Cengizhan beyde öyle cok sakin
Seni dolandırmaya calısmıyor mesela ekstra tahliller vsler
Veya bişey oldugunda atıyorum kilo fazla aldım bişey oldu paniğe sürüklemiyor
Abartı tepkiler vermiyor cok fazla müdahele etmiyor bilmen gerekeni anlatıyor aklını bulandırmıyor
Ablama mesela fazla heyecansız fazla dingin geldi doktorum ama bende gebe kaldıgımdan beri öyleyim sıradan bi hamileyim prenses değilim modunda ilerliyorum ondan anlasabiliyoruz birazda :)
Senin randevu ne zaman

Bencede dikkat et niye kendine eziyet ediyorsun, sen zorlandıkça stres seviyen kalp atışın bile bebeğe geçiyor,
biran önce önlemini al kendin rahat edersin

Merhaba kızlar bana kanguru ve bebek bakım çantası tavsiye edebilecek olan var mı

En güzelinden emzik biberon tavsiyelerini de bekliyorum

Merhaba kızlar bana kanguru ve bebek bakım çantası tavsiye edebilecek olan var mı
Kanguru mu sling mi önce onun secimini yap derim :)
Bebek bakım cantası dedigin nasıl bişey istiyorsun tam olarak ben okiedog aldım hem sırtta hem kolda hem omuzda tasınıyor
Kimimiz sırt cantası olan bi model aldı falan

Ben pts persembe haftada 2 kez gidiyorum. Bu persembe 11.40da genelde hep 10- 11 civarinda. Denk gelirse haberleselim.

Çorap giyemiyorsan, tuzu kesme erkenden yemeği kesme bol su içme, konularında herkesten daha çok uğraşmalısın , sen elinden geleni yap erteleme daha fazla

E Elwing6 Çok gecmis olsun Allah şifa versin inşallah anneciğine içini ferah tut bebeğin de etkilenir.Babam yoğun bakıma kaldırıldığında ilk bebeğimi kaybetmiştim ben lütfen kendine dikkat et sen de bir can taşıyorsun.Geç kalmamissiniz o nedenle iyi olacak Allahın izniyle ne hastalar iyileşiyor anneciğin de iyi olacak.Bu kadar hamilenin duası da kabul olacak inşallah

İlk dogdugunda biberon vermeyin diyorlar gerekirse sırıngayla beslesinler ama biberon hemen vermesinler dediler bana
Bebek biberon rahatlıgına alısınca anne memesini tutmayı veya emmeyi cok kolay beceremiyormus
Emzikte ise ilk dogdugu gibi vermeyin ilk dogdugunda bebek herşeyi emmek istedigi icin anlamıyor diyorlar bikaç gün sonra baslatın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…