallah toparlar anneniz geçmiş olsun benimde kimsem yok herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum annem anca doğuma hastaneye gelicek sora yine yalnızım

Bazen damar yolu açılırken (damar yolu açıldığı anda daha serumu bağlamadan hemen önce) kan alınabiliyor. Sizin de öyle olmuş olabilir mi acaba? B12 icin igne mi verildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…