- 28 Şubat 2015
- 774
- 1.354
- 113
- 39
Aa, Cengizhan Bey in odasi cok hosuma gidiyor bir suru ulstrason fotografiyla doluBende cengizhana gidiyorum orda :)
Bizimde işyerinde bi abinin attı 50-60 yaslarındaydıAllah razi olsun hepinizden.bekliyoruz oglen 1gibi bilgi verecekler.ilk etapta kotu olan ne varsa soylediler..bilinc kapali dediler ama gozleri acik dun gece babamin elini sıkmıs,ustunu ortmeye calisti acilde.yogun bakimda ayaklarini oynatiyordu..sol ana daamar hasar gordugu icin verilecek ilac ters tepebilir patlatabilir ama iyide olabilir denildi..iyilessede konusma bozuklugu ya da konusamama sag tarafta tutmama olabilirmis.yeterki yasasin her seye raziyim cok zoruma gidiyor..daha dün yanyanaydik..bu sekilde pıhtı atip iyilesen cok insan varmis dunden beri herkes bir seyler anlatiyor ama doktorlar yuzde 50 50 konustu hep.simdilik durum bu yaapacak bir seyimiz yok beklemekten dua etmekten baska..sizlerinde moralini bozuyorum ama belki bu durumda olan yakininiz vs.vardir.bir umut olur banada.bir de insan icini hicbir yere dokemiyor babami uzecegim diye aglayamiyorum bile.dualarinizi eksik etmeyin
Doktorlar hep oyle konusur zaten, pek umut vermezler, ben de cok duyuyorum pihti atip zaman icinde butun fonksiyonlarini kazananlari. Sen yarini dusunup bugunu heba etme. Cani sagolsun, diger fonksiyonlar er gec gelir. Tip cok ilerledi, guvenmek lazim. Sen su ana odaklan. Annecigunin yaninda ol, gerisi bir sekilde hallolur.Allah razi olsun hepinizden.bekliyoruz oglen 1gibi bilgi verecekler.ilk etapta kotu olan ne varsa soylediler..bilinc kapali dediler ama gozleri acik dun gece babamin elini sıkmıs,ustunu ortmeye calisti acilde.yogun bakimda ayaklarini oynatiyordu..sol ana daamar hasar gordugu icin verilecek ilac ters tepebilir patlatabilir ama iyide olabilir denildi..iyilessede konusma bozuklugu ya da konusamama sag tarafta tutmama olabilirmis.yeterki yasasin her seye raziyim cok zoruma gidiyor..daha dün yanyanaydik..bu sekilde pıhtı atip iyilesen cok insan varmis dunden beri herkes bir seyler anlatiyor ama doktorlar yuzde 50 50 konustu hep.simdilik durum bu yaapacak bir seyimiz yok beklemekten dua etmekten baska..sizlerinde moralini bozuyorum ama belki bu durumda olan yakininiz vs.vardir.bir umut olur banada.bir de insan icini hicbir yere dokemiyor babami uzecegim diye aglayamiyorum bile.dualarinizi eksik etmeyin
Yok cnm haftaya randevum var konusmayı planlıyorumAa, Cengizhan Bey in odasi cok hosuma gidiyor bir suru ulstrason fotografiyla dolumemnun musun? Bir de dogum paketi filan aldin mi? Biz ilk basta bir konustuk ama daha harekete gecmedik.
Yüzümde baba göre şişme yok ama sol el ve sol ayağım fena sol el gün içinde normale dönüyor ama ayağım ve bacağım dönmüyor. Kan ve idrar verdim bakalım ne olur sonuçBencede tahlil yaptır neden bu kadar şişti acaba, yüzünde şişlik var mı sadece ayak ve bilekmi?
Sol tarafına yatıyorsun değil mi ödemei de engelliyor,
birde yemek olayını erkenden bitirmen çok önemli
Evet bende diğer fiyatlari duyunca bunun cok iyi olduğunu idrak ettim. Centralde dogum yapacak 3 kişi olduk o zaman sen ben H honey bunchBen de central da yapacagim dogumu. Benim doktorum figen hanim. Aslinda senin izledigin yol da cok mantikli, fiyati da gercekten makulmus, diger doktorlara kiyasla.
Ayy ne diyosun ya yarın randevum idrari kanı verdim insallah hersey yolundadır14-9 olursa sıkıntı. 13-8 sınır oluyor. Sen doktoruna bunu da söyle canım ona göre inceler. Sıcaklar da çok etkiliyorsıcak bir ortamda bulunup bunaldığım zaman tansiyon 13-8 civarı oluyor serin yerde olunca 10-5. Karın şişliği ödem kaynaklı olabilir. Benim de geçen muayeneye giderken acaip şişti çatlayacak gibi ve bi günde 1 kilo almışım gibi çıktım tartıda sonra doktor muayene de bir baktı karnın çok fena ödem olmuş dedi ultrasonla bebeği zor gördü ödemden.
Ya ne diyosun birden nasıl oldu öyleDualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Sanki biri daha vardı ama ilk zamanlar konusuyordu hatırlayamadımEvet bende diğer fiyatlari duyunca bunun cok iyi olduğunu idrak ettim. Centralde dogum yapacak 3 kişi olduk o zaman sen ben H honey bunch
Çok geçmiş olsun canım inşallah en az sıkıntı ile atlatır hemen iyileşir annen. Bol dua edicem, sen de dua ederek sakin kalmaya çalış. Bak en azından zamanında müdahale olmuş. Bu şekilde olup iyileşen çok var inşallah annen de iyileşecekAllah razi olsun hepinizden.bekliyoruz oglen 1gibi bilgi verecekler.ilk etapta kotu olan ne varsa soylediler..bilinc kapali dediler ama gozleri acik dun gece babamin elini sıkmıs,ustunu ortmeye calisti acilde.yogun bakimda ayaklarini oynatiyordu..sol ana daamar hasar gordugu icin verilecek ilac ters tepebilir patlatabilir ama iyide olabilir denildi..iyilessede konusma bozuklugu ya da konusamama sag tarafta tutmama olabilirmis.yeterki yasasin her seye raziyim cok zoruma gidiyor..daha dün yanyanaydik..bu sekilde pıhtı atip iyilesen cok insan varmis dunden beri herkes bir seyler anlatiyor ama doktorlar yuzde 50 50 konustu hep.simdilik durum bu yaapacak bir seyimiz yok beklemekten dua etmekten baska..sizlerinde moralini bozuyorum ama belki bu durumda olan yakininiz vs.vardir.bir umut olur banada.bir de insan icini hicbir yere dokemiyor babami uzecegim diye aglayamiyorum bile.dualarinizi eksik etmeyin
Bacaklarını buzlu suya sokYüzümde baba göre şişme yok ama sol el ve sol ayağım fena sol el gün içinde normale dönüyor ama ayağım ve bacağım dönmüyor. Kan ve idrar verdim bakalım ne olur sonuç
Ben neyin yüreğini yediysem anlamış değilim hala tuz hayatımda sanki ilk andan beri tansiyonu olan ben değilim illa başıma bişey gelince akıllanıcam heralde. Yemek tuzsuzsa bide ben tuz döküyorum iyi bi halt edermiş gibi. İşe yarar mı bilmem bundan sonrası için ama çıkartırım tuzu hayatımdan artık bi zahmet. Bacak full varis kilo o biçim tansiyon zaten en başından beri benimle ne çorap giyebiliyorum ne tuzsuz yiyorum kendimde hata. Bişey çıkarsada sonuçlarda bu benim suçum insallah kızıma dokunmaz ucu bu saatten sonra dahada dikkatli olucamBacaklarını buzlu suya sok
Tuzu olabildigince bırak
Aksam 6dan sonra falan pek bişey yeme
Ayaklarına dizlerine kadar masaj yaptır
Bos bulundukca havaya dik
Ben öyle atlattım tatilden döndügümde bi süre davul gibiydi
Canım benim hemen kötü düşünme, tedbir amaçlı zaten yapılacakları yapmışsın. Zaten sıcaklar da çok etkiliyor, ondan kaynaklı da olabilirAyy ne diyosun ya yarın randevum idrari kanı verdim insallah hersey yolundadır
Yalnız bu günah cıkarmayı gecen ay varisler cosuncada yapmıstın :)Ben neyin yüreğini yediysem anlamış değilim hala tuz hayatımda sanki ilk andan beri tansiyonu olan ben değilim illa başıma bişey gelince akıllanıcam heralde. Yemek tuzsuzsa bide ben tuz döküyorum iyi bi halt edermiş gibi. İşe yarar mı bilmem bundan sonrası için ama çıkartırım tuzu hayatımdan artık bi zahmet. Bacak full varis kilo o biçim tansiyon zaten en başından beri benimle ne çorap giyebiliyorum ne tuzsuz yiyorum kendimde hata. Bişey çıkarsada sonuçlarda bu benim suçum insallah kızıma dokunmaz ucu bu saatten sonra dahada dikkatli olucam
Canım tuzsuz yemeye bi başla 2-3 hafta sonra alışıyorsun zaten. Ben ilk başta resmen yemeklerden soğudum ama şimdi güzel geliyor. Ben hiç tuz atmıyorum yemeklere. Tuzlu peynir vs de yemiyorumBen neyin yüreğini yediysem anlamış değilim hala tuz hayatımda sanki ilk andan beri tansiyonu olan ben değilim illa başıma bişey gelince akıllanıcam heralde. Yemek tuzsuzsa bide ben tuz döküyorum iyi bi halt edermiş gibi. İşe yarar mı bilmem bundan sonrası için ama çıkartırım tuzu hayatımdan artık bi zahmet. Bacak full varis kilo o biçim tansiyon zaten en başından beri benimle ne çorap giyebiliyorum ne tuzsuz yiyorum kendimde hata. Bişey çıkarsada sonuçlarda bu benim suçum insallah kızıma dokunmaz ucu bu saatten sonra dahada dikkatli olucam
Ama corabi giymem imkansiz ve ötesi yani bu gerçekten baska bi işkence bilmiyorum ben kiloluyum diye mi böyle hissediyorum içinde nefes alamıyorum yürüyemiyorum robokop gibi hareketlerim ve naylon ufak bi terlesem iğrenç kokuyo. Oturup kalkamiyorum hep etim kesiliyor böyle bi corap yok yani. Ama tuzu bırakma olayını da yapamazsam atın beni biyerden zaten. Sanki çocuğu havada buldum da rahatlığıma bak. Doktorumada ısrarla çorabı giyemiyorum hic mi yok çaresi diyorum hic yok ne kdar dayanırsan o kadar en azından dedi. Halimi onu giyen anlar vallahiYalnız bu günah cıkarmayı gecen ay varisler cosuncada yapmıstın :)
Doktor ne dese haklıdır diye
Bak kendinş biliyorsun yaptıgını yapma surda ne kaldı doguma sonra zaten gidicek biticek bütün ödemler :)
Evet tuz bitti benim için yumurtayi asla yiyemem diyodum şimdi yaptım yiyorum ceza banaCanım tuzsuz yemeye bi başla 2-3 hafta sonra alışıyorsun zaten. Ben ilk başta resmen yemeklerden soğudum ama şimdi güzel geliyor. Ben hiç tuz atmıyorum yemeklere. Tuzlu peynir vs de yemiyorum
Aman bosver dar genis ne farkeder. Figen hanim tatli dilli, sakin bir doktor. Biz bu aralar cok sik gorustuk. Her muayenede dikkatle yapar olcumleri. Ben seviyorum kendisini ama gerci bir kadin dogumcudan ne beklemek lazim bilmiyorum. Pek deneyimim olmadi figen hanimla basladim, guveniyorum onunla da devam ederim. Benim de fiyatlar hakkinda tekrar konusmam lazim.Yok cnm haftaya randevum var konusmayı planlıyorum
1. Veya 2. Kattan bilgi alıyorsun
Aylar önce fiyatlar hakkında bilgi almıstım ama belki değişmiştir
Ben allianz sigortalıyım allianza normal dogum 6500 sgklıya 3000 gibi bişeyler demişlerdi mesela :)
Ya odası cok dar diğer odalarda bi cetin com a gece acilden girmiştim onu biliyorum o kadar
Figen hanım nasıl
Banada doktorum al dedi bende almadım aynı bu dediklerin basıma gelicek bildigimdenAma corabi giymem imkansiz ve ötesi yani bu gerçekten baska bi işkence bilmiyorum ben kiloluyum diye mi böyle hissediyorum içinde nefes alamıyorum yürüyemiyorum robokop gibi hareketlerim ve naylon ufak bi terlesem iğrenç kokuyo. Oturup kalkamiyorum hep etim kesiliyor böyle bi corap yok yani. Ama tuzu bırakma olayını da yapamazsam atın beni biyerden zaten. Sanki çocuğu havada buldum da rahatlığıma bak. Doktorumada ısrarla çorabı giyemiyorum hic mi yok çaresi diyorum hic yok ne kdar dayanırsan o kadar en azından dedi. Halimi onu giyen anlar vallahi
Evet valla ben haftada 2 gidiyorumEvet bende diğer fiyatlari duyunca bunun cok iyi olduğunu idrak ettim. Centralde dogum yapacak 3 kişi olduk o zaman sen ben H honey bunch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?