Canim sen bakima muhtacken nasil kalacaksin kocanin yaninda. Bence mikrop kaparsin hastaneye gelme doyorlarsa gotme. Esinle telefonda konus. Allah korusun esin bakima muhtacken sen de daha kotu olursan evdeki cocuklar ne yapsin. Oncelikle esin tedavi olurken mecbur ailesi bakip onunla ilgilenecek. Esin de esek degil ya senin durumunu biliyor neden gelmedin falan demesin. Demez zaten ama senin de elinden birsey gelmez ki. Hastanede emin ellerde oyle dusun.Annem var bakan cocuklarima 3 tane cocugum var ama hastaneye gelme diyorlar mikrop almiyim diye icim rahat etmiyor benimde gecer di mi ameliyat sonrasi nasil bir surec acaba onu bilmiyorum simdi is fln yapmicam evde olabildigince az kucuk kizim 3 yasinda o yoruyor biraz ayakta salliyorum kayinpeder esimin yaninda refakatci kaliyor icim sizliyor kalamiyorum diye onunla Allahim tez sifasini versin
Çok geçmiş olsun inş herşey yolunda giderEsimin derdi yirtik degilmis bagirsaginin bir kismi alinacak kan dolasmayip orayi kurutmus gibi cok sikintimiz var dua edin insallah bebekte cok inmis asagiya dinlenmen gerek dedi bakalim Allahim yardimcimiz olsun
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen toparlar eşin. Sen hiç üzülme bak ne güzel en azından senin annen yanına gelebilmiş, eşinin ailesi ona bakabiliyor ya bu imkanlar da olmasaydı. Sen hem evde ki hem karnındaki çocuktan mesulsün onlara bakman lazım zaten eşinde böyle ister.Annem var bakan cocuklarima 3 tane cocugum var ama hastaneye gelme diyorlar mikrop almiyim diye icim rahat etmiyor benimde gecer di mi ameliyat sonrasi nasil bir surec acaba onu bilmiyorum simdi is fln yapmicam evde olabildigince az kucuk kizim 3 yasinda o yoruyor biraz ayakta salliyorum kayinpeder esimin yaninda refakatci kaliyor icim sizliyor kalamiyorum diye onunla Allahim tez sifasini versin
Nasil bir sinanmak bu isyan etmeyeyim diyorum ama hep simdi degil diyorum icimden.. evladini dusunemiyorsun ki canindan can giderken.Rabbim bizlere sabir,güc versin..yogun bakimda icim kan aglarken güldüm. sabaha kadar tekmeleri kesilmedi yavrumun.bir atlatsak ahh bir uyansak gecse her sey,birileri kotu ruya dese.ben hala inanamiyorum cunku.Gececek insallah artik dr um bile ne diyecegini sasirdi oyle bir hamilelik yasiyorum ki erken dogsa bile takma dedi kadincagiz insallah dogmaz 38. Haftaya birakmayacakmis zaten de bebegin kafasi rahmimun bitis yerinde bir de uzuldukce kasildi yavrum ama elimde degil mahvoldum resmen evde sag salim oldugumuza bile sukretmek lazim esim birdenbire bu hale geldi inşallah kolay atlatiriz
Dogru soyluyosun bebegimi de cocuklarimi dusunmek zorundayim esim gelme sen diyor o da bana uzuluyor sen de ameliyata gireceksin dedi sezeryan olacagim icin annesi gitmiyor bile dogru duzgun babasi bakiyor bi kardesime soylicem sen git diye icim hic rahat degil ben gidince ustunu degistiriyodum dogru duzgun bakamiyirlar gibi geliyor uzuluyorum ama yetemiyorum suan ona yoksa bebegimiz erken gelebilir Allah feraha kavustursun su idrar yollarinda enfeksiyon olmasaydi bi an once ameliyata alirlardi iyilesmesi hizlanirdi bugun dr ne diyecek merak ediyorum mahvoldum resmen insan biyle zamanda esini ne kadar sevdigini ve saglig8n hicbirseyin yerini tutmadigini anliyor Allahim tum hastalara sifa versinCanim sen bakima muhtacken nasil kalacaksin kocanin yaninda. Bence mikrop kaparsin hastaneye gelme doyorlarsa gotme. Esinle telefonda konus. Allah korusun esin bakima muhtacken sen de daha kotu olursan evdeki cocuklar ne yapsin. Oncelikle esin tedavi olurken mecbur ailesi bakip onunla ilgilenecek. Esin de esek degil ya senin durumunu biliyor neden gelmedin falan demesin. Demez zaten ama senin de elinden birsey gelmez ki. Hastanede emin ellerde oyle dusun.
Kendine de cok dikkat et bebek erken dogsa ve kuvozde kalsa durum daha vagim olur. Bir yanda kocan bir yanda bebek ve bir ya da evdeki cocuklar. Sen guclu olup kendine ve karnindakine iyi bakmak zorundasin. Anneler evi bir arada tutan yapistirici gibiler. Hersey gececek. Yazik sana birsey olsa eşin de seni kafaya takip iyilesme surecini zor atlatir stresten. Allah sifa versin.
Su dönem yardımcı vs tutsan ne bileyim en azından yarım gün falanKendime gorev verdim. Ev islerini cok saldim ya evde en azindan toz akayim diyorum yarin. Şoyle pencerelerin onlerini tv unitesini falan sileyim bunlar beni cok yormaz sanirim. Evde toz gormemis olurum. Sonra ciceklerin bakimini yapayim.
Ay ya kıyamamMedicalparkta ameliyat olacak gatanin dr uymus benim kadin dogumcum bile ovdu inşallah kolay olur 2 kez kolonoskopi yapildi kullandigi psikiyatrik igne veya ilaclardan oldugunu dusunuyorlar kimyasal birsey bozmus yapiyi dedi cunku baya da ciddi bozmus kolit de var idrar yollarida mikrop almis baya ustuste geldi bugun bagira bagira agladim annemde artik ne kadar zor ki zor birsey yedirmiyolar sivi besleniyor yemek bile yiyemedim bende onun yaninda
Yardimci Agustos ayinda tam gun almayi dusunuyorum. Malesef ekonomimiz yerlerde. Hafta sonralri esim ile supurge ve silme olayini yapiyoruz ama toz alma isini yapmadik. Biraz fazla yuzeysel temizlik oldu. Evin her kosesini dip bucak girmeden biraz biraz toparlayip sileyim yeter. Hava 37 derece olunca tum camlar acik deli gibi toz giriyor iceri.Su dönem yardımcı vs tutsan ne bileyim en azından yarım gün falan
Ya acmasanda hatta evde olmasanda o toz mutlaka oluyor evdeYardimci Agustos ayinda tam gun almayi dusunuyorum. Malesef ekonomimiz yerlerde. Hafta sonralri esim ile supurge ve silme olayini yapiyoruz ama toz alma isini yapmadik. Biraz fazla yuzeysel temizlik oldu. Evin her kosesini dip bucak girmeden biraz biraz toparlayip sileyim yeter. Hava 37 derece olunca tum camlar acik deli gibi toz giriyor iceri.
Ne guzel yazmissin..bende aglarken bunu dusunuyorum kizim tekmeledikce yanimda diyorum o da gucli bi kiz uzmeyecek beni diyorum.cok sagolun hepiniz ayri ayri..iyiki varsiniz da icimizi dokebildiigimiz birileri var.insan yakinlarini uzmemek icin hep dik durmaya calisiyor cunku.umarim daha guzel olacak her sey..sabirE Elwing6berroshh kizlar bu gunler de gececek. Kotu birer ani olarak kalacak. Canlari sag, en buyuk lutuf bu. Hep diyoruz ya bebek icin uzulme. Uzulme demek dile kolay. Elbette uzulup, korkuyosunuz. Bazen toplamak icin once bir dagitmak gerekir. Kendinizi cok da sikmayin. Icinizden aglamak geliyorsa aglayin. Sonra daha sag salim dusunursunuz. Bir de bebekleri dusunup strese sokmayin kendinizi. Onlar agladiklarinda da biz onlarin yaninda olacagiz... Siz sadece aman beslenmenizi eksik etmeyin. Bence bu daha onemli. Hamileyiz hasta degiliz ki. Annemizin, esimizin yaninda olacagiz ama bazen ne kadar istesek de her seyi tam layigiyla yapamayiz. Siz elinizden geleni yapin yeter. Felaket seneryolarini bosverin, ya soyle olursa ya boyle olursa dememeye calisin. Tip bilimine, doktorunuza guvenin. Nelerin nelerin caresi var. Kalp nakli yapiyorlar, daha ne olsun? Siz su an ne yapabilirim diye dusunup, oyle hareket rtmeye calisin. Dedigim gibi kendinizi cok sikmayin, bazen insan hungur hungur aglamak istiyo cunku... tuttukca icinde buyuyor insanin. Tutmayin... sonrasi ferahlik. Ben ikinizin de bu zor gunleri atlatacaginiza inaniyorum. Kendinizi cok hirpalamayin, yeter. guzel haberler alacagini bir gun olur umarim...
Bebekler her seyi hissediyor da hayat gulluk gulistanlik degil ki... once aglar, sonra gulerizNe guzel yazmissin..bende aglarken bunu dusunuyorum kizim tekmeledikce yanimda diyorum o da gucli bi kiz uzmeyecek beni diyorum.cok sagolun hepiniz ayri ayri..iyiki varsiniz da icimizi dokebildiigimiz birileri var.insan yakinlarini uzmemek icin hep dik durmaya calisiyor cunku.umarim daha guzel olacak her sey..sabir
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa vrsinSagolun kizlar.girdim gördüm verilen ilaclar agir sanirim tanimiyo gibi oldu ama yaklasip anne dedim hafif tebessum etti cam kenarindaydii oo dedim yerin guzel manzarayi gosterince pencereye döndü..bir daha bilgiyi yarin bir de aliriz buyuk ihtimal..damari acmaya calisiyorlar hala ama azar azar veriliyor sanirim..bir de takma disleri vardi alalim mi dedim yemek yemeyi deneyecek doktor dedi..iyi olacak sanki inaniyorum ama bir yanim paramparca.gülce gülceee diye seslenisi kulagimdan gitmiyo.odasini bir günde yerlestirdi hevesle dayanmaya calisiyorum ama cok acı.. dün aksam teyzemin yaptigi yemegi yerken babam cocuk gibi agladi..gram uyku yok Allah evladimada banada güc versin..kizim bana destek olacak biliyorum..
Allah şifa versin canıöEsimin derdi yirtik degilmis bagirsaginin bir kismi alinacak kan dolasmayip orayi kurutmus gibi cok sikintimiz var dua edin insallah bebekte cok inmis asagiya dinlenmen gerek dedi bakalim Allahim yardimcimiz olsun
Aslında ev dağınık veya kafada yapılacak işler olduğu için daha çok ağırlaşıyorsun bence, benim genelde öyle oluyorKendime gorev verdim. Ev islerini cok saldim ya evde en azindan toz akayim diyorum yarin. Şoyle pencerelerin onlerini tv unitesini falan sileyim bunlar beni cok yormaz sanirim. Evde toz gormemis olurum. Sonra ciceklerin bakimini yapayim.
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun. Zor günler gelir geçer inşallah sizde kısa sürede atlatır normal hayatınıza dönersiniz, hepsi hatıra olarak kalırGececek insallah artik dr um bile ne diyecegini sasirdi oyle bir hamilelik yasiyorum ki erken dogsa bile takma dedi kadincagiz insallah dogmaz 38. Haftaya birakmayacakmis zaten de bebegin kafasi rahmimun bitis yerinde bir de uzuldukce kasildi yavrum ama elimde degil mahvoldum resmen evde sag salim oldugumuza bile sukretmek lazim esim birdenbire bu hale geldi inşallah kolay atlatiriz
bu döneme denk gelmesi yıpratıcı olmuş, ağlamak rahatlatmıştır. Ara ara kızınla konuşup biraz onunla rahatlamaya çalışMedicalparkta ameliyat olacak gatanin dr uymus benim kadin dogumcum bile ovdu inşallah kolay olur 2 kez kolonoskopi yapildi kullandigi psikiyatrik igne veya ilaclardan oldugunu dusunuyorlar kimyasal birsey bozmus yapiyi dedi cunku baya da ciddi bozmus kolit de var idrar yollarida mikrop almis baya ustuste geldi bugun bagira bagira agladim annemde artik ne kadar zor ki zor birsey yedirmiyolar sivi besleniyor yemek bile yiyemedim bende onun yaninda
bak annesi bebeğin bile sana destek olup yüzünü güldürüyor, hayat böyle birşey herhalde bir yanın ağlarken bir yanın gülebiliyor her şey insanlar için isyan etme, olacağın önüne hiçbir şey geçemez bol dua,inanç ve pozitif düşünce sana güç katar mümkün olduğunca güçlü olmaya çalış, umarım kısa sürede hepberaber olursunuz sağlıklaNasil bir sinanmak bu isyan etmeyeyim diyorum ama hep simdi degil diyorum icimden.. evladini dusunemiyorsun ki canindan can giderken.Rabbim bizlere sabir,güc versin..yogun bakimda icim kan aglarken güldüm. sabaha kadar tekmeleri kesilmedi yavrumun.bir atlatsak ahh bir uyansak gecse her sey,birileri kotu ruya dese.ben hala inanamiyorum cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?