Göğsü bırakmaması için önermiyorlar
Biliyorum ikinci oğlum olacak nasipse ve ilk çocuğumda kullanmadım emzik, önermemek ayrı şey de görürsem atarım ne demek, birçok kişiye göre değişebilecek bi karar, şu an Tracy Hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını okuyorum, kadına katılmadığım noktalar da var tabi ama o da dünyaca çok ünlü ve o da emzik öneriyor ben de kararımı büyük ihtimalle emzik kullanmak yönünde kullanacağım bu sefer.

Simdiden zeytinyagi surebilirsiniz. Ben ilk hamilelikte oyle yapmistim ama 5 gunluk bir meme ucu catlak durumum oldu. Garmastan krem kullandim 5 gunde gecti. Ici mavi renkli vazelin gibi birsey.

Bana doktor evigen ampül önerdi, yani e vitamini.

Sürat kargo kafayı yemiş, hafif ürünleri zarf değil paket değiye işaretleyip fazla para alıyorlar alışkanlık haline gelmiş,
bunda sonra en iyisi karşı tarafa kargo dahil ödeme yapmak

Sürat kargo kafayı yemiş, hafif ürünleri zarf değil paket değiye işaretleyip fazla para alıyorlar alışkanlık haline gelmiş,
bunda sonra en iyisi karşı tarafa kargo dahil ödeme yapmak
Senin ne oldu kargo ücreti iade icin hic konustunmu kargo firmasıyla

Canım rabbim yardımcınız olsun inşallah elbette etrafımızda oluyo böyle şeyler daha kışın eşimin dedesi 87 yaşında yaşadı aynı olayı yurt dışındaki çocukları filan hep geldi yaşama ihtimali bile vermemislerdi sonra öyle güzel.iyilestiki iki aylık fizik tedaviyle eskisinden daha sağlıklı ... Hiç korkma inşallah rabbim en tez zamanda sağlıkla ayağa kaldirsin anne bu hiç birşeye benzemez. Sende güçlü olmaya çalış annende uzulmeni helede bu halde asla istemezdi

Konuşmadım ya , tacı aldığım yer şubenizle görüşün dedi ama faturayı kesen kargo cinsini yanlış yazan onların şubesi aslında kazıklandığımla kaldım
Yazsana kargo firmasına el kadar sey gönderiliyor bu kadar cıkarmı diye
Dün ankaradan avizem geldi dev gibi kutu yapmıslar 12lira aldı mng
Ctesi oda kokuları geldi en az 5kg 10lira aldı yurtici oda karşıdan geldi düşün

Cagırma biberonuuu
Kendime emziricem ilk üc bes ay gerek yok de :)
He tabiki orası öyle ben şu açıdan düşündüm eşim artık kimden duyduysa 40ından sonraki süreçte en azından , sen arada sağarsın gece bazen ben süt içiririm dedi de o bakımdan
Bu arada yeri gelmişken tecrübeli analar daha iyi bilir ama artık herkesin etrafı ana dolu herkes bilebilir , Şimdi Allah’ın izniyle düzenli emziriyoruz fakat kanalların açılması ve süt gelişinin artması içinde sütü sağmak gerektiğini söylüyorlar , yani sadece meme reddinde değil veya anne dışarda işi olduğunda biberonla beslenilmesi açısından değilde %70 anne memesi %30 sağılan süt ile verilme durumu varmış , bu hem sütü arttırmak için hem anne yokluğunda idare edilsin diye yapılıyor var mı bilgisi olan ?

Evet haklısın ilk gün bende çok celallendim hatta işyerinde dalga geçtikler benimle normalde hakkımı korurum ama bunun için uğraşmadım nedense , çünkü kargo şubesine ulaşmak ve onlara laf anlatmak çok yıpratıcı

Cagrı merkezini ara
Bende subesini aradım baktım ulasamıyorum cagrı merkezini aradım kayıt olusturdular
He ne zaman dönerler dönerlermi belli değil ama bi gazımı aldılar :)

Ya ama biberon kullandırmayın gercekten
Hatta ilk bikac gün emzikte kullandırmayın
Hemen alısıyorlarmıs biberonda luk luk rahata :)
zaten biberon kullanmayı hemen düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz diye koyacağım çantaya. görümcemin bebeği 10 gün tıpta yattı enfeksiyon kaptığı için süt götürdük biberonla verdiler. bazen mecbur kalınabilir. ne olur ne olmaz. ama emziği eve çıktığım gibi vermeyi deneyebilirim hayat kurtarıcı

Bende bir iki hafta sonra emziğe baslarım diye düşünüyorum
İlk bi hem ben hem bebegim alıssın memeye sonra ufaktan yalancıyıda dayarım :)
Ama biberon dedigin gibi durumlar olmazsa kullanmak istemem sırıngayla beslesinler kasıkla beslesinler

Cok geçmis olsun Allah size bagislasin anneni insallah en kisa zamanda

Canim ilk defa duydum. Ben kizimda emzirirken kucuktu hemen doyuyordu. Fazla sutu sagip olmayan gunler icin depolamak adina pompa almistim cunku cok sutum vardı.(sonra kesildi kaynana faktorleri ve gorumce olaylarindan ve eş tepkisinden) Kizim benim stresimden midir nedir 2 aylikken emmemeye basladi 4 aylikken tamamen emmeyi kesti ben de mecbur sagip vermek zorunda kaldim. Zaten bebegin emmesi ile pompa ile sagmak arasinda cok fark var. Sut giderek azaldi 8.5 aylikken de sit bitti. Tamamaen mamaya gectik.
Bebeklerde stres olsa olmasa 3-4 aylikken cevreye bakinip cevredeki uyaranlardan dikkati dagilip etrafini incelerken de memeyi birakmalar yasaniyormus. Gebe kursunda ebeler anlatti. O donemde israr etmeliymisiz bebege ve emzirirken bebek ile yalniz olmaliymisiz.
Esine kim o okli versiye aferin ona. Bize de gelsin diyecegim ama artik esim akillandi. 2. De hamileligimde bole daha bir destek olmaya basladi. Zatek kizdan deneyimli. Mamasi olsun, anne sutunun isitilmasi olsun hatırlayıp verir.

Peki emzik aldınmı cnm yada hangisini almayı düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…