Psikolojik sıkıntı hicbirseye benzemiyor tedaviyi kabul etmesi gerekiyor ki iyilessin ama kotu hissetiriyor uyusturuyor diye istemiyorlar Allah yardimciniz olsun

Dualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Cok gecmis olsun tez vakitte sifa versin Rabbim annene ve tum hastalara kendini salma sakin bebegini dusun canim duzelir insallah iyilesir ayaklanir

E Elwing6 Rabbim acil şifalar nasib etsin sağlıkla çıksın iyi haberlerle inşallah canım dua edelim

Ayy ne güzel açıklamışsın. Şunun 10da 1ini doktorum anlatsaydı bugün saatlerdir nette araştırma yapmakla uğraşmaz kendine de güvenirdim.
Çok sağ ol var ol
Rica ederim. Malesef her zaman vakit olamayabiliyor detaylı anlatma konusunda. Belki doktorun o nedenle açıklayamamış olabilir. Geçmiş olsun tekrardan

18inde randevum ozaman soylicem ama tansiyonumun yükseldiğini anlarım die düşünüyorum yoksa sağlık ocağına mi gitsem
Tansiyon yüksekliği her zaman anlaşılmaz. Ölçüm yapmak gerekir. Doktorunuzla randevu öncesi görüşme şansınız yoksa sağlık ocağında kontrol olursunuz bir sorun çıkarsa (ki inş cikmaz) o zaman doktorunuza daha erken başvurursunuz

Geçmiş olsun

1. Soru kurban bayramı resmi tatil hakkımız zaten. Çalışmış gibi sayılırsınız yani o hafta da aktarılır doğum sonrasına.
2. Soru doğum herhangi bir nedenle erken gerçekleşse bile o erken doğduğu dönem kadarı yine doğum sonrasına aktarılıyor. Mesela ben sezeryan olduğum için 38 haftam dolunca bebek alınacak. 40 haftaya kadarki süre (14 gün erken doğmuş olduğu icin) doğum sonrasına eklenecek (önceki doğumlarımda da böyle oldu bunda da öyle olacak)

Dualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Canim gecmis olsun Allah sifa versin.

Canım var mı bir gelişme? İnşallah toparlanacak annen torunuyla oyunlar oynayacak, güçlü olmaya çalılş. Pozitif düşün, iyi şeyler olsun. Bak burada bukadar hamile sizin için dua ediyoruz burada. iyileşecek inşallah.

Günaydın kızlar

E Elwing6 rabbim yardımıcısı olsun, allah sana ve bebeğine güç versin. Dualarım seninle

Hayırlı sabahlar canım bir gelişme var mı. Rabbim şifa versin inşaallah anneni size bağışlasın. Kendine de dikkat et bebeğin için.

Allah razi olsun hepinizden.bekliyoruz oglen 1gibi bilgi verecekler.ilk etapta kotu olan ne varsa soylediler..bilinc kapali dediler ama gozleri acik dun gece babamin elini sıkmıs,ustunu ortmeye calisti acilde.yogun bakimda ayaklarini oynatiyordu..sol ana daamar hasar gordugu icin verilecek ilac ters tepebilir patlatabilir ama iyide olabilir denildi..iyilessede konusma bozuklugu ya da konusamama sag tarafta tutmama olabilirmis.yeterki yasasin her seye raziyim cok zoruma gidiyor..daha dün yanyanaydik..bu sekilde pıhtı atip iyilesen cok insan varmis dunden beri herkes bir seyler anlatiyor ama doktorlar yuzde 50 50 konustu hep.simdilik durum bu yaapacak bir seyimiz yok beklemekten dua etmekten baska..sizlerinde moralini bozuyorum ama belki bu durumda olan yakininiz vs.vardir.bir umut olur banada.bir de insan icini hicbir yere dokemiyor babami uzecegim diye aglayamiyorum bile.dualarinizi eksik etmeyin

Bencede tahlil yaptır neden bu kadar şişti acaba, yüzünde şişlik var mı sadece ayak ve bilekmi?
Sol tarafına yatıyorsun değil mi ödemei de engelliyor,
birde yemek olayını erkenden bitirmen çok önemli

valla benimde birden büyüdü sanki 2-3 hafta önce , artık krem sürerken bile 3 katı krem kullanıyorum göbeğime
artık büyüme hızları arttı ondandır bence ,
Benimde Cumartesi randevum var , 5 hafta olacak bakalım gelişmeleri merak ediyorum

ay canım çok geçmiş olsun , umarım biran önce eski sağlığına kavuşur, sen güçlü durmaya çalış güzel düşün dualarım sizinle

Memur değilim ama bu izin memur veya özel sektör ayırmadıgı icin bayramda olsa seyranda olsa izinlerin bi sonraki haftaya aktarılmıyor
Haftasonu resmi tatil vs ayırmadan 112 gün izin veriyor
Keşke dedigin olsada sadece iş günleri izinli olsak :)
İkinci sorun ise eger calısırken atıyorum 36.haftanda dogum yaparsan 36.haftadan itibaren 16hafta izinli olursun
Veya 39da dogurdun calısmıyordun tabiki iki hafta calısma iznin bittikten sonrası icin geçirdin kabul edilir, geri kalan 14hafta izinli olursun izinli olursun

Rabbim tez sifa verdin yeni gördüm nasıl durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…