Benim doktorum periontolog riskli gebelik uzmanı. Başından beri onunla devam ediyorum erkek ama inanılmaz merhametli ve kafandakini rahatlatmadan seni çıkarmaz odadan. Çok bilgili sağlık sektöründe oldugum için çoğu doktorunda ona gittiğini gördüm hep kapısında beklerken, hamile olan doktorlari tanıdım hep. Mutlaka ona git soğanlıkta dragos tıp merkezi doc Bülent kars daha öncede kızlara tavsiye etmistim bilirler. Gözün kapalı git

Şeker yükleme testinizi yaptırmış miydiniz?

Cok gecmis olsun Allah sifa versin

Güle güle giysin minik inş

benimde iş bitiş 12 Ağustos
yani 5 hafta dolunca öyle oluyor zaten
12 ağustos bayram gününe denk geliyor galiba. Doktorunuzla gorusseniz bayram bitisi izne ayıramıyor mu acaba? Zaten bayram haftası heryer resmi tatilde değil mi?

12 ağustos bayram gününe denk geliyor galiba. Doktorunuzla gorusseniz bayram bitisi izne ayıramıyor mu acaba? Zaten bayram haftası heryer resmi tatilde değil mi?
12 Ağustos yazılması gerekiyor ama 12 Ağustos’ta çalışma Yok , yani bayram olmadaydı da gitmezdim , hafta bitti iş bitti

Bazen damar yolu açılırken (damar yolu açıldığı anda daha serumu bağlamadan hemen önce) kan alınabiliyor. Sizin de öyle olmuş olabilir mi acaba? B12 icin igne mi verildi?
iğne istedim ama progestandan dolayı hergün iğne oluyorsun çok mu seviyorsun iğneyi dedi. Ekte tahlil sonucum var, bir baksana sence de iğne ancak toplamaz mı. Haftada bir kanamam oluyor üstelik
Evet forumlarda onun da adını duydum. Şimdi bir yakınım Cem fıçıcıoğlundan randevu alacak ama Bülent bey bana daha yakın. Malum kanamam nedeniyle uzak mesafelere gitmeye korkuyorum. Bülent bey Doğum yaptırıyor mu? Ve muayene ücreti ne kadar?
(Özelden de yazabilirsin)

Eklentiler

• 9B7D757B-D2D1-425D-BF4B-4F012FDFB804.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
  • DE42E6A3-F797-4BC1-B54C-FE88EA5F8208.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 57
Sağolun Kızlar teşekkür ederim Rabbim sıkıntısı olanlara ferahlıklar versin inşallah
H honey bunch psikolojik sorunlar değil de, annem ilaç kullanmak istemiyor ve sanırım bir direnç gösterince buna zihinsel olarak ilaçlar da tam etkili olamıyor
Sonuç olarak ilaç kullanmadığında çok zayıf düşüyor mutsuz huzursuz gibi oluyor
Girdap gibi ne yapacağız bilmiyorum

Sabit surekli takibini yapan bir doktoru vardir degil mi. Durumu kotu oldu diyip cok doktor da degistirmeyin. En azindan annenizi taniyip ilaclarinin dozlarini ona gore ayarlar. Bir sure sonra da anneniz normal haline cok yakin bir iyilesme gosterir. Tabi ilaclarini duzenli almasi sartiyla. Cok gecmis olsun tekrar

Gecmis olsun kan sayimin iyi yani kan duzeyin ama depolar eksik. B12 de demir deposu da düşük. Ayrıca d vitaminin de düşük. Bir de tiroid testin hafif bozuk (sizin olduğunuz gebelik dönemi için tsh değeri 3ün altında isteniyor sizinki 3.3 cikmis ilaç vermek gerekebilir). Ayrıca gebelikte b12 eksikliği için verilen bazı haplar aynı zamanda gebe için yüksek miktarda b1 ve b6 vitamini içerdiği için önerilmiyor. İlk firsatta dahiliye doktoruna görünmenizi öneririm bu birkaç konu için. Tetkiklerinizi de yanınızda götürün aç karnına gidin (tekrar tahlil yapmak isterse diye) Değerlendirip ilaçlarınızı ayarlar b12 eksikliği ve diğer söylediğim durumlar için.

Çok sağol haklısın bir ara iyi hissedip ilacı bırakmasıyla düzen bozuldu zaten şimdi toparlamaya çalışıyor
Doktoru aynı tek ona devam ediyor dediğin gibi önemli o da

Selam kızlar, ben alt tarafa 2 gündür acayip baskı hissediyorum. Hiç keyfim yok. Haftasonuna doğru doktora gidecektim çalışabilir raporu icin. Böyle giderse erken gidicem

Benim özelde doktorum prof fln değil, devletten emekli, hiç demedi riskli gebelik diye, biraz rahat sanırım. Devlette perinatoloğa her isteyen gidemiyor aslında iyi bir şey yapmış ama özeldeki doktorun yeterliymiş, o kadar çok takiple de zor, yoruluyor insan git gel.

Evet doğum yapıyor ama kliniginde değil. Anlaşmalı hastanelerde yapıyor. Muayene ücreti 280 tl

Ayy ne güzel açıklamışsın. Şunun 10da 1ini doktorum anlatsaydı bugün saatlerdir nette araştırma yapmakla uğraşmaz kendine de güvenirdim.
Çok sağ ol var ol

Evet doğum yapıyor ama kliniginde değil. Anlaşmalı hastanelerde yapıyor. Muayene ücreti 280 tl
İyiymiş benim görüştüklerim hep 400₺ civarı. Sen doğumunu araştırdın mı peki. Nerde olacaksın. Özel sağlık sigortan var mı

İyiymiş benim görüştüklerim hep 400₺ civarı. Sen doğumunu araştırdın mı peki. Nerde olacaksın. Özel sağlık sigortan var mı
Iki tane hastaneyle sanırım anlasmali biri acibadem biri kozyatagi central hospital. Ben centralde doğum yapıcam inşallah. Özel sağlık sigortam yok olsaydi acibadem isterdim tabiki. Ama central de olmasida farketmez önemli olan doktorum. Doğum fiyati maksimum 5000 işte normal 4küsür dedi sezaryen 5 dedi galiba. Doktorun fiyatinin iyi olmasının yani sira bilgisi hasta odaklı olması ve son derece içini rahatlatıcı konuşması gercekten harika. Sürekli sorar aklına takilan bisey var mi diye. Bende zor surecler sonrasi hamile kaldım diye bi qra sorularim hic bitmezdi odasinda 1saat soru sorduğumu bilirim. Yinede sorar aklına takilan bisey kaldı mi diye. Hadi kalk git havasında değil. Gerçekçi ve iyi bi doktor. Bu doktorda karar kılana kadar 4 doktor değiştirdim zaten pimpiriklerimden dolayı

Şeker yükleme testinizi yaptırmış miydiniz?
Şeker yükleme yapıldı normaldi. Zaten protein ağırlıklı besleniyorum, bir nevi şeker diyeti gibi. Eşimde ben de uzun boyluyuz, sanırım genetiğine de etkisi var ve bence proteinde bebeğin gelişimine bayağa olumlu etki ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…