Aldım iki tane
avent soothie miydi neydi onu önermişlerdi ikili
Yalniz o modele alisinca baska model emzik almiyorlarmis diye duydim. Ve emzik tutucu takacak yeri de yok sürekli yere dusecek. Biraz buyuyunce bebek arabasindan asagiya atacak. Benim kiz cok atti ve emsik tutucu sayesinde yakasinda takili kaldi.

Yalniz o modele alisinca baska model emzik almiyorlarmis diye duydim. Ve emzik tutucu takacak yeri de yok sürekli yere dusecek. Biraz buyuyunce bebek arabasindan asagiya atacak. Benim kiz cok atti ve emsik tutucu sayesinde yakasinda takili kaldi.
Delerim arkasını

Katılıyorum sana bende lansinoh göğüs ucu kremi aldim avent göğüs kalkaninida yengemden aldim kremi bi ay önceden kullanmak gerekiyormus hastane cantasinada koyucam

Reflüsü olan bebekler cok kustuğu için ilk zamanlar buyuzden kullanılıyo ama hastaneye koymak gerekmez bence ağız mendili konulabilir onun yerine

Benim ogluma yogun bakımda hep şırıngayla verdiler ta ki bir hemşirenin yeni bir biberon çıkmış, şöyleymiş böyleymiş diye övmesi ve benim gaza gelip aldıgım zamana kadar, en büyük hatamdı benim emme konusunda ve sonrasında yaptığım hiçbir eds işe yaramadı, emzik içinde yalancı doyma hissi yarattıgıyla ilgili bişeyler okumuştum en az 40 gün verilmemeli diye,

Çok teşekkür ederim aklımdaki sorulara cevap oldunuz sevgiyle kalın

Deneyimli annenin hali bir başka oluyor Evet 3-4 aylık sıraları etrafı keşfetmeye başlıyorlar. Uçan perde bile dikkatini çekiyor. Daha önceki topikte hep aynı sorunu yaşadık. Benimki de istememeye başladı. Sütyen ipine oyuncak asıyordum . Ona gözünü dikip emmeyi kabul ediyordu. Geçici bir dönemmiş neyseki , sonraları bıraktık oyuncak işini. Bikaç yerde de göğsüne resim yapanları gördüm sırf memeyi tutsun diye.
Stres ve nazar o kadar etkiliyor ki. Beni emzirirken biri görsün hemen kitle oluyordu göğsümde. Avm de Emzirme odasında gören yada siz yatak odasına bebeği emzirmek için gittiğinizde illa ki biri geliyor. Kapıyı kilitlesen tıklatıyorlar. Ayıptır rahatsız etmeyeyim diyen yok benim oğlum odada başka biri olduğu zaman dönüp bağırırdı o kişiye karşı. Rahatsız olduğunu söylerdim ama komik gelirdi sadece o kişiye. Eşime bile bağırırdı da bıraktı sonradan

Dualarinizi eksik etmeyin annem suan yogun bakimda beyne pihti atti.kismi felc gibi bir durum.gozumun onunde..oylece kalakaldik..bekliyoruz sabahi.rabbim karnimdaki icin bagislar dilerim..dünyam yikildi..
Allah'ım acil şifalar versin bebeğine ve sana bağışlasın inşallah

Allah şifasını versin inş dualarımız sizinle

Bebeğin için dikkat etmen gerek. Bende de gebelik şekeri var mecburen diyet yapıyorum yediğim birçok şeyden feragat ettim yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun

Çok geçmiş olsun, Allahım acil şifalar versin inşallah, bu kadar hamilenin duasıyla sapasağlam ayağa kalkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…