Kızlar doğum öncesi memelere masaj yapmayın derim rahimdeki kasları uyarıp kasılmasına yol açabilir.

Esimin derdi yirtik degilmis bagirsaginin bir kismi alinacak kan dolasmayip orayi kurutmus gibi cok sikintimiz var dua edin insallah bebekte cok inmis asagiya dinlenmen gerek dedi bakalim Allahim yardimcimiz olsun

Evet fazla sütü sağan Ablam ve arkadaşlarım vardı. Benim izlediğim birkaç videoda vardı yanılmıyorsam bulursam paylaşırım , süt azsa günden güne de ihtiyaç artıyor neticede , arada süt kanallarını harekete geçirmek için sağmak faydalıymış , zaten fazla sütü sağmanın diğer mantığı da o sanırım sağdıkça artıyormuş bilmiyorum me kadar doğru
Eşimin arkadaşının küçük çocuğu var eşine destek oluyor illaki , o söylemiştir sen nerden biliyorsun bunları dedin boşver bağışlasın bende beslerim arada kızımı dedi inşallah bakalım

Arkadaşlar merhaba. Benim de ikinci oğlum olacak inş. Konuya başlarda yazıyordum ama malum hem iş hem çocuk olunca zaman ayıramadım. Ama ara ara okudum. Şu emzik ve biberon konularında düşüncelerimi aktarmak istiyorum. Bebeklerde ilk birkaç ay emziğin kullanılmasını doğru bulmuyorum. En azından anneyle bebeğin birbirine uyum sağlaması gereken ilk 40 gün. İlk günler bebeğin çenesi çok zayıf olduğu için memeyi emerken hemen yoruluyor. Bebeğin çenesinin güçlenmesi için memeden başka hiç bir şeyi almaması gerekiyor bence. Ben ilk oğlumda 2. Aydan sonra vermiştim sanırım. Bide bu avent soothie den almıştım ememedi. Sonra 3 tl ye falan bakkal emziği diyorlar ondan almıştım kauçuk olanlardan. Onunla emmeye alıştı sonra soothieleri tutabildi. Biberonu da dr. Brownsun cam olanından almıştım. Onu da 6. Ayda işebaşlayınca kullanmıştım ilk kez.

Kızlar sling almayı düşünen var mı
Çeşit çeşitmiş onlar da bi halkalı olan var bi bağlanan var kullanan oldu mu hangisi rahattı
Sling ilk 6 ay can kurtaran oldu benim için. Neko wrap sling almıştım bağlamalı olanlardan. İkinci oğluma da onu kullanacağım inş. 6. Aydan sonra da mamadus kanguruya geçtim.

Yalniz o modele alisinca baska model emzik almiyorlarmis diye duydim. Ve emzik tutucu takacak yeri de yok sürekli yere dusecek. Biraz buyuyunce bebek arabasindan asagiya atacak. Benim kiz cok atti ve emsik tutucu sayesinde yakasinda takili kaldi.

Kızımda hicbir emzik kabul etmedi en son soothie aldik, onu 1 sene emdi kendiliğinden bıraktı. Soothienin ilki çok yumuşak 2. Aldığım çok sertti onu sevmedi sanirim. Kenarda delik var ben ona uygun ipli bir emzik tutucu almistim ebebekten

Kızlar doğum öncesi memelere masaj yapmayın derim rahimdeki kasları uyarıp kasılmasına yol açabilir.
Masajdan kasıt kremi sürerken yayarken illaki temas ve ovma işlemi yapıyorsun , detaylı masaj sakıncalı olduğunu okumuştum bende
Bütün Hindistan cevizi yağına başladım göğsüm için

Esimin derdi yirtik degilmis bagirsaginin bir kismi alinacak kan dolasmayip orayi kurutmus gibi cok sikintimiz var dua edin insallah bebekte cok inmis asagiya dinlenmen gerek dedi bakalim Allahim yardimcimiz olsun
Yaa Allah yardımcınız olsun inşallah tüm hastalara da acil şifalar
Bi an önce toparlanıp aranıza katılır
Sen de çok dikkat et kendine azıcık kaldı artık Allah güç kuvvet versin sana
Geçecek bugünler sıkıntı anı insana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama Allah daha kötü şeylerden korusun bunlar atlatılır birşekilde bebişini düşün hep

Sling ilk 6 ay can kurtaran oldu benim için. Neko wrap sling almıştım bağlamalı olanlardan. İkinci oğluma da onu kullanacağım inş. 6. Aydan sonra da mamadus kanguruya geçtim.
Ben de doğumdan sonra alayım slingi senin dediğinden çoğu kişi memnun kalmış aklımda olsun onu alayım ben de inş
Kanguruya da daha sonra bakarım inş

Canim Allah sifa versin. Neredesiniz bilmiyorum ama Istanbulda falan iyi bir doktor bulup aneliyatini ona yaptirin. Sanirim ciddi birseye benziyor. Takibini de iyi yapsinlar.
Sen de esine cok uzulup saki stres yapma. Babasi ve bebek saglikla eve donecekler diye olumlu dusun hep.
Insallah annen ve kayinvaliden destek olurlar.

Kendime gorev verdim. Ev islerini cok saldim ya evde en azindan toz akayim diyorum yarin. Şoyle pencerelerin onlerini tv unitesini falan sileyim bunlar beni cok yormaz sanirim. Evde toz gormemis olurum. Sonra ciceklerin bakimini yapayim.

Kendime gorev verdim. Ev islerini cok saldim ya evde en azindan toz akayim diyorum yarin. Şoyle pencerelerin onlerini tv unitesini falan sileyim bunlar beni cok yormaz sanirim. Evde toz gormemis olurum. Sonra ciceklerin bakimini yapayim.
Kendini çok yorma, öne eğilme ve çömelme kesinlikle.
Bir de çiçekler gebelikte alerji yapabiliyor dikkat et. Eldivenle yap istersen ve gözünü çok yaklaştırma derim.

Gececek insallah artik dr um bile ne diyecegini sasirdi oyle bir hamilelik yasiyorum ki erken dogsa bile takma dedi kadincagiz insallah dogmaz 38. Haftaya birakmayacakmis zaten de bebegin kafasi rahmimun bitis yerinde bir de uzuldukce kasildi yavrum ama elimde degil mahvoldum resmen evde sag salim oldugumuza bile sukretmek lazim esim birdenbire bu hale geldi inşallah kolay atlatiriz

Canim atlatirsiniz her sey insan basina. Bir tanidigimizinda esiniz gibi olmustu. Iyi bir doktor buldular ameliyatini oldu. Cok sukur iyilesti simdi. Arada rutin kontrollerine gidiyor.
Sen bebegi tut tutabildigin kadar. Ailenizden size destek olan var mi. Bu sireci yalniz mi atlatiyorsuniz. Sanirim evde baska cocuklarin da vardi onlara bakan biri var mi. Allah yardimciniz olsun.

Medicalparkta ameliyat olacak gatanin dr uymus benim kadin dogumcum bile ovdu inşallah kolay olur 2 kez kolonoskopi yapildi kullandigi psikiyatrik igne veya ilaclardan oldugunu dusunuyorlar kimyasal birsey bozmus yapiyi dedi cunku baya da ciddi bozmus kolit de var idrar yollarida mikrop almis baya ustuste geldi bugun bagira bagira agladim annemde artik ne kadar zor ki zor birsey yedirmiyolar sivi besleniyor yemek bile yiyemedim bende onun yaninda

Annem var bakan cocuklarima 3 tane cocugum var ama hastaneye gelme diyorlar mikrop almiyim diye icim rahat etmiyor benimde gecer di mi ameliyat sonrasi nasil bir surec acaba onu bilmiyorum simdi is fln yapmicam evde olabildigince az kucuk kizim 3 yasinda o yoruyor biraz ayakta salliyorum kayinpeder esimin yaninda refakatci kaliyor icim sizliyor kalamiyorum diye onunla Allahim tez sifasini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…