Aman bosver dar genis ne farkeder. Figen hanim tatli dilli, sakin bir doktor. Biz bu aralar cok sik gorustuk. Her muayenede dikkatle yapar olcumleri. Ben seviyorum kendisini ama gerci bir kadin dogumcudan ne beklemek lazim bilmiyorum. Pek deneyimim olmadi figen hanimla basladim, guveniyorum onunla da devam ederim. Benim de fiyatlar hakkinda tekrar konusmam lazim.
Cengizhan beyde öyle cok sakin
Seni dolandırmaya calısmıyor mesela ekstra tahliller vsler
Veya bişey oldugunda atıyorum kilo fazla aldım bişey oldu paniğe sürüklemiyor
Abartı tepkiler vermiyor cok fazla müdahele etmiyor bilmen gerekeni anlatıyor aklını bulandırmıyor
Ablama mesela fazla heyecansız fazla dingin geldi doktorum ama bende gebe kaldıgımdan beri öyleyim sıradan bi hamileyim prenses değilim modunda ilerliyorum ondan anlasabiliyoruz birazda :)
Senin randevu ne zaman
Ben neyin yüreğini yediysem anlamış değilim hala tuz hayatımda sanki ilk andan beri tansiyonu olan ben değilim illa başıma bişey gelince akıllanıcam heralde. Yemek tuzsuzsa bide ben tuz döküyorum iyi bi halt edermiş gibi. İşe yarar mı bilmem bundan sonrası için ama çıkartırım tuzu hayatımdan artık bi zahmet. Bacak full varis kilo o biçim tansiyon zaten en başından beri benimle ne çorap giyebiliyorum ne tuzsuz yiyorum kendimde hata. Bişey çıkarsada sonuçlarda bu benim suçum insallah kızıma dokunmaz ucu bu saatten sonra dahada dikkatli olucam
Bencede dikkat et niye kendine eziyet ediyorsun, sen zorlandıkça stres seviyen kalp atışın bile bebeğe geçiyor,
biran önce önlemini al kendin rahat edersin
Kanguru mu sling mi önce onun secimini yap derim :)
Bebek bakım cantası dedigin nasıl bişey istiyorsun tam olarak ben okiedog aldım hem sırtta hem kolda hem omuzda tasınıyor
Kimimiz sırt cantası olan bi model aldı falan
Cengizhan beyde öyle cok sakin
Seni dolandırmaya calısmıyor mesela ekstra tahliller vsler
Veya bişey oldugunda atıyorum kilo fazla aldım bişey oldu paniğe sürüklemiyor
Abartı tepkiler vermiyor cok fazla müdahele etmiyor bilmen gerekeni anlatıyor aklını bulandırmıyor
Ablama mesela fazla heyecansız fazla dingin geldi doktorum ama bende gebe kaldıgımdan beri öyleyim sıradan bi hamileyim prenses değilim modunda ilerliyorum ondan anlasabiliyoruz birazda :)
Senin randevu ne zaman
Ama corabi giymem imkansiz ve ötesi yani bu gerçekten baska bi işkence bilmiyorum ben kiloluyum diye mi böyle hissediyorum içinde nefes alamıyorum yürüyemiyorum robokop gibi hareketlerim ve naylon ufak bi terlesem iğrenç kokuyo. Oturup kalkamiyorum hep etim kesiliyor böyle bi corap yok yani. Ama tuzu bırakma olayını da yapamazsam atın beni biyerden zaten. Sanki çocuğu havada buldum da rahatlığıma bak. Doktorumada ısrarla çorabı giyemiyorum hic mi yok çaresi diyorum hic yok ne kdar dayanırsan o kadar en azından dedi. Halimi onu giyen anlar vallahi
Çorap giyemiyorsan, tuzu kesme erkenden yemeği kesme bol su içme, konularında herkesten daha çok uğraşmalısın , sen elinden geleni yap erteleme daha fazla
EElwing6
Çok gecmis olsun Allah şifa versin inşallah anneciğine içini ferah tut bebeğin de etkilenir.Babam yoğun bakıma kaldırıldığında ilk bebeğimi kaybetmiştim ben lütfen kendine dikkat et sen de bir can taşıyorsun.Geç kalmamissiniz o nedenle iyi olacak Allahın izniyle ne hastalar iyileşiyor anneciğin de iyi olacak.Bu kadar hamilenin duası da kabul olacak inşallah
İlk dogdugunda biberon vermeyin diyorlar gerekirse sırıngayla beslesinler ama biberon hemen vermesinler dediler bana
Bebek biberon rahatlıgına alısınca anne memesini tutmayı veya emmeyi cok kolay beceremiyormus
Emzikte ise ilk dogdugu gibi vermeyin ilk dogdugunda bebek herşeyi emmek istedigi icin anlamıyor diyorlar bikaç gün sonra baslatın diyorlar