Göğsü bırakmaması için önermiyorlarOna neymiş yaa
Rabbbim size bagışlasın, kötü birşey düşünme, hayırlı haberlerini bekliyoruz seninle dulalarımızDualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Bizim sitede birçok kadın gebeliğimin başında Figen hanımın adını verdi onda Doğum yapmışlar çok memnun kalmışlar. Benim kocaya uzak geldi hastane ozamanlarAman bosver dar genis ne farkeder. Figen hanim tatli dilli, sakin bir doktor. Biz bu aralar cok sik gorustuk. Her muayenede dikkatle yapar olcumleri. Ben seviyorum kendisini ama gerci bir kadin dogumcudan ne beklemek lazim bilmiyorum. Pek deneyimim olmadi figen hanimla basladim, guveniyorum onunla da devam ederim. Benim de fiyatlar hakkinda tekrar konusmam lazim.
yok ya onlar kadar lüzumsuz birşey yok. Hastanede lazım olmuyor, 2ay sonra salyalar akıtmaya başladığında kullanıyorsun, onda da hastane çıkışını artık kullanmadığın için kombine uyduramıyorsun.Kızlar bu zıbın takımlarının içinde bir sürü önlük var, ek gıdaya geçmeden önlük ne işlev görüyor?
Bir de hastane çıkışının içindeki önlükler hastanede lazım oluyor mu? Koymak gerekir mı çantaya?
Stil tea bir kutu bitirmiştim işe yarıyor ama rezeneyi aktardan taneli şekilde almanı tavsiye ederim. Şu küçük demlik gibi olan şeyler var ya (adı aklıma gelmedi) onda demleyip içiyordum hergün. Ben hastanede başladım her ikisine deMerhaba kızlar göğüs ucu yara olma durumunu bende ilk bebeğimde yaşadım çok kötü bi durum can yakıcı o yüzden bunda 1 ay öncesinden krem sürmeye başlıyacam ve aventin göğüs kalkanını aldım hava alması önemli ve mantıklı geldi krem sürüp pedle kapatıyordum ilkinde iyileşme süreci yavaşlıyordu ped yapışıyordu. Birde bu humana still tee ve kimyonlu rezene çayını evde bulundursammı ihtiyacımız olacak gibi almayı düşünen yada kullanan varmı ?
O kuzmuk hiç bir zaman olması gerektiği yere akmıyorsalya akıtıyolar kusuyolar. kusma dediğim peynir kesiği gibi çukarıyolar emdikten sonra
Sagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..
Sagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..
Öylemi gerçektende içeriğinde hep bitkisel otların olduğu yazıyor ben en iyisi dediğin gibi aktardan kimyon rezene alıp bulundurayım hem gaz yapmaz bana bebeğime hemde de senede süt arttırıyor diye biliyorumHumana Still-Tee çayını, Mühendisinoğlu instagramdan incelemiş
içinde bir sürü doğal ot ekstresi olduğu yazıyor fakat %3.62 kısım bitkisel sadece
%95.88 i maltodekstrein yani sofra şekeri ve türevleri içeriyormuş.
Yani emziren annelerde şekeri yükselten ama emzirme üzerinde etkisi olmayan bir ürün olarak tespit edilmiş
içerik çok önemli, ismini bilmediğimiz bir sürü madde ekleniyor.
onun yerine rezene yi alıp evinizde bitki çayı demleme bardaklarında demleyip, düzenli içebilirsiniz ben öyle yapacağım. yemeklerinizi de gaz yapmasın diye kimyonla tatlandıabilirsiniz, baklagilde bile işe yarıyor ama emzirme sürecinde baklagillere daha hassas olabiliriz tabi onu bilemem
İyi olacak annen inşlh sen hiç merak etme zor bi süreç ama herşey yoluna girecek zamanla karnında bi Melek taşıyorsun oda ananesine dua ediyordur Rabbim geri çevirmez şafi ismiyle şifa versin inşlh dualarımız sizinleSagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..
İnşallah iyi yönde gelişmeler devam eder, Torununu büyütmek nasip olur. Zordur eminim benimde annem bir sürü hastalık atlattı, insanın en zayıf yönü annesi, Allah doymayı nasip etsin inşallahSagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..
Öyle yapıyım ozaman sağlık ocağına giderim sadece gece oluyo şişme ayaklarimda inşallah yoktur biseTansiyon yüksekliği her zaman anlaşılmaz. Ölçüm yapmak gerekir. Doktorunuzla randevu öncesi görüşme şansınız yoksa sağlık ocağında kontrol olursunuz bir sorun çıkarsa (ki inş cikmaz) o zaman doktorunuza daha erken başvurursunuz
Su anda zaten girip görebildigine hatta konusunca tepki verdigine göre iyileşmeye baslamıs öyle düşün üzme kendiniSagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..
Kızlar gelen kargo faturasını inceleyin. Kapıya gelen kişilerden de üstüne koyup fiyat söyleyen oluyormuş. En iyisi önceden netlik kazandırmakyesilus sana şok olmustum ama 50 liralık zıbına 32,5tl kargo parası aldılar benden
Hemde zeytinburnundan mecidiyeköye
Taksiyle gönderseler bu kadar tutmazdı
Göndericiye sikayet ettim normalde 13.40tl fatura cıkmıstı dedi
Sürat kargoyu aradım yüz gramlık seye nasıl böyle bu kadar alınır diye cagrı olusturdular bakalım
Annene acil şifalar versin Rabbim geçmiş olsunDualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Ah evet ders oldu dicem ama sirketime geldi ben teslim almadımKızlar gelen kargo faturasını inceleyin. Kapıya gelen kişilerden de üstüne koyup fiyat söyleyen oluyormuş. En iyisi önceden netlik kazandırmak
hayattaki şansımO kuzmuk hiç bir zaman olması gerektiği yere akmıyorönlük + omuz örtüsü koyardım omzuma. Benim sıpa ya koluma ya göğüs bölgeme çıkartırdı. Ondan çok kıyafet değiştiriyordum. Omuz örtüsü tertemiz
oyyyy yaaSagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..
Biberon olarak cam olanı mı aldın?Avent yenidoğan emzik ve biberon
Kanguru onereyim. Cybex cok rahat bir kanguru.Merhaba kızlar bana kanguru ve bebek bakım çantası tavsiye edebilecek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?