Niye önceden baslıyoruz onu anlamadım
Lansinoh mor kremden aldım bende
Birde aventin gögüs kalkanını
Dev gibi bişey ama mecbur kullanırım en azından evdeyken diye düşündüm
Merhaba,okuyunca paylaşmak istedim tecrübe mi ,daha önce ki bebeğimde Lamsinoh krem almıştım fakat kullanmama hiç gerek kalmadı.Ayva çekirdeğini 1 hafta kadar suda bekletip jel kıvamına gelince göğüs ucuma sürmeye başlamıştım doğumdan bir ay önce ve sonrasın da uzun süre emzirdim hiç yara olmadı.Tabi yapısal bir durum da olabilir fakat denemekte fayda var krem gibi Bebek emmeden önce temizlemek gerekmiyor kimyasal olmadığı için.Sevgiler

Diğer ablam göğüsleri yara olunca ayva çekirdeğini kaynatıp jel hali ve onun dışında birçok krem denedi,
Yara olduktan sonra iyileşme süresine de baya can yakıcı oluyormuş, o yüzden önlem alma fikri bana da mantıklı geliyor

Ama gögüs ucu cok duyarlı uyarılmaya müsait süt salgılarıda calısıyor oynamayın diyende cok
Bilemedim

Ahahah
Ama bak sen sıcaga alıskınsın ben sıcak nedir kısın ellerime ayaklarıma fön makinesi extra tutup bilirim mesela

Hmm ayva mevsiminde değiliz bulabilirmiyim bilemedim şimdi

Evet banada cok kişi dedi versinler sırıngayla ama biberon no no no :)

Kanguru düşündüm ama slingin artısı var mı? Bebek bakım çantası sırt çantası düşündüm ama her türlü kullanılabilen daha iyi olur tabi,bi bakayım okiedoga

Okiedog çanta nerden aldınız, şimdi baktım fiyatları çok yüksek geldi, değer mi bilemedim

Kızlar bu zıbın takımlarının içinde bir sürü önlük var, ek gıdaya geçmeden önlük ne işlev görüyor?
Bir de hastane çıkışının içindeki önlükler hastanede lazım oluyor mu? Koymak gerekir mı çantaya?

Merhaba kızlar göğüs ucu yara olma durumunu bende ilk bebeğimde yaşadım çok kötü bi durum can yakıcı o yüzden bunda 1 ay öncesinden krem sürmeye başlıyacam ve aventin göğüs kalkanını aldım hava alması önemli ve mantıklı geldi krem sürüp pedle kapatıyordum ilkinde iyileşme süreci yavaşlıyordu ped yapışıyordu. Birde bu humana still tee ve kimyonlu rezene çayını evde bulundursammı ihtiyacımız olacak gibi almayı düşünen yada kullanan varmı ?

salya akıtıyolar kusuyolar. kusma dediğim peynir kesiği gibi çukarıyolar emdikten sonra

Ahahah
Ama bak sen sıcaga alıskınsın ben sıcak nedir kısın ellerime ayaklarıma fön makinesi extra tutup bilirim mesela
Ne diyosun ya yok mu buralarda bi silah flaan bitirdin beni ben o aleti gercek islevi icin bile bikere dahi kullanmadım ceyizimden çıktığı gibi

Salya için gerekli oluyor sanırım

Humana Still-Tee çayını, Mühendisinoğlu instagramdan incelemiş
içinde bir sürü doğal ot ekstresi olduğu yazıyor fakat %3.62 kısım bitkisel sadece
%95.88 i maltodekstrein yani sofra şekeri ve türevleri içeriyormuş.
Yani emziren annelerde şekeri yükselten ama emzirme üzerinde etkisi olmayan bir ürün olarak tespit edilmiş
içerik çok önemli, ismini bilmediğimiz bir sürü madde ekleniyor.
onun yerine rezene yi alıp evinizde bitki çayı demleme bardaklarında demleyip, düzenli içebilirsiniz ben öyle yapacağım. yemeklerinizi de gaz yapmasın diye kimyonla tatlandıabilirsiniz, baklagilde bile işe yarıyor ama emzirme sürecinde baklagillere daha hassas olabiliriz tabi onu bilemem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…