Dualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Rabbbim size bagışlasın, kötü birşey düşünme, hayırlı haberlerini bekliyoruz seninle dulalarımız

E Elwing6 dualarım seninle Rabbim anneni torununa ve sana bağışlasın senden haber bekliyoruz

Bizim sitede birçok kadın gebeliğimin başında Figen hanımın adını verdi onda Doğum yapmışlar çok memnun kalmışlar. Benim kocaya uzak geldi hastane ozamanlar
yok ya onlar kadar lüzumsuz birşey yok. Hastanede lazım olmuyor, 2ay sonra salyalar akıtmaya başladığında kullanıyorsun, onda da hastane çıkışını artık kullanmadığın için kombine uyduramıyorsun.
Stil tea bir kutu bitirmiştim işe yarıyor ama rezeneyi aktardan taneli şekilde almanı tavsiye ederim. Şu küçük demlik gibi olan şeyler var ya (adı aklıma gelmedi) onda demleyip içiyordum hergün. Ben hastanede başladım her ikisine de

salya akıtıyolar kusuyolar. kusma dediğim peynir kesiği gibi çukarıyolar emdikten sonra
O kuzmuk hiç bir zaman olması gerektiği yere akmıyor önlük + omuz örtüsü koyardım omzuma. Benim sıpa ya koluma ya göğüs bölgeme çıkartırdı. Ondan çok kıyafet değiştiriyordum. Omuz örtüsü tertemiz

berroshh eşin nasıl oldu

EslemVera annen nasıl iyi mi Allah şifa versin

E Elwing6 çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin sen hiç üzmeyesin kendini hayırlısıyla ayağa kalkacak inşallah doğuma beraber gidip bebişe beraber bakacaksınız

ne yaptınız bilgi verildi mi durumu nasıl? E Elwing6
Sagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..

ne yaptınız bilgi verildi mi durumu nasıl? E Elwing6
Sagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..

Öylemi gerçektende içeriğinde hep bitkisel otların olduğu yazıyor ben en iyisi dediğin gibi aktardan kimyon rezene alıp bulundurayım hem gaz yapmaz bana bebeğime hemde de senede süt arttırıyor diye biliyorum

İyi olacak annen inşlh sen hiç merak etme zor bi süreç ama herşey yoluna girecek zamanla karnında bi Melek taşıyorsun oda ananesine dua ediyordur Rabbim geri çevirmez şafi ismiyle şifa versin inşlh dualarımız sizinle

İnşallah iyi yönde gelişmeler devam eder, Torununu büyütmek nasip olur. Zordur eminim benimde annem bir sürü hastalık atlattı, insanın en zayıf yönü annesi, Allah doymayı nasip etsin inşallah

yesilus sana şok olmustum ama 50 liralık zıbına 32,5tl kargo parası aldılar benden
Hemde zeytinburnundan mecidiyeköye
Taksiyle gönderseler bu kadar tutmazdı
Göndericiye sikayet ettim normalde 13.40tl fatura cıkmıstı dedi
Sürat kargoyu aradım yüz gramlık seye nasıl böyle bu kadar alınır diye cagrı olusturdular bakalım

Öyle yapıyım ozaman sağlık ocağına giderim sadece gece oluyo şişme ayaklarimda inşallah yoktur bise

Su anda zaten girip görebildigine hatta konusunca tepki verdigine göre iyileşmeye baslamıs öyle düşün üzme kendini
Bizim şirketteki calısanın yanına neredeyse bir hafta kimseyi almamıslardı ameliyat vs olmustu hemen
Rabbim en kısa sürede kalıcı hasarsız ayaklanmasını nasip etsin

Kızlar gelen kargo faturasını inceleyin. Kapıya gelen kişilerden de üstüne koyup fiyat söyleyen oluyormuş. En iyisi önceden netlik kazandırmak

Kızlar gelen kargo faturasını inceleyin. Kapıya gelen kişilerden de üstüne koyup fiyat söyleyen oluyormuş. En iyisi önceden netlik kazandırmak
Ah evet ders oldu dicem ama sirketime geldi ben teslim almadım
İc hizmetlerdeki cocuk aradı 32.5tl imiş dedi ok dedim ama bekledigim herhalde bi on kargo var neye dedim bilmeden onay verdim
Dün ankaradan istanbula avizem geldi dev gibi 12lira tutmus mesela onla kıyaslayınca sok oldum avuc ici kadar sey nasıl böyle tutar diye

hayattaki şansım
oyyyy yaa ama bak ilk günden yanına girebilmissin sana tepki vermis konusmussun bu bile gelismedir. iyiye gidicek insallah stres yapmamaya dik durmaya çalış çok zor biliyorum ama elden bişey gelmiyor dua etmekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…