evet şırınga veya kaşıkla emzirmek daha iyiymiş, ama her ihtimale karşı yanıma biberon alacağım belki hemşireler sorarİlk dogdugunda biberon vermeyin diyorlar gerekirse sırıngayla beslesinler ama biberon hemen vermesinler dediler bana
Bebek biberon rahatlıgına alısınca anne memesini tutmayı veya emmeyi cok kolay beceremiyormus
Emzikte ise ilk dogdugu gibi vermeyin ilk dogdugunda bebek herşeyi emmek istedigi icin anlamıyor diyorlar bikaç gün sonra baslatın diyorlar
Niye önceden baslıyoruz onu anlamadımKızlar haftasonu arkadaşımın kardeşi doğum yaptı, göğüsleri hemen yara olmuş ağlayarak emziriyormuş
Ben baya araştırdım bazı emzirme koçlarının ve bazı ebelerin , doulaların da önerdiği mumsy natural isimli kremden alacağım 1 ay öncesinde kullanmaya başlayacağım. (ilgilenenler araştırsın bence) Organik sertifikalı bir ürün ve genelde yorumlar şu şekilde, her kremi denedim uzun süredir geçmeyen ağrı ve göğüs yaralarım bu krem sayesinde geçti, acısını kısa sürede dindirip 2 - 3 güne iyileşme sağlıyormuş
ama hem önceden başlayıp hemde hastane çantasına koyup hazırlıklı olmakta fayda var. Birde göğüs kalkanı gerekiyor, hava almasını sağlayıp gecelik veya bluza temas etmemesi için.
benim ablam doğum yaptığı gün emzirmeye çalıştığında bebek göğüs ucunu eziyor emmeye çalışırken, hemen göğüs kalkanı aldırmış birde mor krem Lansinoh olandan aldırmış, ve hiç yara olmadı çok şükür
bir ürün 100 kişiye yarar belki 1 kişiye yaramaz bunlarda olabilecek durumlar yani, ama kalkan ve önceden göğüs yarasında iyi bir kreme doğum öncesi başlayıp hastaneyede götürülmesi gerektiğini düşünüyorum, herşeyden önemli bence
Ben almayacagım zaten cok gerekirse hastane de veriyorevet şırınga veya kaşıkla emzirmek daha iyiymiş, ama her ihtimale karşı yanıma biberon alacağım belki hemşireler sorar
Benim bu konuda kafam çok karışık. Ayrıntılı ultrasonda doktorum 13 aralık kabul ediyor dedim, yoo bacak uzunluğu kendi sat'ınla uyumlu demişti doktor.Canım benimde normalde son adet tarihi 11 Aralık ama ben yumurtladigim günü biliyorum demiştim bebekte ultrasonda en başta tam o tarihe göre ölçüldü o nedenle doktor 18 Aralık olarak alalım dedi bende şimdi kime gitsem 18 Aralık diyorum umarım yanlış yapmıyorumdur...
Emzirmeye hazırlık için Göğüs kreme alışsın duyarlılık kazansın ve çok hafif masajla önden rahatlasın diye sanırım,Niye önceden baslıyoruz onu anlamadım
Lansinoh mor kremden aldım bende
Birde aventin gögüs kalkanını
Dev gibi bişey ama mecbur kullanırım en azından evdeyken diye düşündüm
Niye önceden baslıyoruz onu anlamadım
Lansinoh mor kremden aldım bende
Birde aventin gögüs kalkanını
Dev gibi bişey ama mecbur kullanırım en azından evdeyken diye düşündüm
Gümüş kalkanları çok övende var, alıp hiç faydasını görmeyende varyesilus ben gümüş kapaklardan almayı düşünüyorum, onları alınca kalkana gerek yok diye biliyorum. Kreme de gerek yok diyorlar ama ne olur ne olmaz lansinoh lanolin krem alıcam yanıma. Gümüş kapaklar Doğuma 10 gün kala fln başlanıyor takmaya.
Gümüşün iyileştirici etkisi varmış işte ne bileyim. Kalkan üzerinden bebeği emziriyorsun dediler bana, kafam karıştı. Gümüşlerde delik olduğunu sanmıyorum inceciklermiş zaten.Gümüş kalkanları çok övende var, alıp hiç faydasını görmeyende var
pazarlama harikası diyorlar hatta,
hava alacak yeri varmı bu gümüş kalkanların, bana aventin göğüs kalkanı hava aldığı için ve süt dökülsede üstünü pisletmemesi mantıklı geldi, (2 parçadan oluşuyor) hava almayan kalkan ne kadar iyi gelir bilemedim, buzluğa koyup soğuk soğuk temas ettirmesi anlık acıyı alıyor diyende var
Merhaba kızlar bana kanguru ve bebek bakım çantası tavsiye edebilecek olan var mı
Merhaba,ilk bebeğimde Okiedog’un Dahoma Sumo modelini kullandım kol ve sırt’a asılıyordu,çok rahat kullandım şimdide onu kullanıcam.Kanguru ise Chicco go kullandım fakat çok kullanışsızdı bebeğin kafasını desteklemiyor,sanırım Boba tarzı kullanıcam kızımda.Merhaba kızlar bana kanguru ve bebek bakım çantası tavsiye edebilecek olan var mı
Aynen tuzu kestim yemek ve su oranina dikkat ediyorum zaten sağlıkla kavuştursun Allahim hepimiziÇorap giyemiyorsan, tuzu kesme erkenden yemeği kesme bol su içme, konularında herkesten daha çok uğraşmalısın , sen elinden geleni yap erteleme daha fazla
Evet iyi olabilirdi ama ben sadece doğumu orda yapacagimEvet valla ben haftada 2 gidiyorumsizin muayenelere denk gelirse bir caya hayir demem ben. Gerci sen muayenelere baska yere gidiyosun di mi? Sadece dogum central da olacak?
Hayır yine sen hayatinin bi bölümünde üşümek ne bilmissin. Ben ömrümde hic sıcağı sevmedim evimde yorganım battaniyem hep bazanin altındadır iki tane kazagim var oda kışın biyere gidersem yadırgamasinlar diye. Montum yoktur hic olmadi asla giyemem kocam garibim ilk evlendik tirtir titrerdi camlar acık kışın ev hep havadar olmalı soğuk olmalı. Hiç bi zaman sıcak suyla yıkanamadim benim doğama aykırı sıcak. Hep soğuk ve zinde olmak istiyorum buna ekstra kilo eklenince sıcak daha çekilmez tabi. E bide şimdi Duru ittiriyo kaktiriyo annesiniBanada doktorum al dedi bende almadım aynı bu dediklerin basıma gelicek bildigimden
Hem giymesi zor hem sıcaklarda bunaltır iyice daraltır diye
Ben kilolu değilim ama o sıcak basması her daim var yalnız değilsin misal normalde yazları bile yorganla yatarken uzun pijamalar giyerken su anda ne bir yorgan ne bir pike minicik sortumla hatta deprem korkum falan olmasa anadan üryan yatıcam
Allahtan klimalı işyerim klimalı servisim klimalı evim var gercekten cocugumunda büyümesiyle baskı yapmasıyla nefes darlıgı basladı
Şahsen ben öyle yapıcamKorkuyorum ki , yolda hastaneye giderken, doğum yaptıktan sonra ilk fırsatta telefon ellerimizde burdan birbirimize haber vereceğiz
Buarada gümüş kalkan alacaksan , şöyle bir yorum yapılmış aklında olsunyesilus ben gümüş kapaklardan almayı düşünüyorum, onları alınca kalkana gerek yok diye biliyorum. Kreme de gerek yok diyorlar ama ne olur ne olmaz lansinoh lanolin krem alıcam yanıma. Gümüş kapaklar Doğuma 10 gün kala fln başlanıyor takmaya.
Allah izin verirse bende öyle yapıcam eger ben kendimde olmazsam Vs bi durum olursa cocuga asla biberon verdirmeyin şırıngayla yada kaşıkla verin dedim zor ama onun midesi küçük olduğundan doyar hemen. Biberondan emmeden de geldigi icin çenesi tembellesiyoe ve emme gudusunu kaybediyor. Sonrada 3 kusura 5 kofte istiyor sıpalarİlk dogdugunda biberon vermeyin diyorlar gerekirse sırıngayla beslesinler ama biberon hemen vermesinler dediler bana
Bebek biberon rahatlıgına alısınca anne memesini tutmayı veya emmeyi cok kolay beceremiyormus
Emzikte ise ilk dogdugu gibi vermeyin ilk dogdugunda bebek herşeyi emmek istedigi icin anlamıyor diyorlar bikaç gün sonra baslatın diyorlar
Yok ablam emzirme sonrası takıyordu kalkanı, yani sen normal emziriyorsun göğüs teması oluyor bebekle emzirme bitince, krem sürüp kalkanla havalandırıyorsunGümüşün iyileştirici etkisi varmış işte ne bileyim. Kalkan üzerinden bebeği emziriyorsun dediler bana, kafam karıştı. Gümüşlerde delik olduğunu sanmıyorum inceciklermiş zaten.
Göğüs pedinden ziyade buzdolabı poşeti kullanmanızı öneririm. Ve kremi 1 ay öncesinden değil hemen şuanda başlayın 2 aya yakın kullanmakta fayda var göğüs ucunu yumuşatırmış bende hemen alacağım :)Kızlar haftasonu arkadaşımın kardeşi doğum yaptı, göğüsleri hemen yara olmuş ağlayarak emziriyormuş
Ben baya araştırdım bazı emzirme koçlarının ve bazı ebelerin , doulaların da önerdiği mumsy natural isimli kremden alacağım 1 ay öncesinde kullanmaya başlayacağım. (ilgilenenler araştırsın bence) Organik sertifikalı bir ürün ve genelde yorumlar şu şekilde, her kremi denedim uzun süredir geçmeyen ağrı ve göğüs yaralarım bu krem sayesinde geçti, acısını kısa sürede dindirip 2 - 3 güne iyileşme sağlıyormuş
ama hem önceden başlayıp hemde hastane çantasına koyup hazırlıklı olmakta fayda var. Birde göğüs kalkanı gerekiyor, hava almasını sağlayıp gecelik veya bluza temas etmemesi için.
benim ablam doğum yaptığı gün emzirmeye çalıştığında bebek göğüs ucunu eziyor emmeye çalışırken, hemen göğüs kalkanı aldırmış birde mor krem Lansinoh olandan aldırmış, ve hiç yara olmadı çok şükür
bir ürün 100 kişiye yarar belki 1 kişiye yaramaz bunlarda olabilecek durumlar yani, ama kalkan ve önceden göğüs yarasında iyi bir kreme doğum öncesi başlayıp hastaneyede götürülmesi gerektiğini düşünüyorum, herşeyden önemli bence
Tamam canım çok sağol hiç bilmiyordum bunuBuarada gümüş kalkan alacaksan , şöyle bir yorum yapılmış aklında olsun
925 ayarda zararlı maddeler var sizde dikkat edin. nikel veya bakır kullanılıyo
Ben çokça araştırdım.925 ayar yazanlara dikkat edin çünkü biyerde okudum . 925ayarlarda kolay işlensin diye içine bakır veya nikel katıyorlarmış. en saf hali 1000 ayarmış. doktorum özelikle nikele alerjen madde dedi. ben 1000 ayar değil ama 999 ayarını bulmuş almıştım. çokta memnun kaldım. iyileşicem diye bide daha kötü olmayın
Göğüs pedi aldım 100 lü kampanyadanGöğüs pedinden ziyade buzdolabı poşeti kullanmanızı öneririm. Ve kremi 1 ay öncesinden değil hemen şuanda başlayın 2 aya yakın kullanmakta fayda var göğüs ucunu yumuşatırmış bende hemen alacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?