Psikolojik sıkıntı hicbirseye benzemiyor tedaviyi kabul etmesi gerekiyor ki iyilessin ama kotu hissetiriyor uyusturuyor diye istemiyorlar Allah yardimciniz olsunSağolun Kızlar teşekkür ederim Rabbim sıkıntısı olanlara ferahlıklar versin inşallah
H honey bunch psikolojik sorunlar değil de, annem ilaç kullanmak istemiyor ve sanırım bir direnç gösterince buna zihinsel olarak ilaçlar da tam etkili olamıyor
Sonuç olarak ilaç kullanmadığında çok zayıf düşüyor mutsuz huzursuz gibi oluyor
Girdap gibi ne yapacağız bilmiyorum
Cok gecmis olsun tez vakitte sifa versin Rabbim annene ve tum hastalara kendini salma sakin bebegini dusun canim duzelir insallah iyilesir ayaklanirDualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Rica ederim. Malesef her zaman vakit olamayabiliyor detaylı anlatma konusunda. Belki doktorun o nedenle açıklayamamış olabilir. Geçmiş olsun tekrardanAyy ne güzel açıklamışsın. Şunun 10da 1ini doktorum anlatsaydı bugün saatlerdir nette araştırma yapmakla uğraşmaz kendine de güvenirdim.
Çok sağ ol var ol
Tansiyon yüksekliği her zaman anlaşılmaz. Ölçüm yapmak gerekir. Doktorunuzla randevu öncesi görüşme şansınız yoksa sağlık ocağında kontrol olursunuz bir sorun çıkarsa (ki inş cikmaz) o zaman doktorunuza daha erken başvurursunuz18inde randevum ozaman soylicem ama tansiyonumun yükseldiğini anlarım die düşünüyorum yoksa sağlık ocağına mi gitsem
Geçmiş olsunKızlar benim de artık ayakta kalmasam bile sol ayağım hep şiş ayağımın üstünde bi ayak daha var gibi ve bileğim boğum boğum. Bacak derim o kadar sert ve gerginki pul pul dökülüyor kuruluktan çok gergin duruyo. Sanki kütük gibi oldu. İşin kötüsü otururken artık hep uzun oturuyorum ayağım hep popo hizamdan daha yüksek tutuyorum ama 3 gündür aynı. Tansiyonum 11-7 onda sıkıntı yok. Zaten hic güneşe maruz kalmıyorum heryere arabayla gidiyorum ama doktor 32ci haftadan sonra kullandırmaya bilirim dedi o zaman naparım bilmiyorum artık. Ve karnım sihirli bi değnek değmiş gibi büyüdü ve diklesti erkek hamileyim gibi sivri ve çok önde bende değişimler birden oldu. Varis çorabıni giymeyi denedim yok tek başına giymek imkansiz eşim giydirdi 1 saatten fazla duramıyorum içinde böyle bi sıkı darlık olamaz cok iğrenç bişey millet kokudan tiksinir ben bu çoraptan tiksindim nefret ettimo kadar para vermemle kaldım. Yarın bu şişlikten korktuğum için idrar ve kan testi yaptırıcam carsamba günüde kontrolümuz var zaten. Bakalım doktor ne der hepinizi çok çok öpüyorum
1. Soru kurban bayramı resmi tatil hakkımız zaten. Çalışmış gibi sayılırsınız yani o hafta da aktarılır doğum sonrasına.Merhaba arkadaşlarİlk hamileliğim olduğundan fazla bilgi sahibi değilim ve bir sorum olacak memur annelere 32. Haftada çalışabilir raporu alırsam 35.haftamda kurban bayramına denk geliyor ve kurban bayramı 10 gün olursa bir nevi o hafta bayram izni olduğundan çalışmamış oluyorum. Sorum şu bayram izni olan o hafta çalışmadığım için Doğum sonrasına eklenmesinde bir sıkıntı olur mu?
İkinci sorum şu: çalışabilir raporu alıp çalıştığım hafta Doğum gerçekleşirse izinler yine Doğum sonrasına aktarılır mı yani 40 haftadan önce Doğum yapanların 40 hafta olarak hesapladığı izinler ne oluyor çok kafam karıştıYardımcı olursunuz sevinirim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahDualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Canim gecmis olsun Allah sifa versin.Dualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Canım var mı bir gelişme? İnşallah toparlanacak annen torunuyla oyunlar oynayacak, güçlü olmaya çalılş. Pozitif düşün, iyi şeyler olsun. Bak burada bukadar hamile sizin için dua ediyoruz burada. iyileşecek inşallah.Dualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Hayırlı sabahlar canım bir gelişme var mı. Rabbim şifa versin inşaallah anneni size bağışlasın. Kendine de dikkat et bebeğin için.Dualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Bencede tahlil yaptır neden bu kadar şişti acaba, yüzünde şişlik var mı sadece ayak ve bilekmi?Kızlar benim de artık ayakta kalmasam bile sol ayağım hep şiş ayağımın üstünde bi ayak daha var gibi ve bileğim boğum boğum. Bacak derim o kadar sert ve gerginki pul pul dökülüyor kuruluktan çok gergin duruyo. Sanki kütük gibi oldu. İşin kötüsü otururken artık hep uzun oturuyorum ayağım hep popo hizamdan daha yüksek tutuyorum ama 3 gündür aynı. Tansiyonum 11-7 onda sıkıntı yok. Zaten hic güneşe maruz kalmıyorum heryere arabayla gidiyorum ama doktor 32ci haftadan sonra kullandırmaya bilirim dedi o zaman naparım bilmiyorum artık. Ve karnım sihirli bi değnek değmiş gibi büyüdü ve diklesti erkek hamileyim gibi sivri ve çok önde bende değişimler birden oldu. Varis çorabıni giymeyi denedim yok tek başına giymek imkansiz eşim giydirdi 1 saatten fazla duramıyorum içinde böyle bi sıkı darlık olamaz cok iğrenç bişey millet kokudan tiksinir ben bu çoraptan tiksindim nefret ettimo kadar para vermemle kaldım. Yarın bu şişlikten korktuğum için idrar ve kan testi yaptırıcam carsamba günüde kontrolümuz var zaten. Bakalım doktor ne der hepinizi çok çok öpüyorum
valla benimde birden büyüdü sanki 2-3 hafta önce , artık krem sürerken bile 3 katı krem kullanıyorum göbeğimeBakalım teyzesi yarın onu da yaptırıcam mutlaka amacım o ilk. Ve bu kadar karnımın büyümesi kilomu aldım çocuk mu cok büyüdü anlamadm yani birden cok büyüdü 1 hafta içinde. Korktum sıkıntı olabileceğinden şimdi tansiyonmu ölçüm 13-8 çıktı normalden birer birim fazla ama paniklik durum yok yarın ola hayrola
ay canım çok geçmiş olsun , umarım biran önce eski sağlığına kavuşur, sen güçlü durmaya çalış güzel düşün dualarım sizinleAllah razi olsun hepinizden.bekliyoruz oglen 1gibi bilgi verecekler.ilk etapta kotu olan ne varsa soylediler..bilinc kapali dediler ama gozleri acik dun gece babamin elini sıkmıs,ustunu ortmeye calisti acilde.yogun bakimda ayaklarini oynatiyordu..sol ana daamar hasar gordugu icin verilecek ilac ters tepebilir patlatabilir ama iyide olabilir denildi..iyilessede konusma bozuklugu ya da konusamama sag tarafta tutmama olabilirmis.yeterki yasasin her seye raziyim cok zoruma gidiyor..daha dün yanyanaydik..bu sekilde pıhtı atip iyilesen cok insan varmis dunden beri herkes bir seyler anlatiyor ama doktorlar yuzde 50 50 konustu hep.simdilik durum bu yaapacak bir seyimiz yok beklemekten dua etmekten baska..sizlerinde moralini bozuyorum ama belki bu durumda olan yakininiz vs.vardir.bir umut olur banada.bir de insan icini hicbir yere dokemiyor babami uzecegim diye aglayamiyorum bile.dualarinizi eksik etmeyin
Bende cengizhana gidiyorum orda :)Ben de central da yapacagim dogumu. Benim doktorum figen hanim. Aslinda senin izledigin yol da cok mantikli, fiyati da gercekten makulmus, diger doktorlara kiyasla.
Memur değilim ama bu izin memur veya özel sektör ayırmadıgı icin bayramda olsa seyranda olsa izinlerin bi sonraki haftaya aktarılmıyorMerhaba arkadaşlarİlk hamileliğim olduğundan fazla bilgi sahibi değilim ve bir sorum olacak memur annelere 32. Haftada çalışabilir raporu alırsam 35.haftamda kurban bayramına denk geliyor ve kurban bayramı 10 gün olursa bir nevi o hafta bayram izni olduğundan çalışmamış oluyorum. Sorum şu bayram izni olan o hafta çalışmadığım için Doğum sonrasına eklenmesinde bir sıkıntı olur mu?
İkinci sorum şu: çalışabilir raporu alıp çalıştığım hafta Doğum gerçekleşirse izinler yine Doğum sonrasına aktarılır mı yani 40 haftadan önce Doğum yapanların 40 hafta olarak hesapladığı izinler ne oluyor çok kafam karıştıYardımcı olursunuz sevinirim
Rabbim tez sifa verdin yeni gördüm nasıl durumuDualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?